2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu arada oğlun çok yakışıklı maşallah. Oğlum olacağını öğrendiğim günden beri -algıda seçicilik sanırım- erkek çocuklar ilgimi çekmeye başladı.
kız annesi değilim adayım şuan amaaaa 8 yaşındaki oğlum bana aşık bende ona tabi yani bir ayrıcalık çok keyifliydi onu büyütmek şuan ise beraber vakit geçirmek ayrı bi tat ki çok rahat büyüttüm hiç üzmedi beni desem yeri.
inş. kızımlada güzel anılarımız olur güzel ve rahat büyütürüm inş.

İnşallah canım erkek çocukta ilgimi çeken tek şey sanırım anneye düşkün olması. Kız kardeşim yok belki kızım olur dedim ama hayırlısı bu demek ki. Hayatım boyunca ailede tek kız olmaya mahkumum sanırım :)

yok öyle deme şimdi sayıyorum bak sana :)
halam da 3 erkek
erkek kardeşimde 2 erkek
kız kardeşimde 1 erkek
bende 1 erkek 1 kız olucak ve geleneği bozduk şükür bu kadar erkeğin arasında kızım bir çiçek olucak

Nette 16.haftadan önce hareketlerini hissedemezsiniz bebeğin diyor ama ben hissettiğimi saniyorum. Son bi kaç gündür yok gibi ama endişeliYim.siz de böyle şeyler dusunuyormusunuz???

bende aynıyım cnm dünden beri sanki bişi olmus gibi hissediyorum Rabbim yardımcımız olsun sağlıklı olurlar inşallah

günaydın,bende henüz hiçbişey hissetmiyorum.hatta bulantım da 3 gündür yok ve hiç hamile değilim gibi geliyor bana.korkutucu aslında

sanırım bu haftalarda öyle oluyor ben ultrasonda 17 haftalığım ve bebeğimi hissedemiyorum endişeleniyorum ama dua edelim inşallah birşey yoktur..

sanırım bu haftalarda öyle oluyor ben ultrasonda 17 haftalığım ve bebeğimi hissedemiyorum endişeleniyorum ama dua edelim inşallah birşey yoktur..

inşallah da sağolsun benim ki yine midemi bulandırmaya başladı :) çok zor bir 3 ay geçirdim. sürekli mide bulantısı ve yanma yaşadım.bir kaç gündür bulantım olmaması tuhafıma gitti ama şimdi tekrar başlayınca sevindim.bulantılara sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :)

benim çok sakin bi hamileliğim oldu yanma vardı ama o da bitti bir ay önce falan şimdi hiç hamile değil mişim gibiyim karnımda gerilme falan oluyodu ama kesildi bi an önce hissetmek için can atıyorum

Ay yok kuzum ya çok iddalı ya kendini çok beğenmiş olursa yok yok ben hayatta o riske girmezdim nacizane fikrim tabi ama ben 2 isim düşünüyorum bi modern birde dini anlamı güzel olan zeybep
Zeynep Berra gibi

anladım cnm. çok tşk ederim düşüncen için :) bu arada berra da çok güzel isim. dini açıdan da zeynep çok güzel. ama ben dini isim olarak göbek adını düşünüyorum. göbek adına da isim arıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun cnm öpüyorum

Evet kızın bir çiçek gibi açacak o kadar erkeğin arasında :)Şanslı şimdiden o zaman

Kizlar
Ben de agri gibi sanci gibi bi sey var gobegimin alt kisminda kasik da değil sanki. usutmusum gibi sanki adet sancisinin daha hafifi gibi. uzaninca geciyor sanki çok mu paranoya olduk acaba :-(

Canım bende 65 kiloyla hamile kaldım 1 kilo verdim şimdide tok oldumda 66 çıkıyorum yani 1 kilo aldım ama hiç tedirgin olmuyorum gayet mutluyum geceleri acıkıyorum ama bilerek yemiyorum
Günaydın güzel anneler nasılsınız birsey sorucam aranızda spora başlayan yüzmeye giden varmı doktorunuz izin verdimi artık 16.haftayı geçtik normal doğum için hareket şart diye düşünüyorum.
canom bende şimdi internetten hamilelik platesi arıyordum net birşey bulamadım gayet saglıklı olur ama doktora danışılmalı bende heniz sormadım

Kizlar
Ben de agri gibi sanci gibi bi sey var gobegimin alt kisminda kasik da değil sanki. usutmusum gibi sanki adet sancisinin daha hafifi gibi. uzaninca geciyor sanki çok mu paranoya olduk acaba :-(
benimde göbeğimin altında sancı gibi birşeyler oluyor.doktoruma sormuştum rahmim büyüdüğü için sancı olabileceğini söyled.kasıklarda sancın olursa gel dedi.seninki de aynı ise sıkıntı yoktur canım

Kizlar
Bende de oluyor aynısı,normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…