2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bu sabah mideme cok fena agri girdi aniden,5dk icinde gecti. Simdi de kasıklarımda cok hafif agri var. Bu aralar cok fazla düşük haberi gorunce cok etkilendim ve evhamlandım sanırım boyle sorunlar yasayan var mı?

Kızlar gaz sorunum var benim gibi olan varsa neler yapıyorsunuz acaba cok rahatsız ediyo

Herkese merhaba saglikli bi surec diliyorum herkese.
Ben de 12+6 yim bugun itibariyle. Ikinci trimesterda bebek yukarı cikmaya baslar ve idrar azalir deniyor ancak ben son iki gundur cok baski hissediyorum hem cok sikisiyorum hem de aşağıdan vajinada ve rahimde hafif agrilar hissediyorum. Bu da bebegin yukari cikmak yerine asagiya mi indi endisesi yaratmaya basladi. Benim gibi sorunu olan var mi acaba?

cnm ikinci trimestir 17.hafta itibariyle basliyo diye biliyrm.yani bnce durmn normal gornyr

12+6 13. Hafta bitiyor demek. Ikinci trimestrimesterda 14 ile basliyor ondan eminim. Zaten son adet tarihine 3 ay ekleyince ikinci trimesterin 6 ay ekleyince son trimesterin baslamasi lazim.

Kızlar gaz sorunum var benim gibi olan varsa neler yapıyorsunuz acaba cok rahatsız ediyo
Ben varım iki gündür acayip gaz sancısı çekiyorum. eşim sırtıma göbişime felan masaj yapınca acayip rahatlıyorum. Başka iyi gelen birşey bulamadım henüz. . :/

12+6 13. Hafta bitiyor demek. Ikinci trimestrimesterda 14 ile basliyor ondan eminim. Zaten son adet tarihine 3 ay ekleyince ikinci trimesterin 6 ay ekleyince son trimesterin baslamasi lazim.
himm b
himm öyledir ozamn cnm.diğer konuda yardmci olamycmm

Kizlar bizimki nedn 11cm yaaaaa hepinzinki 15((
Canım üzülme benimki 1 ay önceye kadar beni bir hafta geriden takip ediyordu sonra depar attı resmen. Haftasına göre ileri şimdi. Doktor geride olmadıkça sıkıntı yok dedi. Eğer minyon yapılıysan ondandır. Ben mesela iri yapılıyım hem boyum uzun.

Benimde ilk zamanlar öyleydi progestan falan kullanıyo musun? Ben yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyordum mide suyunu tutuyordu çok bulanmıyordu, progestanı bırakınca biraz hafifledi.
Evet progesteron jel kullaniyorum. Bende ekmek kraker falab yiyorum ama gece vakti yemekten gereksiz kilo da alcam diye korkuyorum zaten 10 dk sonra da bulanti tekrar basliyor. Neyse ki son hafta progesteronu birakcam. Tesekkur ederim misiri deneyim bir de.

bizde 5 ey
bizde 5 eylül allahın izniyle bursadan varmı hamiisler

bizde 5 ey
bizde 5 eylül allahın izniyle bursadan varmı hamiisler

Yok canım bence Enşeleme druna yine danışırsın ama ben de aynı durumdayım; şuan ilk aylara daha çok sıkışıyorum; bebek daha büyüdüğü için olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…