2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben bunu denemistim canım erkek çıkıyor bu teoriye göre ama kızım olacak benim

ilaçları nasıl almak gerek canım? sen biliyorsun sanırım detaylıca.. mesela benim bir demir ilacım, bir b12 çinko vs karışım ilacım bir de d vitamini ilacım var.. nasıl almalıyım?
d vitaminini sabah kahvaltı ile birlikte alabilirsin diğerlerini aç karna almak gerekli demir ilacını özellikle taze portakal suyu ile alırsan daha faydalı.

Ya benim bulantilarla basim fena dertte. Aksam saat 8 gibi basliyor sabah kusmayla son buluyor. Dolayisiyla gecede uyutmuyor. Sivi kaybi yada beslenmede duzensizlik olmadigi icin dr ilac da vermiyor gerci bende kullanmak istemiyorum. Pratik bir yontem var mi en azindan gece uyusam

Günaydın biraz geç bi Günaydın ama olsun mutlu pazarlar hepimize bebislerimizle birlikte

Ben de 17.haftama girmiş olmaliyim
henüz cinsiyet ogrenmedim önümüzdeki hafta dr gdecegim inşallah

Herkese selam benim 14. Haftada 15cm 140gr idi. Artık ayda bir doktora gidicem

Benimde ilk zamanlar öyleydi progestan falan kullanıyo musun? Ben yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyordum mide suyunu tutuyordu çok bulanmıyordu, progestanı bırakınca biraz hafifledi.

Kizlar bizimki nedn 11cm yaaaaa hepinzinki 15((

Allah mesut etsin canım mutlu olmanı dilerim bu haftalardakı düşükler moralimi bozuyor allah esirgesin yavrucaklarımızı

TEK Bebeğim de erkek zaten

Tutmuyo

Kizlar okudgm kadarıyla bicokkisinin sancilari baslams.benim de 3 gundr özellikle gece sancilarim oluyor.bugün tekrar dr a gittim bebism iyi coksukur ayrica dr um ve ebem bu haftalarda rahim ve bebek buyudgu icin rahim kndine yer aciyorms .sancilar normalms.umarim yardmci olmsumdrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…