biz de seni özledik :)) blogdan haberlerini alınca rahatladım, hatta ilk yorumu da yaptım, aklım sendeydi ne zamandır:) yolculuğunun iyi geçmesine çok sevindim, bence bebişin doktorun nöbetine denk gelecek eminim ben, bunları düşünme artık, her şeyin hayırlısı...KızlAr selamlar geçmişe bakamadım, nasılsınız? Bebişler nasıl? Ben Türkiye'ye geldim, elazığdayım. Bulduğum 2 doktora da gittim, özeldeki iyi ama hastane çok kötü, güven duyamadım ortama. Devletteki doktor çok iyi, ama nöbetine denk gelmezsek bilmiyorum ne olacak. Bebişim 2.4 kiloymuş ortalama. Iyiymiş çokşükür maşallah..yüzünü gördüm ilk kez:) annemin yanındayım keyif yapıyorum:) sizler nasılsınız? @belmaakca canım bebişin doğmuş iyiymiş çokşükür, kuvezden de en kısa zamanda çıkar kollarına gelir inşallah annesi
P Patates01 @miskamber sizler nasılsınız? Özledim sizi:)
Canım Dr hiç mi yanaşmıyor normal doğuma? ; suni Sancı ya da erken normal doğum isteği için aradın mı daha önceden Dr un ağzını canım; bu arada sen de madem istiyorsan doğum yaklaşsın, bol bol yürüyüş yap ki bebiş doğum Kanalı'na girsin canım; ama dikkat et tabi herşey yolunda ise bu seferde erken doğurayım diye bebek te riske girmesin canımcnm ya gelmezseeee...bebekkocaman olursa..bende haftaya cuma gidicem bebek 3500 u geçmişse suni sancıile ddoğumu baslatin dicem.tabi beni dinlermi Dr bilmym.ama ısrar edcm.cnku gozgore gore sezeryan gitmk istemym.sonrada yok bebek iri yok bilmem ne.....bla bla bla
Resime yorum yapmıstım onu mu gordunCanim gurbetci aileyi bende takip ediyorum bi bakdimm aaa bizim gizemli mor
Evet canim bi bakdim aa taniyorum ben bu fotoyu dedim bi bakdim bizim kadinlarkulundeki gizemli mor umuzResime yorum yapmıstım onu mu gordun
bögürtlen yorumunu gordun dımıEvet canim bi bakdim aa taniyorum ben bu fotoyu dedim bi bakdim bizim kadinlarkulundeki gizemli mor umuz
gebeliğimin başından beri aramayan k.v haftada bir arar oldudiğer oğluyla arası açılınca bize döndü heralde ışıklar
Evet canim bi bakdim aa taniyorum ben bu fotoyu dedim bi bakdim bizim kadinlarkulundeki gizemli mor umuz
bögürtlen yorumunu gordun dımıbaska yorumlarda yapmıstımda en son ona yorum yaptım
Hayir canim bogurtlen bugunku yorumdu dunkuu gordummbögürtlen yorumunu gordun dımıbaska yorumlarda yapmıstımda en son ona yorum yaptım
Onun esinde ben hep bi yapmaciklik seziyodum canim kameradayken hep bole egolu egolu bakislar davranislar hatta tugbanin ona kac defa sinirli bakislarini yakalamisdim hep fitnes fitnes esim yuvam ailem demiyodu hic ama esi coook iyi bi anne RABBIM KUZULARINa ona guzel bi omur nasip eder insallah tugba olgun bi kisiligi var bence ama adam cocuk gibiÇok üzüldüm eşiyle ayrılmasına ama bence eşi aldattı(
Çünkü 2 çocukla normal bir tartışmayla o kadar hızlı bitirmezler evliliği(
yo kımse oyle bısı demedi :) ben hep yanımdakı msada nstde yatanlarla sohbet muhabbet gecırıom
Yok cnm biz annemle yedi sülaleyi çekiştirmiştik onun bi etkisi olmaz gerçi beni o gece sancıdan yatırdılar ama onla bi alakaı yoktur herhalde fazla gıybetten erken doğurucaktım
İnşallah canım çok teşekkürler,inşallah dediğin gibi olur, Allah işlerimizi rast getirsin hepimizin.. sen nasılsın? Şeker durumu ne oldu? Diyet vermişti doktor tekrar baktılar mı?biz de seni özledik :)) blogdan haberlerini alınca rahatladım, hatta ilk yorumu da yaptım, aklım sendeydi ne zamandır:) yolculuğunun iyi geçmesine çok sevindim, bence bebişin doktorun nöbetine denk gelecek eminim ben, bunları düşünme artık, her şeyin hayırlısı...
Diva canım ssvd için soruyorum, Dr nun bunu desteklemesi çok güzel, ilk çocuğun kaç yaşında benimki 4,5 yaşında ama Dr Um rahimde eski Dikiş yerlerimin ince olduğunu söyledi muayenede; hep tedirgin normal doğum başlamasın diye, tembihliyor çok hareket etme dinlen bebek kanala girmesin diyor, ben boyun fıtığı ameliyatlı Olduğum için normal diye istekte bulunmadım protezim kayabilir diye ama senden bilgi almak istedim canımYardım ederler herhalde. Büyüğe baksalar yeter. Şimdi fırsat buldukça alıyorlar parka falan götürüyorlar.
Ben normal deneyeceğim bu sefer. İlki sezeryan oldu. Bu sefer ssvd yaptırabilecek bir doktor buldum. İnşallah kısmet olur :)
şekerden şüphelenmiyor aslında sadece dengesiz beslendiğimi düşünüyor bence o yüzden tekrar tahlil istemedi. bende protein ve sebze ağırlıklı beslendim, meyve bile yiyemedim gönül rahatlığı ile bu süreçte, 2 haftada 600 gr aldım pazartesi kontrol bakalım ne olmuş bizim bebek.İnşallah canım çok teşekkürler,inşallah dediğin gibi olur, Allah işlerimizi rast getirsin hepimizin.. sen nasılsın? Şeker durumu ne oldu? Diyet vermişti doktor tekrar baktılar mı?
benimde kayın validemle görümcelerim erken doğuracağıma inanıyolar haftalardır bırak işi diyolr onlara inat doğurmıcam bir ay dahaBenimde son 1 haftam kaldı inşallahannem gidip durma işe oralarda doğuracaksın diyo
Bende izne çıkıp 3 gün sonra doğurur muyum diye düşünmüyor değilim
Onun esinde ben hep bi yapmaciklik seziyodum canim kameradayken hep bole egolu egolu bakislar davranislar hatta tugbanin ona kac defa sinirli bakislarini yakalamisdim hep fitnes fitnes esim yuvam ailem demiyodu hic ama esi coook iyi bi anne RABBIM KUZULARINa ona guzel bi omur nasip eder insallah tugba olgun bi kisiligi var bence ama adam cocuk gibi
hehe idolumsun yazmıstımHayir canim bogurtlen bugunku yorumdu dunkuu gordumm
Çok üzüldüm eşiyle ayrılmasına ama bence eşi aldattı(
Çünkü 2 çocukla normal bir tartışmayla o kadar hızlı bitirmezler evliliği(
Tabi canim evlilik fedakarlik istiyor.kiz hep ben ilhanla hep fitnes yuzunde tartisiyorum demisdi Allah yardim etsin insallah hepimizin yuvamizi korusun Rabbim aminYani bir de o var kadın 2 çocukla sabahtan akşama kadar uğraşıyor ki kendine özel bir vakti kaldığını sanmıyorum
Adam hem yoğun çalışıyor, hem de kendi hobilerinden de vazgeçmiyor zor yani
:))) ay negüldüm seda canım öyle iyi Anlıyorum ki ben de Öyleyim masayı zor kurup kaldırıyorum hareket edecek halim yok; onlar da doğum gelmiş şimdi niye geliyorlar doğumdan sonra uğrasalar bebeği de görürler hemAman ya eşimin iş arkadaslarıda tutturdular size gelecez diye gecen hafta atlattık bu hafta illa gelecekler anlamıyorum ben bu insanları ben suyumu zor alıyorumm bide git eve hazırlık yap şimdi
Diva canım ssvd için soruyorum, Dr nun bunu desteklemesi çok güzel, ilk çocuğun kaç yaşında benimki 4,5 yaşında ama Dr Um rahimde eski Dikiş yerlerimin ince olduğunu söyledi muayenede; hep tedirgin normal doğum başlamasın diye, tembihliyor çok hareket etme dinlen bebek kanala girmesin diyor, ben boyun fıtığı ameliyatlı Olduğum için normal diye istekte bulunmadım protezim kayabilir diye ama senden bilgi almak istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?