2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
valla arkadaş aradı kalkamıyorum dedim ama cidden kalkamıyorum yani..sağolsun eşim koşturuyor herşeye

eşime dedim zaten senin arkadaşların ben karışmam diye akşama evi bi güzel temizletiyim de görsün bi daha gelcez dediklerinde bişey diyebiliyor mu

valla arkadaş aradı kalkamıyorum dedim ama cidden kalkamıyorum yani..sağolsun eşim koşturuyor herşeye

Beni de düğüne bekliyorlar haftaya çok yakın akrabalarım:)
12 saatcik yolmuş eşimle dura dura gelirmişiz arabayla, hem eşimde izin alırmış düğün için
Olduuu dedim yazık adam çocuk doğunca kullanayım diye kendi için izin bile yapmadı şu sıcakta
Annem babam doktorum yol uzun diyor olmaz diyorlar, onlar olur bişey olmaz diyor

işin içinde olmayan anlamıyor canım ya bide cogu daha önce doğum yapmış kadınlar oluyo bize bunu yapann bi de ne varmış eskiler bide tarlaya falan gidiyomuş diyenlerler yok mu boğmak istiyorum onlarııı

eşime dedim zaten senin arkadaşların ben karışmam diye akşama evi bi güzel temizletiyim de görsün bi daha gelcez dediklerinde bişey diyebiliyor mu
eşleri gelmiyorsa sıkıntı yok...alsın hazır bişiler..toparlasın sağı solu...

kv bi saat uzaklıkta gitmiyorum...hafta içi canım çıkıyor zaten benim...

En güzeli evinde uzat ayaklarını dinlen :) zaten çok yakında dinlenmeye vaktimiz olmayacak:)

aynen gecen bi arkadaşla konuşuyoruz uyuyamıyorum bi doğursamda rahat etsem dedim sen doğurunca uyuyacağını mı sanıyosun dedi o bunu söyleyinceye kadar sanıyomuşum meğer ben sanki çocuk doğunca rahat etcem...

ay içimi bi hüzün kapladı niye bilmiyorum...masam...bilgisayarım.....kupa bardağım...masa takvimim öylece bana bakıyor...dosya dolaplarım...yazıcım...kaktüsüm sende bakma öyle içli içli

bende aynı durumdayım canım , çıkış saati geldiğinde inşallah kendimi tutamayıp ağlamam ...

Çocuk doğunca uyuyamacağımız kesin ama doğurduktan sonra yemek istediğim tek bir şey doğurayım onu yicem

Çocuk doğunca uyuyamacağımız kesin ama doğurduktan sonra yemek istediğim tek bir şey doğurayım onu yicem

canım bende hamilelikten beri bi iştahsızlık var diyorum inşallah doğumdan sonrada devam ederde 6 ay sonra 36 beden dönerim işe şimdi ayyyy şişmişsin diyenleri o zaman ben şişiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…