2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu sancilar iyi bi şey bebislerin buyudugu anlamina geliyor ama tedirgin oluyoruz hakli olarak

Canım bazen baş popo uzunluğu bazen baş topuk uzunluğu söylüyor doktorlar.ayrıca önemli olan haftasıyla uyumlu olup olmadığı.zaten doğduktan sonra genetiğinde ne varsa o boyu alacak endişelenme.
Canim haftasindn 10gun onde gidiyo bende anlamadim nedn oyle ya uzar dmi geri kalmaz ben 1.70 esim 1.80kisadda degilz ama herkesn neden 15cm

Canim 10gun onden gidiyo zaten ben 1.70 esim 1.80uzunuzda herkesin 15te bizimki neden 11cm hala anlam veremedim ya 10gun sonra gittigmde bakalm siznkilerle ayni olcakmi :/

Bende eylül doğumluyum bebeğimde benim doğum günüm civarı doğacak nasipse :)))

Canım bende cuma günü öğrendim bebeğim erkekmiş. 13 haftadır 1 kez bile bulantım olmadı. Bende o genellemeyi duydum ama herkes bir degil mesela bir tanıdığım kusmaktan hicbirsey yiyemediği için hastanede yatti onunda oğlu olucak.

Canim haftasindn 10gun onde gidiyo bende anlamadim nedn oyle ya uzar dmi geri kalmaz ben 1.70 esim 1.80kisadda degilz ama herkesn neden 15cm
Canım 15 çok abartı geldi bana açıkçası bu haftalarda.belki doktor bir iki cm fazla ölçmüş olabilir.senin bebeğinin maşallahı varmış.hiç takılma bence.

Gorumceminoglu oldu ve yedi yirmidort kusuyordu cnm

B

benimki kız yani 16. Haftada kız dedi doktorum ve hiç bulantım olmadi:) ya bu tez yanlış yada benim bebisin cinsiyeti

Benim bebeğim de erkek ama 6. haftada öyle bir başladı ki mide bulantısı hala da devam ediyor

Bence pek ilgili değil canım çünkü kızım olacak ve 1 kez bile midem bulanmadı şimdiye kadar

Yok doğru değil hala mide bulantısı çekiyorum. Hiç geçmeyecek gibi...

oy birliği ile aslında öyle bir şey olmadığı ortaya çıkıyor :)
benim kızımda çok bulanmıştı bunda da bulanınca acaba dedim.. artık bir daha ki kontrolde netleşecek bizimde...

Bende geceleri ozellikle oyleyim.yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek yazarim foruma :/

GEBELİKTE SIK İDRARA ÇIKMAK

Gebelikte sık idrara çıkmanın nedeni nedir?

Gebelikte sık idrara çıkma gebeliğin en yaygın erken belirtilerinden birisidir. 6 haftalıktan itibaren gebeliğin ilk 3 aylık dönemine kadar sık idrara çıkma devam eder. Sık idrara çıkma gebeliğin son 3 aylık döneminde de olur.

Gebelikte sık sık idrara çıkmanın en temel nedeni yaşanan hormonal değişikliklerdir. Hormonal değişmeler böbreklere daha hızlı bir şekilde kan akışına neden olur. Bu da idrar torbasının daha sık dolmasına yol açar.

Ayrıca vücuttaki kan miktarı da artar. Bu da çok fazla sıvı geçişine yol açarak idrar torbasının daha çabuk dolmasına sebep olur.

Sık idrara çıkmanın bir diğer nedeni vücutta artan zehirli maddelerin atılması için böbreklerin daha hızlı çalışmaya başlamasıdır.

Büyüyen rahim de idrar torbasına baskı yaparak sık idrara çıkmaya neden olur.

Boyle yaziyor kötü birsey diil muhtemelen

Bu ara çok agri cekenemiz var benim de var için için çok şiddetli olmadigi için ben bugün bekledim ama devam ederse yarin ben de gidicem acile ben de usuttum mu acaba diye sicak tutuyorum kendimi
yani bende normal diye biliyorum ama gecen zamanlarda burda bi 4 gebeliği sonlanan bir arkadas vardı ağrısı olmuş doktora gitmemiş sonra bebeğin kalbi durmuş her ağrıya karşı dikkatli olun gidin doktora yazmış ondan çok etkilendim o yüzden gittim canım bende 5 aya giricem ama halen kasık ağrılarım var....

Cok buyuk ihtimalle migren. Doktora soyle, bi caresi vardir elbet. Cok gecmis olsun.

Kizlar yarin randevum var, nolur dua edin.... Hep bi tedirginlik var icimde.... Insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm yarin...

Canim 10gun onden gidiyo zaten ben 1.70 esim 1.80uzunuzda herkesin 15te bizimki neden 11cm hala anlam veremedim ya 10gun sonra gittigmde bakalm siznkilerle ayni olcakmi :/

canım doktor iyi dedi mi? dediyse kimseyle kıyaslama, boşuna endişelenme. neresini ölçtüğünü bile bilmiyorsun ki. en önemli gösterge arkadaşlar da demiş haftasıyla uyumlu olması..

Kizlar yarin randevum var, nolur dua edin.... Hep bi tedirginlik var icimde.... Insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm yarin...
InsaAllah canim benim dualarimiz seninle hayirli haberlerle donersin.. Ayrica o tedirginlik bendede var benimde kontrolum haftaya..Biranonce dr.gitmek istiyorum..

günaydın hamişler nasılsınız ben 12 hafta sonra bulantısı başlayanlar var mı bnm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…