2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
progestan falan verdi mi dr sana bana hicbisey vermedi 2 tane dr a gittim yarin tekrar baska bi dr a gidicem insanin elinde degil korkmamasi ayni panigi yasamissin anlarsin
evt korkmstm tabikii .protestan günde 3 tane ve haftada bir proluton iğne vuruldum .yinede kanama hmn durmadi.1 ayy yani dile kolay.bi hamikenin 1 ay kanamasi çok zor bidurum

evt korkmstm tabikii .protestan günde 3 tane ve haftada bir proluton iğne vuruldum .yinede kanama hmn durmadi.1 ayy yani dile kolay.bi hamikenin 1 ay kanamasi çok zor bidurum
anladim canim bana ndn vermediler hayret yarin sorarim gittigim dr a. kesinliklel oyle hergun aklimi basimdan aliyor

Ayyy 3 kilo alan bir ben değilmişim burda kilo verenlerî duyunca diyorumki heralde ben çooookk kilo alıcam
Yok canım ya ; kızlar göbeğimiz çıktı mı diyorlar ama benimki bayağıdır belli insanın elinde değil ki iç karnım geniş değil benim; sağlıklı olsun bebişler de nasılsa kilolar veriliyor; ben ilk hamileliğimde doğumdan bir ay sonra aldığım 18 kilodan 10 nu net gitmişti kalanı da ilk senede gitti zaten

canim çoğu şeyde sen haklı olabilirsin ama şunu unutma sen sinir oluyorsun eşinle tartışıyorsun buradaki en çok zararı sen ve esin görürsün kaynanın ruhu bile duymuyor bu tür tartışmalar evliliğini yipratır olan size olur eşinde yanında değilmiş birbirinizi üzmeye değmez Rabbim size çok güzel bir duygu yaşatmış annelik ve babalik duygusu bunun tadını doya doya çıkar canim kaynananin aldığı bişeyi kullanmak istemezsen kullanma ama bunun içinde kendini üzme belki bunları demek bana düşmez ama 13 yıllık tecrübelerime dayanarak yazmak istedim

progestan falan verdi mi dr sana bana hicbisey vermedi 2 tane dr a gittim yarin tekrar baska bi dr a gidicem insanin elinde degil korkmamasi ayni panigi yasamissin anlarsin
Canım bende de oldu hemen progestan ve 4 tane pruloton iğne verdi doktorum. Sende başka bi doktora görün bence. Çok gecmiş olsun

Kızlarrrr biz geldik göbüş epey çıktı henüz bir kilo alsam da :) bugün ilk hamiş kıyafetimizi aldık. Çok mutlu oldum. şimdi hamile gibi hissediyorum sanki :)

Çok sevimli görünüyor..ben 5 kilo verdim zaten kilolu başlamıştım 5 kiloya rağmen hala kiloluyum ama göbekte bi değişikli yok yani benim eski göbeğim :)) merakla bekliyorum bende karnımın büyümesini

Gerçekten insan tuhaf oluyor. İçimizde bi kelebek var ve iyice anlaşılmaya başlandı artık :) bu çok güzel. Yakında çıkar seninde merak etme :)

Kızlarrrr biz geldik göbüş epey çıktı henüz bir kilo alsam da :) bugün ilk hamiş kıyafetimizi aldık. Çok mutlu oldum. şimdi hamile gibi hissediyorum sanki :)
masallah cok güzel görünüyor göbüşünüz:) ben de bugun 13.haftamı doldurdum ama daha bişey yok kendi göbeğim dısında .. :)

Ohh masllh canım sen tam hamiş olmussun ben daha dümdüzüm bakalım ne zaman cıkıcak bızımkı de

masallah cok güzel görünüyor göbüşünüz:) ben de bugun 13.haftamı doldurdum ama daha bişey yok kendi göbeğim dısında .. :)
Ya aslında benimde son bi haftada çok belirgin olmaya başladı çok seviniyorum. Hadi darısı size :) tabi istiyorsanız. Bence her anne ister tatlış bi göbüş :)

Ohh masllh canım sen tam hamiş olmussun ben daha dümdüzüm bakalım ne zaman cıkıcak bızımkı de
Sağol canım :) ya bi anda çıkıyo biliyo musun benimde göbeğim yoktu. Birden çıktı böyle. Hosuma gitmiyo değil :) darısı sana. Az daha sabır o zaman :)

hamileliğin başından beri her ay alınan 1.5 kilo normal kızlar panik yapmayın. herkesin bünyesi farklı. ben 6 kilo aldım

Canım bende de oldu hemen progestan ve 4 tane pruloton iğne verdi doktorum. Sende başka bi doktora görün bence. Çok gecmiş olsun
sizin maasallahiniz var ben 2. ayda gobegim sisti 7 kilo aldim ama son iki haftadir stabilim cok sirin gorunuyor gobekler. birde kaclik progestan kullandiniz

Ya aslında benimde son bi haftada çok belirgin olmaya başladı çok seviniyorum. Hadi darısı size :) tabi istiyorsanız. Bence her anne ister tatlış bi göbüş :)
istiyorum istemem mii:) eşim de sorup duruyor ne zaman göbeğin cıkacak diye o benden meraklı:) son bir haftadır patlayacak gibi oluyorum yesem de yemesem de ..acaba diyorum göbiş büyüyo da ben mı anlayamıyorum :) benm normalde de biraz göbeğim vardı bebişten once:)

sizin maasallahiniz var ben 2. ayda gobegim sisti 7 kilo aldim ama son iki haftadir stabilim cok sirin gorunuyor gobekler. birde kaclik progestan kullandiniz
:) 200lük. Herkesin bünyesi farklı elbette. Aman alalım gitsin bebekler iyi beslensin sağlıklı olsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…