2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bayanlar hapşırdım sol tarafımda pıtır pıtır birşey hissettim 2 3 Sn ye :)) acaba bebeişim mi doktora gittiğimde Öksür Demişti öksürdügümde dönmüştü şimdide rahatsız mı oldu minigim :))))

Bende kullanıyorum canım mejburen eşim görevde hatta bazen çocuğumla konuşuyorum şöfer mi olucan diye :)))
Ben de kullanmak istiyorum da ne Biliyim daha hamile kaldım kalalı kullanmadım..
Arkadasıma bile gitmedim :)
Sanırım gitmem gerekiyor bir an önce :))

camim illaki kontrol zamanını beklemeye gerek yok bence sen ya dr ara durumu anlat yada dr git derim kafan rahatlar

Ya ne guzel herkes surekli doktora ya da ultrasona girebiliyor... Burda ayda bir aliyorlar seni ve pzt randevum var bugun aradim ultrason da olacak mi diye, dr gerek gorurse dediler. Yani ben bebegin cinsiyetini 6. Aya kadar zor ogrenicem bu gidisle. Ultrasona soksalar en azindan fotoyu buraya falan yukler size sorarsim ama ultrason da yok... Sabir sabirrrrrrr

4.ayda soylemiyorlar mi? Artik bizde yakinda ayda bir gideriz hatta ayda bir kere gidiyorum diyenler vardi.benim simdilik 3 hafta.sonra 1 aya cikar.

Çok teşekkürederim canm cevap verdiğin için. Evet benimde doktorum folik asiti kestirdi 3 gun once. İkili tarama testini yaptırdın mı peki sen ben 27 sinde yaptırcam doktorum cinsiyetini öğrenirsin büyük ihtimalle ikili testte dedi öğrenebilirmiyim acaba çok merak ediyorum :))) senin bulantnda azalmıştır inşallah allah yardımcımız olsun ben çok zorlanıyorum artık şimdide boğazlarım kötü grip oldum (

ebru55 gecmisi okuyunca.gordum yorumlarini...yorumlarini okuyunca yasinin kucuk oldugunu anladim..sonra yasini gordum..masallah ne guzel genc anne olmussun..benim koz kardesimde 18 yasinda anne oldu simdi nerdeyse boyu kadar kizi ve oglu vae..
rabbim saglikla kucağına almayi nasip eder insallah....
ama bu kadar cinsiyete takilma kizda erkek de ols senin evladin kizda olsa sevgisi az olmayacaktir ne senin ne ailenin ne de esin..inanki babalar kiz bebekleri daha cok sever...kac haftaliksin bilmiyorum ama ..her doktr gorusmende testlerinde inanki bana cinsiyet aklina gelmicek odaya girerken rabbim insallah sagliklidir sorun yoktur diyerek girceksin..sanmoyorumki rabbim erkektir insallah die odaya girmessin..testlerin baslasin kontroller siklassin bubdedigimi daha iyi anlicaksin..
Sakin yanlis anlama beni litfen 31 yasindayim.2.gebeligim.inanki bu yqzdiklarim ilk bebegimde de boyleydi..
Ilk hamile kalmadan hep kizimoz olsun istedik rabbimde nasip etti..sonra ilerde kardes yaparsak oda kiz olur inşallah dedik..doktr %70 erkek dedi.uzuldukmuk tabiki degil o sirada ense kalingi olculuyodu cinsiyeti bile olcumden sonra idrak ettik....

Oglen de cvp yazmistim.bisey unuttum..kizimda hep eksi tuzlu yedim agzima tatli surmedim.belkide bulantilarim asiri oldugundan dir..ama bu gebelikde eksi yiyorum sadece bulantim icin.ama bi o kadar da tatli ve sekerde yiyorum istemsizce ...hani derler ya dogruysa ye tatliyi cikar hakkiyi
Ye eksiyi cikar ayseyi...baklaim dogru olcakmi: ) cok optum seni..insallah guzel anlatabilmisimdir gecenin 5 bucugunda :)

Kizlar bebeğini hissedenlere soryrmm.simdi ben elimi karnima koyunca boyle nabzim atiyo gibi pit pit oluyor bazen.o bebekmii tam anlamadm
ordaki damalarlar genişliomuş rahim büyüdüğünden daha fzla kan gittiğinden bebek o deil benim hissettiğim elimi koymadan zaten pıt pıt bişeyler oluo

Kızlar benım gibi 2. Oglunu bekleyenler nasıl alışveriş yapmayı dusunuyorsunuz birçok eşyası var aslında yeni almayı düşündügünüz şeyler neler

Günaydın arkadaşlar. Son günlerde çok alıştım buraya sabah gelir gelmez bilgisayara sarılıyorum. Fırsat buldukça teneffüslerde yazıyorum.
Dün 3lü test için gittim bu doktor da erkek dedi sanırım 3 doktor aynı anda yanılamaz. Zaten oğlum olacağı fikrine alıştım artık e biraz zorlandım tabi ama .. :) Allah hepimize sağ salim doğurmayı da nasip etsin inşallah..

Gunaydin canim hayirli olsun prensin.amin insallah.bende yarin ogrenicem bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…