2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bende hissetmedim henüz,
gerçi senden gerideyim
cinsiyeti ne ?
erkek olacak Allah nasip ederse. Sanırım erkek yılı sorduğum herkesin cinsiyeti erkek. deli gibi tursu yiye yiye, ekşi yiye yiye erkek doğuracam nasipse. bütün teoriler bende tükendi diye düşünüyorum ne çin takvimi tuttu ne kilo aldığım bölgeler nede yediğim yiyecekler hepsi kızı işaret ediyor doktor erkek dedi :)

Ne güzel olurdu hakikaten yaa
Hoşgeldiniz.. Ben ara ara hissediyorum.. Bazen konuşmalarıma cevap veriyor gibi yapıyor..

hş çok hoşbuldum :) bende aynı durumdayım üzülmeyip bekleyelim ozaman sabırla. guruldamayı bile bebek hareketi sanmaya başladım delirdim sanırım :)

kızlar merhaba. forum bayağı ilerlemiş.ben rüyamdada erkek görüyordum hep ama en son kız olacak dedi dr. bu arada mide bulantılarım hala devam ediyor. ilk zamanlar ki gibi olmasada ara ara oluyor. erkek bebeklerde bulantının olmadığını duydum. bence doğru...

20.ci haftaya kadar hissetmemek normalmiş..
Stres yapmayın..
Daha çok hareketsiz uzandığınızda hissedersiniz..

20.ci haftaya kadar hissetmemek normalmiş..
Stres yapmayın..
Daha çok hareketsiz uzandığınızda hissedersiniz..

hissedilmemesinin sebebi hareketsiz olması değil, henüz rahim duvarına değmemesidir. bu haftalarda tekme atıyorlar fakat rahim duvarına değmediği için hissedemiyoruz. saygılar...

hissedilmemesinin sebebi hareketsiz olması değil, henüz rahim duvarına değmemesidir. bu haftalarda tekme atıyorlar fakat rahim duvarına değmediği için hissedemiyoruz. saygılar...

Anne hareketsiz haldeyken hisseder bebeğin kıpırdayısını..
20.ci haftaya kadar hissedilmemesi normal dedim zaten..

Kizlaaaaaarrrr kızım geliyo kızım cok mutluyum. doktor bak vurdu bebek. Yeni yeni hissedebilirsin ama dinlenir pozisyonda ve karnin tokken dedi. Dogum icinde nasipse agustos 20 den sonra bekliyoruz dedi sukurler olsun bugunleri nasip ettin Yarabbi

Gözün aydın canım..
Alışveriş seni bekler :)

canım benim adına çok sevindim :) Allah ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. öpüyorum :)

evt cnm bnde normalde adet donemnde bile cikmaz sivilce .ama hamileligin ilk 3 ayinde 3-4 tane koca koca sivilce cikti.yani bncecde dgru olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…