2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mustelayı n11 den aldım ben 2 tanesi 90 a geldi ordan alsaydın keşke

Bende ara ara hissediyorum hareketlerini..

Benimki kızsa benimkini yap dicem ama Fransa ya da kız yollamak zor olur heralde..
Bu arada canım erkek annelerinde duyduğuma göre böyle sivilcelenme oluyormuş.. Görümcemin ilk bebeği erkekti ve yüzü sivilcelenti. Tabiri caizse çirkinleşmişti.. Ama ikinci kız oldu ondanda güzelleşti.. Bende kızımda güzelleşmiştim..

Kız ve erkek anneleri de bu konudaki fikirlerini yazarsa sevinirim..

Ay ben de bu modeli beğenmiştim, ama sanki fiyatını daha fazla hatırlıyorum eğer 400 se çok iyi. Bi de acaba buna puset oluyor mu ki? Güle güle kullansın minişin inş canım

Evet canım maxi cosi oto koltuğu aldım ben ilk sene kullanmak için, hoş doğumdan itibaren yazıyor kullanımında.
Şu anda 600 tl sanırım fiyatı ama muhakkak indirime girer takip etmeni tavsiye derim. Ben de bunu alacağımı kafaya koymuştum, indirimde yakalayınca aldım hemen.

Maxi cosi oldu mu canım? Baya iyi hep beğendiklerim. Sen puseti kaça aldın?

Bana böyle şeyler anlamsız geliyor ama ben kızsa çirkinleşir, erkekse anne güzelleşir diye duymuştum hep.
Mide bulantısı lafı dönmüştü sabahleyin de, benim önceki gebeliğimde bir kere bile midem bulanmadı, erkekti, bunda baya çektim yine erkek olduğunu söyledi doktor. :)

Benim hamileliğe dair gözlemlediğim bişi var ki çok sinirimi bozuyor
Sanki top sakalım varmış gibi tam o bölüm kararıyor yüzümde önceki gebeliğimde de olmuştu, off ya

Maxi cosi oldu mu canım? Baya iyi hep beğendiklerim. Sen puseti kaça aldın?
Evet bir aparatı var, oto koltuğunu arabaya takmak için. Maxi cosi pebble aldım ben, uyuyor canım. 580 e aldım ama baya baktım 700 filan normalde. Onu ereyon.com.tr den aldım.

Canim burada yazili ama ben anlamadım doktorun 22 dedigini iyi hatirliyorum
clr yani boy olçumu yapılmamış bu kağıda göre baş çectesi baş kesiti ve uyluk kemiği olçumu yapılmış. Bende bugun gittim bizimde boy olçumunu yapmadı. Fl,bpd ve aç ölçümlerine göre haftasını söyledi. Bu haftalarda boy yanıltucu olabileceği için bu ölçümleri kullanıyorlarmış.

Ne güzel senle eiffel in tepesine çıkarız, kızını gezdiririm hep işte.. Benden iyi kaynana mı bulcan

Valla acaip sıfatsız oldum anlatamam sanırım doğru :)))
Eşim bi diyo bugün çok güzelsin, bi diyo nolmuş sana

maşallah canım seninki de tombik olacak sanırım:) bu haftada ortala 150 imiş.

kızlar merhabalar.. kaçırmışım konu başlığını yeni fark ettim artık bende aranızda olmak istiyorum. Eylül annesi olarak. Hemen bir soru ile başlayım ozaman bebeğinizin kıpırtısını hissedebildiniz mi ? bende daha siftah yok babası gibi ağır olacak diyorum espiri yapıyorum ama merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur.

bende hissetmedim henüz,
gerçi senden gerideyim
cinsiyeti ne ?

oo daha yeni başladık masraflar hiç bitmiyo bitmiycekti :)
adam bezdi inan ki :) balık yağı vitaminler krem muane tahlil derken baya tutuyor bide benim gögüslerim çatlıyor onun içinde krem kullanmaya başladm canm napalım bebeklerimiz iyi olsun baba olmak kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…