Canimmm dikkate alip incelikle yazdigin icin cok tesekkurler insan merakdan catliyo hayirli olsun sanada Rabbim kucana almayi nasip etsin bnm mide bulantisi yok ama eksi hic yiyemiyorum tatli yada tuzlu birseyler bide meyva canim cekiyo bakalim ne olacak bnm sol tarafta yumurta olmustu tek bir tane ama ne hikmetse sagimda gecen gece tik tik bisr hissettim tabi daha cok kucuk ama insanin hosuna gidiyo:)))cnm ben kendi belirtilerimi yaziyim .bulantim10.haftada basladi.3yada 4 kez kustum.bicok seyden tiksindim.4 kilo verdm.10.haftaya kadar asiri istahliydim et yiyodum cok ve tatli.suan etin kokusuna bile dayanamym.bebegim sagda ilk sagda hissettm .hala sag tarafm agryo ara ara.bebegim erkek.oyleee
kızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
sol kiz sağ erkek diyolardi ama o da doğru değil.arkdsm var sol tüpü alinmiş bnm kizim olmaz diyordu.simdi hamile bebeği kizmis ..Canimmm dikkate alip incelikle yazdigin icin cok tesekkurler insan merakdan catliyo hayirli olsun sanada Rabbim kucana almayi nasip etsin bnm mide bulantisi yok ama eksi hic yiyemiyorum tatli yada tuzlu birseyler bide meyva canim cekiyo bakalim ne olacak bnm sol tarafta yumurta olmustu tek bir tane ama ne hikmetse sagimda gecen gece tik tik bisr hissettim tabi daha cok kucuk ama insanin hosuna gidiyo:)))
Canım o bende çok uzun zamandır varKizlar bebeğini hissedenlere soryrmm.simdi ben elimi karnima koyunca boyle nabzim atiyo gibi pit pit oluyor bazen.o bebekmii tam anlamadm
haklisn bnde çok merak edydm belirsizlik kotu.sansinvarsa erkn gösterir yanilmazlar .bi kiz bi erkk deyince insan sinir oluyoooCanimmm dikkate alip incelikle yazdigin icin cok tesekkurler insan merakdan catliyo hayirli olsun sanada Rabbim kucana almayi nasip etsin bnm mide bulantisi yok ama eksi hic yiyemiyorum tatli yada tuzlu birseyler bide meyva canim cekiyo bakalim ne olacak bnm sol tarafta yumurta olmustu tek bir tane ama ne hikmetse sagimda gecen gece tik tik bisr hissettim tabi daha cok kucuk ama insanin hosuna gidiyo:)))
e bebek kipirdarsa nasil anliycmm offf yaa hissetmk istiymmmCanım o bende çok uzun zamandır vardamar seyirmesi diyorlar ona :)
Hepsi çok güzel.. İnşaAllah sağlıkla giydirisin..
Çok sağol canım tavsiyen için..Portakal suyuyla içebilir demiş eczacı ama bende portakaldan tiksiniyorum..
canım ben başından beri bunu kullanıyorum, normal gebe degilken kansızlık oluncada ferrosanal kullanrdım gebe olunca gyno ferro sanal oldu bunu ilk içince emilimi olsun dye süt ve peynır vs bı ıkı saat yememmk gerekiyor oyuzden kaç gündr içmiyorum
Insallah canim saglikli olurlar umarimhaklisn bnde çok merak edydm belirsizlik kotu.sansinvarsa erkn gösterir yanilmazlar .bi kiz bi erkk deyince insan sinir oluyooo
Veren olan Allah oldu icin cokda sasirmamak lazim o herseye kadir hayirli evlat olsunlar inssol kiz sağ erkek diyolardi ama o da doğru değil.arkdsm var sol tüpü alinmiş bnm kizim olmaz diyordu.simdi hamile bebeği kizmis ..
Kızlar bi saat önce acayip bir başdönmesi başladı.bi saat kalkamadım.şimdi biraz düzeldim.bi anda böyle bisey oldu mu sizede hiç.
Merhaba canım bende kan pıhtılasması olan guruptanım bır kızım var tecrubeli 9ay kullanmışlığım var bu iğneyi şimdi gene kullanıyorum tabi bende ilkinde bebeği etkiler korkusuyla hemen kola gecmiştim ama hata etmışim gobek buyuyup sertlesene kadar bence gobekten yap kolda bı sure sonra yer kalmıyo alan dar morarma beze olusumu oluyo daha cok canı yanıyo ınsanın son zamanlar ee göbeğede gerı donemıyosun buyumuş oluyo bacaktan hıc yapamadım cok canımı yaktı benım bı sure daha gobek deliğinin sağ ve soluna dort parmak ölcerek yapabilirsın ıkı parmagınla etını sık o sıkıp katladıgın kısma yap inş bıtıcek bu surec evlatlarımız için herseybenimde eşim yapıyor ben kendime yapamam. göbek bizde bebeğe gelir endişesi yarattı ondan koldan yapıyorum ilaç yakıyor zaten ama deri hassaslasınca artık benim iğne girerkende yanmaya başladı bi ara bacağa yaptık ama orası daha sert deri olduğu için daha çok yaktı ve bizaman ustune basamadım şimdi kola devam göbekte tam nereye yapıyosunuz
kızlar aranızda kasıklarında sancı olan varmı...yaklaşık bi haftadır ara ara sancı giriyor ve korkutuyor beni...
20. Haftalara doğru hissederiz canıme bebek kipirdarsa nasil anliycmm offf yaa hissetmk istiymmm
kızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?