Canım kullanıyorum ben.öncekinde de dokuz ay kullandım.tabi daha temkinli ve daha yavaş.Araba kullanıyor musunuz kızlar?
Eşim beni bi yere göndermiyor :))
Kendi kullanırken yanında götürüyor ama
Ben Fransa'dayım canım, bilmem olabilir sormadım..
Sende mi mustela kullanıyorsun canım? sanırım Fransız markasıymış mustela ( Yanlış hatırlamıyorsam).. Bazı sitelerde ucuza gördüm bizim eczanede satılıyo bi ara sormam lazım..
Bende kullanıyorum canım mejburen eşim görevde hatta bazen çocuğumla konuşuyorum şöfer mi olucan diye :)))Araba kullanıyor musunuz kızlar?
Eşim beni bi yere göndermiyor :))
Kendi kullanırken yanında götürüyor ama
Ben de kullanmak istiyorum da ne Biliyim daha hamile kaldım kalalı kullanmadım..Bende kullanıyorum canım mejburen eşim görevde hatta bazen çocuğumla konuşuyorum şöfer mi olucan diye :)))
Canım yüzü dönük çıkmış :)Eki Görüntüle 1460623 nub a gore yorum yapabilir misiniz arkadaşlar 11+2 deydik bu resmimizde
Canım resmi var mı koysana?
Allah gönlüne göre versin kendi doktorun bilebilir belki sonuca göre..
Ayrıca onlar neden söylemiyor anlamadım
camim illaki kontrol zamanını beklemeye gerek yok bence sen ya dr ara durumu anlat yada dr git derim kafan rahatlarKızlar son zamanlarda vajina girişimde özellikle sol kısımda kuvvetli ağrı oluyor. Öyle ki sağa sola dönemiyorum yatakta ya da bacağımı çekemiyorum bile. Öyle batma hissi gb değil ama. Sanki etimi koparıyolarmış gb. Kıpırtısız yatınca bişey yok. Kontrolüme çok var daha. Yaşayan var mı aranızda buna benzer??
hayırlı olsun canimSelam kızlar bugun doktor degıştırdım ve bebişimi yeniden gördüm 12 de erkek 14 de de erkek dediler bende artık inanmaya başladım hayırlısıyla 2. Oglum geliyor işallah
4.ayda soylemiyorlar mi? Artik bizde yakinda ayda bir gideriz hatta ayda bir kere gidiyorum diyenler vardi.benim simdilik 3 hafta.sonra 1 aya cikar.Ya ne guzel herkes surekli doktora ya da ultrasona girebiliyor... Burda ayda bir aliyorlar seni ve pzt randevum var bugun aradim ultrason da olacak mi diye, dr gerek gorurse dediler. Yani ben bebegin cinsiyetini 6. Aya kadar zor ogrenicem bu gidisle. Ultrasona soksalar en azindan fotoyu buraya falan yukler size sorarsim ama ultrason da yok... Sabir sabirrrrrrr
Çok teşekkürederim canm cevap verdiğin için. Evet benimde doktorum folik asiti kestirdi 3 gun once. İkili tarama testini yaptırdın mı peki sen ben 27 sinde yaptırcam doktorum cinsiyetini öğrenirsin büyük ihtimalle ikili testte dedi öğrenebilirmiyim acaba çok merak ediyorum :))) senin bulantnda azalmıştır inşallah allah yardımcımız olsun ben çok zorlanıyorum artık şimdide boğazlarım kötü grip oldumCanım merhaba:) yeni bakabildim siteye
Mide bulantın azalmış başlayalım öyleyse dedi ama işte başlayamadı ama kesin olarak 16 haftada başlatacak
Elevit kullanmadım ben folik asit kullanıyordum onu kesti,
Premesis diye bulantı ilacı içiyorum başka da ilaç vermedi canım:)
ordaki damalarlar genişliomuş rahim büyüdüğünden daha fzla kan gittiğinden bebek o deil benim hissettiğim elimi koymadan zaten pıt pıt bişeyler oluoKizlar bebeğini hissedenlere soryrmm.simdi ben elimi karnima koyunca boyle nabzim atiyo gibi pit pit oluyor bazen.o bebekmii tam anlamadm
Canım kullanıyorum ben.öncekinde de dokuz ay kullandım.tabi daha temkinli ve daha yavaş.
hayırlı sağlıklı olsun canım :)Selam kızlar bugun doktor degıştırdım ve bebişimi yeniden gördüm 12 de erkek 14 de de erkek dediler bende artık inanmaya başladım hayırlısıyla 2. Oglum geliyor işallah
Gunaydin canim hayirli olsun prensin.amin insallah.bende yarin ogrenicem bakalim:)Günaydın arkadaşlar. Son günlerde çok alıştım buraya sabah gelir gelmez bilgisayara sarılıyorum. Fırsat buldukça teneffüslerde yazıyorum.
Dün 3lü test için gittim bu doktor da erkek dedi sanırım 3 doktor aynı anda yanılamaz. Zaten oğlum olacağı fikrine alıştım artık e biraz zorlandım tabi ama .. :) Allah hepimize sağ salim doğurmayı da nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?