2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah mutluluğu daim etsin canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

herkese merhaba bendede tedirginlik ve korku var geçen hafta kasık agrısından gittim hocama baktı normal dedi ama benim ağrılarım hiç geçmiyo sag kasıkta iğne batmaları kasığımın komplesinde ağrı hoca normal diyo ama burda bazı kotu olayları okuyunca endişeleniyorum kontrolum 6 nisan nasıl dayanacam

Güzel şeyler düşün stres yapma normal bence bendede oluyor benim randevumda 6 nisan :)

hayırlı olsun kızlarınız sağlıkla büyüsüler inş.
kızlar atak mı yaptı ne son zaman kız bebekler çoğunlukta gibi :)

selam tryzeleriiiiiiiii.....
biz busabah doktora gitiikk ve bebeğimin kız olduğunu oğtendimmmmm o kadar mutluyum ki anlatamam:) rabbim annenin gönlüne göre verirmiş derler hakkatten oyleymişşşş......
doktor 175 gram olduğunu söyledi. Ama boyunu olçmedi başka biletleri daha ölçtü ama anlamadım. Kızçem bacaklarını iki yana açıp hiç üzmeden annesini hemen gösterdi...
Allah mutluluğu daim etsin canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
amin canım hepimizin ki daim oldun inşallah.

hayırlı olsun kızlarınız sağlıkla büyüsüler inş.
kızlar atak mı yaptı ne son zaman kız bebekler çoğunlukta gibi :)
Geçen de yazdım. Ama arada kaynadı herhalde :)
Cinsiyete yönelik anket yapsak ya konuda, sayfanın başında çıksa, kız mı erkek mi seçsek
Güzel olmaz mı

Canım endişelenme.. Bu donemde kesin bir boy ölçümü soylenemiyormuş zaten 15+2 de gittiğim kontrolde uyluk kemiği ölçüsüne gore bir tahmin yürütüyoruz dedi. Bizim o gün uyluk kemiğimiz 1.7 cm di. Boyu içinde uyluk kemiğinin 5 katını alabilirsin, çıkan cm'den 2 aşağı 2 yukarı normal olarak sayılır dedi doktorum. Yani 8.5 ile 10.5 cm'di. Yani bebişlerimiz gayet normal :) umarım yardımcı olabilmişimdir.
Canim 10gun onden gidiyo zaten ben 1.70 esim 1.80uzunuzda herkesin 15te bizimki neden 11cm hala anlam veremedim ya 10gun sonra gittigmde bakalm siznkilerle ayni olcakmi :/

Bende çok üzüldüm hatta ağladım bile yani
İnşallah başka kırılmaz yaa( Benimde batıyor
[/QUOTE]
Kendimi suçladım yine süt icmiyorum yogurt fazla yemiyorum kalsiyum alamadım diye ceviz badem flanda yiyemiyorum kendimi suçluyorum cnım

Bir de bebek arabası araştıran arkadaşlar.
Ben önceki gebeliğimde çok araştırmıştım. Quinny markanın bazı modelleri çok hoşuma gidiyordu, sonra fiyatı daha uygun olan Nuna pepp i buldum. Diğerlerine nazaran oldukça hafif bir araba ve kesinlikle ben görüntüsünü çok beğeniyorum.
Kaliteliyim diye bağırıyor. Henüz kullanmak nasip olmadı ama evde yaptığım test sürüşlerinde gördüğüm tekerlekleri çok kullanışlı, öyle hantallğı filan yok. Tek handikapı çift yönlü değil ama ben yaklaşık bir yaşa kadar oto koltuğu kullanmayı planlıyorum, o zamandan sonra da bebek size dönük durmuyormuş zaten, bu yüzden gönül rahatlığıyla aldım.
Sadece ebebek te satılıyor. Ara ara muhakkak bu arabaya indirim yapıyorlar, ben de indirimdeyken 400 liraya almıştım. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

[QUOTEyofangel, post: 40102714, member: 294805"]:) evet cnm, son gittiğimde çikolata yedim.. çok hareketliydi ama asla dönmüyor.. sadece el kol hareket ederken çok minik bi an doktor pipi gördüm sanki dedi :) ama o bile emin olamadı.. o yüzden 10 gün sonra tekrar gel dedi.. :)[/QUOTE]
Canım sen 10 gude birmi gidiyorsun ben ayda bir gidiyirum 12 hftamda gittigimde dr söylemedi iki hafta sonra gidecem llah izin verirse hayırlısı olur inş cnım benimde içime hep erkek doğuyor

Hayırlı günler kızlar.. Haftanız güzel geçsin İnşaAllah. Nasılsınız?
Ben pek iyi değilim.. Hiç keyfim yok.. Moralim sıfır.. Herşeye sinirleniyorum
Devamlı başım dönüyor.. Kasıklarım, belim ağrıyor.. Baş dönmesinden işlerimi zor yapıyorum..
Gözlerimi açamıyorum hep yatasım var..
Anlayacağız epey keyifsizim Ve ne yapacağımı bilmiyorum.. Midem de kötü... Şikayet etmek istemiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum..

Geçen de yazdım. Ama arada kaynadı herhalde :)
Cinsiyete yönelik anket yapsak ya konuda, sayfanın başında çıksa, kız mı erkek mi seçsek
Güzel olmaz mı
yok gördüm de nasıl yapılır bilmiyorum biraz bakındım ama anlamadım.

Çarşamba günü erkek dendi, gayet te kendinden emindi doktor ama ben güvenemiyorum.
Senin belli oldu mu canım?
Cnim ben 12 haftalikken gittim söylememişti yda bir gidiyorum iki hafta sonra gidecem ins o zaman ögrenebiliriz içime erkek doğuyor ma hayırlısı bakalım canım senin kasıklarında hafif hafif agrı oluyormu daha attigini hissedemem dimi bu haftlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…