6. aydan sonra çok tavsiye edilmiyor ama oda kaza anında kanımızın direksiyondan ağır darbe alma riski yüzünden.
doğuma bile arabayla giden insanlar tanıyorum:)) bence minibüs ve otobüsten daha güvenli bence araba.tabiki dikkatli olmak gerek:))onu ben de okudum ama başka türlü gidip gelmem pek mümkün değil. yol otobüsle yarım saat sürüyor. okul kapanana kadar arabayla gitmem gerekli
göbeğin yanlarına sağa-sola doğru iki parmak ölçüp diğer tarafa yapıyoruz..göbek daha etkili denilince nadir koldan yapıyorum.bebeğe gelme ihtimali yok..derimiz bilmem kaç katmış..şimdi göbek yok rahat yapıyoruz...yarın iyice gerilince kola devam ederim diyorum bende.benimde eşim yapıyor ben kendime yapamam. göbek bizde bebeğe gelir endişesi yarattı ondan koldan yapıyorum ilaç yakıyor zaten ama deri hassaslasınca artık benim iğne girerkende yanmaya başladı bi ara bacağa yaptık ama orası daha sert deri olduğu için daha çok yaktı ve bizaman ustune basamadım şimdi kola devam göbekte tam nereye yapıyosunuz
benim gibi olan varmı diye merak etmiştim.Ben kullanıyorum canım. Nedenki?
benimde çok var mide yanmamBen de önce Gyno-tardyferon kullandım oluyodum bulantıdan mide yanması ndan iki gündür bunu kullanıyorum canım bunda olmuyo çok şükür
tuzlu yememeye çalış canım benim... tabikide normal... ama tuz tüketimini biraz azaltKızlar sizde vücudunuzun ödem tutmaya başladığını hissediyomusunuz.Sabah evden çıkarken parmağıma yüzüğü takamadım normalmiki..
bende arabayla gidip geliyorum işe..eşimle saatlerimizde uymuyorki o beni bıraksın..muhtemelen ben hep kendim kullanacam doğuma kadar..tehlikelimiymiş yanionu ben de okudum ama başka türlü gidip gelmem pek mümkün değil. yol otobüsle yarım saat sürüyor. okul kapanana kadar arabayla gitmem gerekli
bende geçen yüksek tansiyon çıktı normalde tuzu az kullanıyordum.şimdi neredeyse sıfır tuz kullanıyorum..bol su tüketKızlar sizde vücudunuzun ödem tutmaya başladığını hissediyomusunuz.Sabah evden çıkarken parmağıma yüzüğü takamadım normalmiki..
Günaydın canım benim doktor gerek yok dedi. Ben sadce ikili yaptırdım. Tabi sana kalmış. Doktor demeseydi de yaptırmazdım sanırım :)kızlar günaydın herkese 2 li test sonucum iyi çıktı acaba 4 lü yaptırmasam mı ?
kızlar günaydın herkese 2 li test sonucum iyi çıktı acaba 4 lü yaptırmasam mı ?
Kızlar sizde vücudunuzun ödem tutmaya başladığını hissediyomusunuz.Sabah evden çıkarken parmağıma yüzüğü takamadım normalmiki..
tuzlu yeme cnm ben akşam tuzlu yesem sabah olmaz yüzük parmağıma gün içinde şişlik inio ama hamile kaldıktan sonra tuzsuz bile gelse tuz koymamaya çalışıyorumKızlar sizde vücudunuzun ödem tutmaya başladığını hissediyomusunuz.Sabah evden çıkarken parmağıma yüzüğü takamadım normalmiki..
Ya ne guzel herkes surekli doktora ya da ultrasona girebiliyor... Burda ayda bir aliyorlar seni ve pzt randevum var bugun aradim ultrason da olacak mi diye, dr gerek gorurse dediler. Yani ben bebegin cinsiyetini 6. Aya kadar zor ogrenicem bu gidisle. Ultrasona soksalar en azindan fotoyu buraya falan yukler size sorarsim ama ultrason da yok... Sabir sabirrrrrrr
ben kadın doğuma gidiyorum.ikili test yapmayıp ense kalınlığına baktı sadece doktorum.haftaya üçlü test yapacaklar.önemli olan üçlü testtir dedi bana.
3 lü test kaçıncı haftada oluyo bi de aç mı gitmek gerekiyor?
Benim evle okul arası bir km var yok ona bile erinip bazen arabayla gidiyorum bela olsun sanaben hergün okula kendim gidip geliyorum arabayla ortalama ev okul arası 8 10 km. sayılır..
Aynı problem bende de var okula arabamla gidip geliyorum. Şuan hiçbir rahatsızlığım yok tabi ama göbüş kocaman olunca nasıl olacak bilmiyorum. 25 dakika sürüyor evimden üstelikonu ben de okudum ama başka türlü gidip gelmem pek mümkün değil. yol otobüsle yarım saat sürüyor. okul kapanana kadar arabayla gitmem gerekli
merhaba bizim 2li sonuç çıktı..çok şükür..kızlar günaydın herkese 2 li test sonucum iyi çıktı acaba 4 lü yaptırmasam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?