2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba herkese.
Bugün biraz geç kaldım. İşler güçler derken yazamadım. Hamilelik yakışıyor sanki bana ya.. Artık daha hanım hanımcık giyiniyorum tabi.. Ama normalde sosyal bir insan olduğum için bunun azalması da canımı sıkmıyor değil. Değişik ve dengesiz duygular içerisindeyim gerçekten

Canım bende clexane kullanıyorum ve göbekten yapıyorum çoğu zaman kanama bende de oluyor tedirgin olmana gerek yok canım bebeğe gelmez

tatlım yeni gördümmm..
hamilesinn çok sevindimmmm..
inşş sağ salim kucağınada alırsınnn..
oyy çok mutlu oldummm

Arkadaslar
son iki haftadir ayak bileklerimde kirmizi agrili sislikler vardi. Doktora gittim romatizma dedi, dha onceboyle bir problemim yoktu. Kortizon tedavisine basladi, 12. Haftayi gectigim icin sorun olmayacagini soyledi. Kendi doktorumdan da onay aldim. Yine de tedirginim. Benzer bir durumla karsilasan var mi ?

günaydın arkadaşlarrrr, hepimiz iyiyizdir inş, bebişşlerde öyle tabi. benimde göbeğim çıktı, yarın 4lü test için doktora gidicem. bebek yağı kullanıyordum artık kreme geçmeyi düşünüyorum. ama lierac ve mustela arasında kladım.

Kızlar dün ilk defa aşerdim. Canım öylesine erik çekti ki. Bütün marketlere gittik yok yok.. Başına gelmeyen anlamazmış gerçekten. Sürekli salya salgılanıyor. Migrostaki adam 2 3 haftayı bulur gelmesi deyince oturdum ağladım. Sinirlerim bozuldu.
Var mı böyle bir şey yaşayan?

[QUOTE="gokdeniz23, post: 40116406, member: 664628"nim kacinci haftada 4 boyutluya gittin.bende 11+5 gunlugum[/QUOTE]
15. Haftada gittim canım ama bunun belli bi tarihi yok.Normal ultrasonun yanında 4 boyutlu olarak bakıyor doktor aynı cihazla.Bulunduğun yerde varsa özelde falan gidebilirsin.Biraz tuzlu oluyo sadece Ama herkese en az 1 kere tavsiye ederim.Videosunu bile veriyo doktor

Son düzenleme:
Lierac aldım çok memnunum. Tabi etkisi açısından değil. Çabuk kuruyor. Benim hoşuma gitti. İnternetten 200 ml'lik 2 adet aldım yanında biodermanın yüz temizleme jelini ve 4 adet tester göndermişler. Onlar da çok hoşuma gitti.

günaydın kızlar.göbeğim iki gündür küçüldü sanki.ve sol tarafımda hissettiğim bebeğimi pek hissedemedim iki gündür.randevum cumartesi.endişeliyim biraz.aranızda böyle olan var mı?
göbek küçülme olayına sakın takılma bazen gaz oluyor 5 aylık gibi duruyor bazen normal oluyor 3.5 ay iniyor onlar gayet normal kabızlık durumuna göre bile değişir göbeğin büyüklüğü aklında olsun.

merhaba hangi ildesiniz ben yasadım ama başka bişeydi beni bir hafta sonra buldum 4 aydır bulantıdan yemek yiyemiyordum onu yerken herkesin ağzı açık kaldı.

Canım erik bulamayan ayvaya tuz ekip yiyor hemen hemen aynı tadı veriyormuş bi dene istersen

İçimi rahatlayın inşallah öyledir.cumartesi rahatlarım artık.

Lierac aldım çok memnunum. Tabi etkisi açısından değil. Çabuk kuruyor. Benim hoşuma gitti. İnternetten 200 ml'lik 2 adet aldım yanında biodermanın yüz temizleme jelini ve 4 adet tester göndermişler. Onlar da çok hoşuma gitti.[/QUOTE]
Canim nerden almistin bende internetten almayi dusunuyorum guvenilir bi site mi

bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle badem yağının içine e vitamini kapsüllerinden sıktım 4 tane arkadaşta öyle yapmış faydasını görmüş e vitamini cilt için yararlıymış
evet e vitamini çok faydalı. Sadece badem yağı bile kullananlar var biraz da genetik ve kişinin vücudunun esnekliği ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum

Canim nerden almistin bende internetten almayi dusunuyorum guvenilir bi site mi

İçimi rahatlayın inşallah öyledir.cumartesi rahatlarım artık.
çok normal cnm endişe etmemiz anneyiz biz bende dr gitmeme 2 3 kala başlıyorum evhama ama aslında gerek yok her anın keyfini çıkarmak lazım

peki kızlar ilk gebelikte çatlamayıp ikincide çatlayan varmı acaba ben pek rahatımda nasılsa oğlumda çatlamadı diye

Çabuk kuruması güzel de sanki nemlendirmiyomuş gb geliyo umarım işe yarar o kadar para verdik. Ben de 3 al 2 öde buldum bi sitede. Yeter inş gebelik sonuna dek

Ohh masallh kocaman dogmus canım hayırlısı artık bencede toparlar sımdı vıtamın kalsıyum falan alıyorum o da yardımcı olur buyumesine die dusunuorım tesekkur ederim destegın ıcın amin hayırlı dogumlarımız olsun hepımızın.

Ben ben ben ;(( ve yurtdışındayım,buraya hiç gelemiyecek.ben de oturup ağladım.bir de ilk haftalar garip ama işkembe çorbasına oturup ağladım ;( yurtdışında o da yok.türkiyeden kargolatacam inş bir kaç haftaya çıkınca

kızlar ben daha erken diye bişey almadım çatlaklar için ama fark ettim ki iki gündür göbişimi kaşıyorum been:) siz kullanıyo musunuz bi de göğüs ucları da hem kasınıyo hem acıyo korkuyorum çatlıcak diye ablam bu yüzden bi göğsünü emziremedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…