2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bende hamilelikten beri bi iştahsızlık var diyorum inşallah doğumdan sonrada devam ederde 6 ay sonra 36 beden dönerim işe şimdi ayyyy şişmişsin diyenleri o zaman ben şişiririm...

Bende çok kilo almadım canım bakalım
Zaten emzirirsek çok dikkatli beslenmemiz gerekiyor çoğu şey gaz yapıyormuş malesef, eşimle okuduk da acıdı bana ne yiyeceksin sen geriye bir şey kalmıyor ki dedi

bende aynı durumdayım canım , çıkış saati geldiğinde inşallah kendimi tutamayıp ağlamam ...
ay cidden garip oldum..niye bende anlamadım...8 yıl sonra bukadar uzun süre ara vermek..yoksa tabiki gün sayıyordum biran önce evde dinlene bilmek için...ayy vedaları hiç sevmem ben..nolursa olsun..cansız eşyalarım bile olsa hüzünlendim napim yaaaaaaaaaaa

belmaakca kuzum nabersin..kuzucukta şükür iyiymiş..eşinde sende sonunda rahatlayıp bi oh çektiniz dımı..kim bakıyor şimdi sana..zorlanıyormusun...
Miskcim amberim özledim seni. Bir oh çektik evet ama şuanda küvezde bıcırık. Küçük doğduğu için sol ciğerinde hava kabarcığı oluşmuş , nefes alıp verirken zorlanıyormuş . Ama biraz önce geldik doktor iyiye gidiyor dedi. Haftaya taburcu olur inşallah. Onun haricinde çok tatlı cazgır Minnak teyzesi. Sağlıklı şükür . Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Sende oğluşunu hayırlısıyla alırsın umarım. Bu arada bugün senin de son. Bir daha görüşemeyecek miyiz ? Habersiz kalmak istemiyorum senden ? Evden int girebilecek misin ?

evet okudum canım sabah son durumlarınızı..çok şükür bi sıkıntısı yok burçağın...bikaç gün daha kalırsa inşş kucağına kavuşacak...neler çektin sen.Rabbim verdi mükafatınızı...öperim ben onu yerim yerimmmmm ısırırım popişinden...amin canım inşşş...evet bugün son..evde net var.fırsat buldukça giricem inş...doğum yaptığımda da haber vericem inş bi sıkıntı olmazsa...dua bekleriz taze anne

Evet tatlım. Spinal tavsiye ediyorum çok rahatı, bebeği ilk sen görüyorsun . İğne desen hiç acıtmıyor. Zaten bebeği hemen çıkarıyorlar , dikişlerin kalıyor İnan hiçbirşey hissetmedim . Uyuşukluk geçince haliyle ağrın oluyor otururken kalkarken ama hemşireler geliyor yürüyüş yaptırıyor ikinci gün kendi başıma yürüyordum . Şimdi kendi başıma herşeyi yapıyorum mesela, genel anestezi yerine spinal derim . Hele bebiş doğum anı süperrrrr..

canım bende öyle istiyorum ama orda karnını kestiklerini falan biliyosunya sinirlerim bozulur gerilirim diye de korkuyorum nasıl rahat bırakabiliriz kendimizi

bebeğin hazırsa ne güzel erkenden kavuşacaksın işte, hiç stres yapma bence hatta tadını çıkar durumun.

Etmez miyim canım benim . Bu forumdaki herkes destek oldu bana . Herkes kendi bebeğinin sıkıntısı varmış gibi yaklaştı hep. Hakkınızı hiç ödeyemem. Dualarım herkes için . Sende zor günler atlattın. Ama Rabbim sana da mükafatını verecek emin ol. Bol bok dua edeceğim . Ne olur haber ver bak mutlaka çok merak ederim . Çok seviyorum seni miskcim amberim . Ağlayacağım şimdi ama mutluluktan...

benimde aynı canım 8 yıl sonra ara veriyorum , firmalarıma veda maillerimi attım atarken gözlerim doldu . en basit cevaplara bile ağlayasım geliyo

Canim cok gecmis olsun Allahim sifalar versin.Saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin.. Idrarda protein 24saatliktemi cikti canim yoksa normal idrar tah. Benimde gecen idrar verdim protein 426cikti.2gun sonra tekrarladik 141 cikti doktorum iyi dedi.. Bende endiselendim nasi boyle dustu.Benim sadece ayaklarimda sislik var.Tansiyonumda hep normal en yuksegi 11e7 felan cikio genelde dusuk..

Doktorla doğum şeklini konuştuk, eğer bebek erken gelirse kilosu 2500-2700 arasi olursa normal dogurtmam dedi,bebegi riske atamicani ekledi, normal yapmam icin illa 3 kg gecmemmi lazim yani?

ne alaka canım? ilk defa duydum? açıklaması neymiş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…