2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba güzel anneler,
Biz dayanamadık dün doktora gittik. Doğum yapmak istediğim hastanedeki doktorumuzla tanıştık ve ilk defa kalp atışını duyduk. Babamızda ilk defa gördü. Çok heyecanlandık. Bu arada doktor bebeğimizin erkek olduğunu söyledi ve ben eşimle girdiğim iddiayı kaybettim . İçime hep kız doğuyordu ama pipinin fotoğrafını tutuşturdu doktor elimize
15cm 126 gr dedi toroman olacak. Cumaya eski doktorumuzla randevumuz var bakalım emektar doktorumuz neler söyliycek. Doktor değiştirmek çok zor ama devlette doğum yapmak istemiyorum. Eşim doğumda yanımda olabilsin istiyorum. Yeni doktorumuzdan da memnun kaldık ama bebeğimizin bizimle olmasında çok emeği ve ilgisi olan eski doktorumuzdan ayrılmak zor geliyor bana

benim kasıklarda da ağrı oluyor? sakıncalı mı? bazen yürüyemeyecek duruma geliyorum.

oh maşllah ya boyu baya uzunmuş canım :) seninki fark atıcak bizimkilere desene

Hanimlar doktorum vitamin ilaci vermedi bana vitamin ilaclarina pek inanmiyorm dedi kan ilacinada 20.haftada baslicaz dedi.hamislere ilac onermeyen bi doktorum var ama doktorlugu cok iyi diye duydum saglik ocagindan artik dogal yollarla alicaz

ben de 1 kilo felan aldım . bulantılarım çok olduğundan herhalde daha yeni yeni birşeyler yemeğe başladım geçen hafta doktora gittiğğimizde erkek dedi

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 107
Slm kizlar naslsnz.bn dun cokkotuydum sancilandm.kasiklarim özellikle sağ kasik cok agriyodu.cokkorktm.Esim usuttugumu iddia ediyor.gerçektende siki ortundm uyudm geçti.ama cok korktm.bide kizlar ekimi sağ kasigima attigimda orda sanki kalbim var gibi çok hizli bisekilde atiyodu.geçmese dr a gitcktm .boyle bi durum yasayan var mi

kozlar bu agrinin aynisi yine basladi cokkorkymm lütfen bu durumu yqsayn varmii.küçükbi yerdeym ssunan gidebilcgm sadece nob jadin dgmcu var ve oda çokilgsz .ona ggitmek istemym yarina kadar sabretmek istyrm

kozlar bu agrinin aynisi yine basladi cokkorkymm lütfen bu durumu yqsayn varmii.küçükbi yerdeym ssunan gidebilcgm sadece nob jadin dgmcu var ve oda çokilgsz .ona ggitmek istemym yarina kadar sabretmek istyrm
Canım yardımcı olmak isterdim ama burdan ne desek boş.bazı ağrılar normal tabi inşallah seninki de öyledir.idrar yolu enfeksiyonunda da çok sancı oluyor belki öyle biseydir.çok kötüysen ilgisiz de olsa doktora gitmeni öneririm sonuçta ultrasonla bakar için rahat eder.

evt cnm sanrm haklisin boyle içim içimi yiyecegine gideyim.çok sagol

kızlar bugun kasık ağrlarım çok oldu acile gittik doktor bi sorun olmadığını söyledi idrar tahlili yaptı bi sorun çıkmadı allaha şükür eger ağrın olursa gel dedi bu aylarda normal dedi bebek büyüdüğü içinmişşş...

kizlar klor lu havuz hamileler için zararlı mı bilen varmı acaba
evet arkadaşım.. bn nette okumuştum sonra doktoruma da sordum.. havuz çok riskli ama deniz mevsimi denizde yüzmek çok faydalı dedi.. havuzlar iyi temizlenmezse zaten enfeksiyon riski var.. ama diğer taraftan da dezenfeksiyon için kullanılan klor gbi kimyasalların dozları çok önemli.. fazla doz kesinlikle çok zararlıymış..

tsk ederim canim bilgilendirdigin icinlĺll

Kizlar ben gecen hafta muayenede tartildim 65 ciktim eve geldim ayni mi tartilar diye ayni.. Bugun olctum kilomu 63 geldim bir haftadir da ishalim bu sekilde kilo kaybının bebeğe zararı olur mu ki?

y
Kizlar ben gecen hafta muayenede tartildim 65 ciktim eve geldim ayni mi tartilar diye ayni.. Bugun olctum kilomu 63 geldim bir haftadir da ishalim bu sekilde kilo kaybının bebeğe zararı olur mu ki?
yemek yiyebiliyorsan eger bebek ihtiyaci olani senden her turlu karsilar ishalin ona bi zarari olmaz ancak uzun sureli ishallerde senin icin sakincali olabilir kontrol ettirmeni tavsiye ederim.

Bu ara çok agri cekenemiz var benim de var için için çok şiddetli olmadigi için ben bugün bekledim ama devam ederse yarin ben de gidicem acile ben de usuttum mu acaba diye sicak tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…