2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
nonreaktif çıktı yani 120 seviyelerinde seyretti hep.hastaneye yatış yapıldıktan sonra her 2 saatte bir nstye bağladılar ozaman düzeldi.doktor uykuda olabilir dedi ama ben yinede rahatlayamadım.
..çok geçmiş olsun canım.şuan nasılsınız

Kızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)

..çok geçmiş olsun canım.şuan nasılsınız
teşekür ederim canım ilk duyunca çok kötüydüm başladım ağlamaya kendimi tutamadım bir türlü.şimdi allaha şükür iyiyiz sürekli hareketlerini takip ediyorum.eğer bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapıcam.hakkımızda hayırlısı.Yüce Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı.hergün dua ediyorum kendim ve tüm hamileler için.

Kizlar gece dayanılmaz bi aciyla uyandim bi turlu geçmek bilmedi böyle sancilar olmasi normal mi nerdeyse hastanenin yolunu tutacaktik ilk kez korktugumu hissettim sanirim henuz doğuma hazir değilim ((
Benimda oldu cnm geçenlerde, ben de epey korkmuştum ama 1-2 gün daha oldu ve geçti şimdi çok şükür.. üşüttümmü diye düşünüyorum şimdi klimadan..

Kizlar bisey sorucam evde suyumuz gelirse dogum hemen gerceklesiyormu?beni.ki sezeyan ama gununden once gelirse hastane 40 dk falan sikinti yasarmiyim cok korkuyorum.kizimda suyum gelmemisti sancim olmustu oyle gitmistik hastaneye o yuzden hic bir bilgim yok.normal dogum yapan tecrubeli annelerden bilgi bekliyorum :)

Ayy gene gozlerim doldu butun vucudumu titretti yazdiklarin ya nasil sevindim anlatamam.Rabbim senin sinavini bebegini dogurana kadar yazmis demekki.sen Allahtan gelene razi oldun Allahim da seni mukafatlandirdi.burcak kizimiz senin gibi bi annesi oldugu icin cok sansli... Rabbim evladinizla beraber nice mutluluklar nasip etsin size insallah.tabi en basta evinize gitmeyi. Sevgiler...

Güçlü bizim prensesimiz cabucak toparlar gelir annesinin kollarina asil is evde başlıyor bol bol dinlen simdi anesi enerji gerekiyor

suyu gelen arkadaşlar nasıl geliyor akıntıyla karıştırabilirmiyiz anlarmışım suyum gelse aman kafam çok karışık ya

benimki daha gelmek istemiyor ya kiskaniyorum sabirsizlaniyorumm :)

Genel anestezi oldu ikiside ilk zamanlar zor oluyor bebek ilgi istiyor büyük kiskaniyor yardım alabilirsen ailenden falan rahat edersin yoksa çok zorlanirsin seninki de sezeryan mi olacak

Yardım ederler herhalde. Büyüğe baksalar yeter. Şimdi fırsat buldukça alıyorlar parka falan götürüyorlar.
Ben normal deneyeceğim bu sefer. İlki sezeryan oldu. Bu sefer ssvd yaptırabilecek bir doktor buldum. İnşallah kısmet olur :)

Su geldikten sonra genelde kasılmaların başlaması zaman alabiliyor. Yine de kasılmayla birlikte gelse bile hastaneye yetişecek vakti bulursun. O konuda endişe etme yani. Doğum hemen gerçekleşmez. Doğumun başlangıcını mutlaka anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…