- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Canım bende clexane kullanıyorum ve göbekten yapıyorum çoğu zaman kanama bende de oluyor tedirgin olmana gerek yok canım bebeğe gelmez
Lierac aldım çok memnunum. Tabi etkisi açısından değil. Çabuk kuruyor. Benim hoşuma gitti. İnternetten 200 ml'lik 2 adet aldım yanında biodermanın yüz temizleme jelini ve 4 adet tester göndermişler. Onlar da çok hoşuma gitti.günaydın arkadaşlarrrr, hepimiz iyiyizdir inş, bebişşlerde öyle tabi. benimde göbeğim çıktı, yarın 4lü test için doktora gidicem. bebek yağı kullanıyordum artık kreme geçmeyi düşünüyorum. ama lierac ve mustela arasında kladım.
göbek küçülme olayına sakın takılma bazen gaz oluyor 5 aylık gibi duruyor bazen normal oluyor 3.5 ay iniyor onlar gayet normal kabızlık durumuna göre bile değişir göbeğin büyüklüğü aklında olsun.günaydın kızlar.göbeğim iki gündür küçüldü sanki.ve sol tarafımda hissettiğim bebeğimi pek hissedemedim iki gündür.randevum cumartesi.endişeliyim biraz.aranızda böyle olan var mı?
merhaba hangi ildesiniz ben yasadım ama başka bişeydi beni bir hafta sonra buldum 4 aydır bulantıdan yemek yiyemiyordum onu yerken herkesin ağzı açık kaldı.Kızlar dün ilk defa aşerdim. Canım öylesine erik çekti ki. Bütün marketlere gittik yok yok.. Başına gelmeyen anlamazmış gerçekten. Sürekli salya salgılanıyor. Migrostaki adam 2 3 haftayı bulur gelmesi deyince oturdum ağladım. Sinirlerim bozuldu.
Var mı böyle bir şey yaşayan?
Canım erik bulamayan ayvaya tuz ekip yiyor hemen hemen aynı tadı veriyormuş bi dene istersenKızlar dün ilk defa aşerdim. Canım öylesine erik çekti ki. Bütün marketlere gittik yok yok.. Başına gelmeyen anlamazmış gerçekten. Sürekli salya salgılanıyor. Migrostaki adam 2 3 haftayı bulur gelmesi deyince oturdum ağladım. Sinirlerim bozuldu.
İçimi rahatlayın inşallah öyledir.cumartesi rahatlarım artık.göbek küçülme olayına sakın takılma bazen gaz oluyor 5 aylık gibi duruyor bazen normal oluyor 3.5 ay iniyor onlar gayet normal kabızlık durumuna göre bile değişir göbeğin büyüklüğü aklında olsun.
evet e vitamini çok faydalı. Sadece badem yağı bile kullananlar var biraz da genetik ve kişinin vücudunun esnekliği ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorumbende bir arkadaşımın tavsiyesiyle badem yağının içine e vitamini kapsüllerinden sıktım 4 tane arkadaşta öyle yapmış faydasını görmüş e vitamini cilt için yararlıymış
Canim nerden almistin bende internetten almayi dusunuyorum guvenilir bi site miLierac aldım çok memnunum. Tabi etkisi açısından değil. Çabuk kuruyor. Benim hoşuma gitti. İnternetten 200 ml'lik 2 adet aldım yanında biodermanın yüz temizleme jelini ve 4 adet tester göndermişler. Onlar da çok hoşuma gitti.
çok normal cnm endişe etmemiz anneyiz biz bende dr gitmeme 2 3 kala başlıyorum evhama ama aslında gerek yok her anın keyfini çıkarmak lazımİçimi rahatlayın inşallah öyledir.cumartesi rahatlarım artık.
Çabuk kuruması güzel de sanki nemlendirmiyomuş gb geliyo umarım işe yarar o kadar para verdik. Ben de 3 al 2 öde buldum bi sitede. Yeter inş gebelik sonuna dekLierac aldım çok memnunum. Tabi etkisi açısından değil. Çabuk kuruyor. Benim hoşuma gitti. İnternetten 200 ml'lik 2 adet aldım yanında biodermanın yüz temizleme jelini ve 4 adet tester göndermişler. Onlar da çok hoşuma gitti.
Ohh masallh kocaman dogmus canım hayırlısı artık bencede toparlar sımdı vıtamın kalsıyum falan alıyorum o da yardımcı olur buyumesine die dusunuorım tesekkur ederim destegın ıcın amin hayırlı dogumlarımız olsun hepımızın.canım hiç dert etme,bende ilk hamileliğimde çok dert ederdim.kilosu iyi mi nasıl diye.
sonuç olarak çok yemeden gerekli olanları yiyerek oğlumu 3600 gram doğurdum.
son aylara dikkat edeceksin bir tek Allah korusun bebekte sıkıntı olmadığı müddetçe
normal kilosunu aldığı sürece son aylar ardı ardına alıyor.sen ne yesen yarıyor yani.
ekstradan bişey yemene gerek kalmadan önemli olan sağlıklı olmaları
inşallah sıkıntısız sağlıklı doğumlar yaparız.
Ben ben ben ;(( ve yurtdışındayım,buraya hiç gelemiyecek.ben de oturup ağladım.bir de ilk haftalar garip ama işkembe çorbasına oturup ağladım ;( yurtdışında o da yok.türkiyeden kargolatacam inş bir kaç haftaya çıkıncaKızlar dün ilk defa aşerdim. Canım öylesine erik çekti ki. Bütün marketlere gittik yok yok.. Başına gelmeyen anlamazmış gerçekten. Sürekli salya salgılanıyor. Migrostaki adam 2 3 haftayı bulur gelmesi deyince oturdum ağladım. Sinirlerim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?