aslında benimde ikinci bebiş ama elde değil tabi endişe etmemek.hareketlerini iyice hissetsek bizle olduğundan emin oluruz.çok normal cnm endişe etmemiz anneyiz biz bende dr gitmeme 2 3 kala başlıyorum evhama ama aslında gerek yok her anın keyfini çıkarmak lazım
Dün gittiğim markete sipariş verecek. Tabakta artık kaç tane var bilmiyorum en fazla 10 dur herhalde.80 90 lira olur dedi. 10 liraya bulsam zaten 5 tane alırım kafadan :)ayy kızlar dün benm de içim gitti pazarda gördüm gelmiş ama 5tanesini bi tabağa koymuşlar sordum 10 tl dedi adam dedim onu alsam paranın yarısı gitmiş olacak :) bakaa baka ayrıldım tezgahtan:)
hangi şehirdesin sen canm :)Dün gittiğim markete sipariş verecek. Tabakta artık kaç tane var bilmiyorum en fazla 10 dur herhalde.80 90 lira olur dedi. 10 liraya bulsam zaten 5 tane alırım kafadan :)
evet canım benim çok zor oldu gerçekten Rabbim nasip ettî minîk Mustafa'yı da Rabbim size bağışlansıntatlım yeni gördümmm..
hamilesinn çok sevindimmmm..
inşş sağ salim kucağınada alırsınnn..
oyy çok mutlu oldummm
Merhaba benim 3. Gebeligim ve tek ben bu kadar telas yapiyorum saniyodum icim rahatladi :)aslında benimde ikinci bebiş ama elde değil tabi endişe etmemek.hareketlerini iyice hissetsek bizle olduğundan emin oluruz.
Bartın'dayım canım.hangi şehirdesin sen canm :)
Lierac aldım çok memnunum. Tabi etkisi açısından değil. Çabuk kuruyor. Benim hoşuma gitti. İnternetten 200 ml'lik 2 adet aldım yanında biodermanın yüz temizleme jelini ve 4 adet tester göndermişler. Onlar da çok hoşuma gitti.
ben 5 te olsa telaşlı olurum sanırım sağlıcakla kucağımda görene kadar.Allah hep güzel telaşlar versin inşallah hepimize.Merhaba benim 3. Gebeligim ve tek ben bu kadar telas yapiyorum saniyodum icim rahatladi :)
Bi arkadas hesaplamis forum da ve gerçekten çok uçuk bi rakam çıkmıştı hayret etmiştim :)
reçete.com phyolactil gibi bişeydi sanırım.Hangi siteden aldın canım bende bakayım, bide tam adı neydi bir sürü çeşit gördüm
bende 2 li yi yaptırdım 20. haftada detaylıya da gidicem buna gerek var mı bilemedim.ben 2 li ve 3 lü taramaya birdim 4 lü tarama nedir bilmiyorum doktorumda bahsetmedi. bir sorunun olmazsa 22. haftada gel dedi.
Kızlar dün ilk defa aşerdim. Canım öylesine erik çekti ki. Bütün marketlere gittik yok yok.. Başına gelmeyen anlamazmış gerçekten. Sürekli salya salgılanıyor. Migrostaki adam 2 3 haftayı bulur gelmesi deyince oturdum ağladım. Sinirlerim bozuldu.
Var mı böyle bir şey yaşayan?
ben de bayadır erik istiyorum. kaç market gezdiysem yok bulamadım. geçenlerde kipada uzaktan erik gördüm sandım. erik diye çığlık atıp koştum bürüksel lahanası çıktıinternette bi site var orda gördüm hamileler için getiriyolarmış. kilosu 400 tl :) 100 gramlık paketler halinde satılıyodu
çok güzeller ıyı günlerde güle oynaya giysin inşallah bende bi öğrenseydim artık cinsiyetiniOgluma cicilerrr aldimmm teyzeleri :)
Ay çok tatlılar canım, gülerek giyinsin inş, nerden aldın?Ogluma cicilerrr aldimmm teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?