Ya banada tam 14 haftaliktim devletteki doktor erkege benziyo ddi ama emin degilim diyede ekledi.. Diyolar erkek bebekte pek yanilma olmuyor cok merak ediyorum bakalim haftaya salida ozelde randuvum var nedicek..aaa aynı doktor mu söyledi ? valla banada işte 13+1 de yüzde %70 erkek dedi ama kesin dedi pipiyi gösterdi . değişme olasılığı var mı böyle yaaa
Ya banada tam 14 haftaliktim devletteki doktor erkege benziyo ddi ama emin degilim diyede ekledi.. Diyolar erkek bebekte pek yanilma olmuyor cok merak ediyorum bakalim haftaya salida ozelde randuvum var nedicek..
Ben tam 12 haftayı doldurduğum gün gittim % 99 erkek dedi. Sana da % 5 10 yanılma payı var dediyse bence erkektir. Çünkü o kadar küçükken erkeği daha kolay fark ediyorlar :)
aynen oyle hic bi onemi yok cinsiyetin merak etmesem supriz olsun isterimbakalım doktorumun yanıldığı hiç çıkmamış ama hayırlısı neyse o olsun kız erkek farkı yok zaten hayırlı evlat olsun :)
Canım ben bu resimlerden çocuğu zor seçiyorum vallahi :)ultrasonda ayaklarını gayet de açmıştı :) herşey meydanda ama bakıyorum bakıyorum anlamıyorum. :) resmini yükledim. anlayanlar yorum yapabilir mi :)
Eki Görüntüle 1465535
Canim Allah sifalar versin.. Bence doktoruna hemen gitmelisin.. Benimde gecen yaz gebeligimde dusuk tehlikem vardi progestan kullandimm iyilesince iliskiye girmeye devam ettim aynenn kanama geldi yolculuk yaptim 12 haftalikken rahim acilmasindan dolayi dusuk yaptim canim.. Sende ihmal etme ve mumkunse iliskiye hic girmeyin dusuncem bu yonde.. Yasadigim bu tecrubeyi sana anlatip anlatmamakla kararsiz kaldim.. Bol bol dinlen ve doktoruna hemen git.. Rabbim cumlemize saglikli gebrlikler nasip etsin..Kızlar bir ay önce düşük tehlıkesi geçirmiştim 4-5 gün kanamam olmustu. Progestan kullandım geçince bıraktım. Bir aydır hiçbirşeyim yoktu.
Ama iki gün önce ilişkiye girdik ertesi gün de kendımı bıraz yormustum çok ayakta kaldım falan. Dün akşam çok az bir kan gelmiş. Akıntı gibi bile değil ama nokta nokta gibi.. Ama daha önceki sebepten çok korktum tamamen gectı dıye sevınmıstım nerden cıktı sımdı dıye canım cok sıkıldı ve içim rahat değil iki gündür. Aklıma kötü seyler gelıyo sureklıilişkiyle ilgisi olabilir mi sizce? Ama ilişkiden sonraki gün hiçbişey yoktu iki gün sonra olması ilginç geldi.
Progestan almaya devam etsem mi doktora gitmeden ? (bu arada bı sonrakı randevuma iki hafta var)
devlet hastanesinde cinsiyetini öğrenen var mı?kaçıncı haftada söylüyorlar acaba?bnm özeldeki dr garanti olsun diye 15/16 da söylüyor da başkaları 11/12 de öğrenmiş devlete mi gitsem acaba?
Oyle tabi canim da herkesn 15. Yazinca insan kuskulaniyo bi sey mi var diye :/canım doktor iyi dedi mi? dediyse kimseyle kıyaslama, boşuna endişelenme. neresini ölçtüğünü bile bilmiyorsun ki. en önemli gösterge arkadaşlar da demiş haftasıyla uyumlu olması..
:)) desene devlet sırrıCanım özeldekiler daha rahat söylüyor. Özeldeki 12. haftamda devletteki 16. haftamda söyledi. O da ben sordum diye istemeye istemeye ..
Bende oyleyim canim sonradan başladı birgun iyiyim birgun kotu mid bulantisi kusma mahvediyor demir hapındanmi oluyor bilmiyorum 12 haftada basladim ilacagünaydın hamişler nasılsınız ben 12 hafta sonra bulantısı başlayanlar var mı bnm gibi
Benmde canim dun azi dişimin yarısı kırıldı çok canım sıkıldı şimdide diken gibi batıyorHanımlar ya çürük olan dişlerim vardı 2 si kırıldı(
Sanırım bebek de kalsiyum aldıkça dayanamıyor çürükler
Çok moralim bozuldu Allahtan azı dişlerimdi.
((
2 hafta sonra randevumda doktor izin verirse çürüklerimi yaptıracağım((
benimde cleaxene bende henüz göbekten yapamadım korktugum için ama bacaktan yaptım oda kola göre biraz daha fazla yakıyo..Hangi iğne? Ben cleaxene yapıyorum ama bacaktan göbekden korkuyorum
Selam.. hafta sonu kv baskınına uğradım bakamadım arabaya inat ettim bugün akşam gidicem yarın ilk işim sana haber vermek olucak..ÇOCUK ARABALARI İLE İLGİLİ
Merhabalar. ben geçen gün Hello baby'e de baktım. Bayağı bir bebek arabası çeşitleri var. Açıkcası maclaren'lar bayağı dayanıklı ve güzel ama ana kucağı ayrı genelde. En iyisi 35 kg'a kadar garanti verebilen ve herkesin rahatlıkla tavsiye ettiği Inglesina Trilogy modeli (2400-2500 TL gibiydi). Ama onun ana kucağı yok ve açıkcası benim fiyat aralığımın çok çok üstünde. En az iki katı diyebilirim. Joie'ler ucuz ama açıkcası ben tutmadım: avantajı hafif olması ama süspansiyonu yok, tekerlekleri bence istanbul sokakları için çok küçük ve hafif olmasından dolayı yalpalanma çok ve bebek düşebilir, tutmazsanız denge kaybı olabilir hissi veriyor. Bunlar 400-500 TL civarında. Ama mesela yanımdaki bayan onu almada karar kıldı. Hafif olması ve arabaya rahat sığması nedeniyle. Graco'ları tekrar inceledim. Benim favorim hala Graco evo travel system olarak kaldı. Katlanabiliyor ama uzunlamasına değil, ikiye katlanıyor gibi düşünün Araba bagajına sığabilir ama kesinlikle küçük ya da çok hafif değil. Ana kucağı dahil. Fiyatı 1200-1300 TL gibiydi. Tabi envai çeşit marka var. Fiyatları çok makul olanı var. Chicco lite way'e de baktım. O da jokerde 800 TL gibiydi diye hatırlıyorum. Ama açıkcası onu da sonradan çok beğenmedim. Her annenin önemsediği şey farklı. Çoğu hafifliği, katlanabilir olmasına bakıyor. Ben bunların yanında güvenliğine ve biraz süspansiyonu olmasına (evo'da çok yok ama) bakıyorum. Benim için en önemlisi hala ergonomisi ve çocuk anatomisine uygun olması. Çocuğun konforu. Sonra ağırlık ve diğer unsurlar geliyor. Parası da malum, benim bütçem kısıtlı olduğundan bu da önemli bir faktör.
Senden de yorumlarını bekliyorum.
Benmde canim dun azi dişimin yarısı kırıldı çok canım sıkıldı şimdide diken gibi batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?