GÜNAYDIN arkadaşlar, bende de hiç. Bulantı olmadı çok şükürmesela BENHiç mide bulantım yok diye yarıyıl tatilinde ağla ağla öldüm. Buradan yazdığımda bazı arkadaşlar sağlıksız gebelik olabilir, bile dedi. Bazıları kendinde de olmadığını söyledi.16. haftaya girdik. Elhamdülillah bir sıkıntı yok. Sadece ERKEKmiş meleğim
Ya tezoşları benim kızım 20 dk dur kıpır kıpır maş cimcimeme ya baya kuvvetli hissettiriyor kendini sizin vuruşlar nasıl ?
Böyle sağda hafiften birşey ittiriyor ve bugün daha kuvvetli
. Cnmo plesenta previaydi ve ayrıca stres ve üzüntü.ilk evliliğimdi.Esim sürekli şiddetuuyguluyodu .cocuk dogdktn snra bosancm diyordum ama dogamadi .zaten dusukten snra sikayetci oldm ve hmn bosandm.yani hayat herzamn guzel yuzunu gostermiyoo simdi ikinci evlilik ve çok mutluyum19 haftslık dusugunde belirtilerin neler olmuştu düşüğün sebebi biliniyormu canım
Doktorum sadece enfeksiyon riski olabilir dedi klor zarar vermezmiş havuzun temiz olduğundan eminseniz gidebilirsin dedikizlar klor lu havuz hamileler için zararlı mı bilen varmı acaba
benimki kız yani 16. Haftada kız dedi doktorum ve hiç bulantım olmadi:) ya bu tez yanlış yada benim bebisin cinsiyetiHayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
senin nezdinde cinsiyeti belli olan annelere birşey sormak istiyorum;
erkek bebekler mide bulantısı yapmaz, kızlar mide bulantısı yapar... doğru mudur? acaba
Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
erkek bebekler mide bulantısı yapmaz, kızlar mide bulantısı yapar... doğru mudur? acaba
Bende mide bulantisindan 2 haftadir ne cektim ise bile gidemedigim oldu. Dun 2 li taramada dr buyuk ihtimal erkek dedi. Hatta cinsel organi gosterdi bile. 12+4 deyiz bana biraz erken ve iddiali bi tahmin gibi geldi. Bu haftada bu kadar net gordugumuz acaba kordon falan miydi diyorum.Eger erkekse bebesimiz tum teorileri curutmus olurum. Cin, rus takvimi, genital nub, eksi yeme,yuzuk vs.şimdilik doğru gibi gözüküyoo :)
benimde hala midem bulanıyor, kızımda da çok bulanmıştı ama bu daha çok ve daha uzun sureli oldu... bakalım kısmetmizde ne varsa... rabbimm sağlıkla nasip etsin inşallah....
Belkide o zaten cok bulanti yapiyo canm agrim yok bugn ehliyt sinavina gidicektm gozlerim yine ayni oldu bulnik isiklar geldi hicbiseu goremedim sonra sol elim sisti uyustu bosaldi resmen naslli ayahginin ustune oturursn ya oyle bi s ey sonra yuzume vurdu agzimi fln hissedemedm fenalastm :'(Migren oyle gecistirilecek bisey degil canim. Sen bi baska doktora daha gorun en iyisi cunku bas agrisi oyle normal agrikesicilerle gecmiyo. Isiga sese her seye duyarlisi dir ve bulanti kusma fln yapar ilerlerse :/ cok gecmis olsun
Benim 36 çıktı ama cinsiyet erkek :)Bir sayfadaaa bisi bukdum cinsiyete iliskin benim tuttu bakalim cinsiyeti belli olan annelerde onylarsa digedigerleride hesplasin :)
Hamile kaldığnz yaşı + hamile kaldığnz AYI toplayıp) -9 çıkarıN=ssonuç çift rakamsa kız, tekli rakamsa erkekmiş.
nasıl tutuyo anlamadım bi türlü
not: hamile olduğunu öğrendiğnz ay değill, kaldğnz ay olckmş
Buna göre benimki erkekBir sayfadaaa bisi bukdum cinsiyete iliskin benim tuttu bakalim cinsiyeti belli olan annelerde onylarsa digedigerleride hesplasin :)
Hamile kaldığnz yaşı + hamile kaldığnz AYI toplayıp) -9 çıkarıN=ssonuç çift rakamsa kız, tekli rakamsa erkekmiş.
nasıl tutuyo anlamadım bi türlü
not: hamile olduğunu öğrendiğnz ay değill, kaldğnz ay olckmş
Bizim erkek olursa eşim, kız okursa ben koyacağım öyle anlaşmıştık. Erkek ismi hazır :) kız ismi belli değil. Geçen gün de Netten erkek ve kız isimlerine bakarken , eşim de ben de elimize birer kağıt aldık, beğendiklerimizi yazdık. Bakalım cinsiyeti öğrenince ordan mı seçeriz, yoksa Bambaşka bi karar mı olur :) önce sağlık tabi...Bu arada bebisinize isim buldunuz mu :) biz hala dusunuyoruz
Benim de 29 çıktı, henüz öğrenemedik cinsiyeti. Seninle günlerimiz aynıymışız canım, yarın inş biz de öğrenirizBenim 36 çıktı ama cinsiyet erkek :)
Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
Kizlar özellikle 16. Haftada olanlara soryrm bebegnzin boyu ve kilosu kaç
Yok doğru değil hala mide bulantısı çekiyorum. Hiç geçmeyecek gibi...Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
Tam 16+0da 150 gramdi boyunu bilmiyorumKizlar özellikle 16. Haftada olanlara soryrm bebegnzin boyu ve kilosu kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?