Bir sayfadaaa bisi bukdum cinsiyete iliskin benim tuttu bakalim cinsiyeti belli olan annelerde onylarsa digedigerleride hesplasin :)
Hamile kaldığnz yaşı + hamile kaldığnz AYI toplayıp) -9 çıkarıN=ssonuç çift rakamsa kız, tekli rakamsa erkekmiş.
nasıl tutuyo anlamadım bi türlü
not: hamile olduğunu öğrendiğnz ay değill, kaldğnz ay olckmş
d vitaminini sabah kahvaltı ile birlikte alabilirsin diğerlerini aç karna almak gerekli demir ilacını özellikle taze portakal suyu ile alırsan daha faydalı.ilaçları nasıl almak gerek canım? sen biliyorsun sanırım detaylıca.. mesela benim bir demir ilacım, bir b12 çinko vs karışım ilacım bir de d vitamini ilacım var.. nasıl almalıyım?
d vitaminini sabah kahvaltı ile birlikte alabilirsin diğerlerini aç karna almak gerekli demir ilacını özellikle taze portakal suyu ile alırsan daha faydalı.
evet en az 2 saat sonra olabilir eğer çok bulantı yapıyorsa yatmadan 1 saat önce de olur. Ama ilacın öncesinde 2 saat birşey yememelisin.aç karna derken yemeklerden kaç saat sonra alayım mesela? 2 saat yeterli olur mu?
Benimde ilk zamanlar öyleydi progestan falan kullanıyo musun? Ben yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyordum mide suyunu tutuyordu çok bulanmıyordu, progestanı bırakınca biraz hafifledi.Ya benim bulantilarla basim fena dertte. Aksam saat 8 gibi basliyor sabah kusmayla son buluyor. Dolayisiyla gecede uyutmuyor. Sivi kaybi yada beslenmede duzensizlik olmadigi icin dr ilac da vermiyor gerci bende kullanmak istemiyorum. Pratik bir yontem var mi en azindan gece uyusam
Canm boyu kilosu haftasina gore fazla cikmamsmi ya :)Herkese selam benim 14. Haftada 15cm 140gr idi. Artık ayda bir doktora gidicem
Kizlar bizimki nedn 11cm yaaaaa hepinzinki 15Merhaba güzel anneler,
Biz dayanamadık dün doktora gittik. Doğum yapmak istediğim hastanedeki doktorumuzla tanıştık ve ilk defa kalp atışını duyduk. Babamızda ilk defa gördü. Çok heyecanlandık. Bu arada doktor bebeğimizin erkek olduğunu söyledi ve ben eşimle girdiğim iddiayı kaybettim. İçime hep kız doğuyordu ama pipinin fotoğrafını tutuşturdu doktor elimize
15cm 126 gr dedi toroman olacak. Cumaya eski doktorumuzla randevumuz var bakalım emektar doktorumuz neler söyliycek. Doktor değiştirmek çok zor ama devlette doğum yapmak istemiyorum. Eşim doğumda yanımda olabilsin istiyorum. Yeni doktorumuzdan da memnun kaldık ama bebeğimizin bizimle olmasında çok emeği ve ilgisi olan eski doktorumuzdan ayrılmak zor geliyor bana
Allah mesut etsin canım mutlu olmanı dilerim bu haftalardakı düşükler moralimi bozuyor allah esirgesin yavrucaklarımızı. Cnmo plesenta previaydi ve ayrıca stres ve üzüntü.ilk evliliğimdi.Esim sürekli şiddetuuyguluyodu .cocuk dogdktn snra bosancm diyordum ama dogamadi .zaten dusukten snra sikayetci oldm ve hmn bosandm.yani hayat herzamn guzel yuzunu gostermiyoo simdi ikinci evlilik ve çok mutluyum)
Ben dünden beri çok şiddetli olmadigi için şuan için beklemedeyim usutme agrisi gibi de sanki birazkizlar göbeğin alt kisminda ağrı yaşayan varmı??
canim bi geçiyo bi başlıyor kısa sürüyor tabi ama bilmiyorum haftaya dr gidicem bakalım birde dr sorymBen dünden beri çok şiddetli olmadigi için şuan için beklemedeyim usutme agrisi gibi de sanki biraz
Bir sayfadaaa bisi bukdum cinsiyete iliskin benim tuttu bakalim cinsiyeti belli olan annelerde onylarsa digedigerleride hesplasin :)
Hamile kaldığnz yaşı + hamile kaldığnz AYI toplayıp) -9 çıkarıN=ssonuç çift rakamsa kız, tekli rakamsa erkekmiş.
Genelde doğum sancısı ara ara olur dikkat etcanim bi geçiyo bi başlıyor kısa sürüyor tabi ama bilmiyorum haftaya dr gidicem bakalım birde dr sorym
TutmuyoBir sayfadaaa bisi bukdum cinsiyete iliskin benim tuttu bakalim cinsiyeti belli olan annelerde onylarsa digedigerleride hesplasin :)
Canım bazen baş popo uzunluğu bazen baş topuk uzunluğu söylüyor doktorlar.ayrıca önemli olan haftasıyla uyumlu olup olmadığı.zaten doğduktan sonra genetiğinde ne varsa o boyu alacak endişelenme.Kizlar bizimki nedn 11cm yaaaaa hepinzinki 15((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?