2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok normal cnm endişe etmemiz anneyiz biz bende dr gitmeme 2 3 kala başlıyorum evhama ama aslında gerek yok her anın keyfini çıkarmak lazım
aslında benimde ikinci bebiş ama elde değil tabi endişe etmemek.hareketlerini iyice hissetsek bizle olduğundan emin oluruz.

ayy kızlar dün benm de içim gitti pazarda gördüm gelmiş ama 5tanesini bi tabağa koymuşlar sordum 10 tl dedi adam dedim onu alsam paranın yarısı gitmiş olacak :) bakaa baka ayrıldım tezgahtan:)
Dün gittiğim markete sipariş verecek. Tabakta artık kaç tane var bilmiyorum en fazla 10 dur herhalde.80 90 lira olur dedi. 10 liraya bulsam zaten 5 tane alırım kafadan :)

Hangi siteden aldın canım bende bakayım, bide tam adı neydi bir sürü çeşit gördüm

kızlar slm,
aranızda 4 lü test yaptıran var mı? 2li tarama testinden sonra bunu yapmak gereklimi ve ücret konusunda bilgisi olan ?

ben 2 li ve 3 lü taramaya birdim 4 lü tarama nedir bilmiyorum doktorumda bahsetmedi. bir sorunun olmazsa 22. haftada gel dedi.

ben de bayadır erik istiyorum. kaç market gezdiysem yok bulamadım. geçenlerde kipada uzaktan erik gördüm sandım. erik diye çığlık atıp koştum bürüksel lahanası çıktı internette bi site var orda gördüm hamileler için getiriyolarmış. kilosu 400 tl :) 100 gramlık paketler halinde satılıyodu

kızlar yiyecek isimlerini forumda söylemiyoruz, alan var alamayan var... lütfen dikkat edelim

Kizlar tansiyon dusuklugunden oluyoms kolumdaki uyusmalar tansiyonun cok dusuk sivi kaybindn dedi hic su icmiyorm cok iiciceksin ve tuzlu ayranin zarari olmaz gunlk 3bardak ayran icmeni istiyorm yaninda bile tasiyabilirsn dedi :/

Merhaba anne Adayları bugün 16+4 üm. Dün kontrolüm vardı şükür sorunsuz geçti. Doktor 3 hafta sonraya Ayrıntılı ultrason için randevu almamı istedi. Sizlerde aldınız mı? Bi de ücretleri nasıl bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…