Hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine yollarda dogurma sakin :)))Kizlar ankaradan eskisehire gidiyoruz annemlere. Hala gezmeye calisiyorum yaadua edin de dogurmayayim donene kadar! Yalniz hastane cantami da arabaya atmayi ihmal etmedim o kadar hazirladik sonucta yikadik ütüledik bosa gitmesin dimi
bebek doğunca gelsinler ikisini bir aradan çıkarırlar misafir düşünemiyorum bu ara eve kendimi zor atıyorumaynen bende canım ya salonla mutfak arası bi saatte gidip geliyorum söyledik sonra alalım diye yok illa geleceklermiş ev görmeye geliyorlar sözde8 ay oldu taşınalı akılları başlarına şimdi geldii tövbe yarabbim ya
Yok canım hamilelikten dolayı ilaç vermedi sadece haftaya Perşembe tahlili yenileyip, aneztezi Dr uyla da görüşecekmişizCanım benim insanın cani tatlı gerçekten hele de evlat olunca insan daha farklı seyler de düşünüyor ınsallah sıkıntıyı atlatirsiniz ciddiye alinacak bir durum umarım kan da hemen ayarlanır malum az kaldı doguma..peki simdi ilaç mi kullanacaksın canım...
Ben avent aldim elektrikli. Herkes onu tavsiye ettikizlarr süt sagma makinesi elektrikli önerileriniz var mi ?
cnm ya gelmezseeee...bebekkocaman olursa..bende haftaya cuma gidicem bebek 3500 u geçmişse suni sancıile ddoğumu baslatin dicem.tabi beni dinlermi Dr bilmym.ama ısrar edcm.cnku gozgore gore sezeryan gitmk istemym.sonrada yok bebek iri yok bilmem ne.....bla bla blaÂmin perihancım :) benim de 4 Aralık a göre 31 Ağustos a gün verdi; ana şu Trombosit işi biraz karıştırdı haftaya Perşembe tekrar kan vericem ona göre erkene çeker mi sezeryanı bilmiyorum ; senin için de hayırlısı normal doğum sa zaten o günden önce kendi gelir canım inş sağlıkla kurtulalım hepimiz canım
İlk etapta sütün gelmezse hastanede istiyorlarmış, bana oyle soylediler yani. O yuzden ben aldımben süt sağma makinası almadım...
Pinkse canım 2. Detaylı Usg de değiştirdi ; ilkhaftalardan sonra Önde çıkmaya başlamıştı, Dr erken Döllenme olmuştur o zaman dediBebegin en baştan beri mi ilerdeydi? Doktorun ne zaman sat i değiştirdi?
Âmin canım hepimiz inşallah :)catdog bu arada geçmiş olsun inşallah sorun yaşamadan alacaksın kucağına evladini
biraz daha bekleyip doğuma gelseler ya ikisini birden çıkarmış olurlar :) bazen insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar. 8 aylık hamile kadın havalar sıcak düşün be kardeşimaynen bende canım ya salonla mutfak arası bi saatte gidip geliyorum söyledik sonra alalım diye yok illa geleceklermiş ev görmeye geliyorlar sözde8 ay oldu taşınalı akılları başlarına şimdi geldii tövbe yarabbim ya
Benimde son 1 haftam kaldı inşallahgünaydın kızlar işte son 7 günüm kaldı sürüne sürüne geliyorum, gün geçtikçe sona yaklaşıyoruz bazılarımız doğurdu allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhat versin çok heyecanlıyım, çok ta yorgun uykusuz halsiz ....
Kızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)
Canım büyük geçmiş olsun sana; kolay değil baya uğraşmışsın zor zamanlar atlatmışsın; inş Bendeki de geçici bişeydir hayırlısıyla Doğumu atlatalım Sonrasını da sonra düşünürüz; dediğin gibi sonrasında incelerler madem; sağlıkla kucaklayalım hepimiz inş yavrularımızıçok kötü değil değerin.Ben ölümlerden döndüm zamanında değerlerim çok düşüktü binler de bile değildi yani endişelenme.Ameliyat ta takviye yapılır çünkü kanın içindeki maddelerden biri sarı su gibi beyazımtrak bişey sadece onu takviye ederler normale çekilir.Ameliyat sonrası sabit tutulur serum verir gibi verirler kanın pıhtılaşır.Şimdiden kolay gelsin hemen tedavi başlanmaz takip yapılır sürekli düşüyomu diye kanın üretmiyomu diye bakılır.Bence rahat ol.Bilindikten sonra çözümü var .Benim zamanımda çok tedavi mümkün değildi.Başka sorunlarımda çıkınca çok çekmiştim.
Amin amin !!!!!Hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine yollarda dogurma sakin :)))
Allah yardımcın olsun Sahva cım; güzel haberlerle gel inş canımAz az suyum geliyor kızlar saati bekliyorum dr arıcam ama ben daha hazır değilim az daha dursun. Prensesim içerde gelişsin.
Canim gurbetci aileyi bende takip ediyorum bi bakdimm aaa bizim gizemli morewtt canım bas harfı gulsah :)
Aman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi
Canım aslında ilk günler de lazım oluyor makine. Bebek memedeki sütü bitiremiyor, bitirse bile emzirme sonrasında biraz sağmak sütü artırıyor. Göğüste süt birikmesini de engelliyor. O durum baya kötü.. Trye gelirken yanımda getirdim ben. Ilk doğumumda çok kullandımbence süt sağma makinası acil ihtiyaçlardan değil zaten en az 4 ay yanında olacaz bebeğimizin inslllah bende sonra ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?