2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ooo geçmiş olsun ben de ihmal etmeden gitmelimiyim acaba
evt git kesinlkle benm 19 haftalik dusugm var ondada sancilaniyodm ama tabi yerimde duramydm o derece siddetliydi.ambulansla gotrmslerdi hastaneye.oyuzden sakaya gelmiyoo

Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
senin nezdinde cinsiyeti belli olan annelere birşey sormak istiyorum;
erkek bebekler mide bulantısı yapmaz, kızlar mide bulantısı yapar... doğru mudur? acaba

Canım o lafı bende cok duydum bakalım ne olucak benımde cok sukur hıc bulantım olmadı eger oglum olursa ınanıcam bu teze kızım olursa çürür bu tez:) ama annem butun kızlarında mıde bulantısı yasamıs oglunda hıc bakalım neyımız olucak senınde mı bulantın yok

doğru görümcemin erkekti hiç midesi bulanmadı benim kız hala arada midem bulanıo :)

mesela BEN Hiç mide bulantım yok diye yarıyıl tatilinde ağla ağla öldüm. Buradan yazdığımda bazı arkadaşlar sağlıksız gebelik olabilir, bile dedi. Bazıları kendinde de olmadığını söyledi.16. haftaya girdik. Elhamdülillah bir sıkıntı yok. Sadece ERKEKmiş meleğim

doğru görümcemin erkekti hiç midesi bulanmadı benim kız hala arada midem bulanıo :)

şimdilik doğru gibi gözüküyoo :)
benimde hala midem bulanıyor, kızımda da çok bulanmıştı ama bu daha çok ve daha uzun sureli oldu... bakalım kısmetmizde ne varsa... rabbimm sağlıkla nasip etsin inşallah....

Bakalım canım saglıklı olsunlarda cınsıyet tefarruat ogrenınce bıldırırz artık inş biz carsamba gidicez umarım görürürz yavrumuzun cinsiyetini

Benim bu 2.hamileligim ve asiri bulantim var 14+1 olduk hala devam ediyor
Cinsiyetimiz belli diil daha

Ilk hamileligimdede cok istifra ediyordum bulantim cok vardi ayni boyleydim
Oglum oldu 18. Haftaya kadar surdu onda.

cnm ben oyle oldgnu dsnmyrm benim 19 haftalik dsk yaptgm gebelikte 9. Haftadan dsk yaptgm haftaya kadar asiri bulantm ve tiksntm vardi 8 kilo vermstm bebegm erkekti. Bu gebeligmde bulantim 10. Haftada basladi su son birkacgndr biraz azalmkla birlkte devam ediyo.ve tiksintm var hala.bebegm erkk .ve eksi kiz tatli oglan derler .bunda asiri eksiye dusknm .

Gorumceminoglu oldu ve yedi yirmidort kusuyordu cnm

19 haftslık dusugunde belirtilerin neler olmuştu düşüğün sebebi biliniyormu canım

Bence doğru canım.kızında dört ay çıkardım. Bu hamileligimde iki hafta ancak sürdü.gittiğimizde erkek olduğunu söylemişti.herkeste aynı olmasada genelde doğru bence.

ilaçları nasıl almak gerek canım? sen biliyorsun sanırım detaylıca.. mesela benim bir demir ilacım, bir b12 çinko vs karışım ilacım bir de d vitamini ilacım var.. nasıl almalıyım?

canım çok üzüldüm... Rabbim evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin, ne kadar zordur kimbilir evlat acısı.. anca yaşayan bilir.. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…