2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canimmm dikkate alip incelikle yazdigin icin cok tesekkurler insan merakdan catliyo hayirli olsun sanada Rabbim kucana almayi nasip etsin bnm mide bulantisi yok ama eksi hic yiyemiyorum tatli yada tuzlu birseyler bide meyva canim cekiyo bakalim ne olacak bnm sol tarafta yumurta olmustu tek bir tane ama ne hikmetse sagimda gecen gece tik tik bisr hissettim tabi daha cok kucuk ama insanin hosuna gidiyo:)))

Kizlar bebeğini hissedenlere soryrmm.simdi ben elimi karnima koyunca boyle nabzim atiyo gibi pit pit oluyor bazen.o bebekmii tam anlamadm

kızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor

canım ben başından beri bunu kullanıyorum, normal gebe degilken kansızlık oluncada ferrosanal kullanrdım gebe olunca gyno ferro sanal oldu bunu ilk içince emilimi olsun dye süt ve peynır vs bı ıkı saat yememmk gerekiyor oyuzden kaç gündr içmiyorum

sol kiz sağ erkek diyolardi ama o da doğru değil.arkdsm var sol tüpü alinmiş bnm kizim olmaz diyordu.simdi hamile bebeği kizmis ..

haklisn bnde çok merak edydm belirsizlik kotu.sansinvarsa erkn gösterir yanilmazlar .bi kiz bi erkk deyince insan sinir oluyooo

aaaa ben bunu bilmiyordum cnm :/ süt peynir vs 1-2 saat yenmemesi gerektiğini

sol kiz sağ erkek diyolardi ama o da doğru değil.arkdsm var sol tüpü alinmiş bnm kizim olmaz diyordu.simdi hamile bebeği kizmis ..
Veren olan Allah oldu icin cokda sasirmamak lazim o herseye kadir hayirli evlat olsunlar ins

Kızlar bi saat önce acayip bir başdönmesi başladı.bi saat kalkamadım.şimdi biraz düzeldim.bi anda böyle bisey oldu mu sizede hiç.

ani hareketlerden kacın bende de oluyo canım aniden kalktım mı falan hem mide bulantısı hem bas dönmesi

Merhaba canım bende kan pıhtılasması olan guruptanım bır kızım var tecrubeli 9ay kullanmışlığım var bu iğneyi şimdi gene kullanıyorum tabi bende ilkinde bebeği etkiler korkusuyla hemen kola gecmiştim ama hata etmışim gobek buyuyup sertlesene kadar bence gobekten yap kolda bı sure sonra yer kalmıyo alan dar morarma beze olusumu oluyo daha cok canı yanıyo ınsanın son zamanlar ee göbeğede gerı donemıyosun buyumuş oluyo bacaktan hıc yapamadım cok canımı yaktı benım bı sure daha gobek deliğinin sağ ve soluna dort parmak ölcerek yapabilirsın ıkı parmagınla etını sık o sıkıp katladıgın kısma yap inş bıtıcek bu surec evlatlarımız için hersey

Kızlaarrr ferrum fort kullanan var mıı dün doktorum verdi bu ilacı da kan ilacıymıs sanırım

Kızlar selam; bebeği ilk hamilelikte 17. Hafta da hissettim; bir kuşun kanat çırpması gibiydi ilk hissettiğim; bu ikinci gebeliğim 10 gündür hissediyorum ama çırpmayı değilde içeride kesenin hareketini hissediyorum içimde hafif bi kasılma gibi

Hanimlar haftasi benimle ayni olup cinsiyet ogrenen varmi yarin doktora gidicem ins cinsiyeti soyler yarin 14haftayi bitiricz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…