bu erkekler hep aynı demek ki, artık kıskanıyorlar bence bizi bir an önce görmek istiyorlar bebeleri :)aynen canım benimkide geçenlerde arkadaş sordu o cvp verdi eylülün ilk haftası 10u gibi falan hatta belki ağustos sonu bile olabilir dedi oha naptın sen ya dedim
sağlıkla olur inşallah sezeryan olma ihtimali yüksek zatenSenin o tarihlerde olma ihtimali var canım :)) muhtemel tarihe çok uzak değil:)
valla arkadaş aradı kalkamıyorum dedim ama cidden kalkamıyorum yani..sağolsun eşim koşturuyor herşeye
valla arkadaş aradı kalkamıyorum dedim ama cidden kalkamıyorum yani..sağolsun eşim koşturuyor herşeye
Beni de düğüne bekliyorlar haftaya çok yakın akrabalarım:)
12 saatcik yolmuş eşimle dura dura gelirmişiz arabayla, hem eşimde izin alırmış düğün için
Olduuu dedim yazık adam çocuk doğunca kullanayım diye kendi için izin bile yapmadı şu sıcakta
Annem babam doktorum yol uzun diyor olmaz diyorlar, onlar olur bişey olmaz diyor
eşleri gelmiyorsa sıkıntı yok...alsın hazır bişiler..toparlasın sağı solu...eşime dedim zaten senin arkadaşların ben karışmam diye akşama evi bi güzel temizletiyim de görsün bi daha gelcez dediklerinde bişey diyebiliyor mu
kv bi saat uzaklıkta gitmiyorum...hafta içi canım çıkıyor zaten benim...Beni de düğüne bekliyorlar haftaya çok yakın akrabalarım:)
12 saatcik yolmuş eşimle dura dura gelirmişiz arabayla, hem eşimde izin alırmış düğün için
Olduuu dedim yazık adam çocuk doğunca kullanayım diye kendi için izin bile yapmadı şu sıcakta
Annem babam doktorum yol uzun diyor olmaz diyorlar, onlar olur bişey olmaz diyor
kv bi saat uzaklıkta gitmiyorum...hafta içi canım çıkıyor zaten benim...
sağlıkla olur inşallah sezeryan olma ihtimali yüksek zatenozaman o tarihleri ayarlarız .
En güzeli evinde uzat ayaklarını dinlen :) zaten çok yakında dinlenmeye vaktimiz olmayacak:)
ay içimi bi hüzün kapladı niye bilmiyorum...masam...bilgisayarım.....kupa bardağım...masa takvimim öylece bana bakıyor...dosya dolaplarım...yazıcım...kaktüsüm sende bakma öyle içli içli
iki hafta sonra görürüm seni ben..bende aynı şeyleri diyordum....arkama bakmadan kaçacam diyeeeAlemsin misk şu iki hafta dolsun arkama bakmadan kaçacam ben....
iki hafta sonra görürüm seni ben..bende aynı şeyleri diyordum....arkama bakmadan kaçacam diyeee
ay içimi bi hüzün kapladı niye bilmiyorum...masam...bilgisayarım.....kupa bardağım...masa takvimim öylece bana bakıyor...dosya dolaplarım...yazıcım...kaktüsüm sende bakma öyle içli içli
allahım bende saatleri geçiremiyom burda dayanacak gücüm kalmadıay içimi bi hüzün kapladı niye bilmiyorum...masam...bilgisayarım.....kupa bardağım...masa takvimim öylece bana bakıyor...dosya dolaplarım...yazıcım...kaktüsüm sende bakma öyle içli içli
aynen gecen bi arkadaşla konuşuyoruz uyuyamıyorum bi doğursamda rahat etsem dedim sen doğurunca uyuyacağını mı sanıyosun dedi o bunu söyleyinceye kadar sanıyomuşum meğer ben sanki çocuk doğunca rahat etcem...
Çocuk doğunca uyuyamacağımız kesin ama doğurduktan sonra yemek istediğim tek bir şey doğurayım onu yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?