dün tekmelerken ayağını tuttum ben oğluşun....yavaşş anneye vurulurmu dedim..bırakmadım ayağıısonrasında euzubesmele çektim tabi..bi ürperti girdi içime..bu minicik ayaklar benim içimdemi diye
biraz daha bekleyip doğuma gelseler ya ikisini birden çıkarmış olurlar :) bazen insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar. 8 aylık hamile kadın havalar sıcak düşün be kardeşim
Aaa sende bnm taktiği uygula gelirken yiyecekleri fln alın de geçen bi arkadaşıma çay demle termosa koy gelde îçelim dedim kız şoka girdi
canım 22 eylül kendi doğum günüm bebişinde muhtemel tarihi 24. ama doğum günümde de gelmesin10-15i arası bekliyorum kendisini arada soruyorum annecimmm eylülün ilk haftası mu gelceksin yoksa 2. mi 3.mü falan soruyorum DD 2. haftasına tepki verdi sanırım kafayı yedim
aa nasıl tuttun ya allahım şaka gibi dimi hareketleri insan çok heyecanlanıyor, dün eşim poposu burdamı diye küçük bir şaplak attı toplandığı yere yavrum sıçradı resmen çok kızdım babasına ama garipte geldi korkmuş gibi :)dün tekmelerken ayağını tuttum ben oğluşun....yavaşş anneye vurulurmu dedim..bırakmadım ayağıısonrasında euzubesmele çektim tabi..bi ürperti girdi içime..bu minicik ayaklar benim içimdemi diye
bende 6 -7 gibi olsun diyorum düğün tarihimiz :)Eşim eylülün ilk haftası bekliyor bebişi
Sence ne zaman gelir desem hep Eylülün ilk haftası diyor adamın içine mi doğuyor
Eşim eylülün ilk haftası bekliyor bebişi
Sence ne zaman gelir desem hep Eylülün ilk haftası diyor adamın içine mi doğuyor
:))) ay negüldüm seda canım öyle iyi Anlıyorum ki ben de Öyleyim masayı zor kurup kaldırıyorum hareket edecek halim yok; onlar da doğum gelmiş şimdi niye geliyorlar doğumdan sonra uğrasalar bebeği de görürler hem
Canım sadece sağ ciğerinde solunum yüzünden hava kabarcığı oluşmuş onun tedavisi yapılıyor henüz zamanı ile ilgili net birşey demiyorlar camım. Onun dışında sağlıklı bir bebek teyzesi. Küvez süreci var onu bekliyoruz şimdi.
bu gece sancılanıp doğurayımda bebeğide görmüş olsunlar bari şimdi bunlar bir ay sonra gene gelcez derler ....tövbe yarabbimmm
Canım benim yakın bir akrabamın doğuma girecegı gün yapòlan tahlilde trombositleri çok düşük çıktı devlet hastanesine sevk edeceklerdi devlet hastanelerinde yer bulamadılar tahliller tekrarlandı ama yine düşüktü bunlar devlet hastanesi için yer ararken 3.kez tekrarlandı tahliller ve normale dönmüştü kimse anlam veremedi bazen oluyo böyle imtehanlar, inşallah senin ikinci tahlillerunde normal çikar,çıkmasa da deemansız değil çok şükür trombosit takviyesi yapılabilir arkadaşların dediği gibi umarım hersey normale dönerCanım büyük geçmiş olsun sana; kolay değil baya uğraşmışsın zor zamanlar atlatmışsın; inş Bendeki de geçici bişeydir hayırlısıyla Doğumu atlatalım Sonrasını da sonra düşünürüz; dediğin gibi sonrasında incelerler madem; sağlıkla kucaklayalım hepimiz inş yavrularımızı
bende salavat getiriyordum bilmeden tabi...eşim yeter artık kapat şu göbeğini neye bakıyorsun anlamıyorum diyor..hıçkırırken gel dedim elini koydum deli korktuya ben tutamıyorum hep bir popo hep bir sırt dayanıyor sağa yada solasıvazlıyorum zevkten dört köşe oluyo heralde bir hareket bir hareket :) sarılıyorm karnıma. gören deli der gerçekten. şükürler olsun görmeden sevdiren Rabbime. çok hareket ettiğinde elimi karnıma koyup ihlas okuyorum canım bir yerde okumuştum bebek hareketlenince okunması gerekirmiş.
Şirin Keçelere baktım da şimdi, süpermiş yaptıkları, bayıldım!Ben instagramdan buldum. Şirin Keçeler diye bir kullanıcı. Balonlu bir konsept var. Kapı süsü,lohusa terliği,tacı , magneti vs. Eylül ayı için sipariş alıyordu ama vakit kalır mı bilmiyorum.Bir de istanbulda bu dediğim bayan.
kizlar ya bu alinacaklar bitmiyor daha kapo susum yok internetten guvenilir keceden yapilan bildiginiz bi site var mi ya da ankarada yer bilen ? daha magnetler de yok siz neler yaptirdiniz foto vb atabilecek var mi
iki gündür fark ettim kıpır kıpır tekmelediği bi yer vardı..elimi gezdiriken oraya denk geldim..bildiğin ayak derimin üstünde tutmaya çalıştım yawrum çırpıntı bende ürperdim tabiaa nasıl tuttun ya allahım şaka gibi dimi hareketleri insan çok heyecanlanıyor, dün eşim poposu burdamı diye küçük bir şaplak attı toplandığı yere yavrum sıçradı resmen çok kızdım babasına ama garipte geldi korkmuş gibi :)
Cnm hosgeldin ülkene oranın sıcağından sonra buranınki çıtır çerez geliyodur sana yolculuğunun iyi gecmesine de ayrıca sevindim umarım 9 aydır temenni ettiğin gibi kolayca normal bir sekilde doğurursunİnşallah canım çok teşekkürler,inşallah dediğin gibi olur, Allah işlerimizi rast getirsin hepimizin.. sen nasılsın? Şeker durumu ne oldu? Diyet vermişti doktor tekrar baktılar mı?
bende 6 -7 gibi olsun diyorum düğün tarihimiz :)
Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?
valla arkadaş aradı kalkamıyorum dedim ama cidden kalkamıyorum yani..sağolsun eşim koşturuyor herşeyeValla canım "son ayım, çok ağırlaştım misafir kabul edemiyorum kusura bakmayın" de geç ne uğraşacaksın, ne düşüncesiz insanlar var ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?