2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende ilk defa tek basima arabaya bindim bugun.saglik ocagina gittim ve ordan raporu isyerime goturdum.ama buyuk rahatlik araba

bende
Kızlar dün kasıklarm çok ağrdı sbhta burnum kanamış doktoramı gtsem xs
bende de vardı kasık ağrısı geçti..ama burun kanaması için doktorunu ara istersen..tansiyonun falanmı yükseldiki acaba

benimde günlerdir başım ağrıyor diş eti rahatsızlığım arttı iyice, sızlamadan gece bile uyumadım uyumayınca sabah çok zorlanıyorum, doğum izni gibi hamilelik iznide olmalı kadınların şimdiden uykusuzluğa alıştırma yapıyorum

Agiz sagligim bozuluyo benimde ya iyi fircalayamiyorum bulanti oluyo.en iyisi mumkun oldugunca dis ipi kullanmak.agiz yaralarim da oluyo ve cok gec iyilesiyo

senin bayağı bir öndeymiş benimki 5 gün felan öndeydi.şimdiye kadar 2 sefer gittim.ikisindede öyle çıktı.
Benim doktorumda erken döllenme dedi.ama internette
erken döllenmeyle ilgili pek bilgi bulamadım doktora sormayı da akıl edemedim.
bende biran önce doğum yapma istiyorum hayırlısıyla.
teşekkür ederim bilgi için.

olur tabi hafta sonu gidicem sanırım sende kullanışlı bi araba bulursan tavsiyeni bekliyorum..

ÇOCUK ARABALARI İLE İLGİLİ

Merhabalar. ben geçen gün Hello baby'e de baktım. Bayağı bir bebek arabası çeşitleri var. Açıkcası maclaren'lar bayağı dayanıklı ve güzel ama ana kucağı ayrı genelde. En iyisi 35 kg'a kadar garanti verebilen ve herkesin rahatlıkla tavsiye ettiği Inglesina Trilogy modeli (2400-2500 TL gibiydi). Ama onun ana kucağı yok ve açıkcası benim fiyat aralığımın çok çok üstünde. En az iki katı diyebilirim. Joie'ler ucuz ama açıkcası ben tutmadım: avantajı hafif olması ama süspansiyonu yok, tekerlekleri bence istanbul sokakları için çok küçük ve hafif olmasından dolayı yalpalanma çok ve bebek düşebilir, tutmazsanız denge kaybı olabilir hissi veriyor. Bunlar 400-500 TL civarında. Ama mesela yanımdaki bayan onu almada karar kıldı. Hafif olması ve arabaya rahat sığması nedeniyle. Graco'ları tekrar inceledim. Benim favorim hala Graco evo travel system olarak kaldı. Katlanabiliyor ama uzunlamasına değil, ikiye katlanıyor gibi düşünün Araba bagajına sığabilir ama kesinlikle küçük ya da çok hafif değil. Ana kucağı dahil. Fiyatı 1200-1300 TL gibiydi. Tabi envai çeşit marka var. Fiyatları çok makul olanı var. Chicco lite way'e de baktım. O da jokerde 800 TL gibiydi diye hatırlıyorum. Ama açıkcası onu da sonradan çok beğenmedim. Her annenin önemsediği şey farklı. Çoğu hafifliği, katlanabilir olmasına bakıyor. Ben bunların yanında güvenliğine ve biraz süspansiyonu olmasına (evo'da çok yok ama) bakıyorum. Benim için en önemlisi hala ergonomisi ve çocuk anatomisine uygun olması. Çocuğun konforu. Sonra ağırlık ve diğer unsurlar geliyor. Parası da malum, benim bütçem kısıtlı olduğundan bu da önemli bir faktör.
Senden de yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
KIZLAR KARNINIZ ŞİŞMEYE BAŞLADI MI.. BEN GÖZLE GÖRÜLÜR FARKLILIKLAR YAŞIYORUM. ŞİŞMEYE BAŞLADI. YA SİZİN..

Hanımlar ya hamilelik takvimim yanlış mı gösteriyor normalde 13 haftadayım 14 yazıyor.
Sizin doğru mu??

ara ara benim de ağrılarım oluyor hafif ağrılar olacaktır demişti doktorum için rahat etmiyorsa çok şiddetli ise git derim
. Simdi doktorla yazistim kasik ve sag taraf agrilRim icin bol bol dinlen, ilik dus al, sicak uygula demis. Gecmezse sabah ilk idrardan tahlil yapalim diye eklemis

hangi düşünce yapısı
. Rahatlik canim ben cok pimpirikliyim de

Hanımlar ya hamilelik takvimim yanlış mı gösteriyor normalde 13 haftadayım 14 yazıyor.
Sizin doğru mu??
kaç hafta kaç günlüksün?
anladığım 13+1 de olsan 14.haftanın içinde olduğun için 14 yazıyor.
EDİT:14 yazmıyor 13 görünüyor şimdi.

kaç hafta kaç günlüksün?
anladığım 13+1 de olsan 14.haftanın içinde olduğun için 14 yazıyor.
EDİT:14 yazmıyor 13 görünüyor şimdi.

tam 13 haftalık olmam lazım, Sat 19 aralık ama siteye göre yaptığımda bana verdiği muhtemel doğum tarihini yazdım 13 oldu ama 13+5 falan herhalde siteye göre, 2 gün sonra 14 gösterecek ama ben haftaya 14 olacağım.

Sizin doğru mu??
bende normalde 13 hafta 4 günlük falanım 14 gösteriyor...normalide o sanırım bizim 13. haftalarımız bitmiş 14.haftadan gün almış olduğumuzu gösteriyor..direk 14 diye takvimde yazıyor..

bugün tam 13+0 olarak görünüyorsun hesaplayıcılara göre
yani 14.hafta olman gerekiyor ama senin gebelik takviminde 13.hafta yazıyor.
bir yanlışlık var gibi duruyor.
canan1981 benim ikinci olduğu için göbek bu sefer erken belirdi.
ama kıyafetler şimdilik oluyor.normalde hafif bir çıkıntı herkeste vardır sanırım.

bugün tam 13+0 olarak görünüyorsun hesaplayıcılara göre
yani 14.hafta olman gerekiyor ama senin gebelik takviminde 13.hafta yazıyor.
bir yanlışlık var gibi duruyor.

Bende anlamadım ama idare edelim böyle:)

bende 14+3 üm ama burda 15 görünüyo.yani 15. haftanın içindeyiz demek oluyo işte ben öyle yorumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…