Canım maşallah günde 600 ml süt :) bravo valla.. ben sütten hiç hoşlanmıyorum.. soğuk soğuk burnumu fln kapatım zar zor 200 ml içebiliorum günlük.. Ama yoğurt, peynir ve ayran içmeye yemeye çalışıorm bol bol.. inş yeteri kdr kalsiyum alabiliorumdur :)Geçmiş olsun canım. Benim de bir tane azı dişim çürümeye başlamıştı gebelikten önce. Günde 600 ml süt içiyorum ama acayip hassasiyet oluştu. Çürüyecekse de doğumdan sonra çürüsün :))
aynen oyle hic bi onemi yok cinsiyetin merak etmesem supriz olsun isterim
Canm sonucun iyi cikmis demek ki benm de drum gerek yok yapmicaz dedi 17.haftada cinsiyeticin gidicez insallah kan magnezyum ve omega 3e basladim 12.haftada dagünaydın arkadaşlar nerdeyse 3 aylık olduk artık 2 ahftada bir kontrole gidiyoruz burda...cumartesi kontrolumuz 20 gün sonraya verdi rekor bize bu kadar gün..
2li test sorunsuz çıktı şükür..3lü ve 4 lü testte gerek yok dedi doktr..
sizde varmı böyle durum...
cins,yet göstermedi ama doktorum 2 haftadır erkek şüphesin de bakalım bir dahakine kesinleşir sanırım..
ve bugun demir hapına başladım :/
Canım maşallah günde 600 ml süt :) bravo valla.. ben sütten hiç hoşlanmıyorum.. soğuk soğuk burnumu fln kapatım zar zor 200 ml içebiliorum günlük.. Ama yoğurt, peynir ve ayran içmeye yemeye çalışıorm bol bol.. inş yeteri kdr kalsiyum alabiliorumdur :)
selam kızlarcım :)
nasılsınız? umarım herşey yolundadır.. Ben de hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim.. bebişim sürekli yüzüstü yatıyor ve bacaklarını asla açmıyor.. doktor da napsın popodan cinsiyet tahmini yapamıyorum diyor :) en son geçen hafta 2li test sonucumu göstermeye gittiğimde tekrar baktık hala aynı hiç istifini bozmuyoo :) 10 gün sonra gel tekrar bakalım cinsiyete dedi.. Ama ben 10 gün bile dayanamıyorum.. ilk bebişimiz zaten kız erkek farketmez ama alışveriş için cinsiyet öğrensek çok ii olucak..
çikolata yemeyi denedin mi :))
:) evet cnm, son gittiğimde çikolata yedim.. çok hareketliydi ama asla dönmüyor.. sadece el kol hareket ederken çok minik bi an doktor pipi gördüm sanki dedi :) ama o bile emin olamadı.. o yüzden 10 gün sonra tekrar gel dedi.. :)
sen ne hissediyorsan odur canım :) benim hissettiğim çıktı genelde çıkarmış.
ayyy ben ne hissedicemi de şaşırdım.. ilk zmnlar erkek hissediodum.. ama sonra rüyamda iki kez kız bebiş gördüm.. şimdi net bşi söleyemiorum.. artık dayanıp sabredip beklicez.. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez :)
ayyy ben ne hissedicemi de şaşırdım.. ilk zmnlar erkek hissediodum.. ama sonra rüyamda iki kez kız bebiş gördüm.. şimdi net bşi söleyemiorum.. artık dayanıp sabredip beklicez.. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez :)
Selam.. hafta sonu kv baskınına uğradım bakamadım arabaya inat ettim bugün akşam gidicem yarın ilk işim sana haber vermek olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?