evet canım yalanmış..hasta ruhlu kadınay gozdem diye bir konu açmıştı dimi. Bende çok üzülmüştüm yalan mıymışşşşş. Yuh ya ne biçim insanlar var.
Canım Hepsi burada da güZel Keçe kapı süsleri gördüm ben canım 50 ila 80 arasında fiyatları ; eşim Eminönü'nden aldı geçen hafta denk geldi yoksa ben de netten alacaktım; çikolata ve magnetler benim de duruyor haftaya çikolataları kahve dünyasından sipariş edicem inş onların çikolata kalitesini beğeniyorum; sadece istediğim renk paketleticem hastane için; magnetleri doğumdan sonraya bırakıcam bu sefer acele etmicem doğum tarihi belli olsun Mevlüt'e dağıtırım onları da kısmetse Artı bi de yeniden çikolata ya da Magnet keselerine badem şekeri alırım yine güzelinden inşkizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi
isimi ayni gun yazip verirler mi kiicanım bende ankaradayım ulusta sulu han var halin karşısında alt katta kapı süsleri var ben beğenmiştim fiyatıda iyiydi ama şimdi gidip alamıyorum öğlen sıcak oluyo akşam eşim geliyor beni almaya oda gitmek istemiyo
kahve dunyasinda istedigimiz renk paketleniyor mu mavi falann ama isim yazilmiordur dimi?Canım Hepsi burada da güZel Keçe kapı süsleri gördüm ben canım 50 ila 80 arasında fiyatları ; eşim Eminönü'nden aldı geçen hafta denk geldi yoksa ben de netten alacaktım; çikolata ve magnetler benim de duruyor haftaya çikolataları kahve dünyasından sipariş edicem inş onların çikolata kalitesini beğeniyorum; sadece istediğim renk paketleticem hastane için; magnetleri doğumdan sonraya bırakıcam bu sefer acele etmicem doğum tarihi belli olsun Mevlüt'e dağıtırım onları da kısmetse Artı bi de yeniden çikolata ya da Magnet keselerine badem şekeri alırım yine güzelinden inş
merakta kaldık canım..naptın nettin diye..şükür iyiymişsin...bende iim şükür..ofisimi toparlıyorum izne ayrılıyorum....toparla toparla bitmedi...bi ton kitap çıktı getirmişim okurum diye fısss elime almadım...oyyhhh şiştimKızlAr selamlar geçmişe bakamadım, nasılsınız? Bebişler nasıl? Ben Türkiye'ye geldim, elazığdayım. Bulduğum 2 doktora da gittim, özeldeki iyi ama hastane çok kötü, güven duyamadım ortama. Devletteki doktor çok iyi, ama nöbetine denk gelmezsek bilmiyorum ne olacak. Bebişim 2.4 kiloymuş ortalama. Iyiymiş çokşükür maşallah..yüzünü gördüm ilk kez:) annemin yanındayım keyif yapıyorum:) sizler nasılsınız? @belmaakca canım bebişin doğmuş iyiymiş çokşükür, kuvezden de en kısa zamanda çıkar kollarına gelir inşallah annesi
@Patates01SUHAN sizler nasılsınız? Özledim sizi:)
onuda kocam düşünsün artık bi koşu alır gelir zaaarİlk etapta sütün gelmezse hastanede istiyorlarmış, bana oyle soylediler yani. O yuzden ben aldım
canım keçedendi benim baktıklarım hazır keçe harflerden yapıştırıyorlar merdivenden inince solda köşede bir dükkan çok güzel süsler var magnet malzemeleri de vardı ama hazır var mı dikkat etmedimisimi ayni gun yazip verirler mi kii
saolasin canim en kisa surede gidim bakim ben deecanım keçedendi benim baktıklarım hazır keçe harflerden yapıştırıyorlar merdivenden inince solda köşede bir dükkan çok güzel süsler var magnet malzemeleri de vardı ama hazır var mı dikkat etmedim
bencede öyleee.Çok üzüldüm eşiyle ayrılmasına ama bence eşi aldattı(
Çünkü 2 çocukla normal bir tartışmayla o kadar hızlı bitirmezler evliliği(
Deme öyle deme deme
Bi tanede kızım olsun isterim ama uzun bir zaman sonra çünkü çok yiprandim ailemden çok uzaktayim ve çocuklarımın ikiside çok hareketli tek başıma bakmak çok yordu beni ama allah annelere oyle bir sevgi vermis ki uyusunlar diye o kadar ugrasiyorsun sonrada ozluyorsun sende inş en saglikli şekilde doğumunu yaparsın dualarım seninle güzel haberlerini alırım inş yakın zamandaAnladım canım. Aslında sen de deneyebilirdin. 16 ay arayla ssvd yapan biri olmuştu.
Şimdi üçüncü düşünürsen yine normal yapabilme şansın var. Bana dua et ne olur? Normal yada sezeryan farketmez sağıklı bir doğum olsun.
Çok üzüldüm eşiyle ayrılmasına ama bence eşi aldattı(
Çünkü 2 çocukla normal bir tartışmayla o kadar hızlı bitirmezler evliliği(
dün tekmelerken ayağını tuttum ben oğluşun....yavaşş anneye vurulurmu dedim..bırakmadım ayağııcanım 22 eylül kendi doğum günüm bebişinde muhtemel tarihi 24. ama doğum günümde de gelmesin10-15i arası bekliyorum kendisini arada soruyorum annecimmm eylülün ilk haftası mu gelceksin yoksa 2. mi 3.mü falan soruyorum DD 2. haftasına tepki verdi sanırım kafayı yedim
Bi tanede kızım olsun isterim ama uzun bir zaman sonra çünkü çok yiprandim ailemden çok uzaktayim ve çocuklarımın ikiside çok hareketli tek başıma bakmak çok yordu beni ama allah annelere oyle bir sevgi vermis ki uyusunlar diye o kadar ugrasiyorsun sonrada ozluyorsun sende inş en saglikli şekilde doğumunu yaparsın dualarım seninle güzel haberlerini alırım inş yakın zamanda
bebek doğunca gelsinler ikisini bir aradan çıkarırlar misafir düşünemiyorum bu ara eve kendimi zor atıyorum
canım herkesin bünyesi,farklı ama. Ben kavun ve sütü aynı anda yiyince hemen ishal oluyorum. Miden kaldırırsa bence bir,deneKizlar suan inanilmaz derecede kabizlik sancisi cekiyorum malesef cikamiyorum. Simdi duplac surup ictim ama hemen etki edermi bilmiyorum. Cok fazla ikinamiyorumda korkuyorum. En hizli ve etkili olacak birsey varsa bildiginiz acil yardim bekliyorum
Canım sen illa normal diyosan ve kilolu diye beklemek istemiosan bence bol bol yürü, çömel kalk, yerde çömelip ördek yürüyüşü yap.. bol hurma ye :) hızlandır süreci :))cnm ya gelmezseeee...bebekkocaman olursa..bende haftaya cuma gidicem bebek 3500 u geçmişse suni sancıile ddoğumu baslatin dicem.tabi beni dinlermi Dr bilmym.ama ısrar edcm.cnku gozgore gore sezeryan gitmk istemym.sonrada yok bebek iri yok bilmem ne.....bla bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?