mustelayı n11 den aldım ben 2 tanesi 90 a geldi ordan alsaydın keşkekızlar mustela krem aldım bugün fiyatı çok geldi 80 tl ama karnım acayip gerildi ve bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı devamlı kullanmam lazım rahatlatmak için. LİERAC krem hakkında biri uyguna aldım diye yazmıştı o kişi bana ulaşabilir mi o da 140 tl di napıcam benn
hadi yaaaaaa inanmıyorum bitanesine 80 verdim içime oturdu masraf bitmiyorrmustelayı n11 den aldım ben 2 tanesi 90 a geldi ordan alsaydın keşke
Bende ara ara hissediyorum hareketlerini..kızlar benim bebeiş biraz iri olacak sanırım :) 16+3 haftalığız bu haftada maks. 150 gram oluyorlarmış. Bizim kız 175 gram :) bir de ben Bi kaç gündür seyirme şeklinde hissediyorum hareketlerini. Sizlerde var mı hareket?
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun..
Oğluma beşik kertmesi yapcam kızlardan birini
Alt karın bölgesinde ve yanlarda ağrı hissedenler, 16.cı haftadan sonra plesentadan çok bebek büyüyormuş ve rahim genişliyo.. Bu yüzden ağrılar normal..
İçimizde büyüyen birşey var ve ağrı vermesi elbette normal olacak :)
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, her denileni kendimize yorarsak geçmez bu 6 ay..
Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız güne eriştirsin..
Yüzümde sivilceler çıkıyor benim
Ayrıca diş sağlığı da oldukça önemli.. Günde en az 2 kez fırçalayın ve diş fırçalarınızı da değiştirin düzenli olarak..
Ay ben de bu modeli beğenmiştim, ama sanki fiyatını daha fazla hatırlıyorum eğer 400 se çok iyi. Bi de acaba buna puset oluyor mu ki? Güle güle kullansın minişin inş canım
Bir tanesi kaç ml?mustelayı n11 den aldım ben 2 tanesi 90 a geldi ordan alsaydın keşke
150 ml olarak aldımBir tanesi kaç ml?
bir tane yetmiycek gibi zaten bide bebek yağı alıp içine argan yağı karıştırcam onuda kullancamhadi yaaaaaa inanmıyorum bitanesine 80 verdim içime oturdu masraf bitmiyorr
şuan indirim bitmiş sende almayı düşünüyorsan 150 ml normaldeBir tanesi kaç ml?
şuan indirim bitmiş150 ml olarak aldım
Maxi cosi oldu mu canım? Baya iyi hep beğendiklerim. Sen puseti kaça aldın?Evet canım maxi cosi oto koltuğu aldım ben ilk sene kullanmak için, hoş doğumdan itibaren yazıyor kullanımında.
Şu anda 600 tl sanırım fiyatı ama muhakkak indirime girer takip etmeni tavsiye derim. Ben de bunu alacağımı kafaya koymuştum, indirimde yakalayınca aldım hemen.
Benimki kızsa benimkini yap dicem ama Fransa ya da kız yollamak zor olur heralde..
Bu arada canım erkek annelerinde duyduğuma göre böyle sivilcelenme oluyormuş.. Görümcemin ilk bebeği erkekti ve yüzü sivilcelenti. Tabiri caizse çirkinleşmişti.. Ama ikinci kız oldu ondanda güzelleşti.. Bende kızımda güzelleşmiştim..
Kız ve erkek anneleri de bu konudaki fikirlerini yazarsa sevinirim..
104 görünuyo ama yeni uyelikte 11 tl indirimle alabirisinizşuan indirim bitmiş sende almayı düşünüyorsan 150 ml normalde
şuan indirim bitmişbende takip edicem orayı bidahakine ordan alrm
eşimde bu ne içine yağ kat 2. çocugada yettir diye beni kızdırıyorrbir tane yetmiycek gibi zaten bide bebek yağı alıp içine argan yağı karıştırcam onuda kullancam
Evet bir aparatı var, oto koltuğunu arabaya takmak için. Maxi cosi pebble aldım ben, uyuyor canım. 580 e aldım ama baya baktım 700 filan normalde. Onu ereyon.com.tr den aldım.Maxi cosi oldu mu canım? Baya iyi hep beğendiklerim. Sen puseti kaça aldın?
oo daha yeni başladık masraflar hiç bitmiyo bitmiycekti :)eşimde bu ne içine yağ kat 2. çocugada yettir diye beni kızdırıyorr
clr yani boy olçumu yapılmamış bu kağıda göre baş çectesi baş kesiti ve uyluk kemiği olçumu yapılmış. Bende bugun gittim bizimde boy olçumunu yapmadı. Fl,bpd ve aç ölçümlerine göre haftasını söyledi. Bu haftalarda boy yanıltucu olabileceği için bu ölçümleri kullanıyorlarmış.Canim burada yazili ama ben anlamadım doktorun 22 dedigini iyi hatirliyorum
Bende ara ara hissediyorum hareketlerini..
Benimki kızsa benimkini yap dicem ama Fransa ya da kız yollamak zor olur heralde..
Bu arada canım erkek annelerinde duyduğuma göre böyle sivilcelenme oluyormuş.. Görümcemin ilk bebeği erkekti ve yüzü sivilcelenti. Tabiri caizse çirkinleşmişti.. Ama ikinci kız oldu ondanda güzelleşti.. Bende kızımda güzelleşmiştim..
Kız ve erkek anneleri de bu konudaki fikirlerini yazarsa sevinirim..
maşallah canım seninki de tombik olacak sanırım:) bu haftada ortala 150 imiş.Arkadaşlar herkese merhaba, bugün kontrolümüz vardı binlerce kez şükürler olsun bebeğimiz iyiymiş:) eşim de ben de nedense acayip tedirgin olmuştuk ama her şey yolundaymış. Ama sırtı dönük olduğu için göremedi doktorumuz. Biz de neyse sağlıklı olsun da onu da sonra öğrenelim dedikbugün 16+3 uz. 183 gr olmuş bebişimiz. 3 hafta sonra için ayrıntılı ultrasona girmemizi istedi doktorumuz. Şükürler olsun bu kontrol de iyi geçti. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inş.
bende hissetmedim henüz,kızlar merhabalar.. kaçırmışım konu başlığını yeni fark ettim artık bende aranızda olmak istiyorum. Eylül annesi olarak. Hemen bir soru ile başlayım ozaman bebeğinizin kıpırtısını hissedebildiniz mi ? bende daha siftah yok babası gibi ağır olacak diyorum espiri yapıyorum ama merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur.
adam bezdi inan ki :) balık yağı vitaminler krem muane tahlil derken baya tutuyor bide benim gögüslerim çatlıyor onun içinde krem kullanmaya başladm canm napalım bebeklerimiz iyi olsun baba olmak kolay değiloo daha yeni başladık masraflar hiç bitmiyo bitmiycekti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?