- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Evet benimde gozle gorulur sismeye basladi cok guzelKIZLAR KARNINIZ ŞİŞMEYE BAŞLADI MI.. BEN GÖZLE GÖRÜLÜR FARKLILIKLAR YAŞIYORUM. ŞİŞMEYE BAŞLADI. YA SİZİN..
KARNIM ŞİŞMEYE BAŞLAYINCA KENDİMLE GRUR DUYMAYA BAŞLADIM. AMA YAKIN ARKADAŞIM BU DURUMDAN UTANMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NEYMİŞ AYIPMIŞ. ERKEKLER GÖRDÜKÇE BANA AYIP OLUYORMUŞ. BEN ÇALIŞIYORUM. HER ZAMAN TOPLUM İÇİNE ÇIKMAK ZORUNDAYIM. BUNDA UTANACAK NE VAR ANLAMIYORUM.Evet benimde gozle gorulur sismeye basladi cok guzel
BEN 3,5 AYDA 4 KİLO ALDIM. SİZCE NORMAL Mİ ?benim göbeğim de şişti bi de ben çok kilo aldım ya canım hiç et,balık istemiyor daha çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum benim sonum vahim
ben de 4,5-5 kilo aldım 3 aydaBEN 3,5 AYDA 4 KİLO ALDIM. SİZCE NORMAL Mİ ?
malesef bende bulantılardan dolayı aynı durumdayım.karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.benim göbeğim de şişti bi de ben çok kilo aldım ya canım hiç et,balık istemiyor daha çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum benim sonum vahim
bence dikkat et fazla geldi bana,son aylar sen istemesende çok kilo alıyorsun çünkü.BEN 3,5 AYDA 4 KİLO ALDIM. SİZCE NORMAL Mİ ?
Nicin utanicaz esimizle sevisip bebk yaptik diyemi Evli herkes halinden utanmali o zaman orda bir canli Allahin verdigi bir hediye var.karnim ciktikca daha cok ciksin belli olsun istiyorm :) elliyorm onunla konusuyorm seviyorm o herseyi hissediyor toplum bize daha saygi gostermesi gerekirken bu yersiz konusmalar canimizi sikabiliyor takma hic sen onu sev ve gobisin tadini cikarKARNIM ŞİŞMEYE BAŞLAYINCA KENDİMLE GRUR DUYMAYA BAŞLADIM. AMA YAKIN ARKADAŞIM BU DURUMDAN UTANMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NEYMİŞ AYIPMIŞ. ERKEKLER GÖRDÜKÇE BANA AYIP OLUYORMUŞ. BEN ÇALIŞIYORUM. HER ZAMAN TOPLUM İÇİNE ÇIKMAK ZORUNDAYIM. BUNDA UTANACAK NE VAR ANLAMIYORUM.
ay al ben dende okadar yani tuzluya ve acıya bayılıyorumYaklaşık 2 hafta sonra doktor kontrolüm var. 17. Hafta oluyor , sanırım cinsiyeti belli olur. Oğlumdakinin tam tersi durumları yaşıyorum. Oğlumda deli gibi tatlı yemiştim. Bunda tatlı değil , tuzlu , ekşi ve acı şeyler yemek istiyorum, hatta tatlı görmek istemiyorum. Bakalım kız olacaksa, bu ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı doğrulanacak benim için
cnm aspirin buda sadece bağırsakta çönüyor aspirin ise midede çözünüyor bu daha sağlıklı coraspin ve ecopirin muhadil eş değer yani bende kullanıyorum korkmana gerek yok gönül rahatlığı içinde kullana bilirsin. kan akışını daha rahat sağlıyor bebişlere.Kızlarrrrr ECOPİRİN kullanan varmı aspirin türü bişey kan sulandırıcı sanırsam,prospektüsünü okudum hamilelikte doktorun tercihine kalmış kullanıp kullanmamak diyor tam tatmin edici bişey yok acaba ne kadar güvenilir kullanan var mı???
çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ve bir daha yaşatmasın cnm benim yacanım 2 li tarama yapıldı özel bi hastanede o kadar saglıklıydıkı çok hareketli kıpır kıpırdı bütün sonuçlarım çok güzel çıktı ama taramada dr o kadar bastırdıkı çok canım yandı 3 gün elimi karnıma vuramadım ağrıdan hatta burayada yazdım sizdede böyle olan varmi die 15 gün sonra kalbi durmuş . zatenson 3 gün o kadar saglıklıyıdımkı bütün bulantı tiksinme iştahsızlık pat die ortadan kalktı. şüphelendim ama sevinmiştimde sonunda iyileştim die.bide bunların üzerine banyoda ayağım kaydı düştüm göğsüme en yakın olan en üst karnımı küvete çarptım ama kanama falan olmadı kızardı az ve geçti hemen sabah dr gittim kalbi durmuş dedi ama düştüğün yerle bebeğin arası uzak dedi.yani sebep ne neden oldu bilmeyi çok istrdim.
. Simdi doktorla yazistim kasik ve sag taraf agrilRim icin bol bol dinlen, ilik dus al, sicak uygula demis. Gecmezse sabah ilk idrardan tahlil yapalim diye eklemis
Dinlenmene bak ozaman canım yorgunlukla da alakalı dır umarım sıkıntı olmaz geçer hemmen ben bikaç saat ayakta kaldım mı bel ağrım kasık ağrım çok oluyor geçmiş olsun ...
cnm ben sana şöyle bi örnek vereyim hatta ult resimlerimde duruyor ordan bile anlatabilirim benim oğluş 2 hafta önden gitti hep haziranın 13 son tarihken 25 mayıs çıkıyordu ult da amaaaaa 40 haftayı doldurmama rağmen benim minik gelmedi mecbur sezaryan oldum ult göre hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır gebelik haftası haaa tabi adet düzensizliği varsa onu bilemem çünki ne zaman ovulasyon oldu onu bulmak zor o durum da...Canım şöyle oldu her ultrasonda 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Doktor en son gittiğimde -o zaman 14+ 4 tü 15+6 çıktı - 7 8 aylık olsaydı bebek kilolu olduğu için derdik ama gelişimin önden gitmesi diye bir şey olamaz döllenme erken olmuş dedi. Üstüne görmüşsün hemen 3lünü yaptır zamanı geçiyor dedi. Ben de hesapladım SAT 4 Aralıkken 24 Kasıma geriledi. Artık ona göre hesaplıyorum.
geri kafalıdır bunu söyleyen böyle saçmalıkmı olur ozman Allah isteseydi ayıp olsaydı leylekler getirirdi biz değil tövbe ya ne saçma............KARNIM ŞİŞMEYE BAŞLAYINCA KENDİMLE GRUR DUYMAYA BAŞLADIM. AMA YAKIN ARKADAŞIM BU DURUMDAN UTANMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NEYMİŞ AYIPMIŞ. ERKEKLER GÖRDÜKÇE BANA AYIP OLUYORMUŞ. BEN ÇALIŞIYORUM. HER ZAMAN TOPLUM İÇİNE ÇIKMAK ZORUNDAYIM. BUNDA UTANACAK NE VAR ANLAMIYORUM.
cnm ben sana şöyle bi örnek vereyim hatta ult resimlerimde duruyor ordan bile anlatabilirim benim oğluş 2 hafta önden gitti hep haziranın 13 son tarihken 25 mayıs çıkıyordu ult da amaaaaa 40 haftayı doldurmama rağmen benim minik gelmedi mecbur sezaryan oldum ult göre hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır gebelik haftası haaa tabi adet düzensizliği varsa onu bilemem çünki ne zaman ovulasyon oldu onu bulmak zor o durum da...
salı gününe alabildiim randevu..bakalım ne dicek....önemli bişey olmasında seve seve katlanırız dediğin gibi : )
anladım cnm hayılısı ile geçer inş herşey güzel olur.Canım iki doktorum da aynı teşhisi koydu önden gitme konusunda. Benim rahmimde perde ve miyom vardı. Ameliyat oldum ama mesela perdenin tamamını alamamışlar. Zaten benim erken doğum riskim var. Ben hayırlısıyla 7 ayımı tamamlıyım da sonrasında rahatlıcam. Benim durumlar biraz daha karışık anlayacağın.
ben pazar günü gidicem hello baby nın haramidere magazasına mı gittin bende oraya gidicem daha önce gittim gercekten orda nerdeyse her marka var ozaman bi arkadaşla gitmiştik onun eşi durmayınca çok bakamamştım aklım kaldı pazar günü tekrar gidicem sanada haber veririm. bende senınlı aynı fiyat aralıgında bi araba bakıyorum ve evet joie ler bencede elinde kalcakmış gibi duruyo ilk girişte olunca hadi bakalım demiştik ama eşim hemen uzaklaştı yanından bakmadı bile. graco evo yada bakıcam gittiğimde.ÇOCUK ARABALARI İLE İLGİLİ
Merhabalar. ben geçen gün Hello baby'e de baktım. Bayağı bir bebek arabası çeşitleri var. Açıkcası maclaren'lar bayağı dayanıklı ve güzel ama ana kucağı ayrı genelde. En iyisi 35 kg'a kadar garanti verebilen ve herkesin rahatlıkla tavsiye ettiği Inglesina Trilogy modeli (2400-2500 TL gibiydi). Ama onun ana kucağı yok ve açıkcası benim fiyat aralığımın çok çok üstünde. En az iki katı diyebilirim. Joie'ler ucuz ama açıkcası ben tutmadım: avantajı hafif olması ama süspansiyonu yok, tekerlekleri bence istanbul sokakları için çok küçük ve hafif olmasından dolayı yalpalanma çok ve bebek düşebilir, tutmazsanız denge kaybı olabilir hissi veriyor. Bunlar 400-500 TL civarında. Ama mesela yanımdaki bayan onu almada karar kıldı. Hafif olması ve arabaya rahat sığması nedeniyle. Graco'ları tekrar inceledim. Benim favorim hala Graco evo travel system olarak kaldı. Katlanabiliyor ama uzunlamasına değil, ikiye katlanıyor gibi düşünün Araba bagajına sığabilir ama kesinlikle küçük ya da çok hafif değil. Ana kucağı dahil. Fiyatı 1200-1300 TL gibiydi. Tabi envai çeşit marka var. Fiyatları çok makul olanı var. Chicco lite way'e de baktım. O da jokerde 800 TL gibiydi diye hatırlıyorum. Ama açıkcası onu da sonradan çok beğenmedim. Her annenin önemsediği şey farklı. Çoğu hafifliği, katlanabilir olmasına bakıyor. Ben bunların yanında güvenliğine ve biraz süspansiyonu olmasına (evo'da çok yok ama) bakıyorum. Benim için en önemlisi hala ergonomisi ve çocuk anatomisine uygun olması. Çocuğun konforu. Sonra ağırlık ve diğer unsurlar geliyor. Parası da malum, benim bütçem kısıtlı olduğundan bu da önemli bir faktör.
Senden de yorumlarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?