- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
bende öyleydi, dayanılmaz iki hafta geçirdim öyle..ağlıya ağlıya atlattım.doktoruma söyledm ve progestan kullanıyodum hem iğne hem hap, progestanın yaptığını düşündüm,neden çünkü internetten okuduğum kadarıyla bulunduğum o iki hafta progesteron hormonumun tavan yaptığı haftaymış.e bide hap ve iğneyle destekleynce,öyle etki etti diye düşündüm. progestanı bırakalı hiç öyle şiddetle ağrı yaşamadım çok şükür.kulağınakurşun:)))progestan kullanıyosan onu sor doktoruna. daha az ve yavaş hareket et.kan dolaşımmız hızlandı o da tetikliyor.Kızlar baş ağrısından ölüyorum 2 gündür çok şiddetli. Zaten migrenim vardı hamileliktede sık sık ağırmaya başladı son zamanlarda ama 2 gündür dayanılacak gibi değil. Lütfen bir önerisi olan varsa yazsın artık dayanamıyorum
Geçecek inşallah, sabır canım :)ok anladım..oyyy geçeydi şu altı ayda kavuşaydık
Guzelmis canim gule gule giyinsn insallah :*Geçecek inşallah, sabır canım :)
Bunlar da benim oğlumun cicileri
Eki Görüntüle 1460069
Eki Görüntüle 1460064
Çok kesin olmamakla beraber bi tahmin yapiyorlarmis bazende doktor görür ama emin olmadan bişey demezmis. O kadar sabırsız bir insanım ki zaten şu 1 aylık doktor kontrolum bir türlü gelmek bilmedi :)
evt cnm sağol.plesenta previaydi ve bnde pihtilasma sorunu var.ozaman bilmiyoduk.simdi ilaç kullanym bu gebeligimde.oylee iste cnmm.aci bi tecrübe..Canim düşügun icin çok üzüldüm sebebi belli mi neden dustu
nekadar canım fiyatı
erkektir ozamn cnm bnceeetm canm teşekkür ederm =) doktor 1nisana randevu verdi ama zaman nasıl geçicek bilmiyorum bebeğimi hep rüyamda görüyorum 2dir erkek gördüm doktorda erkeğe benzetti babamda erkek görmüş çok sabrszm :)
Amin cümlemizinki inşallah
Yok canım, ben de pıhtılaşma yok ama önceki gebeliğimde gelişim geriliği olunca doktorum bebeğim beslenemiyor diye destek amaçlı vermişti ki sonra sorun çok farklı birşey çıktı zaten.
Evet benim de 5. Ayda detaylı ultrasona kadar kız demişlerdi, sonra erkek çıktı :)
kız istemiştim ama erkek deniliyor bakalım dha net değil sağlklı olsun bebğm başka bişey istemem.................erkektir ozamn cnm bnceee
Ayy gösterme lütfen şu hapı yaamidemi bulandırıyor bu hap içemiyorum..
Allah gönlüne gore versin cnm .bu gidişinde ogrenrsn bncekız istemiştim ama erkek deniliyor bakalım dha net değil sağlklı olsun bebğm başka bişey istemem.................
inş canım sagolAllah gönlüne gore versin cnm .bu gidişinde ogrenrsn bnce
internette çok gördüm bu takımları çok ciciler. ilk resimdeki cırtlı kundakmı?? yoksa örtü mü??Geçecek inşallah, sabır canım :)
Eki Görüntüle 1460069
Eki Görüntüle 1460064
cnm ben kendi belirtilerimi yaziyim .bulantim10.haftada basladi.3yada 4 kez kustum.bicok seyden tiksindim.4 kilo verdm.10.haftaya kadar asiri istahliydim et yiyodum cok ve tatli.suan etin kokusuna bile dayanamym.bebegim sagda ilk sagda hissettm .hala sag tarafm agryo ara ara.bebegim erkek.oyleeeIlk bebegim ve erkek veya kiz anneleri boyle seyler yasamisdir diye dusundum sadece insan merak ediyo alay edicek bise bulamadim bn ama seni baya eeglendirmis ne mutlu bana
. Ben kullanym clexane 0.4 .günde bitanearanızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı
cnm üreme olmuş.yani mikrop var.orda mikrobun duyarlı olduğu ilaçlar var.dr uygun gördüğünü yazck sanaKizlarr kultur cikmis sizce sorN var mi ?
cok iyi canimm cok sevindimm ins. Gerek kalmaz cunku boyu gayet iyi :) senin daha once erken dogum riskinmi vardida rahim boynu olculuyo.. Banada alttan bakmadi yaa keske baksaydi benimde karindan iyiydi degerler ama...sağol cnm ya çok şükür güzel dedi birde mayısta bakıcak şuan dikişe gerek yok dedi inş. hiçte gerek olmaz da sağ sağlim alırız kucağımıza meleklerimizi evet ilk karından baktı sonra alttan baktı 41 mm rahim ağzım gayet normalmiş şükür.
. Cnm nezamn erkek nezamn kiz dedi.bide yüzdevverdimi.bak sana bisey soylim kesin demeden inanma.bn 18 haftalık bebeğimi dusurdum gecen yil eylülde.ona enaz 6 dr kiz dedi.yüzde 90 yüzde 99 vs.sadece biri erkek demişti 15. Hafta filandi snrm.ama bn kiz biliyordum o kadar dr kiz dediği için.dustgnde erkek oldgnu ogrendk.bu cinsiyet isi belli olmuyooo yaniiiCnm bnmki gorunuyodu video da cekmistk ondada belli ydi nolduysa degisti birden simdiki goruntude bulamiyorum o cikintiyi :) butun ruyalarim mavi uzerineydi alismistm sanki dr kiz dediginde sok oldum hala inanamiyorm rabbim hayirlisini versinde gerisi boş hepimiz sag salim kucagimiza alirz ins hatta bak bu erkek dedigi foto
Hepsi çok güzel.. İnşaAllah sağlıkla giydirisin..Geçecek inşallah, sabır canım :)
Eki Görüntüle 1460069
Eki Görüntüle 1460064
Çok sağol canım tavsiyen için..aaaaaabende maşallah hiç yapmadı. bir de ilacı içerlen ben limonlu su ile içiyorum cnm aklında bulunsun. mide bulantısı yaratmıyor ilaç içerken
benimde eşim yapıyor ben kendime yapamam. göbek bizde bebeğe gelir endişesi yarattı ondan koldan yapıyorum ilaç yakıyor zaten ama deri hassaslasınca artık benim iğne girerkende yanmaya başladı bi ara bacağa yaptık ama orası daha sert deri olduğu için daha çok yaktı ve bizaman ustune basamadım şimdi kola devam göbekte tam nereye yapıyosunuzbende de pıhtılaşma .aslında gen dediğim hangisinde çıktı..benim mthfr 677 heterezigot...kolda acıtıyor göbekte aslında.ilaç çok yakıyor..eşim yapıyor bana.doktor göbekte daha etkili diyince ordan yapıyoruz bizde..bi süre sonra kola geçerim muhtemelen..bende baya morardım..bazı yerlerde hafif şişlik oluşmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?