2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Evet canım birden bire oldu herkes şaşırdı zaten, önce videoların başında olan giriş kısmından eşinin fotoğrafını çıkardı
Sonra hep kardeşiyle, kendi ailesiyle gezmeye başladı herkes yorum yapmış
Geçen günde evet ayrılıyoruz diye onay verdi neden niçin söylemedi tabi ama

Bende duydugumda cok kotu hissetdim uzuldum.cok iyi bi anne.hamile haliyle evine badana yapiyodu iyide bi es.uzuldum izledigimde ama shok olmadim o adamdan beklenir bana itici geliyodu

İnş canım olur bana en az 2 sene geçmeli sezeryanin üstünden yoksa riskli oluyor dediler 16 ay geçince bende cesaret edemedim bi arkadaşım daha yeni doğum yaptı 40 haftası doldu suyu geldi sancı gelmeyince suni sancida verilmiyormus mecbur tekrardan sezeryan oldu ama çok rahat geçmiş onun tam 3 sene var çocuklarının arasında kısmet canım ya hayırlısı nasıl sa öyle olsun sende bebek de sağlıklı olun da gerisi önemli değil

Arkadaşın hangi doktora gitti? Evet her şeyden önemlisi sağlık.

Doktorla doğum şeklini konuştuk, eğer bebek erken gelirse kilosu 2500-2700 arasi olursa normal dogurtmam dedi,bebegi riske atamicani ekledi, normal yapmam icin illa 3 kg gecmemmi lazim yani?

ismini hatırlayamadım şimdi söylemişti ama ama istanbulda yaşamıyor arkadaşım

Anladım canım. Aslında sen de deneyebilirdin. 16 ay arayla ssvd yapan biri olmuştu.
Şimdi üçüncü düşünürsen yine normal yapabilme şansın var. Bana dua et ne olur? Normal yada sezeryan farketmez sağıklı bir doğum olsun.

ay gozdem diye bir konu açmıştı dimi. Bende çok üzülmüştüm yalan mıymışşşşş. Yuh ya ne biçim insanlar var.

Doktorla doğum şeklini konuştuk, eğer bebek erken gelirse kilosu 2500-2700 arasi olursa normal dogurtmam dedi,bebegi riske atamicani ekledi, normal yapmam icin illa 3 kg gecmemmi lazim yani?

Hayır 3 kiloyu geçmesi gerekmez. Yaklaşık 15 gün önce arkadaşım 2800 bebek doğurdu normal doğumla. Erken doğum riski mi var?
Yani bu doktorlar da onu doğurtmam bunu doğurtmam abarttılar iyice yani.

Oğlum 27 aylık şu anda. Bu doktoru arayıp buldum valla. İnşallah herşey yolunda gider de yapabilirim ssvd. Elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım gebelik boyunca. Doktorun kim?
Daha küçükmüş canım inş istediğin gibi olur bi sıkıntı olmadan tek avazda doğurursun canım; benimki Balat hastnde Meltem Hn. canım; ben hiç sormadım zaten normal olur mu diye ama daha önce de Başlarda gayrettepe florance ta Bülent beye muayene olmuştum o da ilki sezeryansa direk sezeryan Günü'nden bahsetmişti; belki istesem yollarını önerirdi bilemiyorum tabi

Kizlar suan inanilmaz derecede kabizlik sancisi cekiyorum malesef cikamiyorum. Simdi duplac surup ictim ama hemen etki edermi bilmiyorum. Cok fazla ikinamiyorumda korkuyorum. En hizli ve etkili olacak birsey varsa bildiginiz acil yardim bekliyorum

Evet oğlum küçük daha. Doktorla özellikle konuştum bu zaman konusunu. İlk sene kesi yerinin iyileştiğini daha fazla beklemenin anlamı olmadığını söyledi. Zaten gebelik süresince de kesi yeri iyileşmeye devam ediyor dedi. 24 ay idealmiş iki doğum arası. Benim 28 ay olacak. Bakalım inşallah kısmet olur.

kizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi

Hadi inş canım gönlündeki gibi olsun :)

kizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi
canım bende ankaradayım ulusta sulu han var halin karşısında alt katta kapı süsleri var ben beğenmiştim fiyatıda iyiydi ama şimdi gidip alamıyorum öğlen sıcak oluyo akşam eşim geliyor beni almaya oda gitmek istemiyo

Ben instagramdan buldum. Şirin Keçeler diye bir kullanıcı. Balonlu bir konsept var. Kapı süsü,lohusa terliği,tacı , magneti vs. Eylül ayı için sipariş alıyordu ama vakit kalır mı bilmiyorum.Bir de istanbulda bu dediğim bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…