Ooo geçmiş olsun ben de ihmal etmeden gitmelimiyim acabadöndüm biraz kasilmam varmis .bu haftalarda dusukleti durduramayz dedi.iğne vuruldmm.hatip dinlenckms rahim toplasin diğe;(((
evt git kesinlkle benm 19 haftalik dusugm var ondada sancilaniyodm ama tabi yerimde duramydm o derece siddetliydi.ambulansla gotrmslerdi hastaneye.oyuzden sakaya gelmiyooOoo geçmiş olsun ben de ihmal etmeden gitmelimiyim acaba
Merhaba güzel anneler,
Biz dayanamadık dün doktora gittik. Doğum yapmak istediğim hastanedeki doktorumuzla tanıştık ve ilk defa kalp atışını duyduk. Babamızda ilk defa gördü. Çok heyecanlandık. Bu arada doktor bebeğimizin erkek olduğunu söyledi ve ben eşimle girdiğim iddiayı kaybettim. İçime hep kız doğuyordu ama pipinin fotoğrafını tutuşturdu doktor elimize
15cm 126 gr dedi toroman olacak. Cumaya eski doktorumuzla randevumuz var bakalım emektar doktorumuz neler söyliycek. Doktor değiştirmek çok zor ama devlette doğum yapmak istemiyorum. Eşim doğumda yanımda olabilsin istiyorum. Yeni doktorumuzdan da memnun kaldık ama bebeğimizin bizimle olmasında çok emeği ve ilgisi olan eski doktorumuzdan ayrılmak zor geliyor bana
Canım o lafı bende cok duydum bakalım ne olucak benımde cok sukur hıc bulantım olmadı eger oglum olursa ınanıcam bu teze kızım olursa çürür bu tez:) ama annem butun kızlarında mıde bulantısı yasamıs oglunda hıc bakalım neyımız olucak senınde mı bulantın yokHayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
senin nezdinde cinsiyeti belli olan annelere birşey sormak istiyorum;
erkek bebekler mide bulantısı yapmaz, kızlar mide bulantısı yapar... doğru mudur? acaba
doğru görümcemin erkekti hiç midesi bulanmadı benim kız hala arada midem bulanıo :)Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
erkek bebekler mide bulantısı yapmaz, kızlar mide bulantısı yapar... doğru mudur? acaba
Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
Canım o lafı bende cok duydum bakalım ne olucak benımde cok sukur hıc bulantım olmadı eger oglum olursa ınanıcam bu teze kızım olursa çürür bu tez:) ama annem butun kızlarında mıde bulantısı yasamıs oglunda hıc bakalım neyımız olucak senınde mı bulantın yok
doğru görümcemin erkekti hiç midesi bulanmadı benim kız hala arada midem bulanıo :)
mesela BENHiç mide bulantım yok diye yarıyıl tatilinde ağla ağla öldüm. Buradan yazdığımda bazı arkadaşlar sağlıksız gebelik olabilir, bile dedi. Bazıları kendinde de olmadığını söyledi.16. haftaya girdik. Elhamdülillah bir sıkıntı yok. Sadece ERKEKmiş meleğim
Bakalım canım saglıklı olsunlarda cınsıyet tefarruat ogrenınce bıldırırz artık inş biz carsamba gidicez umarım görürürz yavrumuzun cinsiyetinişimdilik doğru gibi gözüküyoo :)
benimde hala midem bulanıyor, kızımda da çok bulanmıştı ama bu daha çok ve daha uzun sureli oldu... bakalım kısmetmizde ne varsa... rabbimm sağlıkla nasip etsin inşallah....
cnm ben oyle oldgnu dsnmyrm benim 19 haftalik dsk yaptgm gebelikte 9. Haftadan dsk yaptgm haftaya kadar asiri bulantm ve tiksntm vardi 8 kilo vermstm bebegm erkekti. Bu gebeligmde bulantim 10. Haftada basladi su son birkacgndr biraz azalmkla birlkte devam ediyo.ve tiksintm var hala.bebegm erkk .ve eksi kiz tatli oglan derler .bunda asiri eksiye dusknm .Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
Gorumceminoglu oldu ve yedi yirmidort kusuyordu cnmHayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
Hangi iğne? Ben cleaxene yapıyorum ama bacaktan göbekden korkuyorumilacın kendisi yakıyo zaten çogunlukla iğnenıin girdigini anlamıyorum ama sona doğru ilaç yakınca anlıyorum..
19 haftslık dusugunde belirtilerin neler olmuştu düşüğün sebebi biliniyormu canımcnm ben oyle oldgnu dsnmyrm benim 19 haftalik dsk yaptgm gebelikte 9. Haftadan dsk yaptgm haftaya kadar asiri bulantm ve tiksntm vardi 8 kilo vermstm bebegm erkekti. Bu gebeligmde bulantim 10. Haftada basladi su son birkacgndr biraz azalmkla birlkte devam ediyo.ve tiksintm var hala.bebegm erkk .ve eksi kiz tatli oglan derler .bunda asiri eksiye dusknm .
Benim de oglum olacak ve hic mide bulantım olmadı cok sükür...Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
Boyunu bilmiyorum ama 146gr olmus benim oglusum :)Kizlar özellikle 16. Haftada olanlara soryrm bebegnzin boyu ve kilosu kaç
Bence doğru canım.kızında dört ay çıkardım. Bu hamileligimde iki hafta ancak sürdü.gittiğimizde erkek olduğunu söylemişti.herkeste aynı olmasada genelde doğru bence.Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
aslında ilaçlar ince bağırsağa çok çabuk geçiyor ve o arada geçen 2 saatte emilimin %90'ı gerçekleşiyor. Ancak kalsiyum demir ile karşılaşırsa bileşik oluşturup ince bağırsağın emilim yapamayacağı boyutta bir molekül yapısına dönüşüyor. Yani kazanma kaybetme diye birşey yok daha çok şöyle bir durum olur 1 birim demir 1 birim kalsiyumla birleşiyorsa ve siz 2 birim demir 1 birim kalsiyum aldıysanız bilwşik oluştuktan sonra bağırsakta bileşik oluşturmamış demirin emilimi gerçekleşir şeklinde olur. ancak ilaç dozları belli ve tavsiye edilen kullanım miktarı bu çökeltmenin olmadığı optimum durumlara göre tavsiye edildiğinden. süt ürünleri ile alınırsa yeterli dozu kanınıza geçiremeyeceğiniz için o ilacı boşuna almış olursunuz.
Slm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?