2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnşallah :)) doruğu banada önerdiler ama bana biraz uzak o yüzden Bahar'ı tercih ettim yakınlık açısından şuanlık bende memnunum ilerleyen zamanlarda da Görücez :))
doğrudur canım ben yunuselide oturuyorum burdan doğuma gitmeyi hesapladım en hızlı oraya gideriz :)) hayırlısı olsun ikimiz içinde

Kızlar clexane iğnesini yaparken kırmızı renkte biraz kan çıktı , eşim de tedirgin oldu. Acaba bebeğe gelir mi diye? Bile varsa ACİLLLLL cevap verir misiniz?
Canim bebeğe denk gelmesi mümkün değil kılcal damar denk gelmiştir ondan hafif kanıyor benim de arada oluyo korkma..

kızlar bende grip oldum hapşururken karnınızı sıkın ama normal hapşurun elinizle tutun yoksa bıçak saplanır gibi ağrı girer ve teklikeliymiş diikkat edin

Benimde belime giriyor ve çok acıtıyor

ya bişey olucak diye bişey yok ama baya grip oldum sürekli hapşuruyorm o yüzden sadece karnımı sıkıyorum o zaman hiç bi ağrı girmiyor sende dene mutlaka bide ayağınızı belinizi sıcak tutun kızlar

Canım bende de çok şükür karın ağrısı kasık ağrısı yok ama hep bel ağrısı

cnm çook geçmiş olsun.. tuzlu bşiler ye iç.. ayran ii gelir.. yine de yükselmezse bi doktorunu ara sor illa ki bi çaresi vardır.. en kısa zmnda iileşmen dileğiyle..
Dunden beri tuzlu ayran icip yukseltemiyorm noluyo bilmemki fakirin tansiyn aletini aldm eczaneden daha guzel olcer diye makinada sorn yok hepsi ayni olcuyo doktra basim agriyo cok dedm tansiyonunu olc dusuyodr dedii ama bu kadr dusmesi normlmi

Eklentiler

• IMG_20150323_230300.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 81
Dunden beri tuzlu ayran icip yukseltemiyorm noluyo bilmemki fakirin tansiyn aletini aldm eczaneden daha guzel olcer diye makinada sorn yok hepsi ayni olcuyo doktra basim agriyo cok dedm tansiyonunu olc dusuyodr dedii ama bu kadr dusmesi normlmi

Canım benimde hep düşük. Hamilelikten önce de öyleydi şimdi daha da düşük. Ama hamileyken düşük tansiyon yüksekten daha iyiymiş. Banada halsizlik yapıyor.

Canım benimde hep düşük. Hamilelikten önce de öyleydi şimdi daha da düşük. Ama hamileyken düşük tansiyon yüksekten daha iyiymiş. Banada halsizlik yapıyor.
Evette canm elim agzim halsizlesuyo gozlerm gormuyo korkuyorm bi sey olmasn

Kızlar clexane iğnesini yaparken kırmızı renkte biraz kan çıktı , eşim de tedirgin oldu. Acaba bebeğe gelir mi diye? Bile varsa ACİLLLLL cevap verir misiniz?
Canım bende clexane kullanıyorum ve göbekten yapıyorum çoğu zaman kanama bende de oluyor tedirgin olmana gerek yok canım bebeğe gelmez

Canım geç döllenmedir seninki belki. Benimki geç döllenme değildi, ona rağmen ilk 12. haftaya kadar 1 hafta geriden geliyordu 12. haftada topladı. Ama dediğim gibi benimki geç döllenme değildi kesinlikle çünkü gebelik için yumurta takibi falan yaptırdım yumurtama ve döllenme günü çok net belliydi yani. Sende farklı olabilir. Doktoruna güven çünkü yapacağın stres bebeğini etkileyebilir. Bende ilk zamanlar çok stres yaptım birşey olacak diye stresim geçince gebelik sıkıntılarımın bazıları kayboldu. Kalbini ferah tut.

Canm bende eminim ki benimki de gec yumurtlama degıl gebe kadıgım ay esım cok hastalanmıstı yumurtlama donemnden sonra 1 hafta bırlıkte olamadık zaten bıde sat 13 aralık gebelıgımı 9 ocakda ogrendım gec yumurtlama olsa o tarhte ogrenemezdm yapcak bısey yok artık belkıde bunyedendır benden ırı bebek cıkmaz zaten cok yemek yemeyı seven bırı degılım carsamba randevum var tekrar ılerkı haftalarda kapatr artk saglıklı olsunda o sonradan gelsın napalım

Sen yinede stres yapmamaya çalış. Bak göreceksin o zaman bebek arayı kapatmaya başlayacak. Stres hamile kalmayı bile etkiliyor. Kalsiyum al, vitamin al, bol protein tüket. Doğuma 25 hafta var daha, ben hamile kalmadan önce 34. haftada annesini yakalayan bebeğe şahit oldum. Ultrasonda bebeğin gelişimini inceliyor doktorlar, organlarına bakıyorlar, gelişiyorsa sıkıntı yok demiştir. Kendini üzme hamileliğin keyfini çıkar, bu az bulunan ve kısa süren bir dönem. Eziyet etme kendine. Eşim hep iyi düşün der bana, hepte haklı çıkar. İyi düşünelim iyi olsun. Ben inanıyorum bebeğin sağlıklı ve annesini çok mutlu edecek doğduğunda.

Ayy cok mutlu ettın msjnla tesekkur ederım varlıgı mutlu edıyo dusuncesı mutlu edıo hele dogunca nasıl mutlu eder saglıklı ya gerısını cok onemsemıorım ılk cok uzulmustm ama gectı bırde d vıtamınım cok cok dusuk cıktı doktor kalsıyum ve d vıtamını verdı belkı oda etkılemıstr dıye dusundum banada toparlar gıbı gelıyor benm eşimde cok destek bana sagolsun hıc yormuo herseyı o halledıp o yapıyo ilk melegimiz ondan cok heyecanlıyız.guzel ve keyıflı bekleyısler bunlar hepımız saglıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inş

Kizlar nasil besleniyosnzz.bi gununuzu yazarmsnz BN çok düzensiz beslenym .hala bulantim ve tuksintim devam ediyooo.haka hic kilo almadmmm

sabah peynir mutttlaka tüketiyorum cnm. kısıtlamıyorum kendimi. canımın istediği herşeyi yiyorum. öğlen meyvemi yiyorum haftada 2 gün ceviz vs. öğlen hiç belli olmuyor hamur işi bile yediğim oluyor canımın ne istediğine bağlı. akşam da haftada 2 et, 1 tavuk, 3 sebze, 1 balık şeklinde ilerliyorum. bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…