- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Maşallah miniğine 20 Nisan'a kadar nasıl dayanacaksın yaa Dr söylemedimi cinsiyetini bende daha net öğrenemedim kıza benziyor dedi ama haftaya kontrolüm zaman geçmiyoooKizlarrrr.... Allahima bin sukur kalbi takir tukur atiyordu bebisin. Ultrasona almadilar. 20 nisanda organ taramasi ve cinsiyetini ogrenmeye gidecegim insallahhhh
Mecburum canim, abd de yasiyorum. Burda boyle.Maşallah miniğine 20 Nisan'a kadar nasıl dayanacaksın yaa Dr söylemedimi cinsiyetini bende daha net öğrenemedim kıza benziyor dedi ama haftaya kontrolüm zaman geçmiyooo
Canım benim bebişin kilosu ve boyu çok normal çünkü benim kızımdada 15.haftada 15cm 125gr idi ama bu bebişim erkek ve erkekler kız bebişlerden herzaman Kilo ve boy olarak hep önde olurCanm boyu kilosu haftasina gore fazla cikmamsmi ya :)
Kizlar nasil besleniyosnzz.bi gununuzu yazarmsnz BN çok düzensiz beslenym .hala bulantim ve tuksintim devam ediyooo.haka hic kilo almadmmm
Ay aynen canım ya :) ben de eşimde biraz kiloluyuz doktora bize çekecek herhalde dedik, o da siz nesiniz ki neleri var dedimaşallah canım seninki de tombik olacak sanırım:) bu haftada ortala 150 imiş.
cnm snnle günümüz aynı.. bn de henüz birşey hissedemiorum.. belki de ilk gebelik olduğu içindir?Cnim ben 12 haftalikken gittim söylememişti yda bir gidiyorum iki hafta sonra gidecem ins o zaman ögrenebiliriz içime erkek doğuyor ma hayırlısı bakalım canım senin kasıklarında hafif hafif agrı oluyormu daha attigini hissedemem dimi bu haftlarda
İnşallah :)) doruğu banada önerdiler ama bana biraz uzak o yüzden Bahar'ı tercih ettim yakınlık açısından şuanlık bende memnunum ilerleyen zamanlarda da Görücez :))ben özel çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlıya memnunum ama inş öylede devam eder :)
arkadaşım hapşurunca bnm de kasığımda fena bi batma oluyor.. bugün 2 kez oldu hatta.. umarım tehlikeli bşi değildir..Arkadaşlar uzun zamandr takip ediyorum ama yazamamıştm...bu aralar cok şükür bulantılarım azaldı ama bi kacgündür benimde ara veren kasık ağrılarm tekrarladı...hele bi hapşurdum dedim bittim bıçak saplandı karnıma sanki :-(
ikili testlerim sonuçlandı temiz dedi doktor ama cinsiyete kesin bişey demedi bakalm ama ben yinede merak ediyorum tabi önemsemiyirum ama alışwerişi için sabırsızlanıyorum ;-) beende bi ultrasyon resmini ekliycem umarım tahmininiz olur...hepinize hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyetleri....rahat ve saglıklı hamilelikler diliyorumEki Görüntüle 1466353 Eki Görüntüle 1466353 Eki Görüntüle 1466353 Eki Görüntüle 1466353 Eki Görüntüle 1466353
Aynen canim seninki erkekdi dimicnm snnle günümüz aynı.. bn de henüz birşey hissedemiorum.. belki de ilk gebelik olduğu içindir?
Benimde öyle oluyor canim geçen bir hapşurdum bayagi bir agrıdı sol kasıgim cok korktumarkadaşım hapşurunca bnm de kasığımda fena bi batma oluyor.. bugün 2 kez oldu hatta.. umarım tehlikeli bşi değildir..
Canım benim göbüşümde böyle belli oldu yaniIyi akşamlar kızlar göbişim çıktı sanki :)))
cnm çook geçmiş olsun.. tuzlu bşiler ye iç.. ayran ii gelir.. yine de yükselmezse bi doktorunu ara sor illa ki bi çaresi vardır.. en kısa zmnda iileşmen dileğiyle..Kiiizzzlaaarrr yaaaa benm tansiyonm cok dusuyooo:'((( iki gundr 8e 4 of dun ehliyt sinavina gitmeden sol elim ve agzim bi anda sinirlerm bosaldi hissedemedm felc iniyo sandm bugunde tansiyonm kucuk 3 hepp((
doktor bi pipi gördüm gbi dedi amaa bebişim çok nazlı bi de yüzüstü yatıyorAynen canim seninki erkekdi dimi
normal bi drmdur inş.. burda da çoğumuza oluomuş ya korkum geçti birazBenimde öyle oluyor canim geçen bir hapşurdum bayagi bir agrıdı sol kasıgim cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?