- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Yok cnm ya hiç bir sakıncası yok rahat ol 20 dk geçmez yoksaKızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)
Arkadaşım çok zor bi durum anlayabiliyorum nst ye hareketli anlarında gitmekte fayda var sanırım inşallah saglicakla kucağına alirsinteşekür ederim canım ilk duyunca çok kötüydüm başladım ağlamaya kendimi tutamadım bir türlü.şimdi allaha şükür iyiyiz sürekli hareketlerini takip ediyorum.eğer bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapıcam.hakkımızda hayırlısı.Yüce Rabbim biran önce sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı.hergün dua ediyorum kendim ve tüm hamileler için.
Yok cnm hemen hastaneye gitsen nstye baglarlar bir gün bile durdurabolirler ben suyum gelmiş haliyle 10 gün hastanede yattım suyum tamamen gelmişti 10 gün boyunca canliydi bebeğim ama doğuma hazır olduğumuz için o kadar brkletmezler artikKizlar bisey sorucam evde suyumuz gelirse dogum hemen gerceklesiyormu?beni.ki sezeyan ama gununden once gelirse hastane 40 dk falan sikinti yasarmiyim cok korkuyorum.kizimda suyum gelmemisti sancim olmustu oyle gitmistik hastaneye o yuzden hic bir bilgim yok.normal dogum yapan tecrubeli annelerden bilgi bekliyorum :)
Karışmaz cnm sızıntı halinde olursa belki ama birden gelirse ayaklarina kadar islanirsin zatensuyu gelen arkadaşlar nasıl geliyor akıntıyla karıştırabilirmiyiz anlarmışım suyum gelse aman kafam çok karışık ya
Maşallah Allah bozmasin diyelimgebeliğimin başından beri aramayan k.v haftada bir arar oldudiğer oğluyla arası açılınca bize döndü heralde ışıklar
Kim kız bunlar fransız kaldikİnanmıyorum onlar boşanıyor mu? Gerçekten çok üzüldüm. Tuğbanın ailesi için ne kadar özverili olduğunu biliyordum takip ettiğim kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun. Pırlanta gibi iki tane evladı var.
Yazık belki de çok ciddi psikolojik sorunları vardırevet canım yalanmış..hasta ruhlu kadın
Ama onlar açısından düşününce korkunç birsey içinde birsey var yani büyüyor tekme atıyor falan degisikbende salavat getiriyordum bilmeden tabi...eşim yeter artık kapat şu göbeğini neye bakıyorsun anlamıyorum diyor..hıçkırırken gel dedim elini koydum deli korktu
Deli yaaaaaa o kadar gün saydı şimdi ağlayacak yok artık yürü git evineeeeeay içimi bi hüzün kapladı niye bilmiyorum...masam...bilgisayarım.....kupa bardağım...masa takvimim öylece bana bakıyor...dosya dolaplarım...yazıcım...kaktüsüm sende bakma öyle içli içli
İçim şu serptin kuzu yaaa ben genel olmuştum kızımda uyanması zor oldu çok ağrılı sancılı falan Allah nasip ederse ben de spinal istiyorumEvet tatlım. Spinal tavsiye ediyorum çok rahatı, bebeği ilk sen görüyorsun . İğne desen hiç acıtmıyor. Zaten bebeği hemen çıkarıyorlar , dikişlerin kalıyor İnan hiçbirşey hissetmedim . Uyuşukluk geçince haliyle ağrın oluyor otururken kalkarken ama hemşireler geliyor yürüyüş yaptırıyor ikinci gün kendi başıma yürüyordum . Şimdi kendi başıma herşeyi yapıyorum mesela, genel anestezi yerine spinal derim . Hele bebiş doğum anı süperrrrr..
Elektrikli mi kullanıyorsun ben de yanıma alicam sanırım sütüm gelmezse cektiririm hastanede diyorumBen avent kullanıyorum canım gayet memnunum
Öyle mi çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu iyiler mi canimsavha doğum yapmış cnm
geçmiş olsun canımkızlar herkese günaydın.çarşamba kontrolüm vardı.nst bağlandım sonuç kötü çıkınca bir kez daha tekrar etti ve yine aynı olunca beni yatış yaptılar hastaneye.dün sabah herşey düzelince çıkış verdiler.üzüntüden mahfoldumsanki bir günde bütün enerjim bitti.
Canim haber aldinmi savhadan nasilmis bebek nasilmis?savha doğum yapmış cnm
ne alaka canım? ilk defa duydum? açıklaması neymiş ki?
Canım normalde çikolatalar açık; ama ben ilk oğlumda da istinyedekinde (hepsi paketlemiyor ) paketletmiştim istediğim renkçok ta hoş oldu ama dediğin gibi isim yazamıyorlar ama o zaman isim yazılı keselere koymuştuk çikolataları gerek kalmadı; ben çikolata da biraz Fındıklı kestaneli falan olsun istiyorum düz madlen yerine ama bu sefer isimsiz olsun maviş olsun yeter ikramlık nasılsa, sonra magnetleri isimli yaptırıcaz ya inş :)kahve dunyasinda istedigimiz renk paketleniyor mu mavi falann ama isim yazilmiordur dimi?
amanın bn bi de normal doğum istiorum beklerim beklerim gelmezse görün siz işi
ayyy hayırlı olsun sağlıklıdır inşallah ikiside.savha doğum yapmış cnm
Âmin canım inş dediğin gibi 2. De yüksek çıkar Allah hayırlısını versinCanım benim yakın bir akrabamın doğuma girecegı gün yapòlan tahlilde trombositleri çok düşük çıktı devlet hastanesine sevk edeceklerdi devlet hastanelerinde yer bulamadılar tahliller tekrarlandı ama yine düşüktü bunlar devlet hastanesi için yer ararken 3.kez tekrarlandı tahliller ve normale dönmüştü kimse anlam veremedi bazen oluyo böyle imtehanlar, inşallah senin ikinci tahlillerunde normal çikar,çıkmasa da deemansız değil çok şükür trombosit takviyesi yapılabilir arkadaşların dediği gibi umarım hersey normale döner
Öyle mi çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu iyiler mi canim
Canim haber aldinmi savhadan nasilmis bebek nasilmis?
saolasin canimCanım normalde çikolatalar açık; ama ben ilk oğlumda da istinyedekinde (hepsi paketlemiyor ) paketletmiştim istediğim renkçok ta hoş oldu ama dediğin gibi isim yazamıyorlar ama o zaman isim yazılı keselere koymuştuk çikolataları gerek kalmadı; ben çikolata da biraz Fındıklı kestaneli falan olsun istiyorum düz madlen yerine ama bu sefer isimsiz olsun maviş olsun yeter ikramlık nasılsa, sonra magnetleri isimli yaptırıcaz ya inş :)
insallah o kadar beklemeyiz ya :)amanın bn bi de normal doğum istiorum beklerim beklerim gelmezse görün siz işi
Dikiş yerinin ince olmasının riski artırdığı ıspatlanmamış canım, yani daha kalın olup Rüptür olabileceği gibi ince olup yırtılma olmayan olmuş.. Bir gösterge değil akademik araştırmalara göre..Diva canım ssvd için soruyorum, Dr nun bunu desteklemesi çok güzel, ilk çocuğun kaç yaşında benimki 4,5 yaşında ama Dr Um rahimde eski Dikiş yerlerimin ince olduğunu söyledi muayenede; hep tedirgin normal doğum başlamasın diye, tembihliyor çok hareket etme dinlen bebek kanala girmesin diyor, ben boyun fıtığı ameliyatlı Olduğum için normal diye istekte bulunmadım protezim kayabilir diye ama senden bilgi almak istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?