2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar aranızda kasıklarında sancı olan varmı...yaklaşık bi haftadır ara ara sancı giriyor ve korkutuyor beni...
Cnm bnmde oluyo ama cok arastirdim rahim genisledigi icinmis yinede doktoruna gidince bi sor icin rahatlasin bebegini melekler korusu

Cnm bnmde oluyo ama cok arastirdim rahim genisledigi icinmis yinede doktoruna gidince bi sor icin rahatlasin bebegini melekler korusu
ilk haftalarda olması normaldi..başlarda beni tedirgin etmiyordu..ama bu haftalarda aşırı sancı korkuttu beni..amin cümlemizinkini

merhaba kızlar :) bende ilaç kullanıyorum ilk 3 ay folic asit kullandım 3 aydan sonra dekavit verdi doktorum 2 hafta sonrada gynoferon yazdı 2sini kullanıyorum cinsiyetinide öğrendik oğluşum olcak bence vitaminler gerekli demir hapı magnezyum felan çünkü her sağlıklı diye yediğimiz sağlıklı olmuyor sonuçta üretimini yapmıyoruz önceden annelerimiz bahçede kendileri yaparlarmış ve mevsime göre yerlermiş ki maşallah hepimiz sağlıklıyız belirtileri yazmak istiyorum merak eden arkadaşlar için sadece uykuydu benim heryerde sızıp kalıyordum

Yok tatlim gerginlik yokda iste neysee:) Allaha sukur hic mide bulantim yok belki daha erken olduhu icindir sadece istahim kesildi okdr bu arada gebelik takvimi nasil yapcam canim

İnşallah rahat geçer gebeliğin..
Bildirimlere baktığın yere tıkla adının üstüne yani.. Kişisel bilgiler yazıyor oraya tıkla sonra, aşağıda hamilelik takvimi yazan kısım var, kutucuğun içine doğum yapacağın tarihi yaz..
Bilmiyorsan hesaplama yeri de var orda :)

Canim hayirli olsun oncelikle evet haklisin artik besinlerle karsilamak cok zor malesef ve gerekli vitaminleri kullanmak lazim bnmde gonlumden gecen hep oglan ama bakalim cok merk ediyorum daha cok ufakf6

Tamam canim cok tesekkurler insallah seninde gonlunce olsn Allah ya4dimcin olsn

bebeğimi bende hissediyorum bence bebeğimden başka bişey olamaz bu değişik bi duygu gün içinde akşam uzandığımda karnımn ortasnda bazen biraz sağda küçük hareketler var kısa süreli ilerleyen zamanlarda daha belirgin olcak sabırsızlıkla bekliyorum

Canim ne kadarlil bebegin

Canim hayirli olsun oncelikle evet haklisin artik besinlerle karsilamak cok zor malesef ve gerekli vitaminleri kullanmak lazim bnmde gonlumden gecen hep oglan ama bakalim cok merk ediyorum daha cok ufakf6

evet açıkçası bende çok merak ediyordum senin haftalarındayken hiç bişey hissetmiyordum rüyamda hep pembe beşik görüyordum eşyalar fln kızım olcak diye tahmin ediyordum nub teorisine burdaki arkadaşlar baktı ve erkek dediler çin takviminde baktım otomatik hesaplayandada erkek çıktı ama çok yakın arkadaşlarımda tutmadı inanma ama eğlencesine bakabilirsin 16 hafta olmadanda doktorlara güven olmuyor

Num teorisi ne canim cin takviminde benim erkek cikiyo ve herkezkez kimin haberi varsa erkek olcak icimize erkek doguyo diyolar bilmiylrum bakalim simdilik bende hic bise hissetmiyorum ama insallah oglandir :)

Var var bende sürekli, kasık ağrısından çektiğimi hiç bişeyden çekmedim desem anlaşılır mı
ayyy ciddimisin içime su serptin...o nasıl sancıdır yaa..çok kötü oluyorum bazen..doktoruna sordunmu peki sebebini..kontrole gidince soracam ben..

Num teorisi ne canim cin takviminde benim erkek cikiyo ve herkezkez kimin haberi varsa erkek olcak icimize erkek doguyo diyolar bilmiylrum bakalim simdilik bende hic bise hissetmiyorum ama insallah oglandir :)

sanırım samsunlusun 55 yazmışsın cnm :) bence oğlan diye istekli olma zaten tedaviyle olmuş allah hayırlı bi evlat versin diye dua et kız erkek farketmiyor evlat en özel en güzel duygu cinsiyetlede ayrılmaz inşallah gönlüne göre olur tabi ama oğlan olcak diyede ümitlenme bana kızda dediler erkekte allah yavrumu sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin gerisi önemli değil :)

nub teoriside bebeğin fotosundan bakışıyor burdaki arkadaşlar yardımcı olur koyarsan eğer 11 ve 14 haftalıkta tahmin ediliyor

Tabi illaki canim kiz da olabilir rabbim saglikli sihatli verdin ama insanin gonlunden gecen oluyo illaki evet tedaviyle oldu hemde hic umut yokken bi mucize oldu cok sukur rabbim hepimize saglicakla kucamiza almayi nasip etsin bu arada evet samsunluyum

ayyy ciddimisin içime su serptin...o nasıl sancıdır yaa..çok kötü oluyorum bazen..doktoruna sordunmu peki sebebini..kontrole gidince soracam ben..

canım kasık ağrısı oluyor hamilelerde genişleme oluyor doğuma hazırlanıyor rahim ama çok şiddetli olursa doktora gitmelisin hemen önemli bişey olabilir ara ara olan hafif ağrılar bebeğimiz büyüdükçe genişleyen rahimden kaynaklı ben doktoruma sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…