Hayırlı günler kızlar.. Haftanız güzel geçsin İnşaAllah. Nasılsınız?
Ben pek iyi değilim.. Hiç keyfim yok.. Moralim sıfır..Herşeye sinirleniyorum
Devamlı başım dönüyor.. Kasıklarım, belim ağrıyor.. Baş dönmesinden işlerimi zor yapıyorum..
Gözlerimi açamıyorum hep yatasım var..
Anlayacağız epey keyifsizim Ve ne yapacağımı bilmiyorum.. Midem de kötü... Şikayet etmek istemiyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum..
Snki 1-2 gündü hissediyor gibiyim ama tam emin olamıyorum.Cnim ben 12 haftalikken gittim söylememişti yda bir gidiyorum iki hafta sonra gidecem ins o zaman ögrenebiliriz içime erkek doğuyor ma hayırlısı bakalım canım senin kasıklarında hafif hafif agrı oluyormu daha attigini hissedemem dimi bu haftlarda
yok gördüm de nasıl yapılır bilmiyorum biraz bakındım ama anlamadım.
Csanim bana elevit verdi ölüyordum aradım dr.yarısını dene dedi içemezsen bırak dedi bo bol sebze meyve ye dedi ben içmiyorum sadece demir hapı içiyorum o bile bazen yapiyor benim 12 haftaya kadar mide bulantım yoktu demir hpından sonramı ne birgun iyiyim birgün kötüyüm bebeğim iyi olsunda napalımYa vitaminler filan da etkiliyor herhalde. Ben decavitle kan hapına aynı zamanda başladım, artık hangisinin etkisi bilmiyorum ama o günden beri kafamı kaldramıyorum.
Sabredicez napalım :)
tm cnm yazdımnasipse bebeğim erkek adıda Emir olacak Allahın izniyle. listeyi güncellerseniz diye bilgi vereyim dedim :)
Hamilelik haftasinda farkli gözüküyorKizlar slm doktordan geldim az once bebegimin cinsiyeti erkekkkk :)))))kilosu 123 gr boyu 22 cm hersey iyi gozukuyor dedi sizce normslmi paşa m cok mutluyum kipir kipirdi birde 15+1 misss
Kizlar slm doktordan geldim az once bebegimin cinsiyeti erkekkkk :)))))kilosu 123 gr boyu 22 cm hersey iyi gozukuyor dedi sizce normslmi paşa m cok mutluyum kipir kipirdi birde 15+1 misss
Nw gibi anlamadim simdi 1 hafta onden ilerliyormus oyle dediHamilelik haftasinda farkli gözüküyor
İns cnimSnki 1-2 gündü hissediyor gibiyim ama tam emin olamıyorum.
Kasık ağrısı bazen çok şiddetli bileoluyor ama kısa sürüp geçiyor. Ayakları da sıcak tumak lazım, aman üşütmeyelim.
Bu gidişinde öğrenirsin bece Allahın izniyle
Hamillik haftasi yazïyor ya altta orda yazıyordu masallah canim bir hafta önden gittigi için öyleymisNw gibi anlamadim simdi 1 hafta onden ilerliyormus oyle dedi
Evet cnm adini daha belirlemedim hic ama esim ruzgar olsun istiyor onu da ben istemiyorum Hayır lisi cnm yaa :))) cok mutluyumcanımmmm çok sevindimmmm aynı anda hamile kaldık ve bebişlerimiz erkek :))) adı ne olucakkk :))
Ben de bulamadım. Eskiden vardı ama kaldırmışlar sanırım. Diğer anne gruplarına da baktım onlarda da yok çünkütm cnm bak bakalım
Evet cnm adini daha belirlemedim hic ama esim ruzgar olsun istiyor onu da ben istemiyorum Hayır lisi cnm yaa :))) cok mutluyum
Evet doktor oyle dedi de 22 cM cok gibi geldi olcu aletine baktim da cok uzun gibiiHamillik haftasi yazïyor ya altta orda yazıyordu masallah canim bir hafta önden gittigi için öyleymis
aynen bende baya bakınmıştım bulamayınca hiç yazmamıştım.Ben de bulamadım. Eskiden vardı ama kaldırmışlar sanırım. Diğer anne gruplarına da baktım onlarda da yok çünkü
Ben esime hep erkek olacak diyordum ne bilim ruyamdada gormezdim ama hep oyle hissettimbende çooook sevindim canımmm bizm paşada kontrolde öndeydi 13+1 ken 14 çıktı miniğim :))) hissetmiş miydin erkek olcağını :)
Ben esime hep erkek olacak diyordum ne bilim ruyamdada gormezdim ama hep oyle hissettimsen peki? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?