Canım boşver bebişinde üzülür sen stres yaptıkça. Haklısın tabiki insan oğlunun çocuğu olucak diye sevinir torunu olacak diye. Senin kaynana senimi kıskanıyor oğlundan neKızlar duygusallık veya gariplik varmı Üzerinizde ben eşimden ayrıyım elim görevde başka Şehirde benim kendi evim var arada annemlerde kalıyorum eşimle bugün çok tartıştım kaynanam yüzünden hiç sevmiyorum o kadını ben eşime video felan yolluyorum cocgumun işte doktor ne derse kayıt yapıyorum oda gidiyor annesine söylüyor deli oluyorum kaynanam olan kadın hamile oldugumu duyduğunda ben babaanne olmam banane felan dedi istemem dedi ya şu güne kadar ne dediyse çektim sineye ama bunu yutamadım şimdide diyormuş alışverişe çıkarız babane olarak birşeyler almam lazım dedim ben gitmem zaten eşime ama onun aldığı eve getir götürür kapısına atarım kızlar haklıyım dimi kendimi çok zorluyorum ama birine böyle bir haber verildiğinde böyle tepki verilir mi benim ailem deli oldu valla Sevinçten
ayrıntılıya 21.haftalarda girmeyi düşünüyorum.asıl organlara o zaman bakılıyor.Hayırlı cumalar güzel anneler
Aranızda ayrıntılı ultrasona giren oldu mu? Hani şu renkli olan,bebeğin videosunu çekip veriyorlarmış.Tam adı bu mu bilmiyorum.Eşim çok ısrar etti gidelim diye yarın gideceğiz.Çokkk heyecan vericiii
canım farketmez bu aylar bebek çok küçük zaten.o 3 kiloyu direk kendine almışsın.EVET HAKLISIN. BANA DA FAZLA GELDİ. YANLIZ ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR. AİLEM UZAKTA YAŞIYOR. HAMİLELİĞİMİN 3. AYINDA ONLARI ZİYARETE GİTTİĞİMDE BENİ ÇOK KİLO ALMIŞ BEKLİYORLARDI. AMA BANA DEDİKLERİ SEN KİLO ALMAMIŞSIN AKSİNE YÜZÜN DE ÇÖKMÜŞ. PEKİ BU KİLOLAR NEREYE GİTTİ. BEN NEREDEN KİLO ALDIM.
Kızlar duygusallık veya gariplik varmı Üzerinizde ben eşimden ayrıyım elim görevde başka Şehirde benim kendi evim var arada annemlerde kalıyorum eşimle bugün çok tartıştım kaynanam yüzünden hiç sevmiyorum o kadını ben eşime video felan yolluyorum cocgumun işte doktor ne derse kayıt yapıyorum oda gidiyor annesine söylüyor deli oluyorum kaynanam olan kadın hamile oldugumu duyduğunda ben babaanne olmam banane felan dedi istemem dedi ya şu güne kadar ne dediyse çektim sineye ama bunu yutamadım şimdide diyormuş alışverişe çıkarız babane olarak birşeyler almam lazım dedim ben gitmem zaten eşime ama onun aldığı eve getir götürür kapısına atarım kızlar haklıyım dimi kendimi çok zorluyorum ama birine böyle bir haber verildiğinde böyle tepki verilir mi benim ailem deli oldu valla Sevinçten
sonuc ne olmustu peki gecmistir umarim simdienfeksiyona baktır mutlaka bendede aynı sorun olmuştu
Canım bu durumun aynısını benim ablam geçen yazın Ağustos ayında yaşadı 6 haftalık bebeği ve kesesi gelişmediği için ve kalbi çalıştığı halde ne yaptı larsada kurtaramadılar ve kürtaj oldu. Eğer kese ve bebek gelişiminde gerilik varsa o bebek sağlıklı olmaz dedi ablamın doktoru ve beklediler gene ama bu kan değeri yani hcgb değeri çok düşüktü iğne falan oldu 3 gün uğraştılar ama olmadı ablam kürtaj oldu hemde doğuma girer gibi narkoz verildi. Ablamın ilk çocuğuydu ama olmadı. Günlerce ağladık. Benim bir kızım var şimdi 2. Hamileyim inanın daha yeni öğrendi hamile olduğumu söyleyemedim nispet yapar gibi söyleyemedim eşim söylemiş. Şimdi bebiş istiyo umarım en kısa zamanda olur. Canım ben ablamda yaşadığımız olayı anlattım ama herkes farklıdır inşallah ablam gibi hüsrana uğramak arkadaşın ve tez zamanda bu sorunu çözülür bebişide kendiside iyi olur. Çok üzüldüm.hamiş arkadaşlar yakın arkadaşım 6 haftalık hamile ve kahverengi bi kanama sonrası doktoruna gitti. doktor bch sinin çok düşük olduğunu ve kesenin de gelişiminin geride olduğunu söylemiş. ancak o hormon düzeyinde bebeğin kalbi atmaması gerekirken kalbi atıyormuş. şimdi hastanede hormon iğnesi yaptılar. doktor çok ümitsiz konuşmuş. bu durum hakkında bilgisi olan duyan bilen var mı ?
Lierac phstilostic jell benim aldığım canım sanırım böyle yazılıyor
Merhaba gecmişte yazılan bır mesajınızı okudum. Dogumdan 20 ay sonra gecmeyen bel agrınızdan bahsetmıstınız. Bende de aynı agrılar var, sızın yazınız eskı , acaba sızınkı gectı mı?inşallah kullanırsın canım.gönlünü ferah tut.bu arada çok beğendim.renkleride çok güzel.
kasıksa düşük tehlikesi değilse hiç sıkıntı yok karnımız büyüyorrhepimizin cuması mübarek olsun. kızlar 6 haftalık hamile bi
ayyy gerçekten de mi kasık değil benim ki göbeğim ve etrafı tatlım sancı giriyor geriliyor gibi .
sağol canım benim arkadaşım da tamamen aynı durumu yaşıyor. dediğin gibi şimdilik beklemeye aldılar doktoru çok umutsuz konuşuyor. o da çok istemişti ama rabbim hayırlısını bilir yapar muhakkak.İnş kardeşin de tez zamanda sağlıklı bi bebeği olur.Canım bu durumun aynısını benim ablam geçen yazın Ağustos ayında yaşadı 6 haftalık bebeği ve kesesi gelişmediği için ve kalbi çalıştığı halde ne yaptı larsada kurtaramadılar ve kürtaj oldu. Eğer kese ve bebek gelişiminde gerilik varsa o bebek sağlıklı olmaz dedi ablamın doktoru ve beklediler gene ama bu kan değeri yani hcgb değeri çok düşüktü iğne falan oldu 3 gün uğraştılar ama olmadı ablam kürtaj oldu hemde doğuma girer gibi narkoz verildi. Ablamın ilk çocuğuydu ama olmadı. Günlerce ağladık. Benim bir kızım var şimdi 2. Hamileyim inanın daha yeni öğrendi hamile olduğumu söyleyemedim nispet yapar gibi söyleyemedim eşim söylemiş. Şimdi bebiş istiyo umarım en kısa zamanda olur. Canım ben ablamda yaşadığımız olayı anlattım ama herkes farklıdır inşallah ablam gibi hüsrana uğramak arkadaşın ve tez zamanda bu sorunu çözülür bebişide kendiside iyi olur. Çok üzüldüm.
kürtaj olmuştumsonuc ne olmustu peki gecmistir umarim simdi
Ay canım ya sen ona bakma bu çok güzel bi duygu gururla yaşa bunu; bu durumu ayıplayanların da ahlak anlayışlarını gözden geçirmeleri gerekirKARNIM ŞİŞMEYE BAŞLAYINCA KENDİMLE GRUR DUYMAYA BAŞLADIM. AMA YAKIN ARKADAŞIM BU DURUMDAN UTANMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NEYMİŞ AYIPMIŞ. ERKEKLER GÖRDÜKÇE BANA AYIP OLUYORMUŞ. BEN ÇALIŞIYORUM. HER ZAMAN TOPLUM İÇİNE ÇIKMAK ZORUNDAYIM. BUNDA UTANACAK NE VAR ANLAMIYORUM.
Hiç anlamadım sadece birden pat die durdu bütün belirtiler bel ağrım başladı birde şunu farkettim wc ye gidince büyük abdestin rengi siyahlasmisti şimdi anlıyorum biseylerin yolunda gitmediğini...çok geçmiş olsun canım bizde 2 li tarama testi için sabah çok erken gitmiştik birde kahvaltı etmeden gittim aynı şekilde karnıma doktor bastırdı makinaı vurarak yaptı ölçümü ii seni içerde zehirlememiş hiç anlamadınmı kalbinin durduğunu..
benimde buyuk abdestim siyah ama sanki demir ilaciyla oyle oldu normalde segirmeler olurdu ama simdi olmuyor haftaya sali doktora gidicemHiç anlamadım sadece birden pat die durdu bütün belirtiler bel ağrım başladı birde şunu farkettim wc ye gidince büyük abdestin rengi siyahlasmisti şimdi anlıyorum biseylerin yolunda gitmediğini...
Ben decavit kullanıyordum metpamitle ama segirmeler hep vardı doğuma girerkende vardi demekki bebekle ilgili değilmiş segirmelerbenimde buyuk abdestim siyah ama sanki demir ilaciyla oyle oldu normalde segirmeler olurdu ama simdi olmuyor haftaya sali doktora gidicem
Canim senin karnin sismiydi benim sisde icim icimi yiyor uzme kendini rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelikler nasib eylesinHiç anlamadım sadece birden pat die durdu bütün belirtiler bel ağrım başladı birde şunu farkettim wc ye gidince büyük abdestin rengi siyahlasmisti şimdi anlıyorum biseylerin yolunda gitmediğini...
Ben son iki ay kullandım yine öyle yapıcam tabi kısmetse inş; parmak kadar parfüm gibi fıs dış şişe canımLİERAC kullanan annişler tam olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz? Şimdi siteye baktım ama çatlak için bir sürüüü ürün var o markada?
Ben onunla alakasi var diye biliyordumBen decavit kullanıyordum metpamitle ama segirmeler hep vardı doğuma girerkende vardi demekki bebekle ilgili değilmiş segirmeler
Siyahlaşma demir ilacından kaynaklanıyor!benimde buyuk abdestim siyah ama sanki demir ilaciyla oyle oldu normalde segirmeler olurdu ama simdi olmuyor haftaya sali doktora gidicem
cok uzuldum canim sorduguma pisman oldum simdi. dogrusunu soylemek gerekirse bi kac gun oncesinde esimle birlikte olmustum acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum bazen. idrar yollarimada en kisa zamanda baktiricam gebelikten oncede enfeksiyonum vardikürtaj olmuştumama herkesin aynı olucak diye bişeyde yok senin belki başka bişeydir doktorun daha iyi bilir sadece emin olmak için bi idrar testinede baktır derim enfeksiyn için bana kimse ondan olabilir dememişti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?