Hee anladim canim tamam ogunlere gelince insallah koyarimnub teoriside bebeğin fotosundan bakışıyor burdaki arkadaşlar yardımcı olur koyarsan eğer 11 ve 14 haftalıkta tahmin ediliyor
bende de oluyor,ayyy ciddimisin içime su serptin...o nasıl sancıdır yaa..çok kötü oluyorum bazen..doktoruna sordunmu peki sebebini..kontrole gidince soracam ben..
Tabi illaki canim kiz da olabilir rabbim saglikli sihatli verdin ama insanin gonlunden gecen oluyo illaki evet tedaviyle oldu hemde hic umut yokken bi mucize oldu cok sukur rabbim hepimize saglicakla kucamiza almayi nasip etsin bu arada evet samsunluyum
normalde işte bikaç gün arayla hafif hafif sızı şeklinde oluyordu..ama bir haftadır bildiğin baskı var sanki kasıklarımda..biraz baktım bebeğin başı aşağıdaysa olabiliyormuş.canım kasık ağrısı oluyor hamilelerde genişleme oluyor doğuma hazırlanıyor rahim ama çok şiddetli olursa doktora gitmelisin hemen önemli bişey olabilir ara ara olan hafif ağrılar bebeğimiz büyüdükçe genişleyen rahimden kaynaklı ben doktoruma sordum :)
Aminnnn Rabbim aratmasin kimseye i sallah isteyen herkese versin cok agir bi sinavevet senin adına sevindim her isteyene nasip etsin allah güzel memleketiniz var :)
Çok sordum! İlk başlarda idrar yolları enfeksiyonum vardı ondan ağrıyordu, geçen gittiğimde hep olacak bebeğin yerleştiği konum nedeniyle dedi! Benim doktor kanama olmadığı sürece sorun uok dinlen, ılık duş al diyor! Sende sor bakalım o nasıl bakıyor öğrenelim bizde! Rahim ağzı kapalı o yüzden içimiz rahat dedi en son bi deayyy ciddimisin içime su serptin...o nasıl sancıdır yaa..çok kötü oluyorum bazen..doktoruna sordunmu peki sebebini..kontrole gidince soracam ben..
inş canım tşk ederim.aminbende de oluyor,
kontrole gittiğimde sordum, rahim büyüyor artık kendine yer açıyor korkulacak birşey yok dedi..
bişeycik olmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut
normalde işte bikaç gün arayla hafif hafif sızı şeklinde oluyordu..ama bir haftadır bildiğin baskı var sanki kasıklarımda..biraz baktım bebeğin başı aşağıdaysa olabiliyormuş.
ok anladım..bende enfeksiyonmu var acaba dedim.bide sürekli masa başındayım odamı etki ediyor diye düşündümÇok sordum! İlk başlarda idrar yolları enfeksiyonum vardı ondan ağrıyordu, geçen gittiğimde hep olacak bebeğin yerleştiği konum nedeniyle dedi! Benim doktor kanama olmadığı sürece sorun uok dinlen, ılık duş al diyor! Sende sor bakalım o nasıl bakıyor öğrenelim bizde! Rahim ağzı kapalı o yüzden içimiz rahat dedi en son bi de
salı gününe alabildiim randevu..bakalım ne dicek....önemli bişey olmasında seve seve katlanırız dediğin gibi : )evet canım çekicez artık bu ağrıları yavrularımız için :) ama doktora gidince idrar tahlili iste yapmazsa eğer enfeksiyon başlangıcıda olabilir en azndan için rahatlar ben yaptırmıştm korktuğum için bişey çıkmadı
Hala aynı tarz.. Neyse bebeğimin sağlığını düşünerek cevap vermiyorum artık. Sana da nacizane tavsiyem kendin ve bebeğinin sağlığı için bu kadar gergin ve alıngan olma. Tavsiye tabi sadece. Buna da 'akıl veriyosun' filan gb bi yorum yapma rica ederim. Abla tavsiyesi olarak al. Sağlıklı gebeliklerSeni zan altinda birakmak gibi bir niyetim yok istersen nerde yasiyorsun diyede sorabilirsin cok dert degil yani evet sen cahil degilsin belki ama ben cahilim daha 21 yasindayim ilk bebegim yanimda soracagim bi buyugumde yok ve yanlizim buralarda vakit gecirerek hem bilgi aliyorum hem eglenceli oluyo ama kiriliyo insan sert bi yorum gelince hakli olarak cok abarttin cidden yok bununla tahmin etmeyi dusunmuyosun demi nerde yasiyosun fln herkez senin kdr bilgili olamiyo bnmde sanane demem mi gerekiyo o vakit neyse Allah selamet versin sanada iyi gunler
Hic anlamam hicde bilmem ama bence oglan buyuk ihtimalcanlarım bide benim fındığıma bakın hele
10+ yız burda, 3 hafta önceki halimiz gerçi..
cuma günü bidaha görcez inşallah..
burdan tahmin eden olcakmı acaba
Eki Görüntüle 1459962
Kızlar baş ağrısından ölüyorum 2 gündür çok şiddetli. Zaten migrenim vardı hamileliktede sık sık ağırmaya başladı son zamanlarda ama 2 gündür dayanılacak gibi değil. Lütfen bir önerisi olan varsa yazsın artık dayanamıyorum
canım bu hafta bende de çok şiddetli baş ağrısı oldu. Doktor parol içebilirsin dedi ama içmedim. Eşim sağolsun sürekli masaj yaptı başıma. O kadar iyi geldi ki hiç bir ilaç bu kadar etkili olamaz.Kızlar baş ağrısından ölüyorum 2 gündür çok şiddetli. Zaten migrenim vardı hamileliktede sık sık ağırmaya başladı son zamanlarda ama 2 gündür dayanılacak gibi değil. Lütfen bir önerisi olan varsa yazsın artık dayanamıyorum
Biz bugün 15 haftalık olduk..Eki Görüntüle 1459944
15.ci haftada olanlar için :)
Cnm banada minoset verdi ama olabildigimce icmemeye gayret ediyorum arkadasin dedigi gibi masaj buz kompleksi temiz hava bunlar iyi geliyo he birde su ic bol bolcanım bu hafta bende de çok şiddetli baş ağrısı oldu. Doktor parol içebilirsin dedi ama içmedim. Eşim sağolsun sürekli masaj yaptı başıma. O kadar iyi geldi ki hiç bir ilaç bu kadar etkili olamaz.
HE birde cikolata domates peynir migreni tetikliyo bilgin olsun bendede var ordan biliyorumCnm banada minoset verdi ama olabildigimce icmemeye gayret ediyorum arkadasin dedigi gibi masaj buz kompleksi temiz hava bunlar iyi geliyo he birde su ic bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?