2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Adi cok guzelmis forumdaki butun bebislerimize masallahhh..saglikla sihhatle buyuturuz insllh....seninle de herseyimizi paylastik herseyimiz ayni yonde ilerliyor ne guzel

Adi cok guzelmis forumdaki butun bebislerimize masallahhh..saglikla sihhatle buyuturuz insllh....seninle de herseyimizi paylastik herseyimiz ayni yonde ilerliyor ne guzel

evet canım benim :)) Allah sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin. Herkesin bebişlerine sağlıkla mutlulukla kvuşmasını diliyorum :)) bakalım doğum günlerimizde aynı olcak mı :)))

evet canım benim :)) Allah sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin. Herkesin bebişlerine sağlıkla mutlulukla kvuşmasını diliyorum :)) bakalım doğum günlerimizde aynı olcak mı :)))
Bu gidisle o da ayni olacak son adet tarihin nee benim 18 aralikti

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun..
Oğluma beşik kertmesi yapcam kızlardan birini

Alt karın bölgesinde ve yanlarda ağrı hissedenler, 16.cı haftadan sonra plesentadan çok bebek büyüyormuş ve rahim genişliyo.. Bu yüzden ağrılar normal..
İçimizde büyüyen birşey var ve ağrı vermesi elbette normal olacak :)
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, her denileni kendimize yorarsak geçmez bu 6 ay..
Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız güne eriştirsin..

Yüzümde sivilceler çıkıyor benim

Ayrıca diş sağlığı da oldukça önemli.. Günde en az 2 kez fırçalayın ve diş fırçalarınızı da değiştirin düzenli olarak..

Ay ben de bu modeli beğenmiştim, ama sanki fiyatını daha fazla hatırlıyorum eğer 400 se çok iyi. Bi de acaba buna puset oluyor mu ki? Güle güle kullansın minişin inş canım

Kizlar slm doktordan geldim az once bebegimin cinsiyeti erkekkkk :)))))kilosu 123 gr boyu 22 cm hersey iyi gozukuyor dedi sizce normslmi paşa m cok mutluyum kipir kipirdi birde 15+1 misss
22 cm mi emin misin canım. Daha 16. Haftanın başında eğer boyu buysa kilosu çok az. Ama haftasına göre kilo normal boy çok fazla.

slm kızlar.. akşam ilk defa baş dönmesi yaşadım çok köyüydü ve yarın saat sonra karnımda ağrı oldu ama sürekli değil ara ara bende bebeğin gelişimindendir diye düşündüm benim gibi ağrısı olan çok kişi var demek ki herşey yolunda tedirgin olunca zaman geçmiyor içinizi ferah tutun. cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla oğluşumu çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum buarada doktorum 4lü tarama testi yapıcaz demişti. 2lide problem çıkmadı ama yinede yapalım dedi sanırım detaylı ultrasonada göndercek beni :)

22 cm mi emin misin canım. Daha 16. Haftanın başında eğer boyu buysa kilosu çok az. Ama haftasına göre kilo normal boy çok fazla.
Bilmiyorum ki anormallik olsa soylerdi ama dort dortluk cocuk dedi babasi uzun boylu 1.86 o yuzden mi ki bilemedim

listede hala yokum..neden eklenmiyorum acaba yaa

Canım ya benım yavrumda geriden gerliıyor cok uzuluorum doktor hıc sorun yok gayet saglıklı bebek gec yumurtlamadır dedı ama uzuluorım ben cevız badem sut falanda cok tuketıyorum beslenmeden mı bılmıorum vıcdan aZabı cekıorum senın kı sonradan nasıl depar attı cok mu ıyı beslendın benımkı bır hafta gıbı gerı gozukuo kendı mı farkı kapatıyor benım mı daha cok dıkkat etmem lazım bulgılendırırsen sevınırım.

oh maşallah cnm benimkide son günlerde çok hareketli özellikle yemeklerden bi süre sonra kendine geliyor sanırım :) salı günü gidicm boyunu gramını yazarm

Bilmiyorum ki anormallik olsa soylerdi ama dort dortluk cocuk dedi babasi uzun boylu 1.86 o yuzden mi ki bilemedim

canım eşim 1.90 ben 1.70 bebiş o günkü ölçümde baştan popoya 8 cm çıktı. benim ki minicik yaaa :)))

kızlar mustela krem aldım bugün fiyatı çok geldi 80 tl ama karnım acayip gerildi ve bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı devamlı kullanmam lazım rahatlatmak için. LİERAC krem hakkında biri uyguna aldım diye yazmıştı o kişi bana ulaşabilir mi o da 140 tl di napıcam benn

Canim burada yazili ama ben anlamadım doktorun 22 dedigini iyi hatirliyorum

Eklentiler

• 20150323_163521.webp
    19 KB · Görüntüleme: 120
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı binlerce kez şükürler olsun bebeğimiz iyiymiş:) eşim de ben de nedense acayip tedirgin olmuştuk ama her şey yolundaymış. Ama sırtı dönük olduğu için göremedi doktorumuz. Biz de neyse sağlıklı olsun da onu da sonra öğrenelim dedik bugün 16+3 uz. 183 gr olmuş bebişimiz. 3 hafta sonra için ayrıntılı ultrasona girmemizi istedi doktorumuz. Şükürler olsun bu kontrol de iyi geçti. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…