2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aaa aynı doktor mu söyledi ? valla banada işte 13+1 de yüzde %70 erkek dedi ama kesin dedi pipiyi gösterdi . değişme olasılığı var mı böyle yaaa
Ya banada tam 14 haftaliktim devletteki doktor erkege benziyo ddi ama emin degilim diyede ekledi.. Diyolar erkek bebekte pek yanilma olmuyor cok merak ediyorum bakalim haftaya salida ozelde randuvum var nedicek..

Ya banada tam 14 haftaliktim devletteki doktor erkege benziyo ddi ama emin degilim diyede ekledi.. Diyolar erkek bebekte pek yanilma olmuyor cok merak ediyorum bakalim haftaya salida ozelde randuvum var nedicek..

valla canım bende sırf öğrenmek için özele gittim doktor baya vakit geçiriyor özel olunca. daha sormadan direk erkek dedi kesin bebeğin erkek ona odaklan dedi 2.de kız olur inşallah falan diye esprii yaptı organını gösterdi.

Ben tam 12 haftayı doldurduğum gün gittim % 99 erkek dedi. Sana da % 5 10 yanılma payı var dediyse bence erkektir. Çünkü o kadar küçükken erkeği daha kolay fark ediyorlar :)

ultrasonda ayaklarını gayet de açmıştı :) herşey meydanda ama bakıyorum bakıyorum anlamıyorum. :) resmini yükledim. anlayanlar yorum yapabilir mi :)

Kızlar bir ay önce düşük tehlıkesi geçirmiştim 4-5 gün kanamam olmustu. Progestan kullandım geçince bıraktım. Bir aydır hiçbirşeyim yoktu.
Ama iki gün önce ilişkiye girdik ertesi gün de kendımı bıraz yormustum çok ayakta kaldım falan. Dün akşam çok az bir kan gelmiş. Akıntı gibi bile değil ama nokta nokta gibi.. Ama daha önceki sebepten çok korktum tamamen gectı dıye sevınmıstım nerden cıktı sımdı dıye canım cok sıkıldı ve içim rahat değil iki gündür. Aklıma kötü seyler gelıyo sureklı ilişkiyle ilgisi olabilir mi sizce? Ama ilişkiden sonraki gün hiçbişey yoktu iki gün sonra olması ilginç geldi.
Progestan almaya devam etsem mi doktora gitmeden ? (bu arada bı sonrakı randevuma iki hafta var)

Canim Allah sifalar versin.. Bence doktoruna hemen gitmelisin.. Benimde gecen yaz gebeligimde dusuk tehlikem vardi progestan kullandimm iyilesince iliskiye girmeye devam ettim aynenn kanama geldi yolculuk yaptim 12 haftalikken rahim acilmasindan dolayi dusuk yaptim canim.. Sende ihmal etme ve mumkunse iliskiye hic girmeyin dusuncem bu yonde.. Yasadigim bu tecrubeyi sana anlatip anlatmamakla kararsiz kaldim.. Bol bol dinlen ve doktoruna hemen git.. Rabbim cumlemize saglikli gebrlikler nasip etsin..

devlet hastanesinde cinsiyetini öğrenen var mı?kaçıncı haftada söylüyorlar acaba?bnm özeldeki dr garanti olsun diye 15/16 da söylüyor da başkaları 11/12 de öğrenmiş devlete mi gitsem acaba?

devlet hastanesinde cinsiyetini öğrenen var mı?kaçıncı haftada söylüyorlar acaba?bnm özeldeki dr garanti olsun diye 15/16 da söylüyor da başkaları 11/12 de öğrenmiş devlete mi gitsem acaba?

Canım özeldekiler daha rahat söylüyor. Özeldeki 12. haftamda devletteki 16. haftamda söyledi. O da ben sordum diye istemeye istemeye ..

canım doktor iyi dedi mi? dediyse kimseyle kıyaslama, boşuna endişelenme. neresini ölçtüğünü bile bilmiyorsun ki. en önemli gösterge arkadaşlar da demiş haftasıyla uyumlu olması..
Oyle tabi canim da herkesn 15. Yazinca insan kuskulaniyo bi sey mi var diye :/

Kizcelerr arkadaslarmm aranizda vadofone redli olan var miii ?? Varsa BILET yazip 6666gondrrip bana sifreyi soyleyebilrmi sinema biletii icin :) ??

günaydın hamişler nasılsınız ben 12 hafta sonra bulantısı başlayanlar var mı bnm gibi
Bende oyleyim canim sonradan başladı birgun iyiyim birgun kotu mid bulantisi kusma mahvediyor demir hapındanmi oluyor bilmiyorum 12 haftada basladim ilaca

Benmde canim dun azi dişimin yarısı kırıldı çok canım sıkıldı şimdide diken gibi batıyor

Selam.. hafta sonu kv baskınına uğradım bakamadım arabaya inat ettim bugün akşam gidicem yarın ilk işim sana haber vermek olucak..

Sancilarimdan dolayı doktoru aradim yarin gel tahlil yaplim dedi sancilarimin usutme sancisi olduğuna eminim artik dun sicak düştan sonra rahatlamistim gece rahat uyudum yine bir korku kapladi içimi bbeklerimz allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…