Bende ara ara hissediyorum hareketlerini..
Benimki kızsa benimkini yap dicem ama Fransa ya da kız yollamak zor olur heralde..
Bu arada canım erkek annelerinde duyduğuma göre böyle sivilcelenme oluyormuş.. Görümcemin ilk bebeği erkekti ve yüzü sivilcelenti. Tabiri caizse çirkinleşmişti.. Ama ikinci kız oldu ondanda güzelleşti.. Bende kızımda güzelleşmiştim..
Kız ve erkek anneleri de bu konudaki fikirlerini yazarsa sevinirim..
Benimde oğlum olcak yaklaşık 2 haftadır yüzümde sivilce var ama yediklerimden sanırım 6.5 kilo fln aldım hamileliğimde biraz fazla ama zayıf olduğum için normal dedi doktor sanırım anneye güzellik verem kız oluyortabi bide lekelenmemek için güneş kremi kullanmamız gerek beslenmemizden ve bakımımızdan dolayı yüzümüzde değişiklikler oluyor bebek etkili değil bence
erkek olacak Allah nasip ederse. Sanırım erkek yılı sorduğum herkesin cinsiyeti erkek. deli gibi tursu yiye yiye, ekşi yiye yiye erkek doğuracam nasipse. bütün teoriler bende tükendi diye düşünüyorum ne çin takvimi tuttu ne kilo aldığım bölgeler nede yediğim yiyecekler hepsi kızı işaret ediyor doktor erkek dedi :)bende hissetmedim henüz,
gerçi senden gerideyim
cinsiyeti ne ?
Ne güzel senle eiffel in tepesine çıkarız, kızını gezdiririm hep işte.. Benden iyi kaynana mı bulcan
Valla acaip sıfatsız oldum anlatamam sanırım doğru :)))
Eşim bi diyo bugün çok güzelsin, bi diyo nolmuş sana
Hoşgeldiniz..kızlar merhabalar.. kaçırmışım konu başlığını yeni fark ettim artık bende aranızda olmak istiyorum. Eylül annesi olarak. Hemen bir soru ile başlayım ozaman bebeğinizin kıpırtısını hissedebildiniz mi ? bende daha siftah yok babası gibi ağır olacak diyorum espiri yapıyorum ama merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur.
Ya ben neden hissediyorum offf bi kere hisseder gibi oldum bi daha yok korkuyorum ilk gebeliğim ayırt edemiyorum .......off...
Ne güzel olurdu hakikaten yaa
Hoşgeldiniz..Ben ara ara hissediyorum.. Bazen konuşmalarıma cevap veriyor gibi yapıyor..
20.ci haftaya kadar hissetmemek normalmiş..
Stres yapmayın..
Daha çok hareketsiz uzandığınızda hissedersiniz..
hissedilmemesinin sebebi hareketsiz olması değil, henüz rahim duvarına değmemesidir. bu haftalarda tekme atıyorlar fakat rahim duvarına değmediği için hissedemiyoruz. saygılar...
Merhaba canım benimde cuma 17 bitiyor
Masallah canimEvet doktor oyle dedi de 22 cM cok gibi geldi olcu aletine baktim da cok uzun gibii
Gözün aydın canım..Kizlaaaaaarrrr kızım geliyo kızımcok mutluyum. doktor bak vurdu bebek. Yeni yeni hissedebilirsin ama dinlenir pozisyonda ve karnin tokken dedi. Dogum icinde nasipse agustos 20 den sonra bekliyoruz dedi sukurler olsun bugunleri nasip ettin Yarabbi
Hoşgeldin arkadaşım.. Evet yeni yeni öğreniyor herkes.. 16.cı haftadan sonra daha kesin oluyor.. Sen de öğrenirsin İnşallah yakında..Selam kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı
Kizlaaaaaarrrr kızım geliyo kızımcok mutluyum. doktor bak vurdu bebek. Yeni yeni hissedebilirsin ama dinlenir pozisyonda ve karnin tokken dedi. Dogum icinde nasipse agustos 20 den sonra bekliyoruz dedi sukurler olsun bugunleri nasip ettin Yarabbi
evt cnm bnde normalde adet donemnde bile cikmaz sivilce .ama hamileligin ilk 3 ayinde 3-4 tane koca koca sivilce cikti.yani bncecde dgru olabilirBende ara ara hissediyorum hareketlerini..
Benimki kızsa benimkini yap dicem ama Fransa ya da kız yollamak zor olur heralde..
Bu arada canım erkek annelerinde duyduğuma göre böyle sivilcelenme oluyormuş.. Görümcemin ilk bebeği erkekti ve yüzü sivilcelenti. Tabiri caizse çirkinleşmişti.. Ama ikinci kız oldu ondanda güzelleşti.. Bende kızımda güzelleşmiştim..
Kız ve erkek anneleri de bu konudaki fikirlerini yazarsa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?