2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar ankaradan eskisehire gidiyoruz annemlere. Hala gezmeye calisiyorum yaa dua edin de dogurmayayim donene kadar! Yalniz hastane cantami da arabaya atmayi ihmal etmedim o kadar hazirladik sonucta yikadik ütüledik bosa gitmesin dimi
Hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine yollarda dogurma sakin :)))

bebek doğunca gelsinler ikisini bir aradan çıkarırlar misafir düşünemiyorum bu ara eve kendimi zor atıyorum

Yok canım hamilelikten dolayı ilaç vermedi sadece haftaya Perşembe tahlili yenileyip, aneztezi Dr uyla da görüşecekmişiz

benimde dr randevum salı günü.nst ye bağlıycak.bugün 33+2 deyim :) heyecan artıyor zaman yaklastıkca..bakalım bebegımıze ne zaman kavusucaz

cnm ya gelmezseeee...bebekkocaman olursa..bende haftaya cuma gidicem bebek 3500 u geçmişse suni sancıile ddoğumu baslatin dicem.tabi beni dinlermi Dr bilmym.ama ısrar edcm.cnku gozgore gore sezeryan gitmk istemym.sonrada yok bebek iri yok bilmem ne.....bla bla bla

biraz daha bekleyip doğuma gelseler ya ikisini birden çıkarmış olurlar :) bazen insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar. 8 aylık hamile kadın havalar sıcak düşün be kardeşim

Benimde son 1 haftam kaldı inşallah annem gidip durma işe oralarda doğuracaksın diyo
Bende izne çıkıp 3 gün sonra doğurur muyum diye düşünmüyor değilim

Kızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)

Yok cnm biz annemle yedi sülaleyi çekiştirmiştik onun bi etkisi olmaz gerçi beni o gece sancıdan yatırdılar ama onla bi alakaı yoktur herhalde fazla gıybetten erken doğurucaktım

Canım büyük geçmiş olsun sana; kolay değil baya uğraşmışsın zor zamanlar atlatmışsın; inş Bendeki de geçici bişeydir hayırlısıyla Doğumu atlatalım Sonrasını da sonra düşünürüz; dediğin gibi sonrasında incelerler madem; sağlıkla kucaklayalım hepimiz inş yavrularımızı

KızlAr selamlar geçmişe bakamadım, nasılsınız? Bebişler nasıl? Ben Türkiye'ye geldim, elazığdayım. Bulduğum 2 doktora da gittim, özeldeki iyi ama hastane çok kötü, güven duyamadım ortama. Devletteki doktor çok iyi, ama nöbetine denk gelmezsek bilmiyorum ne olacak. Bebişim 2.4 kiloymuş ortalama. Iyiymiş çokşükür maşallah..yüzünü gördüm ilk kez:) annemin yanındayım keyif yapıyorum:) sizler nasılsınız? belmaakca canım bebişin doğmuş iyiymiş çokşükür, kuvezden de en kısa zamanda çıkar kollarına gelir inşallah annesi
P Patates01 @miskamber sizler nasılsınız? Özledim sizi:)

Aman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi

Aaa sende bnm taktiği uygula gelirken yiyecekleri fln alın de geçen bi arkadaşıma çay demle termosa koy gelde îçelim dedim kız şoka girdi

bence süt sağma makinası acil ihtiyaçlardan değil zaten en az 4 ay yanında olacaz bebeğimizin inslllah bende sonra ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündümm..
Canım aslında ilk günler de lazım oluyor makine. Bebek memedeki sütü bitiremiyor, bitirse bile emzirme sonrasında biraz sağmak sütü artırıyor. Göğüste süt birikmesini de engelliyor. O durum baya kötü.. Trye gelirken yanımda getirdim ben. Ilk doğumumda çok kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…