2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayyy ciddimisin içime su serptin...o nasıl sancıdır yaa..çok kötü oluyorum bazen..doktoruna sordunmu peki sebebini..kontrole gidince soracam ben..
bende de oluyor,
kontrole gittiğimde sordum, rahim büyüyor artık kendine yer açıyor korkulacak birşey yok dedi..
bişeycik olmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut

evet senin adına sevindim her isteyene nasip etsin allah güzel memleketiniz var :)

normalde işte bikaç gün arayla hafif hafif sızı şeklinde oluyordu..ama bir haftadır bildiğin baskı var sanki kasıklarımda..biraz baktım bebeğin başı aşağıdaysa olabiliyormuş.

ayyy ciddimisin içime su serptin...o nasıl sancıdır yaa..çok kötü oluyorum bazen..doktoruna sordunmu peki sebebini..kontrole gidince soracam ben..
Çok sordum! İlk başlarda idrar yolları enfeksiyonum vardı ondan ağrıyordu, geçen gittiğimde hep olacak bebeğin yerleştiği konum nedeniyle dedi! Benim doktor kanama olmadığı sürece sorun uok dinlen, ılık duş al diyor! Sende sor bakalım o nasıl bakıyor öğrenelim bizde! Rahim ağzı kapalı o yüzden içimiz rahat dedi en son bi de

normalde işte bikaç gün arayla hafif hafif sızı şeklinde oluyordu..ama bir haftadır bildiğin baskı var sanki kasıklarımda..biraz baktım bebeğin başı aşağıdaysa olabiliyormuş.

evet canım çekicez artık bu ağrıları yavrularımız için :) ama doktora gidince idrar tahlili iste yapmazsa eğer enfeksiyon başlangıcıda olabilir en azndan için rahatlar ben yaptırmıştm korktuğum için bişey çıkmadı

ok anladım..bende enfeksiyonmu var acaba dedim.bide sürekli masa başındayım odamı etki ediyor diye düşündüm

salı gününe alabildiim randevu..bakalım ne dicek....önemli bişey olmasında seve seve katlanırız dediğin gibi : )

Hala aynı tarz.. Neyse bebeğimin sağlığını düşünerek cevap vermiyorum artık. Sana da nacizane tavsiyem kendin ve bebeğinin sağlığı için bu kadar gergin ve alıngan olma. Tavsiye tabi sadece. Buna da 'akıl veriyosun' filan gb bi yorum yapma rica ederim. Abla tavsiyesi olarak al. Sağlıklı gebelikler

Kızlar baş ağrısından ölüyorum 2 gündür çok şiddetli. Zaten migrenim vardı hamileliktede sık sık ağırmaya başladı son zamanlarda ama 2 gündür dayanılacak gibi değil. Lütfen bir önerisi olan varsa yazsın artık dayanamıyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun, pek sık yaşamasam da arada bana da uğruyor baş ağrısı. Dün çok feciydi, uyursam geçer belki dedim daha da şiddetlendi onun üzerine minoset içtim. Parol ya da minosete izin veriyor doktorlar. Umarım işe yarar

canım bu hafta bende de çok şiddetli baş ağrısı oldu. Doktor parol içebilirsin dedi ama içmedim. Eşim sağolsun sürekli masaj yaptı başıma. O kadar iyi geldi ki hiç bir ilaç bu kadar etkili olamaz.

canım bu hafta bende de çok şiddetli baş ağrısı oldu. Doktor parol içebilirsin dedi ama içmedim. Eşim sağolsun sürekli masaj yaptı başıma. O kadar iyi geldi ki hiç bir ilaç bu kadar etkili olamaz.
Cnm banada minoset verdi ama olabildigimce icmemeye gayret ediyorum arkadasin dedigi gibi masaj buz kompleksi temiz hava bunlar iyi geliyo he birde su ic bol bol

Cnm banada minoset verdi ama olabildigimce icmemeye gayret ediyorum arkadasin dedigi gibi masaj buz kompleksi temiz hava bunlar iyi geliyo he birde su ic bol bol
HE birde cikolata domates peynir migreni tetikliyo bilgin olsun bendede var ordan biliyorum

kimseler tahminde bulunmamış,
zaten % 50 ihtimal var,
bişey deyinde sevindirin şu garibi

Reactions: 2k1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…