2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İstanbulun yağışlı karşıladığı baharın ilk gününden günaydın güzel anneler anne adayları bu yağış bereketin habercisi doğuma hazırlıkta hepimizin ihtiyacı var berekete herşey gönlünüzce olsun inşallah çalışmama rağmen acayip enerjik başladım güne

günaydın,bende henüz hiçbişey hissetmiyorum.hatta bulantım da 3 gündür yok ve hiç hamile değilim gibi geliyor bana.korkutucu aslında
Hiç korkma cnm eğer ilk hamilelikse bişey hissetmemen gayet normal ikincilerde daha erken hissediliyor hareketleri.. Bulantının olmaması da normal büyümüş baya bebişin.. En geç 20. haftada ilk tekmelerini hissedersin..

Günaydın... artık günler uzamaya da başlar.bundan sonrası coook keyifli olur inşallah herkes için.

Ya tezoşları benim kızım 20 dk dur kıpır kıpır maş cimcimeme ya baya kuvvetli hissettiriyor kendini sizin vuruşlar nasıl ?
Böyle sağda hafiften birşey ittiriyor ve bugün daha kuvvetli

Sanki bu sabah bende hissettim.Benim oğlan soldan ittiriyor gibi.Tabi emin değilim belki de öyle istediğim için hissetmişim gibi geliyor.

Ben hala 1 kilodayım. Zaten ben zor kilo alanlardanım. Midem bulanmıyor ama iştahım yok. Çok az yiyorum ve hala et balık yiyemez durumdayım. Omega 3 içtiğim için içim biraz rahat. Ama kilo almayınca da tedirgin oluyor insan.

evet ilk gebeliğim,yaşda olunca insan evhamlanıyor ister istemez

evet ilk gebeliğim,yaşda olunca insan evhamlanıyor ister istemez
yok cnm hiç aklına kötü şeyler getirme ben ilk gebeliğimde 18. haftada net hissettim ama bu gebeliğimde şu an bile hissediyorum kıpırtılarını en ağır tekmeler zaten 20. haftadan sonra geliyor

yok cnm hiç aklına kötü şeyler getirme ben ilk gebeliğimde 18. haftada net hissettim ama bu gebeliğimde şu an bile hissediyorum kıpırtılarını en ağır tekmeler zaten 20. haftadan sonra geliyor

haklısın canım askerliğimiz daha çok bizim :) ALLAH kısmet ederse 40. haftaya kadar devam eder :)

Günaydın güzel anneler nasılsınız birsey sorucam aranızda spora başlayan yüzmeye giden varmı doktorunuz izin verdimi artık 16.haftayı geçtik normal doğum için hareket şart diye düşünüyorum.

Günaydın güzel anneler nasılsınız birsey sorucam aranızda spora başlayan yüzmeye giden varmı doktorunuz izin verdimi artık 16.haftayı geçtik normal doğum için hareket şart diye düşünüyorum.
Cnm ben yürüyüşlere başladım ilk gebeliğimde yazın bol bol yüzmüştüm denizde ama havuza izin vermemişti dr mikrop oranı yüksek diye.. Kısmetse bunda da yazın yüzmeyi düşünüyorum.. Ağır hareketler olmadığı sürece spor yapabilirsin dedi bnm doktorum.. Ama ben sadece yürüyüş ve yoga yapıyorum..

Sanki bu sabah bende hissettim.Benim oğlan soldan ittiriyor gibi.Tabi emin değilim belki de öyle istediğim için hissetmişim gibi geliyor.
benimde oğlum soldaydı hep ordan pıt pıtlardı doğrudur yani sana öyle gelmiyordur :)

benimde oğlum soldaydı hep ordan pıt pıtlardı doğrudur yani sana öyle gelmiyordur :)

Hadi ya bunu duyduğuma çok sevindim :) Şimdi uyudu sanki yarım saatten fazla klasik müzik dinledik. İşin şakası artık bizi duyabiliyormuş

ya bi yerde 24 cü haftada diye okudum sen kaçıncı hafta diye okudun ?
25. haftadan itibaren bebek annesinin sesini duyabilir; 27. haftada ise annesinin sesi dışında dışarıdan gelen seslere ve hatta babasının sesini bile duyup tepki verebilir. Ancak hem içinde bulunduğu ortam, hem de bebeği içinde bulunduğu amniyotik sıvının olumsuz etkilerinden koruyan kremsi tabaka olan verniksin kulaklarını tıkaması nedeni ile sesleri büyük bir olasılıkla boğuk olarak duyar.

Burda da böyle diyor :S

işte bende bunu okudum acaba hangisi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…