- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Adi cok guzelmis forumdaki butun bebislerimize masallahhh..saglikla sihhatle buyuturuz insllh....seninle de herseyimizi paylastik herseyimiz ayni yonde ilerliyor ne guzelbende canım bir tek eşime sanırım bebişimiz erkek derdim oda galba bende öyle hissediyorum diyordu. cinsiyeti öğrenmeden 1 gün önce rüyamda gördüm doğum yapmışım bebişte erkekti. anneler hissediyor gerçekten :)) nasipse bizimkinin adı belli Emir olacak inşallah
Adi cok guzelmis forumdaki butun bebislerimize masallahhh..saglikla sihhatle buyuturuz insllh....seninle de herseyimizi paylastik herseyimiz ayni yonde ilerliyor ne guzel
ben özel çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlıya memnunum ama inş öylede devam eder :)Bahar hastanesine gidiyorum özlem Çaylan Canıtez sen nereye gidiyorsun canm
Bu gidisle o da ayni olacakevet canım benim :)) Allah sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin. Herkesin bebişlerine sağlıkla mutlulukla kvuşmasını diliyorum :)) bakalım doğum günlerimizde aynı olcak mı :)))
Benimde 18 aralıkBu gidisle o da ayni olacakson adet tarihin nee benim 18 aralikti
Ay ben de bu modeli beğenmiştim, ama sanki fiyatını daha fazla hatırlıyorum eğer 400 se çok iyi. Bi de acaba buna puset oluyor mu ki? Güle güle kullansın minişin inş canımBir de bebek arabası araştıran arkadaşlar.
Ben önceki gebeliğimde çok araştırmıştım. Quinny markanın bazı modelleri çok hoşuma gidiyordu, sonra fiyatı daha uygun olan Nuna pepp i buldum. Diğerlerine nazaran oldukça hafif bir araba ve kesinlikle ben görüntüsünü çok beğeniyorum.
Kaliteliyim diye bağırıyor. Henüz kullanmak nasip olmadı ama evde yaptığım test sürüşlerinde gördüğüm tekerlekleri çok kullanışlı, öyle hantallğı filan yok. Tek handikapı çift yönlü değil ama ben yaklaşık bir yaşa kadar oto koltuğu kullanmayı planlıyorum, o zamandan sonra da bebek size dönük durmuyormuş zaten, bu yüzden gönül rahatlığıyla aldım.
Sadece ebebek te satılıyor. Ara ara muhakkak bu arabaya indirim yapıyorlar, ben de indirimdeyken 400 liraya almıştım. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1465789
22 cm mi emin misin canım. Daha 16. Haftanın başında eğer boyu buysa kilosu çok az. Ama haftasına göre kilo normal boy çok fazla.Kizlar slm doktordan geldim az once bebegimin cinsiyeti erkekkkk :)))))kilosu 123 gr boyu 22 cm hersey iyi gozukuyor dedi sizce normslmi paşa m cok mutluyum kipir kipirdi birde 15+1 misss
Bilmiyorum ki anormallik olsa soylerdi ama dort dortluk cocuk dedi babasi uzun boylu 1.86 o yuzden mi ki bilemedim22 cm mi emin misin canım. Daha 16. Haftanın başında eğer boyu buysa kilosu çok az. Ama haftasına göre kilo normal boy çok fazla.
Canım ya benım yavrumda geriden gerliıyor cok uzuluorum doktor hıc sorun yok gayet saglıklı bebek gec yumurtlamadır dedı ama uzuluorım ben cevız badem sut falanda cok tuketıyorum beslenmeden mı bılmıorum vıcdan aZabı cekıorum senın kı sonradan nasıl depar attı cok mu ıyı beslendın benımkı bır hafta gıbı gerı gozukuo kendı mı farkı kapatıyor benım mı daha cok dıkkat etmem lazım bulgılendırırsen sevınırım.Canım üzülme benimki 1 ay önceye kadar beni bir hafta geriden takip ediyordu sonra depar attı resmen. Haftasına göre ileri şimdi. Doktor geride olmadıkça sıkıntı yok dedi. Eğer minyon yapılıysan ondandır. Ben mesela iri yapılıyım hem boyum uzun.
oh maşallah cnm benimkide son günlerde çok hareketli özellikle yemeklerden bi süre sonra kendine geliyor sanırım :) salı günü gidicm boyunu gramını yazarmkızlar benim bebeiş biraz iri olacak sanırım :) 16+3 haftalığız bu haftada maks. 150 gram oluyorlarmış. Bizim kız 175 gram :) bir de ben Bi kaç gündür seyirme şeklinde hissediyorum hareketlerini. Sizlerde var mı hareket?
Bu gidisle o da ayni olacakson adet tarihin nee benim 18 aralikti
Benimde 18 aralık
Bilmiyorum ki anormallik olsa soylerdi ama dort dortluk cocuk dedi babasi uzun boylu 1.86 o yuzden mi ki bilemedim
Canim burada yazili ama ben anlamadım doktorun 22 dedigini iyi hatirliyorum22 cm mi emin misin canım. Daha 16. Haftanın başında eğer boyu buysa kilosu çok az. Ama haftasına göre kilo normal boy çok fazla.
Onlar icimizde oyle bir buyucekki geceleri bile uyutmayacaklar bende 1.70 yakinimcanım eşim 1.90 ben 1.70 bebiş o günkü ölçümde baştan popoya 8 cm çıktı. benim ki minicik yaaa :)))
Onlar icimizde oyle bir buyucekki geceleri bile uyutmayacaklar bende 1.70 yakinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?