- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Ben son iki ay kullandım yine öyle yapıcam tabi kısmetse inş; parmak kadar parfüm gibi fıs dış şişe canım
Ben Bunu kullanıyorum canimEki Görüntüle 1462444
Sanki kendim yazmışım gibi okudum bende diyorum Allah bana Muhtaç etmesin diye kayınpederim vefat etmiş k eşim de tek cocuk ve ilk cocuğumuz :)) ))))Eşimin bir kardeşi olsa seninle aynı kayınvalideye sahip olduğumuza inanabilirdim. Kayınvalidemle ilgili birebir aynı şeyi yaşadım hatta şu anda gülüyorum benzerliğe. Eşimin anneannesi için o babaanne olsun ben olmam demişti. Eşim tek çocuk ve ilk torun haberine verdiği tepki bu. Hep dua ediyorum benden iyi olsun benim elime düşmesin diye :)
Merhaba.ağrım gecmedi malesef. Özelden ayrıntılı yazarım.Merhaba gecmişte yazılan bır mesajınızı okudum. Dogumdan 20 ay sonra gecmeyen bel agrınızdan bahsetmıstınız. Bende de aynı agrılar var, sızın yazınız eskı , acaba sızınkı gectı mı?
evet cnm pek doğru değil dini olarak ama bende evimde hep karnıma bakıyorm çok seviyorm göbişimi :)Utanacak bir şey yok tabiki ama dini olarak bildigim kadariyla hamilelerin gobegini gostermesi belli etmesi cok doğru değil
olmaz inş kendini üzme bazı günler bende kıpırtı hissedemiyorm aynı duyguya kapılıyrm ama yarın bişeyim kalmıyor :)merabalar kızlar bugun kendimi hiç ii hissetmiyorum çok mutsuzum sanki bebeğime bişi olmus gibi çok kötüyüm
o kitap bnde de var.. çok aydınlatıcı bir o kdr da rahatlayıcı bi kitap.. herkese tavsiye ederimepslison yayınlarının bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitabında bayağı söz etmişti perine masajından, ebeler ve doğum koçları çok öneriyormuş. daha rahat ve dikişsiz doğum için.... bir de kegel egzersizleri....
olmaz inş kendini üzme bazı günler bende kıpırtı hissedemiyorm aynı duyguya kapılıyrm ama yarın bişeyim kalmıyor :)
Benimki küçük cam Şişe canım; parmak kadar genişlikte ve uzunlukta parfüm gibi içi Şeffaf ben resim ekleyemedimBi sitede denk geldi bana da, 3 al 2 öde kampanyası var acaba o ürünmü diye merak ettim
Ben bugün 16+0 Im. Daha yeni 400-500 gr kadar aldım. Ama zaten kiloluydum...aranızda 15+2 olup kilo almayan var mı ?
Benimki küçük cam Şişe canım; parmak kadar genişlikte ve uzunlukta parfüm gibi içi Şeffaf ben resim ekleyemedim
Bence etmez sen o kampanyalıdan al o zaman arkadaşım benim elimdeki ilk hamileliğimden kaldı ben lireac la beraber bebe Yağı da sürdüm özellikle son iki ay; çok şükür hiç çatlağım olmadıHangisini kullandığımız farkeder mi acaba kafam karıştı şimdi
Maşallah sana canım ben 3 kilo aldımBen bugün 16+0 Im. Daha yeni 400-500 gr kadar aldım. Ama zaten kiloluydum...
Basta bende bir sorun var galiba diyordum. Hep alttan alip buyukluk! yapiyordum. Ama goruyorsun ya yalniz degiliz :) Artik beni mi kiskaniyor yoksa esimin ilgisini sevgisini alacak diye bebegi mi kiskaniyor bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum dusunmuyorum. Saglikli bir bebek dunyaya getirmek icin once ben diyorum. Onun torununa degil kendi evladima hamileyim :) Sende bu acidan bak bebegin dolayisiyla senden daha degerlisi yok. Keyfine bak.Sanki kendim yazmışım gibi okudum bende diyorum Allah bana Muhtaç etmesin diye kayınpederim vefat etmiş k eşim de tek cocuk ve ilk cocuğumuz :)) ))))
Arkadaşlar bazı arkadaşların Bebeğini kaybetmesi beni çok etkilediönceki bebeğimi kalbi durduğu için kaybettiğimden , acayip etkilendim maalesef;( bugün 16+0 I'm. Pazartesi kontrolümüz var, Allahım inş korur bebeklerimizi.....,
Cnm korkma bnm 1 ay kahverengi kanamm oldu 1 haftadir bitti bebegm iyiigunaydin kizlar uzun zamandir aranizda degildim. bisey sorucam iki gun once pambe bi kanamam oldu simdiyse aralikli kahverengi oluyor dr ultrasonda hersey normal dese de icim hic rahat degil korkuyorum
Ayyy 3 kilo alan bir ben değilmişim burda kilo verenlerî duyunca diyorumki heralde ben çooookk kilo alıcamMaşallah sana canım ben 3 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?