Dogrudur canm gecen hafta bı aksam benımde cok vardı ama gazmıs bellıkı sabaha hıcbırsey kalmadı cıkar yavastan bı kac haftaya cınsıyet bellımı canımSağol canım :) ya bi anda çıkıyo biliyo musun benimde göbeğim yoktu. Birden çıktı böyle. Hosuma gitmiyo değil :) darısı sana. Az daha sabır o zaman :)
Özellikle akşamları oluyor dimi. Son zamanlarda benimde öyle. Böyle çok spor yapmışım da hamlamış gibyim göbeğim felan büyüdüğü için diye tahmin ediyorum. Eşler zaten çok meraklı. Benim eşimde ne zaman şişko olcan sana ne zaman tulum alcam diye diye şişirdi beni :)istiyorum istemem mii:) eşim de sorup duruyor ne zaman göbeğin cıkacak diye o benden meraklı:) son bir haftadır patlayacak gibi oluyorum yesem de yemesem de ..acaba diyorum göbiş büyüyo da ben mı anlayamıyorum :) benm normalde de biraz göbeğim vardı bebişten once:)
Doğrudur canım.Dogrudur canm gecen hafta bı aksam benımde cok vardı ama gazmıs bellıkı sabaha hıcbırsey kalmadı cıkar yavastan bı kac haftaya cınsıyet bellımı canım
Hadi hayırlusı ıns canım bende carsamba gıdıcem bakalım ne dicek ögrenelım de hazırlıklara baslayalım yavastan zor duruyorum benDoğrudur canım.
İki gitmemde de erkek dendi ama ben güvenemiyorum kesin demediler çünkü :) 9 gün sonra kesinlesecek Allah izin verirse :)
sabah iki aksam iki aliyordun o zaman asil dr umun tayini cikti telefonda konustum progestan al dedi ama kaclik oldugunu soylemedi sabah aksam ic dedi sadece kafam cok karisti ona bisey olmasinda ben raziyim herseye:) 200lük. Herkesin bünyesi farklı elbette. Aman alalım gitsin bebekler iyi beslensin sağlıklı olsun da :)
İnan bnde. İlk çocukta daha bi başka heves oluyor sanırım. Ben ölüyorum bebek mağzalarına. Almak istiyorum eşim engel oluyor cimsiyete göre alırız diye. Hayırlısı olsun bakalım herkes için :)Hadi hayırlusı ıns canım bende carsamba gıdıcem bakalım ne dicek ögrenelım de hazırlıklara baslayalım yavastan zor duruyorum ben
Benim hafif leke olmuştu günde bi tane alttan kullanıyorum. Ağız yolundan alınca leyla gibi yapıyor insanı. Uyku bulantı bal dönmesi. Sen de al günde bi tane en azından. Çünkü zararlı değil hormon takviyesi zaten. Kanama lekelenme olunca ilk onu verirler zaten.sabah iki aksam iki aliyordun o zaman asil dr umun tayini cikti telefonda konustum progestan al dedi ama kaclik oldugunu soylemedi sabah aksam ic dedi sadece kafam cok karisti ona bisey olmasinda ben raziyim herseye
Amin canım inşİnan bnde. İlk çocukta daha bi başka heves oluyor sanırım. Ben ölüyorum bebek mağzalarına. Almak istiyorum eşim engel oluyor cimsiyete göre alırız diye. Hayırlısı olsun bakalım herkes için :)
ayy evet su an mesela bomm dicek gibi hissediyorum korkuyorum kendimden :) tulum giyemem ben sanırım hiç yakıştırmıyorum hayalımde kendime :)Özellikle akşamları oluyor dimi. Son zamanlarda benimde öyle. Böyle çok spor yapmışım da hamlamış gibyim göbeğim felan büyüdüğü için diye tahmin ediyorum. Eşler zaten çok meraklı. Benim eşimde ne zaman şişko olcan sana ne zaman tulum alcam diye diye şişirdi beni :)
Yaa aynen :) bence hamile kadınlara ne giyse yakışıyor. Bütün hamişler güzeldir. Kendine haksızlık etme. Ben de eşim için alıcam zaten görüyor bazen hevesleniyor :)ayy evet su an mesela bomm dicek gibi hissediyorum korkuyorum kendimden :) tulum giyemem ben sanırım hiç yakıştırmıyorum hayalımde kendime :)
valla benm eşim de görünce cok özeniyor belki ilk zamanlarda giyerim de son aylarda giymem popom da belirgindir benm tulumda da daha cok cıkıyo sanki görüyorum düşünsene popoyla göbiş yarısır gibi ıyy :)Yaa aynen :) bence hamile kadınlara ne giyse yakışıyor. Bütün hamişler güzeldir. Kendine haksızlık etme. Ben de eşim için alıcam zaten görüyor bazen hevesleniyor :)
Maşallah canım :)Kızlarrrr biz geldik göbüş epey çıktı henüz bir kilo alsam da :) bugün ilk hamiş kıyafetimizi aldık. Çok mutlu oldum. şimdi hamile gibi hissediyorum sanki :)
Bende son aylarda giymem sanırım bi 6 7 aylıkken giysek güzel :) sevimli duruyor ya onlar. Hele bazı kadınlara çok çok yakışıyor. Evli bile değilken özeniyoduk biz :) sağlıklı olsunlar da bebişler herşey olur gerci :) hevessiz de olmuyor tabi :)valla benm eşim de görünce cok özeniyor belki ilk zamanlarda giyerim de son aylarda giymem popom da belirgindir benm tulumda da daha cok cıkıyo sanki görüyorum düşünsene popoyla göbiş yarısır gibi ıyy :)
Yaaa bence bünye meselesi bak sen bi de 18. Haftada görünüyorsun.İç karınla alakalı diyorlar bi de. Ondan olabilir :) çıkar yakında canım :)Maşallah canım :)
Benim o kadar bile yok göbeğim hiç çıkmıyor :/
aynen aynen onlar sağlıklı olsunlar yeter ki :)Bende son aylarda giymem sanırım bi 6 7 aylıkken giysek güzel :) sevimli duruyor ya onlar. Hele bazı kadınlara çok çok yakışıyor. Evli bile değilken özeniyoduk biz :) sağlıklı olsunlar da bebişler herşey olur gerci :) hevessiz de olmuyor tabi :)
Insallah... :)aynen aynen onlar sağlıklı olsunlar yeter ki :)
Bakalım :) hamile gibi hissetmiyorum ben o yüzden :)Yaaa bence bünye meselesi bak sen bi de 18. Haftada görünüyorsun.İç karınla alakalı diyorlar bi de. Ondan olabilir :) çıkar yakında canım :)
cok sagol canim yaa anlayan biriyle konusmak bile yetti desem yeridir umarim benimde lekelerim bi an once biter ve hamileligimin tadini doyasiya cikarabilirimBenim hafif leke olmuştu günde bi tane alttan kullanıyorum. Ağız yolundan alınca leyla gibi yapıyor insanı. Uyku bulantı bal dönmesi. Sen de al günde bi tane en azından. Çünkü zararlı değil hormon takviyesi zaten. Kanama lekelenme olunca ilk onu verirler zaten.
Kesinleşmedi henüz erkek dedi doktorlar ama. Kesin demediler güvenmiyorum o yüzden :) 9 gün sonra kesinlescek insallah :) karın çıkmaya başlayınca hamileyim dedim bende zaten :)Bakalım :) hamile gibi hissetmiyorum ben o yüzden :)
Sizin cinsiyet Belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?