2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar clexane iğnesini yaparken kırmızı renkte biraz kan çıktı , eşim de tedirgin oldu. Acaba bebeğe gelir mi diye? Bile varsa ACİLLLLL cevap verir misiniz?
Hayır canım sakın korkma hiç bişi olmaz bebek okadar yuzeye yakın değil o küçücük iğneyle ona değemezdin kılcal damara falan denk gelınce kanıyo sanırım

Ben geçen bir anne bebek dergisinde okudum. ben şahsen böyle yapacağım. Geçenlerde yine forumda bir arkadaşımız doğuma kadar olan süreçte kullanacağı çatlak kreminin maliyetini hesaplanmıştı ve gerçekten çok ciddi bir rakam çıkmıştı. hani mavi Nivea krem var ya onun içine portakal ve badem yağı karıştırmış ve sabah akşam sürmüş. Daha başlamadım bende uygulamaya fırsat bulup alamadigimdan. Bende en kisa zamanda bunu deneyeceğim. ( bu arada okuduğum dergi mother & baby pınar Tezcan in röportaji idi )

Benımde ıdrarımda artıs olmustu bır ay once aynı sekılde hısedıyordum bebegı asaglarda hısedıyordum druma sordum ıdrara cok daha fazla cıkıyorum azalması gerekmıyormu dıye bebek buyudukce baskı artar ıdrar artar dedı kı ıkıncı bebegım olacak kısmetse endıselenme yanı

Ya ben neden hissediyorum offf bi kere hisseder gibi oldum bi daha yok korkuyorum ilk gebeliğim ayırt edemiyorum .......off...
Benimde oyle sinirim bozuluyor anlayamiyosun bumu ki diyerek emin olamamak cok zor

Canim kacinci haftada 4 boyutluya gittin.bende 11+5 gunlugum

canım yurtdışında sen sedyede yatarken poponu hafif yukarı kaldırıp kalçalarını sağa sola sallayınca,bebek anne karnında resmen dans ediyor.ben her gittiğimde eğer bebeğin pozisyonu müsait değilse böyle yaptırıyorlar ve ufaklık anında dönüyor.bir dene istersen bir dahaki sefere

arkadaşım hapşurunca bnm de kasığımda fena bi batma oluyor.. bugün 2 kez oldu hatta.. umarım tehlikeli bşi değildir..
İnşallah değildir insan ister istemez korkuyor bisey olcak diye... Ben hemen uzanıyom en ufak ağrı sızıda birde duvara ayaklarımı uzatıp 5 dak öyle kalıyorum arkadaşım sanada tavsiye ederim...

canım hiç dert etme,bende ilk hamileliğimde çok dert ederdim.kilosu iyi mi nasıl diye.
sonuç olarak çok yemeden gerekli olanları yiyerek oğlumu 3600 gram doğurdum.
son aylara dikkat edeceksin bir tek Allah korusun bebekte sıkıntı olmadığı müddetçe
normal kilosunu aldığı sürece son aylar ardı ardına alıyor.sen ne yesen yarıyor yani.
ekstradan bişey yemene gerek kalmadan önemli olan sağlıklı olmaları
inşallah sıkıntısız sağlıklı doğumlar yaparız.

sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat olsun inşallah

günaydın kızlar.göbeğim iki gündür küçüldü sanki.ve sol tarafımda hissettiğim bebeğimi pek hissedemedim iki gündür.randevum cumartesi.endişeliyim biraz.aranızda böyle olan var mı?

günaydın kızlar.göbeğim iki gündür küçüldü sanki.ve sol tarafımda hissettiğim bebeğimi pek hissedemedim iki gündür.randevum cumartesi.endişeliyim biraz.aranızda böyle olan var mı?

canım sen gönlünü ferah tut. endişelenme hemen öyle. ama haftasonuna kadar dayanamam diyosan doktorunu bi ara randevunu öne çek.

günaydın kızlar... bir mide bulantısı ile tekrar merhaba :))) artık gülüyorum bu bulantılara sürekli gelip gidiyor. kesin kız bu bebek. erkekte mide bulantısı bu kadar uzun sürmüyor. kız bebekler anneyi çirkinleştiriyor :)))

bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle badem yağının içine e vitamini kapsüllerinden sıktım 4 tane arkadaşta öyle yapmış faydasını görmüş e vitamini cilt için yararlıymış

Kızlar günaydın,birşey soracağım sizlere,normalde hamilelikte olan beyaz akıntı 2 gündür yok bende,çamaşırım kirlenmiyor akıntı olmadığı için,aranızda böyle yaşayan var mı

Kizlar nasil besleniyosnzz.bi gununuzu yazarmsnz BN çok düzensiz beslenym .hala bulantim ve tuksintim devam ediyooo.haka hic kilo almadmmm
Calisan bir anne olduğu m icin cok duzenli besleniyorum sabah 1 yumurta peynir fix saat 9 gibi yapiom.11 gibi badem ceviz yada findik.12de oglen yemegi is yerinde.2 2.30 gibi c vitamini iceren bi meyve ve demir hapi birlikte..4 gibi sut.6 6.30 gibi aksam yemegi sonra canim isterse cerez yada meyve. Yemek düzenli ama su içmek zulum :)

ne güzel ya ben bebeğimi besleyemiyorum sabah sadece pazar kahvaltılarında zorla yumurta yiyorum hafta içi çok az bişeyler yiyorum .öğlen iş yerinde sadece çorba ve yoğurt akşamda yine çok az sebze yemeği yada çorba bulantılar yuzunden iştahım hıç yok ama günde 1 elma ve yanında başka bir meyve mutlaka yiyorum

Ah canım o bulantılar bende hala devam ediyor ilaç alıyorum ve oğlum olucak nasip olursa. Ablam da yeğenime hamileyken hiç bulantı yaşamadı ama kızı var. Aynı şekilde arkadaşım 9 ay boyunca bulantı çekti oğlu var şimdi. İlgisi yok yani bulantıyla cinsiyetin

Kızlar günaydın,birşey soracağım sizlere,normalde hamilelikte olan beyaz akıntı 2 gündür yok bende,çamaşırım kirlenmiyor akıntı olmadığı için,aranızda böyle yaşayan var mı
bende hiç akıntı olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…