Tamam canım sende mutlaka yaz...bi kaç haftaya tam anlamıyla hissederiz heralde, bi kıpırtıları bile dünyaya bedel:)yine hissedersen yine yaz:))
Ben de önce Gyno-tardyferon kullandım oluyodum bulantıdan mide yanması ndan iki gündür bunu kullanıyorum canım bunda olmuyo çok şükürkızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
Ben de bundan kullanıyorum canım.. Tr de çok pahalıymış75 e aldım cnm
Evt cnm ben kullanymm esimde mizmizlaniyoo ama necbur valla.her an yanmda olamzkiAraba kullanıyor musunuz kızlar?
Eşim beni bi yere göndermiyor :))
Kendi kullanırken yanında götürüyor ama
Ben de bundan kullanıyorum canım.. Tr de çok pahalıymış
Araba kullanıyor musunuz kızlar?
canm cinsiyeti 12 haftadan itibaren çok öğrenen oldu benim Dr cinsiyet söylemiyor bana 16 haftada cinsiyet kesinleşir dedi açıkçası dr tecrübesi çok önemli 11 haftada öğrenip değişen çok oldu yani oyüzden bence dr iyi olmasından kaynakli cinsiyet ogrenmeHanimlar haftasi benimle ayni olup cinsiyet ogrenen varmi yarin doktora gidicem ins cinsiyeti soyler yarin 14haftayi bitiricz
markete giderken vs evetneymiş hormonlar yüzünden panik yapabilirmişim
Ben kullanıyorum canım. Nedenki?aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı
yok cnm portakal ile güzel değil, şiddetle limonu tavsiye ederim. öpüyorum
Sende mi mustela kullanıyorsun canım? sanırım Fransız markasıymış mustela ( Yanlış hatırlamıyorsamBen de bundan kullanıyorum canım.. Tr de çok pahalıymış
Guzelmis canim gule gule giyinsn insallah :*
Ya işte böyle olunca da insan gönül rahatıyla alışveriş yapamıyor. Beğendiğim bir sepet beşik vardı, ben alana kadar stok kalmayacakbenim de detaylı ultrason 21 nisanda :) o zaman net olarak öğrenirim muhtemelen :)
Yok canım penye battaniye, sadece başı için yer var. Ben bunların hepsini önceki gebeliğimde almıştım, geçen sene trendyoldan. Hala çıkıyor mu aynı ürünler bilmiyorum ama ben de çok görüyordum o zamanlarinternette çok gördüm bu takımları çok ciciler. ilk resimdeki cırtlı kundakmı?? yoksa örtü mü??
Çok sağol canım, inşallah giydirmek, kokusunu çekmek nasip olur. HepimizeHepsi çok güzel.. İnşaAllah sağlıkla giydirisin..
Araba kullanıyor musunuz kızlar?
6. aydan sonra çok tavsiye edilmiyor ama oda kaza anında kanımızın direksiyondan ağır darbe alma riski yüzünden.ben hergün okula kendim gidip geliyorum arabayla ortalama ev okul arası 8 10 km. sayılır..
Canim beni de unutma, 12 eylul beklenen dogum tarihi, 11 aralik son adet tarihi ve ilk hamileligim..listeye eklenmek isteyen arkadaşlar çok üzgünüm kaç gün ekleyemedim bi sorun var çözemedim yeni birini eklesem liste bozuluyor ne olur kusura bakmayın ayarlamaya çalışıyorum
Migren?kizlr evlendigimden beriii Ara ara gozlerm isikla doluyobulank oluyo okuyamiyorm bile yazilri bi sey goremiyorm nedenini bulamiyolr:"(
:) bence deee.... Ama milypanin fln emzirme caylari var gece icin, onun icinde anason rezene cemen tozu falan var, senin sutu den geciyo bebise... Igrenc bi kokusu var ama cemen tozu sutu arttiriyormuskaynanam daha doğum yapmadan bebek doğunca anason içiririz dedi ama ben istemiyorum öyle seyler minicik bebek çok ağırmıs uyusturuyomus vucudu napıcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?