kan pıhtılaşması var bende genle ilgili birşey yok senin? göbek acıtıyo mu ben koldan yapıyorum ama kollarım mosmor oldu.evet karnımdan yapılıyorum...iki üç defa koldanda yapıldı..hangi geninde problem vardı senin
kimseler tahminde bulunmamış,
zaten % 50 ihtimal var,
bişey deyinde sevindirin şu garibi
hadi ya kimdiki o ?Canım forumda genital nub teorisiyle ilgili bi sayfa vardı, haftalar önce ordaki arkadaş kesin erkek demişti, bu hafta doktorumuz da %99 erkek dedi. Epey tecrübeli. Orda sor istersenben hiç anlamıyorum
bende de pıhtılaşma .aslında gen dediğim hangisinde çıktı..benim mthfr 677 heterezigot...kolda acıtıyor göbekte aslında.ilaç çok yakıyor..eşim yapıyor bana.doktor göbekte daha etkili diyince ordan yapıyoruz bizde..bi süre sonra kola geçerim muhtemelen..bende baya morardım..bazı yerlerde hafif şişlik oluşmuş..kan pıhtılaşması var bende genle ilgili birşey yok senin? göbek acıtıyo mu ben koldan yapıyorum ama kollarım mosmor oldu.
eğer migren ağrısıysa eşin boynunu biraz sert ovsun hangi tarafın ağrıosa geçio ve nane yağı damlat çok az burnuna kokladıkça rahatlarsın ama en önemlisi karanlık ve sessiz bi yerde biraz dinlenmekKızlar baş ağrısından ölüyorum 2 gündür çok şiddetli. Zaten migrenim vardı hamileliktede sık sık ağırmaya başladı son zamanlarda ama 2 gündür dayanılacak gibi değil. Lütfen bir önerisi olan varsa yazsın artık dayanamıyorum
Canım yeniden hamile olmana çok sevindim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.bende de pıhtılaşma .aslında gen dediğim hangisinde çıktı..benim mthfr 677 heterezigot...kolda acıtıyor göbekte aslında.ilaç çok yakıyor..eşim yapıyor bana.doktor göbekte daha etkili diyince ordan yapıyoruz bizde..bi süre sonra kola geçerim muftemelen..bende baya morardım..bazı yerlerde hafif şişlik oluşmuş..
Azra53 tü sanırım canım. Konu adı da 'dr söylemeden siz görün genital nub teorisi' gb bişeydihadi ya kimdiki o ?
tebrik ederim..sağlıkla gelsin inşşOğlumuz olcakmış
Doktor kesin dedi ama ben güvenemiyorum yaa. İnşallah değişmez
Sağlıkla kavuşuruz inşallah
çok tşk ederim .amin inş cümlemize..evet bazı yerlerde oluyor bazılarında olmuyor bende..şimdi kullanmıyormusun iğneCanım yeniden hamile olmana çok sevindim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Ben de önceki hamileliğimde tedbir amaçlı kullanmıştım clexane. İlk zamanlar morartıyorduk ama alışınca ve düzgün yapınca morarma olmuyor. Sizlerde de olmaz inşallah. Allah şifa versin
Oğlumuz olcakmış
Doktor kesin dedi ama ben güvenemiyorum yaa. İnşallah değişmez
Sağlıkla kavuşuruz inşallah
nekadar canım fiyatıbir de çatlak için bunu aldım. bio-oil dışında. bugün anne bebek eğitimine gittim sınıftaki bayanlar da bundan kullanıyormuş ve çok memnunlarmış
bi kaç haftaya tam anlamıyla hissederiz heralde, bi kıpırtıları bile dünyaya bedel:)yine hissedersen yine yaz:))Süper çok mutlu oldum ... Bende sol tarafımda hissediyorum evet seyirme gibi oldu durdu biraz daha oldu yine olsun diye sabirsizlikla bekliyorum :))
bende bunu kullanıyorum canm,bi sıkıntı yaşamadm henüzkızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
tebrik ederim..sağlıkla gelsin inşş
Yok canım, ben de pıhtılaşma yok ama önceki gebeliğimde gelişim geriliği olunca doktorum bebeğim beslenemiyor diye destek amaçlı vermişti ki sonra sorun çok farklı birşey çıktı zaten.çok tşk ederim .amin inş cümlemize..evet bazı yerlerde oluyor bazılarında olmuyor bende..şimdi kullanmıyormusun iğne
Evet benim de 5. Ayda detaylı ultrasona kadar kız demişlerdi, sonra erkek çıktı :)hayırlı olsun canım. benim olayı bilmeyen yokbiliyorsun. önce erkek dendi sonra kız. benim bi arkadaşımın 6. aya kadar erkek dendi sonra kız. o yüzden pek güvenmemek lazım 6. aya kadar :)
Ayy gösterme lütfen şu hapı yaakızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
ok anladım..oyyy geçeydi şu altı ayda kavuşaydıkAmin cümlemizinki inşallah
Yok canım, ben de pıhtılaşma yok ama önceki gebeliğimde gelişim geriliği olunca doktorum bebeğim beslenemiyor diye destek amaçlı vermişti ki sonra sorun çok farklı birşey çıktı zaten.
Evet benim de 5. Ayda detaylı ultrasona kadar kız demişlerdi, sonra erkek çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?