2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
daha öncede bikça kez hissettim ama dün fazlaydı çok farklı bi duygu çok heyecanlandım eşimi çağırdım bebeğimi hissettim diye:)

erkek bebek çabuk canlanır diyo büyükler acaba onunla mı alakalı diyorum. sizin belli mi bebiş ?

erkek bebek çabuk canlanır diyo büyükler acaba onunla mı alakalı diyorum. sizin belli mi bebiş ?
12 haftalıkken %90 erkek dendi %13 haftalıkkende %95 kız bu hafta tekrar kontrole gidicem bende öyle duymustum erkek bebk daha çabuk hissedilir die ama bilmiyorum

günaydınn:)rabbim sağlıkla kavustursun prensesine bende öğranmek istiyorum artık doktor ilkinde erkek sonra %95 kız demişti arada kaldık bu hafta yeniden gidicem kontrole çok merak ediyorum
bende en çok değişmesinden korkuyorum ya
%99 dedi ama, 2 hafta sonra tekrar sorcam

12 haftalıkken %90 erkek dendi %13 haftalıkkende %95 kız bu hafta tekrar kontrole gidicem bende öyle duymustum erkek bebk daha çabuk hissedilir die ama bilmiyorum

aaa aynı doktor mu söyledi ? valla banada işte 13+1 de yüzde %70 erkek dedi ama kesin dedi pipiyi gösterdi . değişme olasılığı var mı böyle yaaa

Günaydın arkadaşlar.
Ya ben gerçekten bebeğimi hissettiğimi düşünüyorum. Henüz erken gibi ama soldan pır pır yapıyor sanki:)
Benim gibi hisseden var mı ?
bende hissediyorum ama 2 gebelik normal tabi tanıyorum o pıt pıtları ama sanki oğlumdada 16 17 ci haftalarda duymuştum tekmelerini yanılmıyorsam.
ama sürekli değil anlık pıt diye sonra duruyor gün içinde bazen 1 2 bazen çok fazla :)

kardesimin oglu 7 ay a kadar kiz diyordu butun doktorlar 7. aydan sonra erkek oldugunu ogrendik

bakalım doktorumun yanıldığı hiç çıkmamış ama hayırlısı neyse o olsun kız erkek farkı yok zaten hayırlı evlat olsun :)

Hanımlar ya çürük olan dişlerim vardı 2 si kırıldı (
Sanırım bebek de kalsiyum aldıkça dayanamıyor çürükler
Çok moralim bozuldu Allahtan azı dişlerimdi.
((
2 hafta sonra randevumda doktor izin verirse çürüklerimi yaptıracağım((

Geçmiş olsun canım. Benim de bir tane azı dişim çürümeye başlamıştı gebelikten önce. Günde 600 ml süt içiyorum ama acayip hassasiyet oluştu. Çürüyecekse de doğumdan sonra çürüsün :))

Kizlar yarin randevum var, nolur dua edin.... Hep bi tedirginlik var icimde.... Insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm yarin...
Benim de bugün kontrolüm var, bana da dua edin lütfen arkadaşlar :) allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inş

Günaydınlarr...Cmt günü kuzumu 4 boyutlu ultrasonla gördüm herşeyi belliydi.Elleri,sırtı,omuzları nasılll tatlıydı.Bacak arası hariç inat etti döndü popoyu da açmadı bacaklarını.Bugün tekrar gidicez inşallah gösterir.yüzde doksan erkek ama kesinleştirmek istiyoruz artık

Benim gebelikten önce de dişlerim yapım çok zayıftı malesef
İyice zayıfladı artık sanırım azı dişimin bi kısmı kırılmıştı geçiçi dolgu yapmışlardı
Şimdi diğer taraftaki gitti ona da idareten geçiçi yaptırıcam
Doktorum izin verir inşallah da artık dişlerimi halletsinler valla dişçiden korkuyordum falan ama kırılması daha kötü napacaklarsa yapsınlar.

Canim haftasindn 10gun onde gidiyo bende anlamadim nedn oyle ya uzar dmi geri kalmaz ben 1.70 esim 1.80kisadda degilz ama herkesn neden 15cm

belki ölçümlerde sorun vardır, sonuçta düz durmuyor ki karında bebekler :) bir dr bana o şekilde anlattı, bacak kemiğinden ölçüm yapılabilir haftasıyla uyumu anlaşılır dedi, yoksa diğer ölçümler biraz tahmin oluyor, hiç takma kafana

aaa aynı doktor mu söyledi ? valla banada işte 13+1 de yüzde %70 erkek dedi ama kesin dedi pipiyi gösterdi . değişme olasılığı var mı böyle yaaa
aynı doktor dedi evet doktorum tecrübeli güvendiğim bi doktor değiştirmek istemiyorum özellikle erkek bebeklerde yanılma oluyor kordonunu pipi olarak görebiliyorlar son kontrolde daha net konuştu aslında kız die ama yinede bekleyelim dedi artık çok merak ediyorum bende

evet günde bikaç kez oluyor sadece çok değil elimi koyduğumda falan hissetmiyorum bişey sadece bikaç saniyelik seyirme gibi oluyor doktora sormuştum başlar artık hissedebilirsin demişti

hayırlısı canım bakalım benimde içime kurt düştü şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…