2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrrr.... Allahima bin sukur kalbi takir tukur atiyordu bebisin. Ultrasona almadilar. 20 nisanda organ taramasi ve cinsiyetini ogrenmeye gidecegim insallahhhh
Maşallah miniğine 20 Nisan'a kadar nasıl dayanacaksın yaa Dr söylemedimi cinsiyetini bende daha net öğrenemedim kıza benziyor dedi ama haftaya kontrolüm zaman geçmiyooo

Bebeğinin cinsiyetini öğrenen anneleri çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş bebeklerimizi; ben daha tam öğrenemedim perinatolog 2li testte erkek büyük ihtimal dedi ama pipisini o da görmedi nuba göre galiba baktı; çok meraktayım hep bi son dakika değişecekmiş gibi hissediyorum hayırlısı nasılsa öyle olsun inş, iki buçuk hafta var dr kontrolüme çok meraktayım kızlar. Bir de benim de kasık ağrılarım oluyor dinlenince geçiyor çok şükür ama korkutuyor bazen ilk oğlumda böyle ağrımamıştı sanki bu hamileliğimde Ilki gibi dinlenemiyorum belki ondan; hepinize çok sevgiler

Kizlar nasil besleniyosnzz.bi gununuzu yazarmsnz BN çok düzensiz beslenym .hala bulantim ve tuksintim devam ediyooo.haka hic kilo almadmmm

Canm boyu kilosu haftasina gore fazla cikmamsmi ya :)
Canım benim bebişin kilosu ve boyu çok normal çünkü benim kızımdada 15.haftada 15cm 125gr idi ama bu bebişim erkek ve erkekler kız bebişlerden herzaman Kilo ve boy olarak hep önde olur

Kizlar nasil besleniyosnzz.bi gununuzu yazarmsnz BN çok düzensiz beslenym .hala bulantim ve tuksintim devam ediyooo.haka hic kilo almadmmm

canım ben de daha hic kilo almadım ki mide bulantım da hiç olmadığı halde. ama çok sağlıklı beslendiğimi de düşünmüyorum sadece süt içmeye dikkat ediyorum onun dışında hamilelik öncesi nasılsam öyleyim

cnm snnle günümüz aynı.. bn de henüz birşey hissedemiorum.. belki de ilk gebelik olduğu içindir?

ben özel çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlıya memnunum ama inş öylede devam eder :)
İnşallah :)) doruğu banada önerdiler ama bana biraz uzak o yüzden Bahar'ı tercih ettim yakınlık açısından şuanlık bende memnunum ilerleyen zamanlarda da Görücez :))

Arkadaşlar uzun zamandr takip ediyorum ama yazamamıştm...bu aralar cok şükür bulantılarım azaldı ama bi kacgündür benimde ara veren kasık ağrılarm tekrarladı...hele bi hapşurdum dedim bittim bıçak saplandı karnıma sanki :-(
ikili testlerim sonuçlandı temiz dedi doktor ama cinsiyete kesin bişey demedi bakalm ama ben yinede merak ediyorum tabi önemsemiyirum ama alışwerişi için sabırsızlanıyorum ;-) beende bi ultrasyon resmini ekliycem umarım tahmininiz olur...hepinize hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyetleri....rahat ve saglıklı hamilelikler diliyorum

arkadaşım hapşurunca bnm de kasığımda fena bi batma oluyor.. bugün 2 kez oldu hatta.. umarım tehlikeli bşi değildir..

Kiiizzzlaaarrr yaaaa benm tansiyonm cok dusuyooo:'((( iki gundr 8e 4 of dun ehliyt sinavina gitmeden sol elim ve agzim bi anda sinirlerm bosaldi hissedemedm felc iniyo sandm bugunde tansiyonm kucuk 3 hepp((

Kiiizzzlaaarrr yaaaa benm tansiyonm cok dusuyooo:'((( iki gundr 8e 4 of dun ehliyt sinavina gitmeden sol elim ve agzim bi anda sinirlerm bosaldi hissedemedm felc iniyo sandm bugunde tansiyonm kucuk 3 hepp((
cnm çook geçmiş olsun.. tuzlu bşiler ye iç.. ayran ii gelir.. yine de yükselmezse bi doktorunu ara sor illa ki bi çaresi vardır.. en kısa zmnda iileşmen dileğiyle..

Kızlar clexane iğnesini yaparken kırmızı renkte biraz kan çıktı , eşim de tedirgin oldu. Acaba bebeğe gelir mi diye? Bile varsa ACİLLLLL cevap verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…