Canim haftasindn 10gun onde gidiyo bende anlamadim nedn oyle ya uzar dmi geri kalmaz ben 1.70 esim 1.80kisadda degilz ama herkesn neden 15cmCanım bazen baş popo uzunluğu bazen baş topuk uzunluğu söylüyor doktorlar.ayrıca önemli olan haftasıyla uyumlu olup olmadığı.zaten doğduktan sonra genetiğinde ne varsa o boyu alacak endişelenme.
Canim 10gun onden gidiyo zaten ben 1.70 esim 1.80uzunuzda herkesin 15te bizimki neden 11cm hala anlam veremedim yaCanım üzülme benimki 1 ay önceye kadar beni bir hafta geriden takip ediyordu sonra depar attı resmen. Haftasına göre ileri şimdi. Doktor geride olmadıkça sıkıntı yok dedi. Eğer minyon yapılıysan ondandır. Ben mesela iri yapılıyım hem boyum uzun.
Tüm eylül annelerine merhaba, eylül doğumlu biri olarak bebişlerimizi eylülde kucağımıza alacak olmamız çok hoş bence. Eylül çok güzel bir aydır. Özeldir. Ben de 14 hafta 2 günlük hamileyim. Allah hepimize kolaylık versin.
Hayırlısı olsun cnm. sağlıkla kucağına almak nasip olsun...
senin nezdinde cinsiyeti belli olan annelere birşey sormak istiyorum;
erkek bebekler mide bulantısı yapmaz, kızlar mide bulantısı yapar... doğru mudur? acaba
Canım 15 çok abartı geldi bana açıkçası bu haftalarda.belki doktor bir iki cm fazla ölçmüş olabilir.senin bebeğinin maşallahı varmış.hiç takılma bence.Canim haftasindn 10gun onde gidiyo bende anlamadim nedn oyle ya uzar dmi geri kalmaz ben 1.70 esim 1.80kisadda degilz ama herkesn neden 15cm
Gorumceminoglu oldu ve yedi yirmidort kusuyordu cnm
GÜNAYDIN arkadaşlar, bende de hiç. Bulantı olmadı çok şükürbugün 16+2 yiz. Yarın kontrolüm var inş önce sağlıklı OLDUĞUNU görüp, cinsiyetini öğrenirsek yazacağım hemen, acaba tez doğru mu
B
benimki kız yani 16. Haftada kız dedi doktorum ve hiç bulantım olmadi:) ya bu tez yanlış yada benim bebisin cinsiyeti
Benim bebeğim de erkek ama 6. haftada öyle bir başladı ki mide bulantısı hala da devam ediyor
Bende mide bulantisindan 2 haftadir ne cektim ise bile gidemedigim oldu. Dun 2 li taramada dr buyuk ihtimal erkek dedi. Hatta cinsel organi gosterdi bile. 12+4 deyiz bana biraz erken ve iddiali bi tahmin gibi geldi. Bu haftada bu kadar net gordugumuz acaba kordon falan miydi diyorum.Eger erkekse bebesimiz tum teorileri curutmus olurum. Cin, rus takvimi, genital nub, eksi yeme,yuzuk vs.
Bence pek ilgili değil canım çünkü kızım olacak ve 1 kez bile midem bulanmadı şimdiye kadar
Yok doğru değil hala mide bulantısı çekiyorum. Hiç geçmeyecek gibi...
Canım bende cuma günü öğrendim bebeğim erkekmiş. 13 haftadır 1 kez bile bulantım olmadı. Bende o genellemeyi duydum ama herkes bir degil mesela bir tanıdığım kusmaktan hicbirsey yiyemediği için hastanede yatti onunda oğlu olucak.
Bende geceleri ozellikle oyleyim.yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek yazarim foruma :/Herkese merhaba saglikli bi surec diliyorum herkese.
Ben de 12+6 yim bugun itibariyle. Ikinci trimesterda bebek yukarı cikmaya baslar ve idrar azalir deniyor ancak ben son iki gundur cok baski hissediyorum hem cok sikisiyorum hem de aşağıdan vajinada ve rahimde hafif agrilar hissediyorum. Bu da bebegin yukari cikmak yerine asagiya mi indi endisesi yaratmaya basladi. Benim gibi sorunu olan var mi acaba?
ben bursadanım :)bizde 5 ey
bizde 5 eylül allahın izniyle bursadan varmı hamiisler
yani bende normal diye biliyorum ama gecen zamanlarda burda bi 4 gebeliği sonlanan bir arkadas vardı ağrısı olmuş doktora gitmemiş sonra bebeğin kalbi durmuş her ağrıya karşı dikkatli olun gidin doktora yazmış ondan çok etkilendim o yüzden gittim canım bende 5 aya giricem ama halen kasık ağrılarım var....Bu ara çok agri cekenemiz var benim de var için için çok şiddetli olmadigi için ben bugün bekledim ama devam ederse yarin ben de gidicem acile ben de usuttum mu acaba diye sicak tutuyorum kendimi
Cok buyuk ihtimalle migren. Doktora soyle, bi caresi vardir elbet. Cok gecmis olsun.Belkide o zaten cok bulanti yapiyo canm agrim yok bugn ehliyt sinavina gidicektm gozlerim yine ayni oldu bulnik isiklar geldi hicbiseu goremedim sonra sol elim sisti uyustu bosaldi resmen naslli ayahginin ustune oturursn ya oyle bi s ey sonra yuzume vurdu agzimi fln hissedemedm fenalastm :'(
Bende Bursa dan :)))ben bursadanım :)
hangi hastaneye gidiyorsun canmBende Bursa dan :)))
evet en az 2 saat sonra olabilir eğer çok bulantı yapıyorsa yatmadan 1 saat önce de olur. Ama ilacın öncesinde 2 saat birşey yememelisin.
Canim 10gun onden gidiyo zaten ben 1.70 esim 1.80uzunuzda herkesin 15te bizimki neden 11cm hala anlam veremedim ya10gun sonra gittigmde bakalm siznkilerle ayni olcakmi :/
InsaAllah canim benim dualarimiz seninle hayirli haberlerle donersin.. Ayrica o tedirginlik bendede var benimde kontrolum haftaya..Biranonce dr.gitmek istiyorum..Kizlar yarin randevum var, nolur dua edin.... Hep bi tedirginlik var icimde.... Insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm yarin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?