- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Burda bunun için varız zaten :) benimde çok derdime soruma cevap bulduğum yer burası. :) merak etme lekelenmeler korkulacak seyler değil hamilelerin yüzde yetmişinde muhakkak oluyormuş. bunu ben değil istatistikler söylüyor. İçin ferah olsun. Dinlenmene bak yeter :)cok sagol canim yaa anlayan biriyle konusmak bile yetti desem yeridir umarim benimde lekelerim bi an once biter ve hamileligimin tadini doyasiya cikarabilirim
Çokkk teşekkür ederim canım cevabın için içimi rahatlattınay al ben dende okadar yani tuzluya ve acıya bayılıyorum
cnm aspirin buda sadece bağırsakta çönüyor aspirin ise midede çözünüyor bu daha sağlıklı coraspin ve ecopirin muhadil eş değer yani bende kullanıyorum korkmana gerek yok gönül rahatlığı içinde kullana bilirsin. kan akışını daha rahat sağlıyor bebişlere.
. CNN orasi belli olmaz belki de komik bulunabilecek bi isim olck ve okul ortamında ve ergenlik döneminde arkadaskarinin takikacagi bi isim olabilir gibiii.büyük risk bnceeebugün bir arkadaşım kızın olacaksa adını prenses koysana dedi. bundan 20 sene sonra genç kız olduğunda çok modern bir ismi olur dedi. ama bana çok tuhaf geldi. bu konuda fikri olan var mı acaba
herkesin yapısı farklı iç karınla alakalı ve 2. bebeğim ondanda hissediyr olabilirm ilkinde bende hissetmemiştim her hamilelik her bünye bir değil telaş yapma rahat ol bikaç hafta sonra net hissedicez inş hepimizinşallah cnm ben hissedemiyorum su an ultrasonda 17 haftalık görünüyo ama tık yok
Ay yok kuzum ya çok iddalı ya kendini çok beğenmiş olursa yok yok ben hayatta o riske girmezdim nacizane fikrim tabi ama ben 2 isim düşünüyorum bi modern birde dini anlamı güzel olan zeybepbugün bir arkadaşım kızın olacaksa adını prenses koysana dedi. bundan 20 sene sonra genç kız olduğunda çok modern bir ismi olur dedi. ama bana çok tuhaf geldi. bu konuda fikri olan var mı acaba
Migren oyle gecistirilecek bisey degil canim. Sen bi baska doktora daha gorun en iyisi cunku bas agrisi oyle normal agrikesicilerle gecmiyo. Isiga sese her seye duyarlisi dir ve bulanti kusma fln yapar ilerlerse :/ cok gecmis olsunCikmadi migren diyip gecistirdiler ilac yk bi sey yok dugunmde bile hastalandm erkn bitti isiga sese gelemiyrm bi anda gozlerm oyle oluyo:'(
Sanirim ben... 200 gr aldim, ona da emin degilim.aranızda 15+2 olup kilo almayan var mı ?
Git tabii, Allah korusun yuksek tansiyon varsa tedbir alinmasi lazim, gecmis olsun canim.Kızlar dün kasıklarm çok ağrdı sbhta burnum kanamış doktoramı gtsem xs
KARNIM ŞİŞMEYE BAŞLAYINCA KENDİMLE GRUR DUYMAYA BAŞLADIM. AMA YAKIN ARKADAŞIM BU DURUMDAN UTANMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NEYMİŞ AYIPMIŞ. ERKEKLER GÖRDÜKÇE BANA AYIP OLUYORMUŞ. BEN ÇALIŞIYORUM. HER ZAMAN TOPLUM İÇİNE ÇIKMAK ZORUNDAYIM. BUNDA UTANACAK NE VAR ANLAMIYORUM.
Günaydın cnm ben de 13+4 oldum ama hala başladığımdan eksi kilodayim. Merak Etme kilo alacağın günler gelecek:)))Sanirim ben... 200 gr aldim, ona da emin degilim.
Cok mutlu oldum acaba benimkinin ki ne!!!! KKac haftalik oldunn hayirlisiyla kucagina da al insllghhhOğluşum oluyorrrr arkadaşlar bugün öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?