İnanmıyorum onlar boşanıyor mu? Gerçekten çok üzüldüm. Tuğbanın ailesi için ne kadar özverili olduğunu biliyordum takip ettiğim kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun. Pırlanta gibi iki tane evladı var.
Tabi canim evlilik fedakarlik istiyor.kiz hep ben ilhanla hep fitnes yuzunde tartisiyorum demisdi Allah yardim etsin insallah hepimizin yuvamizi korusun Rabbim amin
Bende duydugumda cok kotu hissetdim uzuldum.cok iyi bi anne.hamile haliyle evine badana yapiyodu iyide bi es.uzuldum izledigimde ama shok olmadim o adamdan beklenir bana itici geliyoduİnanmıyorum onlar boşanıyor mu? Gerçekten çok üzüldüm. Tuğbanın ailesi için ne kadar özverili olduğunu biliyordum takip ettiğim kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun. Pırlanta gibi iki tane evladı var.
İnş canım olur bana en az 2 sene geçmeli sezeryanin üstünden yoksa riskli oluyor dediler 16 ay geçince bende cesaret edemedim bi arkadaşım daha yeni doğum yaptı 40 haftası doldu suyu geldi sancı gelmeyince suni sancida verilmiyormus mecbur tekrardan sezeryan oldu ama çok rahat geçmiş onun tam 3 sene var çocuklarının arasında kısmet canım ya hayırlısı nasıl sa öyle olsun sende bebek de sağlıklı olun da gerisi önemli değilYardım ederler herhalde. Büyüğe baksalar yeter. Şimdi fırsat buldukça alıyorlar parka falan götürüyorlar.
Ben normal deneyeceğim bu sefer. İlki sezeryan oldu. Bu sefer ssvd yaptırabilecek bir doktor buldum. İnşallah kısmet olur :)
İnş canım olur bana en az 2 sene geçmeli sezeryanin üstünden yoksa riskli oluyor dediler 16 ay geçince bende cesaret edemedim bi arkadaşım daha yeni doğum yaptı 40 haftası doldu suyu geldi sancı gelmeyince suni sancida verilmiyormus mecbur tekrardan sezeryan oldu ama çok rahat geçmiş onun tam 3 sene var çocuklarının arasında kısmet canım ya hayırlısı nasıl sa öyle olsun sende bebek de sağlıklı olun da gerisi önemli değil
ismini hatırlayamadım şimdi söylemişti ama ama istanbulda yaşamıyor arkadaşımArkadaşın hangi doktora gitti? Evet her şeyden önemlisi sağlık.
ismini hatırlayamadım şimdi söylemişti ama ama istanbulda yaşamıyor arkadaşım
ay gozdem diye bir konu açmıştı dimi. Bende çok üzülmüştüm yalan mıymışşşşş. Yuh ya ne biçim insanlar var.dün adamın biri buraya konu açtı.eşim vefat etti diye...açıklama yaptı.ben inanmadım inanmak istemedim..güya eşi trafik kazası geçirmiş.iç kanamadan kaybetmiş..burdaki arkadaşlarına haber vermek istemiş...millet kendinde geçti..dün gece vicdan azabı çektim neden inanmıyorum diye bide.site yöneticileri araştırıp bulmuşlar. gerizekalı yalan söylemiş.takıntılı hasta ruhlu biriymiş
Doktorla doğum şeklini konuştuk, eğer bebek erken gelirse kilosu 2500-2700 arasi olursa normal dogurtmam dedi,bebegi riske atamicani ekledi, normal yapmam icin illa 3 kg gecmemmi lazim yani?
Daha küçükmüş canım inş istediğin gibi olur bi sıkıntı olmadan tek avazda doğurursun canım; benimki Balat hastnde Meltem Hn. canım; ben hiç sormadım zaten normal olur mu diye ama daha önce de Başlarda gayrettepe florance ta Bülent beye muayene olmuştum o da ilki sezeryansa direk sezeryan Günü'nden bahsetmişti; belki istesem yollarını önerirdi bilemiyorum tabiOğlum 27 aylık şu anda. Bu doktoru arayıp buldum valla. İnşallah herşey yolunda gider de yapabilirim ssvd. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım gebelik boyunca. Doktorun kim?
Daha küçükmüş canım inş istediğin gibi olur bi sıkıntı olmadan tek avazda doğurursun canım; benimki Balat hastnde Meltem Hn. canım; ben hiç sormadım zaten normal olur mu diye ama daha önce de Başlarda gayrettepe florance ta Bülent beye muayene olmuştum o da ilki sezeryansa direk sezeryan Günü'nden bahsetmişti; belki istesem yollarını önerirdi bilemiyorum tabi
Hadi inş canım gönlündeki gibi olsun :)Evet oğlum küçük daha. Doktorla özellikle konuştum bu zaman konusunu. İlk sene kesi yerinin iyileştiğini daha fazla beklemenin anlamı olmadığını söyledi. Zaten gebelik süresince de kesi yeri iyileşmeye devam ediyor dedi. 24 ay idealmiş iki doğum arası. Benim 28 ay olacak. Bakalım inşallah kısmet olur.
canım bende ankaradayım ulusta sulu han var halin karşısında alt katta kapı süsleri var ben beğenmiştim fiyatıda iyiydi ama şimdi gidip alamıyorum öğlen sıcak oluyo akşam eşim geliyor beni almaya oda gitmek istemiyokizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi
Hadi inş canım gönlündeki gibi olsun :)
kizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?