2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım boşver bebişinde üzülür sen stres yaptıkça. Haklısın tabiki insan oğlunun çocuğu olucak diye sevinir torunu olacak diye. Senin kaynana senimi kıskanıyor oğlundan ne Boşver salla gitsin boşver. Bu dengesizlik hemen hemen her kaynanada var demekki. Benimkilerde oğlum olacak şimdi kızım var şimdiden söylüyor bişey alma kızının kıyafetlerini Giydir diyor ya hiç mi insanda heves olmaz erkek çocuk kızımın herşeyi Pembe yok masraf olur boşver diyo. Ayyy sinir oldum bende. Eşime söyledim boşver annemi alışveriş yapıcaz tabi söyleme ona diyor. Sen anlatınca bende anlatayım dedim canım. Senin ilk sanırım insan hamile gelinini üzermi? Dengesizliktir bu. Kusura bakma sinirlendim

ayrıntılıya 21.haftalarda girmeyi düşünüyorum.asıl organlara o zaman bakılıyor.
17-18 haftadan önce gitmene gerek yok.gidersen tekrar gitmen gerekecek.birde fiyatı fazla.benimkinin 520 tl.
canım farketmez bu aylar bebek çok küçük zaten.o 3 kiloyu direk kendine almışsın.
sen ve çevren farketmemiş olabilir.ama son ay fazla kilo alma nedeni bebek.36.haftadan sonra bebek çok hızlı kilo alıyor.
haliyle sende fazla kilo alıyorsun.hani dikkat et diye söylüyorum.hiç farkedilmiyor gibi gelebelir ama bu şekilde hızla
kilo almaya başlarsan toplamda 20-30 kilodan aşağı kurtulamassın.ama kilo benim için önemli değil diyorsan önemli değil.

Canım kayınvaliden çok ayıp etmiş ama kendini germe başkaları için bebeğini düşün. Sonuçta karşımızdaki insanları değiştiremicez.

Canım bu durumun aynısını benim ablam geçen yazın Ağustos ayında yaşadı 6 haftalık bebeği ve kesesi gelişmediği için ve kalbi çalıştığı halde ne yaptı larsada kurtaramadılar ve kürtaj oldu. Eğer kese ve bebek gelişiminde gerilik varsa o bebek sağlıklı olmaz dedi ablamın doktoru ve beklediler gene ama bu kan değeri yani hcgb değeri çok düşüktü iğne falan oldu 3 gün uğraştılar ama olmadı ablam kürtaj oldu hemde doğuma girer gibi narkoz verildi. Ablamın ilk çocuğuydu ama olmadı. Günlerce ağladık. Benim bir kızım var şimdi 2. Hamileyim inanın daha yeni öğrendi hamile olduğumu söyleyemedim nispet yapar gibi söyleyemedim eşim söylemiş. Şimdi bebiş istiyo umarım en kısa zamanda olur. Canım ben ablamda yaşadığımız olayı anlattım ama herkes farklıdır inşallah ablam gibi hüsrana uğramak arkadaşın ve tez zamanda bu sorunu çözülür bebişide kendiside iyi olur. Çok üzüldüm.

inşallah kullanırsın canım.gönlünü ferah tut.bu arada çok beğendim.renkleride çok güzel.
Merhaba gecmişte yazılan bır mesajınızı okudum. Dogumdan 20 ay sonra gecmeyen bel agrınızdan bahsetmıstınız. Bende de aynı agrılar var, sızın yazınız eskı , acaba sızınkı gectı mı?

hepimizin cuması mübarek olsun. kızlar 6 haftalık hamile bi

ayyy gerçekten de mi kasık değil benim ki göbeğim ve etrafı tatlım sancı giriyor geriliyor gibi .
kasıksa düşük tehlikesi değilse hiç sıkıntı yok karnımız büyüyorr mrk etme özellikle doktora sordum bendede aynısı var sanki kurumuş derim nefes alınca geriliyor

sağol canım benim arkadaşım da tamamen aynı durumu yaşıyor. dediğin gibi şimdilik beklemeye aldılar doktoru çok umutsuz konuşuyor. o da çok istemişti ama rabbim hayırlısını bilir yapar muhakkak.İnş kardeşin de tez zamanda sağlıklı bi bebeği olur.

sonuc ne olmustu peki gecmistir umarim simdi
kürtaj olmuştum ama herkesin aynı olucak diye bişeyde yok senin belki başka bişeydir doktorun daha iyi bilir sadece emin olmak için bi idrar testinede baktır derim enfeksiyn için bana kimse ondan olabilir dememişti o zaman

Ay canım ya sen ona bakma bu çok güzel bi duygu gururla yaşa bunu; bu durumu ayıplayanların da ahlak anlayışlarını gözden geçirmeleri gerekir

Hiç anlamadım sadece birden pat die durdu bütün belirtiler bel ağrım başladı birde şunu farkettim wc ye gidince büyük abdestin rengi siyahlasmisti şimdi anlıyorum biseylerin yolunda gitmediğini...

Hiç anlamadım sadece birden pat die durdu bütün belirtiler bel ağrım başladı birde şunu farkettim wc ye gidince büyük abdestin rengi siyahlasmisti şimdi anlıyorum biseylerin yolunda gitmediğini...
benimde buyuk abdestim siyah ama sanki demir ilaciyla oyle oldu normalde segirmeler olurdu ama simdi olmuyor haftaya sali doktora gidicem

benimde buyuk abdestim siyah ama sanki demir ilaciyla oyle oldu normalde segirmeler olurdu ama simdi olmuyor haftaya sali doktora gidicem
Ben decavit kullanıyordum metpamitle ama segirmeler hep vardı doğuma girerkende vardi demekki bebekle ilgili değilmiş segirmeler

Canim senin karnin sismiydi benim sisde icim icimi yiyor uzme kendini rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelikler nasib eylesin

LİERAC kullanan annişler tam olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz? Şimdi siteye baktım ama çatlak için bir sürüüü ürün var o markada?
Ben son iki ay kullandım yine öyle yapıcam tabi kısmetse inş; parmak kadar parfüm gibi fıs dış şişe canım

Bir de sanki boyle adet olacakmisim gibi agri hissediyorum 5 dk sonra geciyoo ufff merak ediyorum juniorimiii :/

cok uzuldum canim sorduguma pisman oldum simdi. dogrusunu soylemek gerekirse bi kac gun oncesinde esimle birlikte olmustum acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum bazen. idrar yollarimada en kisa zamanda baktiricam gebelikten oncede enfeksiyonum vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…