2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Utanacak bir şey yok tabiki ama dini olarak bildigim kadariyla hamilelerin gobegini gostermesi belli etmesi cok doğru değil

cok uzuldum canim sorduguma pisman oldum simdi. dogrusunu soylemek gerekirse bi kac gun oncesinde esimle birlikte olmustum acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum bazen. idrar yollarimada en kisa zamanda baktiricam gebelikten oncede enfeksiyonum vardi
Bu durumda beraberliği yasaklıyor doktor! Birde çiftlerin ikisininde tedavi olması gerekiyor

Canim senin karnin sismiydi benim sisde icim icimi yiyor uzme kendini rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelikler nasib eylesin
Ewet Karnım sismisti kıyafetlerim olmuyordu halada şiş inşallah biran önce inerde dahada uzulmem

Fernaz arkadasimiz sana sabir diliyorum yasadigin sey hepimizin korktugu bisey.
Ancak belietilerini burda paylasmani dogru bulmuyorum.mesela benim buyuk abdestim cogu zaman koyu renk ve her sabah ishalim. Simdi burda bizim de icimize kurt dusurme.
Fernaz arkadasimiza da daha fazla soru sorulup uzuntusu arttirilmasin bence!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bebeklerimiz allaha emanet. Ve her zaman onun dedigi olur!!!!!!!!

gayyee21 .!.:
Canım ayrıntılı ultrason zaten 20. hafta zamanıgideceğimizşimini gözlemlemek için mecburi. ama sen daha 15 sin bildiğim kadarıyla 2-3 hafta sonra alırlar seni ayrıntılı ultrasona
Biz normalde özel bir hastaneye gidiyoruz canım orada 20.haftada yaparlar o zaman.Ama yarınki gideceğimiz bir prof ve özel muayenehanesi var.Ayrıca onun cihazı bulunduğum yerde tekmiş gelişmişlik açısından.Bebeği baya ayrıntılı görüntüleyip videosunu çekip veriyormuş.Devamlı gidemeyiz ona ama hiç olmadı hamileliğim boyunca 2 kere gidelim diyoruz.

merabalar kızlar bugun kendimi hiç ii hissetmiyorum çok mutsuzum sanki bebeğime bişi olmus gibi çok kötüyüm

3 defa düşük yaptım sonuncusunda çapaya araştırmaya gittim orda çıktı çok şükür şimdi bebegim saglıklı. senin nasıl anlaşıldı?
Çok geçmiş olsun allah sağ salim kucagina almayi nasip hepimiz inşallah
Ben evlendigim zaman doğum kontrol hapi kullandim sadece 4 ay bagirsak toplar damarim tikandi o zaman cikti

bana da dün doktor elevit ve Ferrum verdi ben bir de omega 3 kullanmak istediğimi söyledim olur dedi. Bir de burda da çok duydum elevit de domuz jelatini var deniyordu bende doktor yazarken sormayı unuttugumdan eczane de sordum her ne kadar yok bende elevit kullandım dese de decavit aldım zaten Muadil olarak karsiliyormus ikisi de aynı sanirim

Haklısın canım sorduğu için cvp verdim umursamadigimi sanmasin die.zaten gebelik takvimini silmek için girdim gormeyim die .artık girmeme gerek yok bu gruba allaha emanet olun sevgili anneler

Haklısın canım sorduğu için cvp verdim umursamadigimi sanmasin die.zaten gebelik takvimini silmek için girdim gormeyim die .artık girmeme gerek yok bu gruba allaha emanet olun sevgili anneler
Anlayisin icin tesekkur ederim.tekrardan sabir diliyorum.rabbim saglikli bir gebelik ve saglikli bir evlat nasip etsin sana en dogru zamanda insallah

Çok geçmiş olsun allah sağ salim kucagina almayi nasip hepimiz inşallah
Ben evlendigim zaman doğum kontrol hapi kullandim sadece 4 ay bagirsak toplar damarim tikandi o zaman cikti
Sağol sanada geçmiş olsun inşallah hepimiz saglıkla kavusuruz bebeklerimize..

ben normal zamanda da kendi pensimi törpümü götürüyorum

teşekkür ederim canım.omega 3 olarak ne kullanıyorsun peki?
ben imom kullanıyorum.doktora yine sormayı unuttum.
oğluma carlson balık yağı alıyorum.ondan içerim diye düşünmüştüm ama arkasında hamile ve emzikliler doktora danışsın yazıyordu.
Rabbim sabır versin arkadaşım.
İnşallah istediğin zamanda bir evlat nasip olur.
geçmiş olsun.

benim eşim sabah evden çıkmadan yapıyor öyle çıkıyoruz.. o biraz göbek bendede var bende kolay yaparım tutması kolay olur heralde:) ama hala cesaret edip göbekten yapamadım
Ben hep göbekten yapıyorum kendim alıştım artık çok ağrımiyo ama yakıyo arada

ben herbalife in omega 3 nü kullanıyorum. Çocuklar hamileler her yaş grubu kullanabiliyor. Aslında daha erken baslayacaktim ama doktora sormayi hep unuttuğum dan kaldı.

Eşimin bir kardeşi olsa seninle aynı kayınvalideye sahip olduğumuza inanabilirdim. Kayınvalidemle ilgili birebir aynı şeyi yaşadım hatta şu anda gülüyorum benzerliğe. Eşimin anneannesi için o babaanne olsun ben olmam demişti. Eşim tek çocuk ve ilk torun haberine verdiği tepki bu. Hep dua ediyorum benden iyi olsun benim elime düşmesin diye :)

cok uzuldum canim sorduguma pisman oldum simdi. dogrusunu soylemek gerekirse bi kac gun oncesinde esimle birlikte olmustum acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum bazen. idrar yollarimada en kisa zamanda baktiricam gebelikten oncede enfeksiyonum vardi

eşin korunursa bişey olmaz ama przrvf mutlaka kullanın yoksa enfeksiyn olrsn bilmiyorum hamilelikte insan hemen enfeksiyon oluyor kanallar açık olduğu için o yüzden çok dikkatli olmak lazım bol bol su iç ve test yaptır mutlaka.üzülme ben şimdi tekrar hamileyim ve iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…