2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi

Aman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi
kabul etme...ben kabul etmedim bikaç kişi oldu...kendimi zor taşıyorumda

kabul etme...ben kabul etmedim bikaç kişi oldu...kendimi zor taşıyorumda

aynen bende canım ya salonla mutfak arası bi saatte gidip geliyorum söyledik sonra alalım diye yok illa geleceklermiş ev görmeye geliyorlar sözde8 ay oldu taşınalı akılları başlarına şimdi geldii tövbe yarabbim ya

suyun geldıgı andan ıtıbaren bıle en erken 6 saaat dedı doktor bana

bence süt sağma makinası acil ihtiyaçlardan değil zaten en az 4 ay yanında olacaz bebeğimizin inslllah bende sonra ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündümm..
aynen bende o şekilde düşündüm..hemen lazım olursada alınabilecek bişey zaten..

ozamn senle hemn hemn ayniymis.benim SAT 2 aralık.ama bebis 3 hafta ondeymis.ki bu durum 5.aydan beri var.sezeryan için 21 ağustos dedi.ama ben normal istyrm enazndan sonuna kadar denemek...hakkimizda hayrlisi
Âmin perihancım :) benim de 4 Aralık a göre 31 Ağustos a gün verdi; ana şu Trombosit işi biraz karıştırdı haftaya Perşembe tekrar kan vericem ona göre erkene çeker mi sezeryanı bilmiyorum ; senin için de hayırlısı normal doğum sa zaten o günden önce kendi gelir canım inş sağlıkla kurtulalım hepimiz canım

Kabul etme canim valla ben kimseyi kabul etmiyorum insanlarda degisikler ya hamile kadinbize nasil hizmet etsin diye dusunen yok.canimiz basimiza yuk olmus zaten su sicaklarda bide misafir cek.ay cekemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…