canım yurtdışında sen sedyede yatarken poponu hafif yukarı kaldırıp kalçalarını sağa sola sallayınca,bebek anne karnında resmen dans ediyor.ben her gittiğimde eğer bebeğin pozisyonu müsait değilse böyle yaptırıyorlar ve ufaklık anında dönüyor.bir dene istersen bir dahaki sefere
Ben kullanıyorum canım 3. Aydan beri çok şükür şimdilik iyi ama deri döküntüsü oluyo bende de geriliyor galiba ondan... göğüslerim de harita gibi damar damar oldu sanki dışarı firlayacak gibi:)) ama bebisim iyi olsun da gerisi olur nasılsa. ..kızlar ben daha erken diye bişey almadım çatlaklar için ama fark ettim ki iki gündür göbişimi kaşıyorum been:) siz kullanıyo musunuz bi de göğüs ucları da hem kasınıyo hem acıyo korkuyorum çatlıcak diye ablam bu yüzden bi göğsünü emziremedi..
peki sen ne kullanıyosun canm :)Ben kullanıyorum canım 3. Aydan beri çok şükür şimdilik iyi ama deri döküntüsü oluyo bende de geriliyor galiba ondan... göğüslerim de harita gibi damar damar oldu sanki dışarı firlayacak gibi:)) ama bebisim iyi olsun da gerisi olur nasılsa. ..
Benim de göğüs uclarim çok acıyor lansinoh un bir kremi varmış onu alicam 7.aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş zaten. Çatlak içinde dün akşam yazmıştım mavi Nivea krem var ya onun içine portakal ve badem yağı karıştırıp sürmeyi düşünüyorum dergi de okumuştumkızlar ben daha erken diye bişey almadım çatlaklar için ama fark ettim ki iki gündür göbişimi kaşıyorum been:) siz kullanıyo musunuz bi de göğüs ucları da hem kasınıyo hem acıyo korkuyorum çatlıcak diye ablam bu yüzden bi göğsünü emziremedi..
lierac kullanıyorum canimpeki sen ne kullanıyosun canm :)
canim merak etme bazen kanama oluyor ozellikle duzgun yapamadigimiz zaman...Kızlar clexane iğnesini yaparken kırmızı renkte biraz kan çıktı , eşim de tedirgin oldu. Acaba bebeğe gelir mi diye? Bile varsa ACİLLLLL cevap verir misiniz?
Tamam bugün yicem o zaman bakalım ne olacak. Ona alternatif olarak badem çağlası istedim annemlerden. Mersin'de varmış şuan belki de yola çıkmıştır. Bana doğru koşuyordur :)Canım erik bulamayan ayvaya tuz ekip yiyor hemen hemen aynı tadı veriyormuş bi dene istersen
reçete.com dan aldım. 2 tanesini 170 lirayaCanim nerden almistin bende internetten almayi dusunuyorum guvenilir bi site mi
Arkadaşım erken doğum yaptı 34 haftalık. O yüzden iki kutuyu bitiremedi. Ben yeter diye düşünüyorum.Çabuk kuruması güzel de sanki nemlendirmiyomuş gb geliyo umarım işe yarar o kadar para verdik. Ben de 3 al 2 öde buldum bi sitede. Yeter inş gebelik sonuna dek
hmm anladım canm lierac kullanan da cokmuş ben de mustelayla ikisini arastırıyodum elimi cabuk tutmam gerek artık sanırsam :)Benim de göğüs uclarim çok acıyor lansinoh un bir kremi varmış onu alicam 7.aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş zaten. Çatlak içinde dün akşam yazmıştım mavi Nivea krem var ya onun içine portakal ve badem yağı karıştırıp sürmeyi düşünüyorum dergi de okumuştum
ben de mustelayla ikisi arasında kalmıştım canm sanırım lierac alıcam sağol ilgin için:)lierac kullanıyorum canim
Rica ederim canim:))hmm anladım canm lierac kullanan da cokmuş ben de mustelayla ikisini arastırıyodum elimi cabuk tutmam gerek artık sanırsam :)
ben de mustelayla ikisi arasında kalmıştım canm sanırım lierac alıcam sağol ilgin için:)
Ben ben ben ;(( ve yurtdışındayım,buraya hiç gelemiyecek.ben de oturup ağladım.bir de ilk haftalar garip ama işkembe çorbasına oturup ağladım ;( yurtdışında o da yok.türkiyeden kargolatacam inş bir kaç haftaya çıkınca
Lierac kullanan tanidiklarim var gerçekten çok güzel bir krem. Bizzat gozlerimle gördüm hiç çatlak yoktu. Ama ilerleyen dönemlerde çok daha fazla krem sürmek gerekecek ve bu da çok maliyetli olacak. Bu yüzden daha ekonomik şeyler deniicem :)hmm anladım canm lierac kullanan da cokmuş ben de mustelayla ikisini arastırıyodum elimi cabuk tutmam gerek artık sanırsam :)
ayy kızlar dün benm de içim gitti pazarda gördüm gelmiş ama 5tanesini bi tabağa koymuşlar sordum 10 tl dedi adam dedim onu alsam paranın yarısı gitmiş olacak :) bakaa baka ayrıldım tezgahtan:)1 ayı bulurmuş canım. Ben de çıkınca bir çuval yicem diye hayal ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?