2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
GÜNAYDIN arkadaşlar, bende de hiç. Bulantı olmadı çok şükür bugün 16+2 yiz. Yarın kontrolüm var inş önce sağlıklı OLDUĞUNU görüp, cinsiyetini öğrenirsek yazacağım hemen, acaba tez doğru mu

Ya tezoşları benim kızım 20 dk dur kıpır kıpır maş cimcimeme ya baya kuvvetli hissettiriyor kendini sizin vuruşlar nasıl ?
Böyle sağda hafiften birşey ittiriyor ve bugün daha kuvvetli

ben de hissediyorum 1 haftadır diyebilirim özellikle uzanınca.. oğlumda 19.haftada başlamıştım, 2.de daha erken hissediliyormuş.. çok tatlı hisler:)

19 haftslık dusugunde belirtilerin neler olmuştu düşüğün sebebi biliniyormu canım
. Cnmo plesenta previaydi ve ayrıca stres ve üzüntü.ilk evliliğimdi.Esim sürekli şiddetuuyguluyodu .cocuk dogdktn snra bosancm diyordum ama dogamadi .zaten dusukten snra sikayetci oldm ve hmn bosandm.yani hayat herzamn guzel yuzunu gostermiyoo simdi ikinci evlilik ve çok mutluyum)

B
benimki kız yani 16. Haftada kız dedi doktorum ve hiç bulantım olmadi:) ya bu tez yanlış yada benim bebisin cinsiyeti

Benim bebeğim de erkek ama 6. haftada öyle bir başladı ki mide bulantısı hala da devam ediyor

Bende mide bulantisindan 2 haftadir ne cektim ise bile gidemedigim oldu. Dun 2 li taramada dr buyuk ihtimal erkek dedi. Hatta cinsel organi gosterdi bile. 12+4 deyiz bana biraz erken ve iddiali bi tahmin gibi geldi. Bu haftada bu kadar net gordugumuz acaba kordon falan miydi diyorum.Eger erkekse bebesimiz tum teorileri curutmus olurum. Cin, rus takvimi, genital nub, eksi yeme,yuzuk vs.

Bir sayfadaaa bisi bukdum cinsiyete iliskin benim tuttu bakalim cinsiyeti belli olan annelerde onylarsa digedigerleride hesplasin :)
Hamile kaldığnz yaşı + hamile kaldığnz AYI toplayıp) -9 çıkarıN=ssonuç çift rakamsa kız, tekli rakamsa erkekmiş.
nasıl tutuyo anlamadım bi türlü
not: hamile olduğunu öğrendiğnz ay değill, kaldğnz ay olckmş

Migren oyle gecistirilecek bisey degil canim. Sen bi baska doktora daha gorun en iyisi cunku bas agrisi oyle normal agrikesicilerle gecmiyo. Isiga sese her seye duyarlisi dir ve bulanti kusma fln yapar ilerlerse :/ cok gecmis olsun
Belkide o zaten cok bulanti yapiyo canm agrim yok bugn ehliyt sinavina gidicektm gozlerim yine ayni oldu bulnik isiklar geldi hicbiseu goremedim sonra sol elim sisti uyustu bosaldi resmen naslli ayahginin ustune oturursn ya oyle bi s ey sonra yuzume vurdu agzimi fln hissedemedm fenalastm :'(

Benim 36 çıktı ama cinsiyet erkek :)

Buna göre benimki erkek bakalım yarın kontrolümüz var, inş sağlıkla öğreniriz.

Bu arada bebisinize isim buldunuz mu :) biz hala dusunuyoruz
Bizim erkek olursa eşim, kız okursa ben koyacağım öyle anlaşmıştık. Erkek ismi hazır :) kız ismi belli değil. Geçen gün de Netten erkek ve kız isimlerine bakarken , eşim de ben de elimize birer kağıt aldık, beğendiklerimizi yazdık. Bakalım cinsiyeti öğrenince ordan mı seçeriz, yoksa Bambaşka bi karar mı olur :) önce sağlık tabi...

Bence pek ilgili değil canım çünkü kızım olacak ve 1 kez bile midem bulanmadı şimdiye kadar

Yok doğru değil hala mide bulantısı çekiyorum. Hiç geçmeyecek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…