Canim ben kraft elektrikli aldim onu tavsiye etdiler.lansinoh alcakdim aslinda ama yikadikca gogusu yerlesdirdigimiz hissesi deforme oluyor dedilerkizlarr süt sagma makinesi elektrikli önerileriniz var mi ?
HayırKızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)
ben süt sağma makinası almadım...
Canım ben avent aldım yorumlar iyi ınsallah iyi cikarkizlarr süt sagma makinesi elektrikli önerileriniz var mi ?
noluyor seda
kabul etme...ben kabul etmedim bikaç kişi oldu...kendimi zor taşıyorumdaAman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi
kabul etme...ben kabul etmedim bikaç kişi oldu...kendimi zor taşıyorumda
suyun geldıgı andan ıtıbaren bıle en erken 6 saaat dedı doktor banaKizlar bisey sorucam evde suyumuz gelirse dogum hemen gerceklesiyormu?beni.ki sezeyan ama gununden once gelirse hastane 40 dk falan sikinti yasarmiyim cok korkuyorum.kizimda suyum gelmemisti sancim olmustu oyle gitmistik hastaneye o yuzden hic bir bilgim yok.normal dogum yapan tecrubeli annelerden bilgi bekliyorum :)
aynen bende o şekilde düşündüm..hemen lazım olursada alınabilecek bişey zaten..bence süt sağma makinası acil ihtiyaçlardan değil zaten en az 4 ay yanında olacaz bebeğimizin inslllah bende sonra ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündümm..
ewtt canım bas harfı gulsah :)Canim tesadufen internetde face de seni buldummadinin bas harfi g mi????
Âmin perihancım :) benim de 4 Aralık a göre 31 Ağustos a gün verdi; ana şu Trombosit işi biraz karıştırdı haftaya Perşembe tekrar kan vericem ona göre erkene çeker mi sezeryanı bilmiyorum ; senin için de hayırlısı normal doğum sa zaten o günden önce kendi gelir canım inş sağlıkla kurtulalım hepimiz canımozamn senle hemn hemn ayniymis.benim SAT 2 aralık.ama bebis 3 hafta ondeymis.ki bu durum 5.aydan beri var.sezeryan için 21 ağustos dedi.ama ben normal istyrm enazndan sonuna kadar denemek...hakkimizda hayrlisi
Kabul etme canim valla ben kimseyi kabul etmiyorum insanlarda degisikler ya hamile kadinbize nasil hizmet etsin diye dusunen yok.canimiz basimiza yuk olmus zaten su sicaklarda bide misafir cek.ay cekemem vallaAman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi
Ne bilim canim ya hastaneyle ev uzak olunca aklima nelet geliyor.bir hafta daha dayansin kuzucum insallah.suyun geldıgı andan ıtıbaren bıle en erken 6 saaat dedı doktor bana
yo kımse oyle bısı demedi :) ben hep yanımdakı msada nstde yatanlarla sohbet muhabbet gecırıomKızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?