2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kan p

Kan pihtilasmasi nasil anlasildi sen de bende de var onun için soruyorum
3 defa düşük yaptım sonuncusunda çapaya araştırmaya gittim orda çıktı çok şükür şimdi bebegim saglıklı. senin nasıl anlaşıldı?

Göbeğe yapmak daha kolay geldi bana belki biraz göbekli olduğum için :) koluma
tek basima beceremedim eşim olduğu zaman haftasonlari koluma vuruyorum sadece
benim eşim sabah evden çıkmadan yapıyor öyle çıkıyoruz.. o biraz göbek bendede var bende kolay yaparım tutması kolay olur heralde:) ama hala cesaret edip göbekten yapamadım

Günaydın seker anneler
Bugün 12+5 iz
12+0 da doktor um kesin değil ama kıza benziyor dedi bebeğim e;cinsiyet tahmini için erken mi sizce?
bence biraz erken benimde 14+1 de kıza benziyor dedi ama kesin değil 16. haftada değişebilir dedi bende bu gidişimde net olarak öğrencm inş

merhaba arkadaşlar iki gündür özellikle sağ tarafıma ara ara bi sancı daha doğrusu geriliyor gibi bi şey oluyor. siz de de var mı , rahim mi genişliyor. karnım çıktı benim göbeğim var yani artık

merhaba arkadaşlar iki gündür özellikle sağ tarafıma ara ara bi sancı daha doğrusu geriliyor gibi bi şey oluyor. siz de de var mı , rahim mi genişliyor. karnım çıktı benim göbeğim var yani artık
bugün herkese yazdm sanada yazayım cnm çok aylak kaldım sanırım :) bence karnın büyüdüğü içindir doktoruma sordum kasıklara ağrı giriyorsa sıkıntılıymış ama normal üst ve yandaysa sıkıntı yokmuş göbeğimiz çıkıyor o yüzden ve benimde çıktı

Hayırlı günler annişler..
Cumamız mübarek olsun..
Geçmiş çok ilerlemiş o yüzden okuyamadım.. İnşaAllah kimsede bir sıkıntı yoktur.. Herkes iyimi?
hepimizin cuması mübarek olsun. kızlar 6 haftalık hamile bi
ayyy gerçekten de mi kasık değil benim ki göbeğim ve etrafı tatlım sancı giriyor geriliyor gibi .

hamiş arkadaşlar yakın arkadaşım 6 haftalık hamile ve kahverengi bi kanama sonrası doktoruna gitti. doktor bch sinin çok düşük olduğunu ve kesenin de gelişiminin geride olduğunu söylemiş. ancak o hormon düzeyinde bebeğin kalbi atmaması gerekirken kalbi atıyormuş. şimdi hastanede hormon iğnesi yaptılar. doktor çok ümitsiz konuşmuş. bu durum hakkında bilgisi olan duyan bilen var mı ?

Hayırlı cumalar güzel anneler
Aranızda ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Hani şu renkli olan,bebeğin videosunu çekip veriyorlarmış.Tam adı bu mu bilmiyorum.Eşim çok ısrar etti gidelim diye yarın gideceğiz.Çokkk heyecan vericiii

LİERAC kullanan annişler tam olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz? Şimdi siteye baktım ama çatlak için bir sürüüü ürün var o markada?

çok geçmiş olsun canım bizde 2 li tarama testi için sabah çok erken gitmiştik birde kahvaltı etmeden gittim aynı şekilde karnıma doktor bastırdı makinaı vurarak yaptı ölçümü ii seni içerde zehirlememiş hiç anlamadınmı kalbinin durduğunu..

EVET HAKLISIN. BANA DA FAZLA GELDİ. YANLIZ ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR. AİLEM UZAKTA YAŞIYOR. HAMİLELİĞİMİN 3. AYINDA ONLARI ZİYARETE GİTTİĞİMDE BENİ ÇOK KİLO ALMIŞ BEKLİYORLARDI. AMA BANA DEDİKLERİ SEN KİLO ALMAMIŞSIN AKSİNE YÜZÜN DE ÇÖKMÜŞ. PEKİ BU KİLOLAR NEREYE GİTTİ. BEN NEREDEN KİLO ALDIM.

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM. HATTA SENİN YAZDIKLARINI O ARKADAŞIMA DA OKUTTUM. TOKAT ETKİSİ YARATTI. KIPKIRMIZI OLDU SURATI. TABİKİ BU BİZİM İÇİN EN GÜZEL HEDİYE ALLAHTAN. CEHALET KADAR KÖTÜSÜ YOK HAYATTA.

Kızlar duygusallık veya gariplik varmı Üzerinizde ben eşimden ayrıyım elim görevde başka Şehirde benim kendi evim var arada annemlerde kalıyorum eşimle bugün çok tartıştım kaynanam yüzünden hiç sevmiyorum o kadını ben eşime video felan yolluyorum cocgumun işte doktor ne derse kayıt yapıyorum oda gidiyor annesine söylüyor deli oluyorum kaynanam olan kadın hamile oldugumu duyduğunda ben babaanne olmam banane felan dedi istemem dedi ya şu güne kadar ne dediyse çektim sineye ama bunu yutamadım şimdide diyormuş alışverişe çıkarız babane olarak birşeyler almam lazım dedim ben gitmem zaten eşime ama onun aldığı eve getir götürür kapısına atarım kızlar haklıyım dimi kendimi çok zorluyorum ama birine böyle bir haber verildiğinde böyle tepki verilir mi benim ailem deli oldu valla Sevinçten

bende aynı senin gibiyim canım ilk gebeliğim doktor kontoüne gidiyoruz orda bişeyler hisseiyorum görünce mutlu oluyorum ama normal zamanlarda hiç hamile değilmişim gibi yalnız degilmişim acaba anneliğe hazır degilmiyim diyiyirom kendi kendime...

Aynen ben de kendimi sorguluyorum sürekli. Hareketlerini hissetmeye başladığımızda umarım böyle olmaz :)

Canım ayrıntılı ultrason zaten 20. hafta zamanı organ gelişimini gözlemlemek için mecburi. ama sen daha 15 sin bildiğim kadarıyla 2-3 hafta sonra alırlar seni ayrıntılı ultrasona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…