2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

aaa bunu hiç bilmiodum.. çok teşekkür ederim söylediğin için.. bidahaki gidişimda hala aynı olursa bunu muhakkak denicem :) tekrar çok saol arkadaşım.. sevgiler..

Ben kullanıyorum canım 3. Aydan beri çok şükür şimdilik iyi ama deri döküntüsü oluyo bende de geriliyor galiba ondan... göğüslerim de harita gibi damar damar oldu sanki dışarı firlayacak gibi:)) ama bebisim iyi olsun da gerisi olur nasılsa. ..

canlarım bende çatlaklar için mustela aldım. 3 tanesini 156 tl ye. Dermoeczanem diye bir site internetten ama güvenli baya. bebek yapı vazelin badem yağı ne bulursam kullanıyorum çatlamayım diye umarım işe yarar. ama yapıylada çok ilgisi var diyor herkes. gögüslerim benimde hep olmasını hayal ettiğim gibi :)) küçüktü damar damar ama kocaman oldu çok mutluyum :)

peki sen ne kullanıyosun canm :)

Benim de göğüs uclarim çok acıyor lansinoh un bir kremi varmış onu alicam 7.aydan itibaren kullanmak gerekiyormuş zaten. Çatlak içinde dün akşam yazmıştım mavi Nivea krem var ya onun içine portakal ve badem yağı karıştırıp sürmeyi düşünüyorum dergi de okumuştum

Kızlar clexane iğnesini yaparken kırmızı renkte biraz kan çıktı , eşim de tedirgin oldu. Acaba bebeğe gelir mi diye? Bile varsa ACİLLLLL cevap verir misiniz?
canim merak etme bazen kanama oluyor ozellikle duzgun yapamadigimiz zaman...

Canım erik bulamayan ayvaya tuz ekip yiyor hemen hemen aynı tadı veriyormuş bi dene istersen
Tamam bugün yicem o zaman bakalım ne olacak. Ona alternatif olarak badem çağlası istedim annemlerden. Mersin'de varmış şuan belki de yola çıkmıştır. Bana doğru koşuyordur :)

kızlar bende şimdi 6 aylık oğlu olan bi arkadaşm dan öğrendim dedi ki, vazelin e7-8 tane aspirin ez karıştır, onu sür dedi o hep bunu kullnmş ve çatlagı olmamış. vazelinde çok yaglı oldugu için sürekli nemli oluyormuşl vücud.
bende bebek yagı sürüyorum ekstra bir şeye başlamadım

Çabuk kuruması güzel de sanki nemlendirmiyomuş gb geliyo umarım işe yarar o kadar para verdik. Ben de 3 al 2 öde buldum bi sitede. Yeter inş gebelik sonuna dek
Arkadaşım erken doğum yaptı 34 haftalık. O yüzden iki kutuyu bitiremedi. Ben yeter diye düşünüyorum.

hmm anladım canm lierac kullanan da cokmuş ben de mustelayla ikisini arastırıyodum elimi cabuk tutmam gerek artık sanırsam :)

lierac kullanıyorum canim
ben de mustelayla ikisi arasında kalmıştım canm sanırım lierac alıcam sağol ilgin için:)

kızlar inanılmaz midem sıkıştı.,adını vermicem bir meyve yedim ondan sonra oldu. gaviscon içtim geçmedi. ne yapsam bilmiyorummmmmmm

Rica ederim canim:))

1 ayı bulurmuş canım. Ben de çıkınca bir çuval yicem diye hayal ediyorum.

hmm anladım canm lierac kullanan da cokmuş ben de mustelayla ikisini arastırıyodum elimi cabuk tutmam gerek artık sanırsam :)
Lierac kullanan tanidiklarim var gerçekten çok güzel bir krem. Bizzat gozlerimle gördüm hiç çatlak yoktu. Ama ilerleyen dönemlerde çok daha fazla krem sürmek gerekecek ve bu da çok maliyetli olacak. Bu yüzden daha ekonomik şeyler deniicem :)

1 ayı bulurmuş canım. Ben de çıkınca bir çuval yicem diye hayal ediyorum.
ayy kızlar dün benm de içim gitti pazarda gördüm gelmiş ama 5tanesini bi tabağa koymuşlar sordum 10 tl dedi adam dedim onu alsam paranın yarısı gitmiş olacak :) bakaa baka ayrıldım tezgahtan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…