2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
dün tekmelerken ayağını tuttum ben oğluşun....yavaşş anneye vurulurmu dedim..bırakmadım ayağıısonrasında euzubesmele çektim tabi..bi ürperti girdi içime..bu minicik ayaklar benim içimdemi diye

ya ben tutamıyorum hep bir popo hep bir sırt dayanıyor sağa yada sola sıvazlıyorum zevkten dört köşe oluyo heralde bir hareket bir hareket :) sarılıyorm karnıma. gören deli der gerçekten. şükürler olsun görmeden sevdiren Rabbime. çok hareket ettiğinde elimi karnıma koyup ihlas okuyorum canım bir yerde okumuştum bebek hareketlenince okunması gerekirmiş.

Eşim eylülün ilk haftası bekliyor bebişi
Sence ne zaman gelir desem hep Eylülün ilk haftası diyor adamın içine mi doğuyor

dün tekmelerken ayağını tuttum ben oğluşun....yavaşş anneye vurulurmu dedim..bırakmadım ayağıısonrasında euzubesmele çektim tabi..bi ürperti girdi içime..bu minicik ayaklar benim içimdemi diye
aa nasıl tuttun ya allahım şaka gibi dimi hareketleri insan çok heyecanlanıyor, dün eşim poposu burdamı diye küçük bir şaplak attı toplandığı yere yavrum sıçradı resmen çok kızdım babasına ama garipte geldi korkmuş gibi :)

Eşim eylülün ilk haftası bekliyor bebişi
Sence ne zaman gelir desem hep Eylülün ilk haftası diyor adamın içine mi doğuyor

aynen canım benimkide geçenlerde arkadaş sordu o cvp verdi eylülün ilk haftası 10u gibi falan hatta belki ağustos sonu bile olabilir dedi oha naptın sen ya dedim

bu gece sancılanıp doğurayımda bebeğide görmüş olsunlar bari şimdi bunlar bir ay sonra gene gelcez derler .... tövbe yarabbimmm

Bakalım eylülün ilk haftasına kadar hazırlığımız bitsin de hazırlıklı olalım
Bunları yazarken taa belime tekme yedim nasıl canım yandı yaw bir de belime nasıl tekme atıyor bu bücür yaw

ne kadar tedirgin olsan da Rabbim yardımcın oldu bak bundan sonra güzel günler sizi bekliyo biraz daha sabır sadece az kaldı Allaha emanetsiniz...

bu gece sancılanıp doğurayımda bebeğide görmüş olsunlar bari şimdi bunlar bir ay sonra gene gelcez derler .... tövbe yarabbimmm

Valla canım "son ayım, çok ağırlaştım misafir kabul edemiyorum kusura bakmayın" de geç ne uğraşacaksın, ne düşüncesiz insanlar var ya:)

Canım benim yakın bir akrabamın doğuma girecegı gün yapòlan tahlilde trombositleri çok düşük çıktı devlet hastanesine sevk edeceklerdi devlet hastanelerinde yer bulamadılar tahliller tekrarlandı ama yine düşüktü bunlar devlet hastanesi için yer ararken 3.kez tekrarlandı tahliller ve normale dönmüştü kimse anlam veremedi bazen oluyo böyle imtehanlar, inşallah senin ikinci tahlillerunde normal çikar,çıkmasa da deemansız değil çok şükür trombosit takviyesi yapılabilir arkadaşların dediği gibi umarım hersey normale döner

bende salavat getiriyordum bilmeden tabi...eşim yeter artık kapat şu göbeğini neye bakıyorsun anlamıyorum diyor..hıçkırırken gel dedim elini koydum deli korktu

Şirin Keçelere baktım da şimdi, süpermiş yaptıkları, bayıldım!

iki gündür fark ettim kıpır kıpır tekmelediği bi yer vardı..elimi gezdiriken oraya denk geldim..bildiğin ayak derimin üstünde tutmaya çalıştım yawrum çırpıntı bende ürperdim tabi

İnşallah canım çok teşekkürler,inşallah dediğin gibi olur, Allah işlerimizi rast getirsin hepimizin.. sen nasılsın? Şeker durumu ne oldu? Diyet vermişti doktor tekrar baktılar mı?
Cnm hosgeldin ülkene oranın sıcağından sonra buranınki çıtır çerez geliyodur sana yolculuğunun iyi gecmesine de ayrıca sevindim umarım 9 aydır temenni ettiğin gibi kolayca normal bir sekilde doğurursun

Kızlar bişey sorcam, suyumuz geldiginde ne yapmalıyız? Gunluk ped falan yetmez sanırım hastaneye gidene kadar. Bir de ılık duş alın diyorlar ama o kadar zamanımız olur degil mi?

canım nişan geldiğinde vakit oluyormus ama suyun geldiğinde çocuk içerde havasız kalma ihtimali olacagı için vakit kaybetmemek gerekiyormus suyun geldi mi hiç bekleme ben öyle yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…