- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Günaydın arkadaşlar.
Ya ben gerçekten bebeğimi hissettiğimi düşünüyorum. Henüz erken gibi ama soldan pır pır yapıyor sanki:)
Benim gibi hisseden var mı ?
günaydın evet dun ben yatarken 3-4 kez sanki kuş varmış karnımın içinde gibi sol tarafta pır pır hissettim .önce değildir bağırsak hareketlerim falandır dedim ama değildi bebeğimdi galiba oGünaydın arkadaşlar.
Ya ben gerçekten bebeğimi hissettiğimi düşünüyorum. Henüz erken gibi ama soldan pır pır yapıyor sanki:)
Benim gibi hisseden var mı ?
Bende 5 eylul dogumluyum bebegimde nasipse 4 eylul gorunuo :)Bende eylül doğumluyum bebeğimde benim doğum günüm civarı doğacak nasipse :)))
Sevindim buna gerçekten bir de hamilelik günlüğümde yazanı yeni fark ettim ;ben varımmm :) 1 haftadır ortalama aynı şeyi gün içinde bikaç kez hissediyorum. geçen hafta doktor kontrolünde sordum normal artık hissetmen dedi
benimde bufun kafama takilan buydu bu haftaya kadar biseyim yokken iki gundur bulantim vargünaydın hamişler nasılsınız ben 12 hafta sonra bulantısı başlayanlar var mı bnm gibi
Deneme
günaydın arkadaşlar nerdeyse 3 aylık olduk artık 2 ahftada bir kontrole gidiyoruz burda...cumartesi kontrolumuz 20 gün sonraya verdi rekor bize bu kadar gün..
2li test sorunsuz çıktı şükür..3lü ve 4 lü testte gerek yok dedi doktr..
sizde varmı böyle durum...
cins,yet göstermedi ama doktorum 2 haftadır erkek şüphesin de bakalım bir dahakine kesinleşir sanırım..
ve bugun demir hapına başladım :/
günaydın arkadaşlar nerdeyse 3 aylık olduk artık 2 ahftada bir kontrole gidiyoruz burda...cumartesi kontrolumuz 20 gün sonraya verdi rekor bize bu kadar gün..
2li test sorunsuz çıktı şükür..3lü ve 4 lü testte gerek yok dedi doktr..
sizde varmı böyle durum...
cins,yet göstermedi ama doktorum 2 haftadır erkek şüphesin de bakalım bir dahakine kesinleşir sanırım..
ve bugun demir hapına başladım :/
Devlete mi gidiyorsun? Devletteki bana da geçen haftaya kadar söylemedi. Artık geçen hafta nasılsa erkek gibi görünüyor ama daha çok küçük olduğu için hiç söylemedim say dedi. İçimden dedim 16. hafta daha ne kadar büyüyecek bu çocuk dedim :)ben bugüne kadar hep ayda bir gittim. demir hapını da başlayalı baya oldu. bu hafta bi kutu bitmiş olacak. çok şükür ikili test iyi çıktı bizim de. 3lü ve 4lü için bişey söylemedi doktor henüz. cinsiyeti de gördü ama söylemedi. %5 - %10 yanılma payı var söyleyemem dedicuma günü gideceğim. bakalım söyleyecek mi?
Devlete mi gidiyorsun? Devletteki bana da geçen haftaya kadar söylemedi. Artık geçen hafta nasılsa erkek gibi görünüyor ama daha çok küçük olduğu için hiç söylemedim say dedi. İçimden dedim 16. hafta daha ne kadar büyüyecek bu çocuk dedim :)
Ama diğer iki doktorum da erkek dediği için benim kafamda soru işareti kalmadı diyebilirim.
Ben tam 12 haftayı doldurduğum gün gittim % 99 erkek dedi. Sana da % 5 10 yanılma payı var dediyse bence erkektir. Çünkü o kadar küçükken erkeği daha kolay fark ediyorlar :)hayır canım özele gidiyorum ama yinede söylemedi doktorum. ısrar ettim ama sonra üzülüyolar dedi. hoş ben geçen hafta ikili test için gitmiştim. daha 12 haftalıktı yavrum. daha küçük yani:)
Ben tam 12 haftayı doldurduğum gün gittim % 99 erkek dedi. Sana da % 5 10 yanılma payı var dediyse bence erkektir. Çünkü o kadar küçükken erkeği daha kolay fark ediyorlar :)
canım kasıklarda sancın olursa gel demişdi bana doktorum ama sen bilirsin ,istersen bir doktoruna danışbenim kasıklarda da ağrı oluyor? sakıncalı mı? bazen yürüyemeyecek duruma geliyorum.
Bende 5 eylul dogumluyum bebegimde nasipse 4 eylul gorunuo :)
günaydın evet dun ben yatarken 3-4 kez sanki kuş varmış karnımın içinde gibi sol tarafta pır pır hissettim .önce değildir bağırsak hareketlerim falandır dedim ama değildi bebeğimdi galiba o
daha öncede bikça kez hissettim ama dün fazlaydı çok farklı bi duygu çok heyecanlandım eşimi çağırdım bebeğimi hissettim diye:)o kelebek kanat çırpışı gibi bendede bazen oluyor heyecanlandığımda yada sevindiğimde hissediyorum çok başka bişey bende bebek olduğunu düşünüyorum açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?