2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cok sagol canim yaa anlayan biriyle konusmak bile yetti desem yeridir umarim benimde lekelerim bi an once biter ve hamileligimin tadini doyasiya cikarabilirim
Burda bunun için varız zaten :) benimde çok derdime soruma cevap bulduğum yer burası. :) merak etme lekelenmeler korkulacak seyler değil hamilelerin yüzde yetmişinde muhakkak oluyormuş. bunu ben değil istatistikler söylüyor. İçin ferah olsun. Dinlenmene bak yeter :)

Çokkk teşekkür ederim canım cevabın için içimi rahatlattın herşey prenseslerimizin rahatı için

bugün bir arkadaşım kızın olacaksa adını prenses koysana dedi. bundan 20 sene sonra genç kız olduğunda çok modern bir ismi olur dedi. ama bana çok tuhaf geldi. bu konuda fikri olan var mı acaba

bugün bir arkadaşım kızın olacaksa adını prenses koysana dedi. bundan 20 sene sonra genç kız olduğunda çok modern bir ismi olur dedi. ama bana çok tuhaf geldi. bu konuda fikri olan var mı acaba
. CNN orasi belli olmaz belki de komik bulunabilecek bi isim olck ve okul ortamında ve ergenlik döneminde arkadaskarinin takikacagi bi isim olabilir gibiii.büyük risk bnceee

inşallah cnm ben hissedemiyorum su an ultrasonda 17 haftalık görünüyo ama tık yok
herkesin yapısı farklı iç karınla alakalı ve 2. bebeğim ondanda hissediyr olabilirm ilkinde bende hissetmemiştim her hamilelik her bünye bir değil telaş yapma rahat ol bikaç hafta sonra net hissedicez inş hepimiz

Ay yok kuzum ya çok iddalı ya kendini çok beğenmiş olursa yok yok ben hayatta o riske girmezdim nacizane fikrim tabi ama ben 2 isim düşünüyorum bi modern birde dini anlamı güzel olan zeybep
Zeynep Berra gibi

Cikmadi migren diyip gecistirdiler ilac yk bi sey yok dugunmde bile hastalandm erkn bitti isiga sese gelemiyrm bi anda gozlerm oyle oluyo:'(
Migren oyle gecistirilecek bisey degil canim. Sen bi baska doktora daha gorun en iyisi cunku bas agrisi oyle normal agrikesicilerle gecmiyo. Isiga sese her seye duyarlisi dir ve bulanti kusma fln yapar ilerlerse :/ cok gecmis olsun

Yakin arkadasin saka yapiyor herhalde. Husnu zan edelim...

Bugün Dr kontrolüm var 13:30 da 2 li test falan.korkuyorum son günlerde okadar yoruluyorum ki.inşallah bebeğim iyidir ve benimledir.

Nette 16.haftadan önce hareketlerini hissedemezsiniz bebeğin diyor ama ben hissettiğimi saniyorum. Son bi kaç gündür yok gibi ama endişeliYim.siz de böyle şeyler dusunuyormusunuz???

Günaydınnnnn mus mutlu gününüz olsun insallahhhh

arkadaşlar Adana 'da doğum fotoğrafı çektirmek isteyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…