3 defa düşük yaptım sonuncusunda çapaya araştırmaya gittim orda çıktı çok şükür şimdi bebegim saglıklı. senin nasıl anlaşıldı?Kan p
Kan pihtilasmasi nasil anlasildi sen de bende de var onun için soruyorum
benim eşim sabah evden çıkmadan yapıyor öyle çıkıyoruz.. o biraz göbek bendede var bende kolay yaparım tutması kolay olur heralde:) ama hala cesaret edip göbekten yapamadımGöbeğe yapmak daha kolay geldi bana belki biraz göbekli olduğum için :) koluma
tek basima beceremedim eşim olduğu zaman haftasonlari koluma vuruyorum sadece
14+0 14+6 15. haftaya girmiş olarak sayılıyor 15+0 dan sonrada 16 öyle hesaplanıyor normaldede ama burası +1 olunca yeni haftada yazıyorbende 14+3 üm ama burda 15 görünüyo.yani 15. haftanın içindeyiz demek oluyo işte ben öyle yorumladım
bence biraz erken benimde 14+1 de kıza benziyor dedi ama kesin değil 16. haftada değişebilir dedi bende bu gidişimde net olarak öğrencm inşGünaydın seker anneler
Bugün 12+5 iz
12+0 da doktor um kesin değil ama kıza benziyor dedi bebeğim e;cinsiyet tahmini için erken mi sizce?
enfeksiyona baktır mutlaka bendede aynı sorun olmuştugunaydin kizlar uzun zamandir aranizda degildim. bisey sorucam iki gun once pambe bi kanamam oldu simdiyse aralikli kahverengi oluyor dr ultrasonda hersey normal dese de icim hic rahat degil korkuyorum
bugün herkese yazdm sanada yazayım cnm çok aylak kaldım sanırımmerhaba arkadaşlar iki gündür özellikle sağ tarafıma ara ara bi sancı daha doğrusu geriliyor gibi bi şey oluyor. siz de de var mı , rahim mi genişliyor. karnım çıktı benim göbeğim var yani artık
hepimizin cuması mübarek olsun. kızlar 6 haftalık hamile biHayırlı günler annişler..
Cumamız mübarek olsun..
Geçmiş çok ilerlemiş o yüzden okuyamadım..İnşaAllah kimsede bir sıkıntı yoktur.. Herkes iyimi?
ayyy gerçekten de mi kasık değil benim ki göbeğim ve etrafı tatlım sancı giriyor geriliyor gibi .bugün herkese yazdm sanada yazayım cnm çok aylak kaldım sanırım:) bence karnın büyüdüğü içindir doktoruma sordum kasıklara ağrı giriyorsa sıkıntılıymış ama normal üst ve yandaysa sıkıntı yokmuş göbeğimiz çıkıyor o yüzden ve benimde çıktı
çok geçmiş olsun canım bizde 2 li tarama testi için sabah çok erken gitmiştik birde kahvaltı etmeden gittim aynı şekilde karnıma doktor bastırdı makinaı vurarak yaptı ölçümü ii seni içerde zehirlememiş hiç anlamadınmı kalbinin durduğunu..canım 2 li tarama yapıldı özel bi hastanede o kadar saglıklıydıkı çok hareketli kıpır kıpırdı bütün sonuçlarım çok güzel çıktı ama taramada dr o kadar bastırdıkı çok canım yandı 3 gün elimi karnıma vuramadım ağrıdan hatta burayada yazdım sizdede böyle olan varmi die 15 gün sonra kalbi durmuş . zatenson 3 gün o kadar saglıklıyıdımkı bütün bulantı tiksinme iştahsızlık pat die ortadan kalktı. şüphelendim ama sevinmiştimde sonunda iyileştim die.bide bunların üzerine banyoda ayağım kaydı düştüm göğsüme en yakın olan en üst karnımı küvete çarptım ama kanama falan olmadı kızardı az ve geçti hemen sabah dr gittim kalbi durmuş dedi ama düştüğün yerle bebeğin arası uzak dedi.yani sebep ne neden oldu bilmeyi çok istrdim.
EVET HAKLISIN. BANA DA FAZLA GELDİ. YANLIZ ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR. AİLEM UZAKTA YAŞIYOR. HAMİLELİĞİMİN 3. AYINDA ONLARI ZİYARETE GİTTİĞİMDE BENİ ÇOK KİLO ALMIŞ BEKLİYORLARDI. AMA BANA DEDİKLERİ SEN KİLO ALMAMIŞSIN AKSİNE YÜZÜN DE ÇÖKMÜŞ. PEKİ BU KİLOLAR NEREYE GİTTİ. BEN NEREDEN KİLO ALDIM.malesef bende bulantılardan dolayı aynı durumdayım.karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.
yavaş yavaş azaltsak iyi olur ama
bence dikkat et fazla geldi bana,son aylar sen istemesende çok kilo alıyorsun çünkü.
ben 10 kiloyla hamileliği tamamlamıştım ilkinde.4 kilosunu son aylar aldım ki 4 kilo yine çok az.
engel olamıyorsun çünkü.yürüyüş yapabilirsin.hem hantallaşmamış olursun.
ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM. HATTA SENİN YAZDIKLARINI O ARKADAŞIMA DA OKUTTUM. TOKAT ETKİSİ YARATTI. KIPKIRMIZI OLDU SURATI. TABİKİ BU BİZİM İÇİN EN GÜZEL HEDİYE ALLAHTAN. CEHALET KADAR KÖTÜSÜ YOK HAYATTA.Nicin utanicaz esimizle sevisip bebk yaptik diyemi Evli herkes halinden utanmali o zaman orda bir canli Allahin verdigi bir hediye var.karnim ciktikca daha cok ciksin belli olsun istiyorm :) elliyorm onunla konusuyorm seviyorm o herseyi hissediyor toplum bize daha saygi gostermesi gerekirken bu yersiz konusmalar canimizi sikabiliyor takma hic sen onu sev ve gobisin tadini cikar
bende aynı senin gibiyim canım ilk gebeliğim doktor kontoüne gidiyoruz orda bişeyler hisseiyorum görünce mutlu oluyorum ama normal zamanlarda hiç hamile değilmişim gibi yalnız degilmişim acaba anneliğe hazır degilmiyim diyiyirom kendi kendime...Arkadaşlar ruh haliniz nasıl? Ben hala hiçbir şey hissedemiyorum duygusal anlamda. Anne olacağım için mutluyum evet ama ne bileyim benim hormonlarım biraz geç çalışıyor sanırım. O meşhur annelik iç güdüsü bende oluşmadı henüz. Bazen diyorum ben kötü bir anne adayı mıyım? Burada biraz moda giriyorum ama sonra yine aynı :)Sizde durumlar nasıl?
Aynen ben de kendimi sorguluyorum sürekli. Hareketlerini hissetmeye başladığımızda umarım böyle olmaz :)bende aynı senin gibiyim canım ilk gebeliğim doktor kontoüne gidiyoruz orda bişeyler hisseiyorum görünce mutlu oluyorum ama normal zamanlarda hiç hamile değilmişim gibi yalnız degilmişim acaba anneliğe hazır degilmiyim diyiyirom kendi kendime...
Lierac phstilostic jell benim aldığım canım sanırım böyle yazılıyorLİERAC kullanan annişler tam olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz? Şimdi siteye baktım ama çatlak için bir sürüüü ürün var o markada?
Hayırlı cumalar güzel anneler
Aranızda ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Hani şu renkli olan,bebeğin videosunu çekip veriyorlarmış.Tam adı bu mu bilmiyorum.Eşim çok ısrar etti gidelim diye yarın gideceğiz.Çokkk heyecan vericiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?