2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ya vitaminler filan da etkiliyor herhalde. Ben decavitle kan hapına aynı zamanda başladım, artık hangisinin etkisi bilmiyorum ama o günden beri kafamı kaldramıyorum.
Sabredicez napalım :)

Snki 1-2 gündü hissediyor gibiyim ama tam emin olamıyorum.
Kasık ağrısı bazen çok şiddetli bileoluyor ama kısa sürüp geçiyor. Ayakları da sıcak tumak lazım, aman üşütmeyelim.
Bu gidişinde öğrenirsin bece Allahın izniyle

yok gördüm de nasıl yapılır bilmiyorum biraz bakındım ama anlamadım.

nasipse bebeğim erkek adıda Emir olacak Allahın izniyle. listeyi güncellerseniz diye bilgi vereyim dedim :)

Ya vitaminler filan da etkiliyor herhalde. Ben decavitle kan hapına aynı zamanda başladım, artık hangisinin etkisi bilmiyorum ama o günden beri kafamı kaldramıyorum.
Sabredicez napalım :)
Csanim bana elevit verdi ölüyordum aradım dr.yarısını dene dedi içemezsen bırak dedi bo bol sebze meyve ye dedi ben içmiyorum sadece demir hapı içiyorum o bile bazen yapiyor benim 12 haftaya kadar mide bulantım yoktu demir hpından sonramı ne birgun iyiyim birgün kötüyüm bebeğim iyi olsunda napalım

kızlar benim bebeiş biraz iri olacak sanırım :) 16+3 haftalığız bu haftada maks. 150 gram oluyorlarmış. Bizim kız 175 gram :) bir de ben Bi kaç gündür seyirme şeklinde hissediyorum hareketlerini. Sizlerde var mı hareket?

Kizlar slm doktordan geldim az once bebegimin cinsiyeti erkekkkk :)))))kilosu 123 gr boyu 22 cm hersey iyi gozukuyor dedi sizce normslmi paşa m cok mutluyum kipir kipirdi birde 15+1 misss

canımmmm çok sevindimmmm aynı anda hamile kaldık ve bebişlerimiz erkek :))) adı ne olucakkk :))

İns cnim

Evet cnm adini daha belirlemedim hic ama esim ruzgar olsun istiyor onu da ben istemiyorum Hayır lisi cnm yaa :))) cok mutluyum

bende çooook sevindim canımmm bizm paşada kontrolde öndeydi 13+1 ken 14 çıktı miniğim :))) hissetmiş miydin erkek olcağını :)

Ben de bulamadım. Eskiden vardı ama kaldırmışlar sanırım. Diğer anne gruplarına da baktım onlarda da yok çünkü
aynen bende baya bakınmıştım bulamayınca hiç yazmamıştım.

bende çooook sevindim canımmm bizm paşada kontrolde öndeydi 13+1 ken 14 çıktı miniğim :))) hissetmiş miydin erkek olcağını :)
Ben esime hep erkek olacak diyordum ne bilim ruyamdada gormezdim ama hep oyle hissettim sen peki? ?

Ben esime hep erkek olacak diyordum ne bilim ruyamdada gormezdim ama hep oyle hissettim sen peki? ?

bende canım bir tek eşime sanırım bebişimiz erkek derdim oda galba bende öyle hissediyorum diyordu. cinsiyeti öğrenmeden 1 gün önce rüyamda gördüm doğum yapmışım bebişte erkekti. anneler hissediyor gerçekten :)) nasipse bizimkinin adı belli Emir olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…