2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende öyleydi, dayanılmaz iki hafta geçirdim öyle..ağlıya ağlıya atlattım.doktoruma söyledm ve progestan kullanıyodum hem iğne hem hap, progestanın yaptığını düşündüm,neden çünkü internetten okuduğum kadarıyla bulunduğum o iki hafta progesteron hormonumun tavan yaptığı haftaymış.e bide hap ve iğneyle destekleynce,öyle etki etti diye düşündüm. progestanı bırakalı hiç öyle şiddetle ağrı yaşamadım çok şükür.kulağınakurşun:)))progestan kullanıyosan onu sor doktoruna. daha az ve yavaş hareket et.kan dolaşımmız hızlandı o da tetikliyor.

Çok kesin olmamakla beraber bi tahmin yapiyorlarmis bazende doktor görür ama emin olmadan bişey demezmis. O kadar sabırsız bir insanım ki zaten şu 1 aylık doktor kontrolum bir türlü gelmek bilmedi :)
Canim düşügun icin çok üzüldüm sebebi belli mi neden dustu
evt cnm sağol.plesenta previaydi ve bnde pihtilasma sorunu var.ozaman bilmiyoduk.simdi ilaç kullanym bu gebeligimde.oylee iste cnmm.aci bi tecrübe..

tm canm teşekkür ederm =) doktor 1nisana randevu verdi ama zaman nasıl geçicek bilmiyorum bebeğimi hep rüyamda görüyorum 2dir erkek gördüm doktorda erkeğe benzetti babamda erkek görmüş çok sabrszm :)
erkektir ozamn cnm bnceee

benim de detaylı ultrason 21 nisanda :) o zaman net olarak öğrenirim muhtemelen :)

Ilk bebegim ve erkek veya kiz anneleri boyle seyler yasamisdir diye dusundum sadece insan merak ediyo alay edicek bise bulamadim bn ama seni baya eeglendirmis ne mutlu bana
cnm ben kendi belirtilerimi yaziyim .bulantim10.haftada basladi.3yada 4 kez kustum.bicok seyden tiksindim.4 kilo verdm.10.haftaya kadar asiri istahliydim et yiyodum cok ve tatli.suan etin kokusuna bile dayanamym.bebegim sagda ilk sagda hissettm .hala sag tarafm agryo ara ara.bebegim erkek.oyleee

cok iyi canimm cok sevindimm ins. Gerek kalmaz cunku boyu gayet iyi :) senin daha once erken dogum riskinmi vardida rahim boynu olculuyo.. Banada alttan bakmadi yaa keske baksaydi benimde karindan iyiydi degerler ama...

. Cnm nezamn erkek nezamn kiz dedi.bide yüzdevverdimi.bak sana bisey soylim kesin demeden inanma.bn 18 haftalık bebeğimi dusurdum gecen yil eylülde.ona enaz 6 dr kiz dedi.yüzde 90 yüzde 99 vs.sadece biri erkek demişti 15. Hafta filandi snrm.ama bn kiz biliyordum o kadar dr kiz dediği için.dustgnde erkek oldgnu ogrendk.bu cinsiyet isi belli olmuyooo yaniii

Geçecek inşallah, sabır canım :)

Bunlar da benim oğlumun cicileri

Eki Görüntüle 1460069
Eki Görüntüle 1460064
Hepsi çok güzel.. İnşaAllah sağlıkla giydirisin..

aaaaaa bende maşallah hiç yapmadı. bir de ilacı içerlen ben limonlu su ile içiyorum cnm aklında bulunsun. mide bulantısı yaratmıyor ilaç içerken
Çok sağol canım tavsiyen için.. Portakal suyuyla içebilir demiş eczacı ama bende portakaldan tiksiniyorum..

benimde eşim yapıyor ben kendime yapamam. göbek bizde bebeğe gelir endişesi yarattı ondan koldan yapıyorum ilaç yakıyor zaten ama deri hassaslasınca artık benim iğne girerkende yanmaya başladı bi ara bacağa yaptık ama orası daha sert deri olduğu için daha çok yaktı ve bizaman ustune basamadım şimdi kola devam göbekte tam nereye yapıyosunuz

Kizlar slm ya hamilelik kıyafetleri icin onerebilecegnz bi site varmii.bide bebek ürünleri için.bugün dolastm küçük bir ildeyim hicbiseyyok olanlarda asiri pahali.sanrm internttn alman gerekiyor.bide bebek ilk dogdgnda ne giydircz sadece zibinmi yoksa kollu bisiler mi.ben sezer yan olcgm için ağustos sonu gibi doğar sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…