2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kıızlar 2 gündür karnmda batmalar war bebekmi sıkışıyo acaba :S

selam kızlarcım :)
nasılsınız? umarım herşey yolundadır.. Ben de hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim.. bebişim sürekli yüzüstü yatıyor ve bacaklarını asla açmıyor.. doktor da napsın popodan cinsiyet tahmini yapamıyorum diyor :) en son geçen hafta 2li test sonucumu göstermeye gittiğimde tekrar baktık hala aynı hiç istifini bozmuyoo :) 10 gün sonra gel tekrar bakalım cinsiyete dedi.. Ama ben 10 gün bile dayanamıyorum.. ilk bebişimiz zaten kız erkek farketmez ama alışveriş için cinsiyet öğrensek çok ii olucak..

Canım maşallah günde 600 ml süt :) bravo valla.. ben sütten hiç hoşlanmıyorum.. soğuk soğuk burnumu fln kapatım zar zor 200 ml içebiliorum günlük.. Ama yoğurt, peynir ve ayran içmeye yemeye çalışıorm bol bol.. inş yeteri kdr kalsiyum alabiliorumdur :)

hafif kanaması olan arkadaşlar ilk kızımda 16. hafta içinde kanamam oldu birden tabi çok korktuk annemlerde tatildeydik neyse aciller özel doktor falan sonra öğrendikki bu haftalarda plesenta rahim ağzından yukarı mı çıkıyormuş bir şey oluyormuş o sebep olabilirmiş,aklınızda bulunsun panik yapmayın ama yine de doktorunuza danışın

aynen oyle hic bi onemi yok cinsiyetin merak etmesem supriz olsun isterim

aynen canım bende gitmeyi düşünmüyordum aslında randevum 17. haftadaydı. bekleyip sabredicektim . ama çevreden çok soran oluyor insan ister istemez rahatsız oluyor. işte ben şimdiye kadar çoktan gitmiştim sen çok meraksızsın bilmem ne. neyse zaten çat kapı gittim bi anlık oldu. doktorada sormadan o söyledi çat diye. hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olsun başka bişey istemiyorum.

Canm sonucun iyi cikmis demek ki benm de drum gerek yok yapmicaz dedi 17.haftada cinsiyeticin gidicez insallah kan magnezyum ve omega 3e basladim 12.haftada da

İçiyorum vallahi. Okulda bir tane, okuldan eve dönünce bir tane, gece yatmadan önce bir tane :)

çikolata yemeyi denedin mi :))

Bnde hala cinsiyet ogrenemedim
En son 10+5gitmistim
Ayda 1 kontrol gidiyorum
Persembe gunu gidicem 14+5 olucam
Bakalim ne dicek doktorumuz:)

çikolata yemeyi denedin mi :))

:) evet cnm, son gittiğimde çikolata yedim.. çok hareketliydi ama asla dönmüyor.. sadece el kol hareket ederken çok minik bi an doktor pipi gördüm sanki dedi :) ama o bile emin olamadı.. o yüzden 10 gün sonra tekrar gel dedi.. :)

sen ne hissediyorsan odur canım :) benim hissettiğim çıktı genelde çıkarmış.

sen ne hissediyorsan odur canım :) benim hissettiğim çıktı genelde çıkarmış.

ayyy ben ne hissedicemi de şaşırdım.. ilk zmnlar erkek hissediodum.. ama sonra rüyamda iki kez kız bebiş gördüm.. şimdi net bşi söleyemiorum.. artık dayanıp sabredip beklicez.. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez :)

kesinlikle canım. ben mesela hiç yorum yapmadım herkes sordu sen ne hissediyosun diye yorum yok dedim. çünkü ben kız derim erkek çıkar erkek derim kız çıkar bana kalsın içimdeki dedim. ama eşimle kendi aramızda konuşurken bi kaç kez ağzımdan sanki erkekmiş yönünde ithamlar çıktı. malum mu oluyor acaba falan dedim. sonra hamilelikle birlikte et yeme ve şerbetli tatlı yeme isteği başladı normalde kırmızı eti şerbetli tatlıyı hayatta aramam. anneminde bende bulantısı olması erkek kardeşimde olmaması vs. gibi bilgiler hislerimi kuvvetlendirdi. ama işte herşey net olmayan hurefe bilgiler. bozuk saat bile günde 2 sefer doğruyu gösteriyor benim böyle ilerledi yani canım

aa bide ben sadece ama sadece 1 kez oda cinsiyeti öğrenmeden 1 gece önce rüyamda gördüm doğum yapmışım ve bebek erkekti. yine kimseye anlatmadım tabi sadece eşimle paylaşmıştım.

Valla ben hep kız hissettim. Ama rüyamda hep erkek gördüm. Hatta birinde 2 tane oğlum varmış. 3. ye hamileymişim. Cinsiyetini soruyorlar bu sefer kesin kız diyordum. Ama o da oğlan çıkmıştı. Sonuç olarak oğlum olacak :)

Merhabalar kızlar
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, cinsiyetini öğrendik çok şükür. Bebeğim kızmış çin falı, rus falı, hissettiğim, çevremdekilerin söyledikleri, yüzük falı vs vs herşey erkek diyordu, kızım daha anne karnındayken ters köşe yaptı daha önce yazmıştım burada, erkek olduğuna nerdeyse eminim diyordum, yani hissettiğim o yöndeydi, çok şaşkınım, doktora defalarca emin misiniz diye sordum, nerdeyse yüzde 100 eminim ama yine de yüzde 90 diyeyim dedi çok şükür bebeğim de gayet sağlıklıymış, çok mutluyum, çok heyecanlıyım 16-17 cm ve 110 gr dedi doktor, haftasıyla da uyumluymuş. 2 li tarama sıkıntısız çıkmıştı, 4 lü tarama için kan verdim. 3 hafta sonra detaylı ultrason için randevu aldım, gittiğim hastanenin radyoloji bölümü bakacakmış, sonucu da bana getirirsin dedi doktorum. Sadece vitamin içiyordum bugüne kadar ama 3 yeni ilaç daha verdi vitaminin yanında, kan hapı, balık yiyemediğim için omega, süt içemediğim için de kalsiyum. Bizden haberler böyle, inşallah hepimiz sadece güzel haberler alırız bundan böyle ve aramızdan kimse üzülmez, bebeğini kaybeden anneleri okuyunca çok üzülüyorum... Gayet sağlıklı, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallah

selam tryzeleriiiiiiiii.....
biz busabah doktora gitiikk ve bebeğimin kız olduğunu oğtendimmmmm o kadar mutluyum ki anlatamam:) rabbim annenin gönlüne göre verirmiş derler hakkatten oyleymişşşş......
doktor 175 gram olduğunu söyledi. Ama boyunu olçmedi başka biletleri daha ölçtü ama anlamadım. Kızçem bacaklarını iki yana açıp hiç üzmeden annesini hemen gösterdi...

daha bende cinsiyeti öğrenemedim bir kızım bir oğlum var ama yinede insan merak ediyor nisan ayında randevum var ins ogrenirim Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…