- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 323
Allah mutluluğu daim etsin canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..selam tryzeleriiiiiiiii.....
biz busabah doktora gitiikk ve bebeğimin kız olduğunu oğtendimmmmm o kadar mutluyum ki anlatamam:) rabbim annenin gönlüne göre verirmiş derler hakkatten oyleymişşşş......
doktor 175 gram olduğunu söyledi. Ama boyunu olçmedi başka biletleri daha ölçtü ama anlamadım. Kızçem bacaklarını iki yana açıp hiç üzmeden annesini hemen gösterdi...
Merhabalar kızlar
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, cinsiyetini öğrendik çok şükür. Bebeğim kızmışçin falı, rus falı, hissettiğim, çevremdekilerin söyledikleri, yüzük falı vs vs herşey erkek diyordu, kızım daha anne karnındayken ters köşe yaptı daha önce yazmıştım burada, erkek olduğuna nerdeyse eminim diyordum, yani hissettiğim o yöndeydi, çok şaşkınım, doktora defalarca emin misiniz diye sordum, nerdeyse yüzde 100 eminim ama yine de yüzde 90 diyeyim dedi çok şükür bebeğim de gayet sağlıklıymış, çok mutluyum, çok heyecanlıyım 16-17 cm ve 110 gr dedi doktor, haftasıyla da uyumluymuş. 2 li tarama sıkıntısız çıkmıştı, 4 lü tarama için kan verdim. 3 hafta sonra detaylı ultrason için randevu aldım, gittiğim hastanenin radyoloji bölümü bakacakmış, sonucu da bana getirirsin dedi doktorum. Sadece vitamin içiyordum bugüne kadar ama 3 yeni ilaç daha verdi vitaminin yanında, kan hapı, balık yiyemediğim için omega, süt içemediğim için de kalsiyum. Bizden haberler böyle, inşallah hepimiz sadece güzel haberler alırız bundan böyle ve aramızdan kimse üzülmez, bebeğini kaybeden anneleri okuyunca çok üzülüyorum... Gayet sağlıklı, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallah
hayırlı olsun kızlarınız sağlıkla büyüsüler inş.selam tryzeleriiiiiiiii.....
biz busabah doktora gitiikk ve bebeğimin kız olduğunu oğtendimmmmm o kadar mutluyum ki anlatamam:) rabbim annenin gönlüne göre verirmiş derler hakkatten oyleymişşşş......
doktor 175 gram olduğunu söyledi. Ama boyunu olçmedi başka biletleri daha ölçtü ama anlamadım. Kızçem bacaklarını iki yana açıp hiç üzmeden annesini hemen gösterdi...
amin canım hepimizin ki daim oldun inşallah.Allah mutluluğu daim etsin canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
amin canım sağol. Evet önce erkekler çok gibiydi.hayırlı olsun kızlarınız sağlıkla büyüsüler inş.
kızlar atak mı yaptı ne son zaman kız bebekler çoğunlukta gibi :)
bizde 5 ey
bizde 5 eylül allahın izniyle bursadan varmı hamiisler
Geçen de yazdım. Ama arada kaynadı herhalde :)hayırlı olsun kızlarınız sağlıkla büyüsüler inş.
kızlar atak mı yaptı ne son zaman kız bebekler çoğunlukta gibi :)
Canim 10gun onden gidiyo zaten ben 1.70 esim 1.80uzunuzda herkesin 15te bizimki neden 11cm hala anlam veremedim ya10gun sonra gittigmde bakalm siznkilerle ayni olcakmi :/
Canım sninki belli oldumu cinsiyeti yniGeçen de yazdım. Ama arada kaynadı herhalde :)
Cinsiyete yönelik anket yapsak ya konuda, sayfanın başında çıksa, kız mı erkek mi seçsek
Güzel olmaz mı
Çarşamba günü erkek dendi, gayet te kendinden emindi doktor ama ben güvenemiyorum.Canım sninki belli oldumu cinsiyeti yni
yok gördüm de nasıl yapılır bilmiyorum biraz bakındım ama anlamadım.Geçen de yazdım. Ama arada kaynadı herhalde :)
Cinsiyete yönelik anket yapsak ya konuda, sayfanın başında çıksa, kız mı erkek mi seçsek
Güzel olmaz mı
Merhaba canım benimde cuma 17 bitiyorMerhaba Canım, hayırlı olsun bebeğin.. Ne kadarlık hamilesin. Benim çarşamba günü 17 hafta bitiyor
Tama ben de bakınayım nasıl yapıldığına, el birliğiyle yaparız inşallah :)yok gördüm de nasıl yapılır bilmiyorum biraz bakındım ama anlamadım.
Cnim ben 12 haftalikken gittim söylememişti yda bir gidiyorum iki hafta sonra gidecem ins o zaman ögrenebiliriz içime erkek doğuyor ma hayırlısı bakalım canım senin kasıklarında hafif hafif agrı oluyormu daha attigini hissedemem dimi bu haftlardaÇarşamba günü erkek dendi, gayet te kendinden emindi doktor ama ben güvenemiyorum.
Senin belli oldu mu canım?
tm cnm bak bakalımTama ben de bakınayım nasıl yapıldığına, el birliğiyle yaparız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?