2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bir şey soracağım nst de bağlıyken konuşmamız sonuca bi etki eder mi
Yarın nst var da:)
Yok cnm ya hiç bir sakıncası yok rahat ol 20 dk geçmez yoksa
Arkadaşım çok zor bi durum anlayabiliyorum nst ye hareketli anlarında gitmekte fayda var sanırım inşallah saglicakla kucağına alirsin
Yok cnm hemen hastaneye gitsen nstye baglarlar bir gün bile durdurabolirler ben suyum gelmiş haliyle 10 gün hastanede yattım suyum tamamen gelmişti 10 gün boyunca canliydi bebeğim ama doğuma hazır olduğumuz için o kadar brkletmezler artik
suyu gelen arkadaşlar nasıl geliyor akıntıyla karıştırabilirmiyiz anlarmışım suyum gelse aman kafam çok karışık ya
Karışmaz cnm sızıntı halinde olursa belki ama birden gelirse ayaklarina kadar islanirsin zaten
gebeliğimin başından beri aramayan k.v haftada bir arar oldudiğer oğluyla arası açılınca bize döndü heralde ışıklar
Maşallah Allah bozmasin diyelim
Kim kız bunlar fransız kaldik
evet canım yalanmış..hasta ruhlu kadın
Yazık belki de çok ciddi psikolojik sorunları vardır

bende salavat getiriyordum bilmeden tabi...eşim yeter artık kapat şu göbeğini neye bakıyorsun anlamıyorum diyor..hıçkırırken gel dedim elini koydum deli korktu
Ama onlar açısından düşününce korkunç birsey içinde birsey var yani büyüyor tekme atıyor falan degisik
ay içimi bi hüzün kapladı niye bilmiyorum...masam...bilgisayarım.....kupa bardağım...masa takvimim öylece bana bakıyor...dosya dolaplarım...yazıcım...kaktüsüm sende bakma öyle içli içli
Deli yaaaaaa o kadar gün saydı şimdi ağlayacak yok artık yürü git evineeeee

İçim şu serptin kuzu yaaa ben genel olmuştum kızımda uyanması zor oldu çok ağrılı sancılı falan Allah nasip ederse ben de spinal istiyorum
Ben avent kullanıyorum canım gayet memnunum
Elektrikli mi kullanıyorsun ben de yanıma alicam sanırım sütüm gelmezse cektiririm hastanede diyorum

geçmiş olsun canım

DivaSatanica evet resmen gün sayiyorum,her an gelebilir baya kasilmam var,normal denemek istiyorum, bu nedenle 1 haftacik daha dayanayim diye wc haric kalkmiyorum bile...dedigin gibi doktorlar abartıyor da olabilir ama ben kime güveneyim valla yaaa arkadasin 2800 ile normal dogurmus ee ben de yaparim o zaman

ne alaka canım? ilk defa duydum? açıklaması neymiş ki?

Ben genelde 37.haftasini doldurmayanlara normal dogum onermiyorum,ama illa yapacaksan sorumluluk sen de diyor.

Böyle diyen bir doktor var ve ben korkuyorum, neden sorumluluk ve bütün çaba bana yükleniyor, allah korusun bebegin bi yeri incinse,ben sana demiştim mi diyecek

kahve dunyasinda istedigimiz renk paketleniyor mu mavi falann ama isim yazilmiordur dimi?
Canım normalde çikolatalar açık; ama ben ilk oğlumda da istinyedekinde (hepsi paketlemiyor ) paketletmiştim istediğim renkçok ta hoş oldu ama dediğin gibi isim yazamıyorlar ama o zaman isim yazılı keselere koymuştuk çikolataları gerek kalmadı; ben çikolata da biraz Fındıklı kestaneli falan olsun istiyorum düz madlen yerine ama bu sefer isimsiz olsun maviş olsun yeter ikramlık nasılsa, sonra magnetleri isimli yaptırıcaz ya inş :)

Âmin canım inş dediğin gibi 2. De yüksek çıkar Allah hayırlısını versin

saolasin canim

Kizlar kafam cok karisik, bisi sorcam;

Bn normalde sezeryan istiyodum ama dr um herseyin cok normal oldugunu ve sezeryana gerek olmadigini, cok rahat bi dogum olacagini falan soyleyip sezeryan istegimi reddetti simdi sorum su ki normal dogum tarihi olarak bebegin gelisimini mi yoksa sat tarihini mi kabul etmeliyiz normalde 34+1 im ama bebegin gelisimi 2 hafta onde gidiyo.. Olasi dogum tarihi nedir sizce?

Off gicik dr ya korkuyorum diyorum anlamiyo.. Cok kolay cok kolay deyip durdu.. Kolaysa gel sen dogur dicektim

Dikiş yerinin ince olmasının riski artırdığı ıspatlanmamış canım, yani daha kalın olup Rüptür olabileceği gibi ince olup yırtılma olmayan olmuş.. Bir gösterge değil akademik araştırmalara göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…