2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi
Canım Hepsi burada da güZel Keçe kapı süsleri gördüm ben canım 50 ila 80 arasında fiyatları ; eşim Eminönü'nden aldı geçen hafta denk geldi yoksa ben de netten alacaktım; çikolata ve magnetler benim de duruyor haftaya çikolataları kahve dünyasından sipariş edicem inş onların çikolata kalitesini beğeniyorum; sadece istediğim renk paketleticem hastane için; magnetleri doğumdan sonraya bırakıcam bu sefer acele etmicem doğum tarihi belli olsun Mevlüt'e dağıtırım onları da kısmetse Artı bi de yeniden çikolata ya da Magnet keselerine badem şekeri alırım yine güzelinden inş

isimi ayni gun yazip verirler mi kii

kahve dunyasinda istedigimiz renk paketleniyor mu mavi falann ama isim yazilmiordur dimi?

merakta kaldık canım..naptın nettin diye..şükür iyiymişsin...bende iim şükür..ofisimi toparlıyorum izne ayrılıyorum....toparla toparla bitmedi...bi ton kitap çıktı getirmişim okurum diye fısss elime almadım...oyyhhh şiştim

saolasin canim en kisa surede gidim bakim ben dee

Deme öyle deme deme

canım 22 eylül kendi doğum günüm bebişinde muhtemel tarihi 24. ama doğum günümde de gelmesin 10-15i arası bekliyorum kendisini arada soruyorum annecimmm eylülün ilk haftası mu gelceksin yoksa 2. mi 3.mü falan soruyorum DD 2. haftasına tepki verdi sanırım kafayı yedim

Bi tanede kızım olsun isterim ama uzun bir zaman sonra çünkü çok yiprandim ailemden çok uzaktayim ve çocuklarımın ikiside çok hareketli tek başıma bakmak çok yordu beni ama allah annelere oyle bir sevgi vermis ki uyusunlar diye o kadar ugrasiyorsun sonrada ozluyorsun sende inş en saglikli şekilde doğumunu yaparsın dualarım seninle güzel haberlerini alırım inş yakın zamanda

ya bşrş bana kapı susuyle ilgili bişey sormuştu nasıl yaptığımı falan bende,kızıma yaparım demişti. Ben,onu unuttum şimdi,kapı susu muhabbeti olunca aklıma geldi.

Çok üzüldüm eşiyle ayrılmasına ama bence eşi aldattı (
Çünkü 2 çocukla normal bir tartışmayla o kadar hızlı bitirmezler evliliği(

kızlar bende takip ediyorum onu bende anlam veremedim herkes aldattığını düşünüyor. doğumda falan ne kadar ilgili alakalıydı eşi halbuki.. herkes için hayırlısı olsun. ne zaman başımıza ne geleceği hiç belli olmuyor işte..

dün tekmelerken ayağını tuttum ben oğluşun....yavaşş anneye vurulurmu dedim..bırakmadım ayağıısonrasında euzubesmele çektim tabi..bi ürperti girdi içime..bu minicik ayaklar benim içimdemi diye

Evet canımız çıkıyor uyutana kadar. Sonra da ikide birde gidip kontrol ediyoruz. :)
Tek olmak gerçekten zor. İleride düşünürsün belki. Ben de çok istiyorum bir kız bebeğimin olmasını. Oğlum da çok hareketli benim. İkinci daha hareketli olacak gibi bir his var içimde.
İnsan yalnız olmadığını bilince psikolojik olarak rahatlıyor. Allah hepimize sabır versin. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım. :)

Kizlar suan inanilmaz derecede kabizlik sancisi cekiyorum malesef cikamiyorum. Simdi duplac surup ictim ama hemen etki edermi bilmiyorum. Cok fazla ikinamiyorumda korkuyorum. En hizli ve etkili olacak birsey varsa bildiginiz acil yardim bekliyorum
canım herkesin bünyesi,farklı ama. Ben kavun ve sütü aynı anda yiyince hemen ishal oluyorum. Miden kaldırırsa bence bir,dene

Canım sen illa normal diyosan ve kilolu diye beklemek istemiosan bence bol bol yürü, çömel kalk, yerde çömelip ördek yürüyüşü yap.. bol hurma ye :) hızlandır süreci :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…