- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
bende de vardı kasık ağrısı geçti..ama burun kanaması için doktorunu ara istersen..tansiyonun falanmı yükseldiki acabaKızlar dün kasıklarm çok ağrdı sbhta burnum kanamış doktoramı gtsem xs
ara ara benim de ağrılarım oluyor hafif ağrılar olacaktır demişti doktorum için rahat etmiyorsa çok şiddetli ise git derimKızlar dün kasıklarm çok ağrdı sbhta burnum kanamış doktoramı gtsem xs
hangi düşünce yapısıBenim bu dusunce yapisina ulasmam icin bi kac gebelik gecirmem gerek
senin bayağı bir öndeymiş benimki 5 gün felan öndeydi.şimdiye kadar 2 sefer gittim.ikisindede öyle çıktı.Canım şöyle oldu her ultrasonda 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Doktor en son gittiğimde -o zaman 14+ 4 tü 15+6 çıktı - 7 8 aylık olsaydı bebek kilolu olduğu için derdik ama gelişimin önden gitmesi diye bir şey olamaz döllenme erken olmuş dedi. Üstüne görmüşsün hemen 3lünü yaptır zamanı geçiyor dedi. Ben de hesapladım SAT 4 Aralıkken 24 Kasıma geriledi. Artık ona göre hesaplıyorum.
olur tabi hafta sonu gidicem sanırım sende kullanışlı bi araba bulursan tavsiyeni bekliyorum..
. Simdi doktorla yazistim kasik ve sag taraf agrilRim icin bol bol dinlen, ilik dus al, sicak uygula demis. Gecmezse sabah ilk idrardan tahlil yapalim diye eklemisara ara benim de ağrılarım oluyor hafif ağrılar olacaktır demişti doktorum için rahat etmiyorsa çok şiddetli ise git derim
. Rahatlik canim ben cok pimpirikliyim dehangi düşünce yapısı
kaç hafta kaç günlüksün?Hanımlar ya hamilelik takvimim yanlış mı gösteriyor normalde 13 haftadayım 14 yazıyor.
Sizin doğru mu??
Canım satın ne ?? doktorda falan 13 çıkıyor, benim 19 aralıkSeninle ayni gunuz, 13 bitti bizim 14. Hafta icindeyiz dogru yani
kaç hafta kaç günlüksün?
anladığım 13+1 de olsan 14.haftanın içinde olduğun için 14 yazıyor.
EDİT:14 yazmıyor 13 görünüyor şimdi.
bende normalde 13 hafta 4 günlük falanım 14 gösteriyor...normalide o sanırım bizim 13. haftalarımız bitmiş 14.haftadan gün almış olduğumuzu gösteriyor..direk 14 diye takvimde yazıyor..Hanımlar ya hamilelik takvimim yanlış mı gösteriyor normalde 13 haftadayım 14 yazıyor.
Sizin doğru mu??
bugün tam 13+0 olarak görünüyorsun hesaplayıcılara göretam 13 haftalık olmam lazım, Sat 19 aralık ama siteye göre yaptığımda bana verdiği muhtemel doğum tarihini yazdım 13 oldu ama 13+5 falan herhalde siteye göre, 2 gün sonra 14 gösterecek ama ben haftaya 14 olacağım.
bugün tam 13+0 olarak görünüyorsun hesaplayıcılara göre
yani 14.hafta olman gerekiyor ama senin gebelik takviminde 13.hafta yazıyor.
bir yanlışlık var gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?