2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sanki kendim yazmışım gibi okudum bende diyorum Allah bana Muhtaç etmesin diye kayınpederim vefat etmiş k eşim de tek cocuk ve ilk cocuğumuz :)) ))))

Merhaba gecmişte yazılan bır mesajınızı okudum. Dogumdan 20 ay sonra gecmeyen bel agrınızdan bahsetmıstınız. Bende de aynı agrılar var, sızın yazınız eskı , acaba sızınkı gectı mı?
Merhaba.ağrım gecmedi malesef. Özelden ayrıntılı yazarım.

bnm kafam çok karıştı yaaa ultrason da bu hafta 17 haftalık çıktıı :) doğum zamanını etkiler mi tecrübeli anneler

Utanacak bir şey yok tabiki ama dini olarak bildigim kadariyla hamilelerin gobegini gostermesi belli etmesi cok doğru değil
evet cnm pek doğru değil dini olarak ama bende evimde hep karnıma bakıyorm çok seviyorm göbişimi :)
merabalar kızlar bugun kendimi hiç ii hissetmiyorum çok mutsuzum sanki bebeğime bişi olmus gibi çok kötüyüm
olmaz inş kendini üzme bazı günler bende kıpırtı hissedemiyorm aynı duyguya kapılıyrm ama yarın bişeyim kalmıyor :)

o kitap bnde de var.. çok aydınlatıcı bir o kdr da rahatlayıcı bi kitap.. herkese tavsiye ederim

Hangisini kullandığımız farkeder mi acaba kafam karıştı şimdi
Bence etmez sen o kampanyalıdan al o zaman arkadaşım benim elimdeki ilk hamileliğimden kaldı ben lireac la beraber bebe Yağı da sürdüm özellikle son iki ay; çok şükür hiç çatlağım olmadı

Sanki kendim yazmışım gibi okudum bende diyorum Allah bana Muhtaç etmesin diye kayınpederim vefat etmiş k eşim de tek cocuk ve ilk cocuğumuz :)) ))))
Basta bende bir sorun var galiba diyordum. Hep alttan alip buyukluk! yapiyordum. Ama goruyorsun ya yalniz degiliz :) Artik beni mi kiskaniyor yoksa esimin ilgisini sevgisini alacak diye bebegi mi kiskaniyor bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum dusunmuyorum. Saglikli bir bebek dunyaya getirmek icin once ben diyorum. Onun torununa degil kendi evladima hamileyim :) Sende bu acidan bak bebegin dolayisiyla senden daha degerlisi yok. Keyfine bak.

Al benden de o kadar canım, en ufak sancıda tedirgin olmaya başladım artık kontrol süreleri de uzadı artık ayda 1 gidicem. Nasıl dayanıcam bilmiyorum. Yine de rabbim en doğrusunu bilir diyerek düşünmemeye çalışıyorum ama ne çare

mrb kizlar dr % 85 kiz dedi sata gore 11+4 uz ultrasonda 12+0 nub teorisini kanitliyomu sizce bi kendimi alistiriyorum ama arkadaslar cok erken kiz kendini gostermez diyo ama onemli olan saglikli olmasi

Kızlar benim küçüğümede bir cinsiyet tahmini yaparmısınız göstermedi kendini 12 haftalık görüntüsü bu

Eklentiler

• image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 77
gunaydin kizlar uzun zamandir aranizda degildim. bisey sorucam iki gun once pambe bi kanamam oldu simdiyse aralikli kahverengi oluyor dr ultrasonda hersey normal dese de icim hic rahat degil korkuyorum
Cnm korkma bnm 1 ay kahverengi kanamm oldu 1 haftadir bitti bebegm iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…