2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
Ben de önce Gyno-tardyferon kullandım oluyodum bulantıdan mide yanması ndan iki gündür bunu kullanıyorum canım bunda olmuyo çok şükür

Araba kullanıyor musunuz kızlar?
Eşim beni bi yere göndermiyor :))
Kendi kullanırken yanında götürüyor ama

Hanimlar haftasi benimle ayni olup cinsiyet ogrenen varmi yarin doktora gidicem ins cinsiyeti soyler yarin 14haftayi bitiricz
canm cinsiyeti 12 haftadan itibaren çok öğrenen oldu benim Dr cinsiyet söylemiyor bana 16 haftada cinsiyet kesinleşir dedi açıkçası dr tecrübesi çok önemli 11 haftada öğrenip değişen çok oldu yani oyüzden bence dr iyi olmasından kaynakli cinsiyet ogrenme

Kızlar son zamanlarda vajina girişimde özellikle sol kısımda kuvvetli ağrı oluyor. Öyle ki sağa sola dönemiyorum yatakta ya da bacağımı çekemiyorum bile. Öyle batma hissi gb değil ama. Sanki etimi koparıyolarmış gb. Kıpırtısız yatınca bişey yok. Kontrolüme çok var daha. Yaşayan var mı aranızda buna benzer??

Selam kızlar bugun doktor degıştırdım ve bebişimi yeniden gördüm 12 de erkek 14 de de erkek dediler bende artık inanmaya başladım hayırlısıyla 2. Oglum geliyor işallah

Guzelmis canim gule gule giyinsn insallah :*

Teşekkürler canım, hepimiz sağlıkla keyifle giydiririz inşallah
benim de detaylı ultrason 21 nisanda :) o zaman net olarak öğrenirim muhtemelen :)
Ya işte böyle olunca da insan gönül rahatıyla alışveriş yapamıyor. Beğendiğim bir sepet beşik vardı, ben alana kadar stok kalmayacak

internette çok gördüm bu takımları çok ciciler. ilk resimdeki cırtlı kundakmı?? yoksa örtü mü??
Yok canım penye battaniye, sadece başı için yer var. Ben bunların hepsini önceki gebeliğimde almıştım, geçen sene trendyoldan. Hala çıkıyor mu aynı ürünler bilmiyorum ama ben de çok görüyordum o zamanlar

Hepsi çok güzel.. İnşaAllah sağlıkla giydirisin..
Çok sağol canım, inşallah giydirmek, kokusunu çekmek nasip olur. Hepimize

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar çok üzgünüm kaç gün ekleyemedim bi sorun var çözemedim yeni birini eklesem liste bozuluyor ne olur kusura bakmayın ayarlamaya çalışıyorum
Canim beni de unutma, 12 eylul beklenen dogum tarihi, 11 aralik son adet tarihi ve ilk hamileligim..

kaynanam daha doğum yapmadan bebek doğunca anason içiririz dedi ama ben istemiyorum öyle seyler minicik bebek çok ağırmıs uyusturuyomus vucudu napıcam yaaa
:) bence deee.... Ama milypanin fln emzirme caylari var gece icin, onun icinde anason rezene cemen tozu falan var, senin sutu den geciyo bebise... Igrenc bi kokusu var ama cemen tozu sutu arttiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…