2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
6. aydan sonra çok tavsiye edilmiyor ama oda kaza anında kanımızın direksiyondan ağır darbe alma riski yüzünden.

onu ben de okudum ama başka türlü gidip gelmem pek mümkün değil. yol otobüsle yarım saat sürüyor. okul kapanana kadar arabayla gitmem gerekli

onu ben de okudum ama başka türlü gidip gelmem pek mümkün değil. yol otobüsle yarım saat sürüyor. okul kapanana kadar arabayla gitmem gerekli
doğuma bile arabayla giden insanlar tanıyorum:)) bence minibüs ve otobüsten daha güvenli bence araba.tabiki dikkatli olmak gerek:))

göbeğin yanlarına sağa-sola doğru iki parmak ölçüp diğer tarafa yapıyoruz..göbek daha etkili denilince nadir koldan yapıyorum.bebeğe gelme ihtimali yok..derimiz bilmem kaç katmış..şimdi göbek yok rahat yapıyoruz...yarın iyice gerilince kola devam ederim diyorum bende.

Kızlar sizde vücudunuzun ödem tutmaya başladığını hissediyomusunuz.Sabah evden çıkarken parmağıma yüzüğü takamadım normalmiki..

kızlar günaydın herkese 2 li test sonucum iyi çıktı acaba 4 lü yaptırmasam mı ?

Kızlar sizde vücudunuzun ödem tutmaya başladığını hissediyomusunuz.Sabah evden çıkarken parmağıma yüzüğü takamadım normalmiki..
tuzlu yememeye çalış canım benim... tabikide normal... ama tuz tüketimini biraz azalt

bende arabayla gidip geliyorum işe..eşimle saatlerimizde uymuyorki o beni bıraksın..muhtemelen ben hep kendim kullanacam doğuma kadar..tehlikelimiymiş yani

bende geçen yüksek tansiyon çıktı normalde tuzu az kullanıyordum.şimdi neredeyse sıfır tuz kullanıyorum..bol su tüket

Günaydın canım benim doktor gerek yok dedi. Ben sadce ikili yaptırdım. Tabi sana kalmış. Doktor demeseydi de yaptırmazdım sanırım :)

ben kadın doğuma gidiyorum.ikili test yapmayıp ense kalınlığına baktı sadece doktorum.haftaya üçlü test yapacaklar.önemli olan üçlü testtir dedi bana.

benim iki gündür elim,ayağım ve yüzüm şişiyor. tansiyonuma baktırdım normaldi.tuzu da çok az tüketirim ama hiç kullanmamaya başlasam iyi olacak demek ki

tuzlu yeme cnm ben akşam tuzlu yesem sabah olmaz yüzük parmağıma gün içinde şişlik inio ama hamile kaldıktan sonra tuzsuz bile gelse tuz koymamaya çalışıyorum

aa çok şaşırdım, nerde oturuyordun?

Aynı problem bende de var okula arabamla gidip geliyorum. Şuan hiçbir rahatsızlığım yok tabi ama göbüş kocaman olunca nasıl olacak bilmiyorum. 25 dakika sürüyor evimden üstelik ama yapacak bir şey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…