pazartesi inş öğrenecem ne olduğunu...kafam karışık okunuda hala net karar veremedim.tabi doktorum ne dşcek oda önemliCanım senin genel anestezi mi olacak
Tanıdığım bi akrabamda gününden 20 gün önce doğum yapmışo da eylül annesi olacakken ağustos annesi olmuş
..çok geçmiş olsun canım.şuan nasılsınıznonreaktif çıktı yani 120 seviyelerinde seyretti hep.hastaneye yatış yapıldıktan sonra her 2 saatte bir nstye bağladılar ozaman düzeldi.doktor uykuda olabilir dedi ama ben yinede rahatlayamadım.
teşekür ederim canım ilk duyunca çok kötüydüm başladım ağlamaya kendimi tutamadım bir türlü.şimdi allaha şükür iyiyiz sürekli hareketlerini takip ediyorum.eğer bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapıcam.hakkımızda hayırlısı.Yüce Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı.hergün dua ediyorum kendim ve tüm hamileler için...çok geçmiş olsun canım.şuan nasılsınız
Benimda oldu cnm geçenlerde, ben de epey korkmuştum ama 1-2 gün daha oldu ve geçti şimdi çok şükür.. üşüttümmü diye düşünüyorum şimdi klimadan..Kizlar gece dayanılmaz bi aciyla uyandim bi turlu geçmek bilmedi böyle sancilar olmasi normal mi nerdeyse hastanenin yolunu tutacaktik ilk kez korktugumu hissettim sanirim henuz doğuma hazir değilim((
Ayy gene gozlerim doldu butun vucudumu titretti yazdiklarin ya nasil sevindim anlatamam.Rabbim senin sinavini bebegini dogurana kadar yazmis demekki.sen Allahtan gelene razi oldun Allahim da seni mukafatlandirdi.burcak kizimiz senin gibi bi annesi oldugu icin cok sansli... Rabbim evladinizla beraber nice mutluluklar nasip etsin size insallah.tabi en basta evinize gitmeyi. Sevgiler...Sağlıklı canım hiçbir sıkıntımız yok herşeyi normal doğdu . Sadece şimdi küçük olduğu için ciğerinde hava kabarcığı var o da hızlı nefes alıp verdiği için oluşmuş. Onun tedavisi var o da bitince bir sıkıntımız kalmayacak inşallah . Rabbim sabredenlerle beraberaberdir . Ben mükafatımı aldım . Bunu da atlatmayı nasip etsin . Zaten doktorum demişti anne karnı kara bir kutu gibi neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz . Sağlıklı doğdu yavrum herşeyiyle kafası vücudu herşeyi bir hamdolsun . Yavrumu görünce çektiğim sıkıntıları unutuyorum zaten . Allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin . O kadar Minnak ki teyzesi 2200 gr şuan çok Minnak ....
Güçlü bizim prensesimiz cabucak toparlar gelir annesinin kollarina asil is evde başlıyor bol bol dinlen simdi anesi enerji gerekiyorCanım sadece sağ ciğerinde solunum yüzünden hava kabarcığı oluşmuş onun tedavisi yapılıyor henüz zamanı ile ilgili net birşey demiyorlar camım. Onun dışında sağlıklı bir bebek teyzesi. Küvez süreci var onu bekliyoruz şimdi.
ben günü gününe tutturmak istiyorum :) ısrarla tembihliyorum oğlumu gününde gel diye, o gün nişan yıldönümümüz... işin şakası bu tabi sağlıklı olsunlar da zaman önemli değil, kritik eşikleri atlattık artıkTam tahmini tarihi tutturabilen yok daha aramızda
benimki daha gelmek istemiyor ya kiskaniyorum sabirsizlaniyorumm :)Biz bekliyoruz da içerdekiler beklemiyor sankidiyorum ya dışarıda sıcağı gören doğmak istiyor bi benimki vazgeçti herhalde doğmaktan 26.haftada doğcak diye hastaneye yatırılmıştım o kadar ilaç kullandık doğmasın diye sonuç; dünkü kontroldeyse tık yoktu.. Küçük bey bu tombiklikle alttan gelmezse 40tan sonra yukardan almak zorunda kalcam dedi doktorum
Genel anestezi oldu ikiside ilk zamanlar zor oluyor bebek ilgi istiyor büyük kiskaniyor yardım alabilirsen ailenden falan rahat edersin yoksa çok zorlanirsin seninki de sezeryan mi olacak
hayirlisi eylulun basi olsun :)Canım senin genel anestezi mi olacak
Kizlar bisey sorucam evde suyumuz gelirse dogum hemen gerceklesiyormu?beni.ki sezeyan ama gununden once gelirse hastane 40 dk falan sikinti yasarmiyim cok korkuyorum.kizimda suyum gelmemisti sancim olmustu oyle gitmistik hastaneye o yuzden hic bir bilgim yok.normal dogum yapan tecrubeli annelerden bilgi bekliyorum :)
kizlarr süt sagma makinesi elektrikli önerileriniz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?